G&G Web Design - Κατασκευή Ιστοσελίδων

Πραφτσιώτης Τεχνικό Μεσιτικό Γραφείο

Ο πελάτης

Το τεχνικό-μεσιτικό γραφείο ΠΡΑΦΤΣΙΩΤΗΣ Μ. ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ δημιουργήθηκε έχοντας τον βασικό πυρήνα τον κλάδο των κατασκευαστικών ιδιωτικών έργων με στόχο την προώθηση και την ανάπτυξη ακινήτων.

Παράλληλα το τεχνικό γραφείο δραστηριοποιείται και στον χώρο του Real estate όπου και εδραιώθηκε με την βοήθεια των συνεργατών του. Άμεση προτεραιότητα εξυπηρέτησης αποτελεί η Δυτική Θεσσαλονίκη, και επεκτείνεται στους περιφερειακούς δήμους και Χαλκιδικής. 




Το έργο

Το ζητούμενο

Έχοντας σημαντική εμπειρία στην κατασκευή βιοτεχνικών και βιομηχανικών χώρων, η ΠΑΡΦΤΣΙΩΤΗΣ Μ. ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ απευθύνθηκε στην G&G για την ανάπτυξη μίας ιστοσελίδας που θα επικοινωνούσε την επέκταση της εταιρείας στον μεσιτικό και στον κατασκευαστικό χώρο των οικιστικών ακινήτων, έργο που μετά την από την από κοντά γνωριμία με τους ιδιοκτήτες της εταιρείας, με χαρά αναλάβαμε.



Η μεθοδολογία

Η πολύχρονη εμπειρία της G&G μέσα από την πετυχημένη ανάπτυξη των πολυάριθμων ιστοσελίδων που δημιουργήσαμε, οδήγησε στην ανάπτυξη της μοναδικής μας μεθοδολογίας που ακολουθώντας την πιστά σε κάθε έργο, οδηγεί σε σταθερά υψηλής ποιότητας αποτελέσματα. Τα συγκεκριμένα στάδια, οι ασκήσεις και η συνεργασία με τον πελάτη ώστε να ξεκαθαρίσει τους στόχους και τους τρόπους με τους οποίους θέλει να τους επιτύχει μετατρέπει την δημιουργία της ιστοσελίδας σε ένα στρατηγικό εργαλείο ανάπτυξης.


 Αποκλειστικό Design 
Αναλύοντας το ύφος και τα χαρακτηριστικά του brand της εταιρείας, το positioning στην αγορά και το αγοραστικό κοινό στο οποίο απευθύνεται, δημιουργήσαμε σε συνεργασία με τα στελέχη της ΠΑΡΦΤΣΙΩΤΗΣ Μ. ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ένα μοναδικό design που επικοινωνεί το μοντέρνο και φιλικό ύφος της εταιρείας αλλά και τη βαθειά γνώση του επιστημονικά καταρτισμένου προσωπικού του.

Με σχεδίαση που θυμίζει αρχιτεκτονικό περιοδικό, η παρουσίαση των ακινήτων και των έργων του γραφείου γίνεται με λειτουργικό τρόπο που ταυτόχρονα τονίζει και επικοινωνεί τις εμπεριστατωμένες γνώσεις των στελεχών της εταιρείας στον χώρο του real estate.

Όπως και σε όλα τα έργα της G&G, έτσι και για το συγκεκριμένο έργο, δεν έχει χρησιμοποιηθεί κάποιο έτοιμο template από το Internet αλλά έγινε αποκλειστική σχεδίαση από την G&G.



 Τελευταίες τεχνολογίες  
Τόσο το front end όσο και το back end της ιστοσελίδας βασίστηκε στις τελευταίες τεχνολογίες και τις καλύτερες διεθνείς πρακτικές ανάπτυξης ιστοσελίδων. Έτσι εξασφαλίζεται η σωστή εμφάνιση του περιεχομένου σε όλες τις σύγχρονες συσκευές αλλά και η σωστή προσπέλαση του από τις μηχανές αναζήτησης.


