G&G Web Design - Κατασκευή Ιστοσελίδων

Vrisko Texnites

Ο πελάτης

Η εταιρία VriskoTexnites με έδρα την πόλη των Ιωαννίνων, είναι μια υψηλού επιπέδου εταιρία παροχής υπηρεσιών στον τομέα της ΤΕΧΝΙΚΗΣ ΚΑΛΥΨΗΣ - ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗΣ - ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ-ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ-ΕΠΙΔΙΟΡΘΩΣΗΣ η οποία προσφέρει ένα ευρύ φάσμα υπηρεσιών, απευθυνόμενη τόσο σε ιδιώτες και επαγγελματίες όσο και σε εταιρίες,  για Κατοικίες (Διαμερίσματα, Μεζονέτες, Μονοκατοικίες, Εξοχικές Κατοικίες) , Επαγγελματικούς Χώρους (Χώροι Εστίασης, Χώροι Γραφείων, Ιατρεία, Καταστήματα Ένδυσης, Φαρμακεία, Κρεοπωλεία, Κομμωτήρια κα.) καθώς και Κτίρια - Ξενοδοχεία.

Το έργο

Η εταιρεία VriskoTexnites μας ανάθεσε την ανάπτυξη του συστήματος διαχείρισης των υπηρεσιών τεχνικής κάλυψης, επισκευής και ανακαίνισης που παρέχει στα Ιωάννινα και στους γύρω νομούς.

Το αποτέλεσμα ήταν η σχεδίαση (design) και ο προγραμματισμός (development) του site vriskotexnikes.gr, στο οποίο ο κάθε χρήστης με πολύ εύκολο τρόπο μπορεί να επιλέξει τις εργασίες που θέλει να πραγματοποιήσει.

Μέσω του διαχειριστικού που έχουμε αναπτύξει, οι διαχειριστές του VriskoTexnites μπορούν να επιλέξουν, αναθέσουν και να φέρουν σε επαφή τους κατάλληλους τεχνικούς με τον κάθε πελάτη ώστε να ολοκληρωθεί η εργασία στο μικρότερο δυνατό διάστημα με την καλύτερη ποιότητα.

Για την ανάθεση του έργου σας αλλά και για να δείτε μία σειρά έργων που έχει ολοκληρώσει η VriskoTexnites με αναλυτική περιγραφή και φωτογραφίες πριν-μετά, επισκεφτείτε το site στη διεύθυνση: www.vriskotexnites.gr

Υπηρεσίες που παρείχε η G&G

Σχεδίαση ιστοσελίδας
Ανάπτυξη ιστοσελίδας
Φιλοξενία ιστοσελίδας

Τεχνολογίες της G&G που χρησιμοποιήθηκαν

G&G CMS
G&G SEO Rules
Vrisko Texnites

Site: www.vriskotexnites.gr

Πελάτης: Vrisko Texnites

Περιοχή: Ιωάννινα

Τομέας: Ανακαινίσεις, Τεχνικές Εργασίες, Τεχνική Κάλυψη

Γκαλερί σελίδων από το www.vriskotexnites.gr

Vrisko Texnites
Vrisko Texnites
Vrisko Texnites
Vrisko Texnites

Θα θέλατε μία παρόμοια ιστοσελίδα;

Καλέστε μας στο 2310-921682 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας για να συζητήσουμε την ιδέα που έχετε για τη δημιουργία του δικού σας επιτυχημένου web site.