G&G Web Design - Κατασκευή Ιστοσελίδων

Mεσιτικό γραφείο 'Ακίνητα στην Κρήτη - Μαρία Αγγελάκη Πετρά'

Ο πελάτης

Το μεσιτικό γραφείο Μαρία Αγγελάκη Πετρά ιδρύθηκε το 2006 με έδρα την Ιεράπετρα της Κρήτης και σήμερα κατέχει μεγάλη γκάμα ακινήτων στην Κρήτη, στην Αττική αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα, προσφέροντας πολλές επενδυτικές προτάσεις σε όλες τις κατηγορίες ακινήτων.
Πρωταρχικό μέλημα του γραφείου είναι η κατανόηση των αναγκών του πελάτη, μέσα  από φιλική και εγκάρδια συζήτηση έτσι ώστε να προτείνει τις ιδανικότερες επιλογές στην αγορά, πώληση ή ενοικίαση ακινήτων.
Η φιλική διάθεση, η συνέπεια, η οργάνωση και ο επαγγελματισμός του γραφείου, αποτελούν εγγύηση για μία πετυχημένη πρόταση συνεργασίας.

Το έργο

Το ζητούμενο

Αν και το μεσιτικό γραφείο "Ακίνητα στην Κρήτη - Μαρία Αγγελάκη Πετρά" λειτουργεί εδώ και αρκετά χρόνια με επιτυχία στην Κρήτη, δεν είχε δημιουργήσει τη δική του ιστοσελίδα. Η από χρόνια επιτυχημένη συνεργασία της G&G, στην οργάνωση του γραφείου με το μεσιτικό πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ καθώς και οι προοπτικές που ανοίγονταν με την δημιουργία του ξεχωριστού website για το γραφείο αποτέλεσαν το έναυσμα για την σχεδίαση της ξεχωριστής σελίδας του μεσιτικού γραφείου.

Σκοπός του έργου ήταν η προώθηση των ακινήτων του γραφείου -πέρα από τα Portal που ήδη χρησιμοποιούσε- και με τη δική του, μοναδική ιστοσελίδα και η ενίσχυση του brand του γραφείου με την ξεχωριστή του παρουσία στο Internet.

  

Η μεθοδολογία


 Τελευταίες τεχνολογίες 

Η δημιουργία του www.akinitastinkriti.gr βασίστηκε εξολοκλήρου στη χρήση των τελευταίων τεχνολογιών και στις αρχές του σύγχρονου design, ακολουθώντας όλα τα σύγχρονα πρότυπα και τις καλύτερες πρακτικές για την επίτευξη ενός άρτιου αποτελέσματος.


 Αποκλειστικό Design 

Ξεκινώντας από το λογότυπο για το οποίο βασιστήκαμε στο ήδη υπάρχον το οποίο επεκτείναμε ώστε να περιλαμβάνει και το wordmark του γραφείου, δημιουργήσαμε και χρησιμοποιήσαμε μία χρωματική παλέτα εμπνευσμένη από το γαλαζοπράσινο της Κρητικής φύσης. 

Σε όλο το website  οι χρωματικές επιλογές και το ύφος της σχεδίασης, με ευρύχωρα περιθώρια και άσπρο - γαλάζιο - πράσινο χρώμα, δίνουν την αίσθηση που έχει κάποιος στο φωτεινό, γαλαζοπράσινο νησί της Κρήτης.

Ακολουθώντας την πάγια πολιτική της εταιρείας μας, όπως και σε όλα τα έργα της G&G, έτσι και για το www.akinitastinkriti.gr δεν έχει χρησιμοποιηθεί κάποιο έτοιμο template από το Internet αλλά έγινε αποκλειστική σχεδίαση in-house από την G&G ώστε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες και το ύφος του γραφείου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.


 Responsive Σχεδίαση 

Προβλέποντας την ιδιαίτερα αυξημένη κίνηση από κινητές συσκευές, που ήδη έχει φτάσει στο 70-75% της συνολικής επισκεψιμότητας της ιστοσελίδας, κατασκευάσαμε website για το μεσιτικό γραφείο της Κρήτης με 100% responsive τεχνολογίες, εξασφαλίζοντας την σωστή εμφάνιση του τόσο σε κινητά και tablet όσο και σε σταθερούς υπολογιστές, laptop, webtv κ.ο.κ.