 Responsive Σχεδίαση 
Με τον αριθμό των επισκεπτών της ιστοσελίδας που χρησιμοποιούν mobile συσκευές συνεχώς να αυξάνεται, δώσαμε ιδιαίτερη προσοχή στην  100% responsive σχεδίαση ώστε τόσο η εμφάνιση της όσο και η ευχρηστία της και η εμπειρία του χρήστη να βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο τόσο όταν η πρόσβαση γίνεται από σταθερούς ή φορητούς υπολογιστές όσο και από κινητά τηλέφωνα και άλλες φορητές συσκευές.


 G&G SEO Rules 
Ακολουθώντας του κανόνες G&G SEO Rules που συμβάλουν σημαντικά στην επίτευξη υψηλών θέσεων στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης, επιτύχαμε σημαντική, στοχευμένη επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα της ΠΑΡΦΤΣΙΩΤΗΣ Μ. ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ.

 Ισχυρός μηχανισμός προβολής ακινήτων & κατασκευαστικών έργων 
Χρησιμοποιώντας τους μηχανισμούς αναζήτησης και παρουσίασης ακινήτων της G&G επιτύχαμε την ταχύτατη λειτουργία του website, την σωστή εφαρμογή του design και την επίτευξη υψηλής βαθμολογίας και θέσεων στα αποτελέσματα αναζήτησης του Google.



Το Αποτέλεσμα

Μοναδική, ξεχωριστή σχεδίαση: Με αποκλειστική, μοναδική σχεδίαση που θυμίζει αρχιτεκτονικό περιοδικό, ο επισκέπτης του website αντιλαμβάνεται από την πρώτη στιγμή ότι επισκέπτεται μία εταιρεία που δίνει σημαντικό βάρος στην ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρει στους πελάτες της.

Ενίσχυση του Brand του γραφείου: Κατά τη σχεδίαση της ιστοσελίδας της ΠΑΡΦΤΣΙΩΤΗΣ Μ. ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ξεκινήσαμε μελετώντας την ήδη υπάρχουσα εταιρική ταυτότητα. Στη συνέχεια, ανανεώνοντας το λογότυπο και τυποποιώντας την χρωματική παλέτα της εταιρείας επιτύχαμε την ενίσχυση του brand του τεχνικού - μεσιτικού γραφείου και την υψηλότερη αναγνωρισιμότητα του.

Παρουσίαση των ακινήτων του γραφείου: Χρησιμοποιώντας τον μηχανισμό αναζήτησης και προβολής ακινήτων G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ επιτύχαμε την ταχύτατη εμφάνιση και ολοκληρωμένη παρουσίαση όλων ταν ακινήτων που διαχειρίζεται το μεσιτικό τμήμα της εταιρείας.

Παρουσίαση των κατασκευαστικών έργων της εταιρείας: Στην ειδική ενότητα, η ΠΑΡΦΤΣΙΩΤΗΣ Μ. ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ μπορεί πλέον να παρουσιάζει μία ολοκληρωμένη εικόνα των έργων που έχει ολοκληρώσει με φωτογραφίες, χαρακτηριστικά και αναλυτική περιγραφή για το κάθε ένα.


Υπηρεσίες που παρείχε η G&G

Ανάπτυξη ιστοσελίδας
Σχεδίαση ιστοσελίδας
Σχεδίαση λογοτύπου
Φιλοξενία ιστοσελίδας

Τεχνολογίες της G&G που χρησιμοποιήθηκαν

G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ
G&G CMS
G&G SEO Rules
Πραφτσιώτης Τεχνικό Μεσιτικό Γραφείο

Site: www.praftsiotis.gr

Πελάτης: ΠΡΑΦΤΣΙΩΤΗΣ Μ. ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Περιοχή: Δυτική Θεσσαλονίκη

Τομέας: Real Estate

Γκαλερί σελίδων από το www.praftsiotis.gr

Πραφτσιώτης Τεχνικό Μεσιτικό Γραφείο
Πραφτσιώτης Τεχνικό Μεσιτικό Γραφείο
Πραφτσιώτης Τεχνικό Μεσιτικό Γραφείο
Πραφτσιώτης Τεχνικό Μεσιτικό Γραφείο

Θα θέλατε μία παρόμοια ιστοσελίδα;

Καλέστε μας στο 2310-921682 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας για να συζητήσουμε την ιδέα που έχετε για τη δημιουργία του δικού σας επιτυχημένου web site.