G&G Web Design - Κατασκευή Ιστοσελίδων

DAVETI HOME BROKERS

Ο πελάτης

Το μεσιτικό γραφείο Daveti Home Brokers ιδρύθηκε το 2001 και αποτελεί ένα από τα πλέον αξιόπιστα και έμπειρα μεσιτικά γραφεία στο Πανόραμα.

Με εξαιρετικό προσωπικό, αποτελούμενο από άριστους επαγγελματίες που εστιάζουν στις ανάγκες σας με σεβασμό και σοβαρότητα, στο γραφείο Daveti Home Brokers θα βρείτε τον συνεργάτη που θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε το ακίνητο που ψάχνετε στην περιοχή του Πανοράματος Θεσσαλονίκης.

Το έργο

Έχοντας ήδη βοηθήσει στην οργάνωση του γραφείου με το μεσιτικό πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ, η Daveti Home Brokers εμπιστεύτηκε την G&G και για την επανασχεδίαση της μεσιτικής της ιστοσελίδας, όταν προέκυψε η ανάγκη της ανανέωσης.

Αποκλειστικό, Μοντέρνο Design

Για την εικόνα του μεσιτικού γραφείου Daveti Home Brokers στο Πανόραμα, σχεδιάσαμε μία ιστοσελίδα στην οποίο ο επισκέπτης μπορεί να μάθει αναλυτικές πληροφορίες για τα ακίνητα που διαχειρίζεται το γραφείο. Σημαντική όμως έμφαση δώσαμε και στην παρουσίαση των συνεργατών του γραφείου, στους οποίους οφείλεται άλλωστε η άριστη εμπειρία που αποκομίζουν οι πελάτες του γραφείου.

Responsive Τεχνολογίες

Στην σχεδίαση του web site daveti.gr χρησιμοποιήσαμε τις τελευταίες responsive τεχνολογίες ώστε, ο επισκέπτης της ιστοσελίδας να έχει την καλύτερη εμπειρία χρήσης, είτε την επισκέπτεται με τον σταθερή ή φορητό υπολογιστή του, είτε με το κινητό τηλέφωνο, το tablet ή τη smart tv του.

Ταχύτατη λειτουργία

Χάρτη στην τεχνολογία G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στην οποία βασίζεται τόσο η λειτουργία του γραφείου όσο και του web site, η μεσιτική ιστοσελίδα στο Πανόραμα daveti.gr λειτουργεί ταχύτατα, εμφανίζοντας τα αποτελέσματα στιγμιαία και χαρίζοντας στον επισκέπτη της μία ευχάριστη και απροβλημάτιστη εμπειρία.

Υψηλές θέσεις στις μηχανές αναζήτησης

Χάρη στην ενσωμάτωση των G&G SEO Rules, των κανόνων που εξασφαλίζουν την σωστή προώθηση των sites των πελατών της G&G, η ιστοσελίδα του γραφείου Daveti Home Brokers βρίσκεται σταθερά στις πρώτες θέσεις των αποτελεσμάτων αναζήτησης των επισκεπτών που αναζητούν ακίνητα στην περιοχή του Πανοράματος Θεσσαλονίκης.

Επισκεφτείτε το daveti.gr

Στην ιστοσελίδα του γραφείου Daveti Home Brokers θα βρείτε:



Υπηρεσίες που παρείχε η G&G

Σχεδίαση ιστοσελίδας
Ανάπτυξη ιστοσελίδας
Φιλοξενία ιστοσελίδας

Τεχνολογίες της G&G που χρησιμοποιήθηκαν

G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ
G&G CMS
G&G SEO Rules
DAVETI HOME BROKERS

Site: www.daveti.gr

Πελάτης: DAVETI HOME BROKERS

Περιοχή: Πανόραμα Θεσσαλονίκης

Τομέας: Real Estate

Γκαλερί σελίδων από το www.daveti.gr

DAVETI HOME BROKERS
DAVETI HOME BROKERS
DAVETI HOME BROKERS
DAVETI HOME BROKERS

Θα θέλατε μία παρόμοια ιστοσελίδα;

Καλέστε μας στο 2310-921682 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας για να συζητήσουμε την ιδέα που έχετε για τη δημιουργία του δικού σας επιτυχημένου web site.