G&G Web Design - Κατασκευή Ιστοσελίδων

L-Praxis Halkidiki΄s Real Estate

Ο πελάτης

Το μεσιτικό γραφείο L-Praxis με έδρα τη Θεσσαλονίκη ειδικεύεται στην προώθηση καταλυμάτων σε όλη την Ελλάδα για βραχυχρόνια, τουριστική μίσθωση σε επισκέπτες κυρίως από το εξωτερικό αλλά και από την Ελλάδα.

Επίσης, αναλαμβάνει και ολοκληρώνει την αγορά, πώληση και ενοικίαση ακινήτων στην περιοχή της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής.

Με ισχυρή πρόσβαση στην αγορά της Ρωσίας και άλλων χωρών του εξωτερικού, το L-Praxis είναι η καλύτερη επιλογή για την προώθηση του ακινήτου σας εκτός και εντός της Ελλάδας.

Το έργο

Με μεγάλη μας χαρά αναλάβαμε τη κατασκευή της ιστοσελίδας του γραφείου L-Praxis που σαν στόχο είχε τη δημιουργία ενός website που θα λειτουργούσε τόσο σαν ένα online σύστημα booking - κρατήσεων για βραχυχρόνιες μισθώσεις όσο και σαν ένα ολοκληρωμένο μεσιτικό website για την πώληση και ενοικίαση επιλεγμένων ακινήτων.

Μοναδική, Αποκλειστική Σχεδίαση

Έχοντας σαν μέλημα μας την εκπλήρωση του διττού σκοπού της ιστοσελίδας του γραφείου, δημιουργήσαμε μία πρωτότυπη δομή και σχεδίαση που επιτρέπει στον επισκέπτη του site να βρει εύκολα αυτό που χρειάζεται, είτε πρόκειται για τουριστική μίσθωση είτε για αγορά ή ενοικίαση ακινήτου.

Λαμβάνοντας υπόψιν την ειδίκευση του γραφείου σε τουριστικά και παραθεριστικά ακίνητα, όλο το design της ιστοσελίδας βασίστηκε στην αίσθηση που θέλουμε να έχει ο επισκέπτης της, ότι βρίσκεται στο κατάλληλο μέρος για να κλείσει το κατάλυμα των διακοπών του ή για να αποκτήσει την εξοχική του κατοικία.

Μηχανισμός Online Κρατήσεων

Στο site του γραφείου L-Praxis, ενσωματώσαμε τον μηχανισμό online κρατήσεων της G&G, που επιτρέπει στους επισκέπτες της σελίδας, να κάνουν αναζήτηση για συγκεκριμένες ημερομηνίες, περιοχές και προϋπολογισμό ώστε να βρίσκουν τα καταλύματα που τους εξυπηρετούν καλύτερα και να μπορούν να κάνουν την κράτηση τους.

Μηχανισμός Αναζήτησης Ακινήτων

Παράλληλα, ενσωματώσαμε τον πλήρη μηχανισμό αναζήτησης ακινήτων της τεχνολογίας G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ, για την προώθηση των ακινήτων που έχει το γραφείο προς πώληση ή μακροχρόνια ενοικίαση.

Responsive Τεχνολογίες

Με όλο και μεγαλύτερο ποσοστό των χρηστών του Internet να επισκέπτονται τις ιστοσελίδες με τις κινητές συσκευές τους (smartphone, tablet) στην δημιουργία του site του L-Praxis δώσαμε ιδιαίτερο βάρος στην σωστή του εμφάνιση και λειτουργία τόσο σε υπολογιστές όσο και σε κινητές συσκευές, web tv κλπ.

Ταχύτατη και απροβλημάτιστη λειτουργία

Με την φιλοξενία του l-praxis.gr στους απόλυτα ελεγχόμενους servers της G&G στους οποίους φιλοξενούνται μόνο sites των πελατών μας δικής μας κατασκευής, το site της L-Praxis εμφανίζεται ταχύτητα και λειτουργεί απροβλημάτιστα, προσφέροντας στους επισκέπτες του μία εξαιρετική εμπειρία χρήσης.

Ενα πολύγλωσσο site

Το l-raxis.gr μπορείτε να το επισκεφτείτε σε 3 γλώσσες:

Επισκεφτείτε το l-praxis.gr

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του l-pragis.gr και:

Κάντε κράτηση καταλυμάτων για τις διακοπές σας

Βρείτε ακίνητα, πρώτα στη θάλασσα, για αγορά

Βρείτε ακίνητα πρώτα στη θάλασσα, για να τα νοικιάσετε

Βρείτε ακίνητα προς πώληση και ακίνητα προς ενοικίαση στη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική

Βρείτε ακίνητα-ευκαιρίες και επενδυτικά ακίνητα



Υπηρεσίες που παρείχε η G&G

Σχεδίαση ιστοσελίδας
Ανάπτυξη ιστοσελίδας
Φιλοξενία ιστοσελίδας

Τεχνολογίες της G&G που χρησιμοποιήθηκαν

G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ
G&G CMS
G&G SEO Rules
L-Praxis Halkidiki΄s Real Estate

Site: www.l-praxis.gr

Πελάτης: L-Praxis Halkidiki΄s Real Estate

Περιοχή: Χαλκιδική, Θεσσαλονίκη

Τομέας: Vacation Rentals, Real Estate

Γκαλερί σελίδων από το www.l-praxis.gr

L-Praxis Halkidiki΄s Real Estate
L-Praxis Halkidiki΄s Real Estate
L-Praxis Halkidiki΄s Real Estate
L-Praxis Halkidiki΄s Real Estate

Θα θέλατε μία παρόμοια ιστοσελίδα;

Καλέστε μας στο 2310-921682 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας για να συζητήσουμε την ιδέα που έχετε για τη δημιουργία του δικού σας επιτυχημένου web site.