 Ισχυρός μηχανισμός προβολής ακινήτων 

Βασίζοντας τον μηχανισμό αναζήτησης, παρουσίασης και προώθησης των ακινήτων του γραφείου στις τεχνολογίες του μεσιτικού CRM G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ™, εξασφαλίσαμε την ολοκληρωμένη, αναλυτική αναζήτηση και ταχύτατη παρουσίαση των ακινήτων και την ολοκληρωμένη πληροφόρηση των υποψήφιων αγοραστών με αναλυτικά χαρακτηριστικά των ακινήτων, απεριόριστες φωτογραφίες και βίντεο, τρισδιάστατη απεικόνιση και εμφάνιση τους στον χάρτη.

 

Το Αποτέλεσμα

Σημαντική, οργανική επισκεψιμότητα: Το www.akinitastinkriti.gr το επισκέπτεται καθημερινά μεγάλος αριθμός στοχευμένων επισκεπτών, προερχόμενος σε ποσοστό μεγαλύτερο του 85% από τα οργανικά (μη πληρωμένα - προτεινόμενα από την Google σαν τα καλύτερα) αποτελέσματα.

Καθιέρωση Brand Name: Ολοκληρώνοντας το brand του γραφείου με το νέο λογότυπο και τη χρωματική ταυτότητα και εφαρμόζοντας τα στη δημιουργία της ιστοσελίδας του γραφείου, αυξήσαμε την αναγνωρισιμότητα της εταιρείας και επεκτείναμε τη λειτουργία της στο Διαδίκτυο, αυξάνοντας την συνολική αξία του brand.

Στις πρώτες θέσεις των αποτελεσμάτων: Κατακτώντας τις πρώτες θέσεις στο Google για αναζητήσεις ακινήτων και μεσιτικών γραφείων στην Ιεράπτετρα αλλά και υψηλές θέσεις γενικότερα στα αποτελέσματα για όλη την Κρήτη, το μεσιτικό γραφείο "Ακίνητα στην Κρήτη - Μαρία Αγγελάκη Πετρά" εμφανίζεται καθημερινά και γίνεται η πρώτη επιλογή από πολούς υποψήφιους αγοραστές και ενοικιαστές στις περιοχές που δραστηριοποιείται το γραφείο.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.akinitastinkriti.gr του μεσιτικού γραφείου "Ακίνητα στην Κρήτη - Μαρία Αγγελάκη Πετρά" και βρείτε:


Υπηρεσίες που παρείχε η G&G

Σχεδίαση ιστοσελίδας
Ανάπτυξη ιστοσελίδας
Σχεδίαση λογοτύπου
Φιλοξενία ιστοσελίδας

Τεχνολογίες της G&G που χρησιμοποιήθηκαν

G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ
G&G CMS
G&G SEO Rules
Mεσιτικό γραφείο 'Ακίνητα στην Κρήτη - Μαρία Αγγελάκη Πετρά'

Site: www.akinitastinkriti.gr

Πελάτης: Μαρία Αγγελάκη Πετρά

Περιοχή: Ιεράπετρα, Κρήτη

Τομέας: Real Estate

Γκαλερί σελίδων από το www.akinitastinkriti.gr

Mεσιτικό γραφείο 'Ακίνητα στην Κρήτη - Μαρία Αγγελάκη Πετρά'
Mεσιτικό γραφείο 'Ακίνητα στην Κρήτη - Μαρία Αγγελάκη Πετρά'
Mεσιτικό γραφείο 'Ακίνητα στην Κρήτη - Μαρία Αγγελάκη Πετρά'
Mεσιτικό γραφείο 'Ακίνητα στην Κρήτη - Μαρία Αγγελάκη Πετρά'

Θα θέλατε μία παρόμοια ιστοσελίδα;

Καλέστε μας στο 2310-921682 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας για να συζητήσουμε την ιδέα που έχετε για τη δημιουργία του δικού σας επιτυχημένου web site.