G&G Web Design - Κατασκευή Ιστοσελίδων

Protasis Real Estate

Ο πελάτης

Το Μεσιτικό Γραφείο Protasis, προσφέρει στους πελάτες του, ένα ολοκληρωμένο πακέτο υπηρεσιών στον τομέα των Μεσιτικών και Ακινήτων, παρέχοντας υπηρεσίες επαγγελματισμού και συνέπειας.

Διαθέτει μεγάλη εμπειρία στην αγορά μεσιτικών και ακινήτων όχι μόνο στην περιοχή της Βόρειας Εύβοιας και της Αιδηψού, αλλά και σε όλο το νησί και την υπόλοιπη Ελλάδα.

Η ικανοποίηση και επαγγελματική αντιμετώπιση των πελατών του γραφείου είναι ο βασικότερος στόχος του Protasis Real Estate, και πάντα σε συνεργασία με τους πελάτες του παρέχει τα καλύτερα αποτελέσματα στο μεσιτικό τους θέμα. 

Το έργο

Με μεγάλη χαρά αναλάβαμε την ανανέωση της ιστοσελίδας του μεσιτικού γραφείου Protasis Real Estate της Ζωής Κολιού. Η συνεργασία μας με την κ. Κολιού αποδείχτηκε άψογη και μας δόθηκε η δυνατότητα να γνωρίσουμε και να εκτιμήσουμε στο πρόσωπο της όχι μόνο έναν εξαιρετικό επαγγελματία αλλά και έναν υπέροχο άνθρωπο.


Σχεδίαση στο ύφος του γραφείου

Στη σχεδίαση του website protasirealestate.com χρησιμοποιήσαμε ύφος και χρώματα που παραπέμπουν άμεσα στο γαλάζιο της θάλασσας και το πράσινο της πλούσιας φύσης της Βόρειας Εύβοιας.

Οι φωτογραφίες και το βίντεο παρουσίασης της πρώτης σελίδας έχουν επιλεγεί έτσι ώστε να μεταφέρουν τον επισκέπτη της ιστοσελίδας άμεσα στον πανέμορφο τόπο του δεύτερου μεγαλύτερου σε μέγεθος νησιού μας.

Η αναζήτηση και παρουσίαση των ακινήτων του γραφείου γίνεται με εύκολο και ολοκληρωμένο τρόπο, δίνοντας στον επισκέπτη τη δυνατότητα να βρει γρήγορα το ακίνητο που τον ενδιαφέρει από τη μεγάλη γκάμα ακινήτων του γραφείου.


Τελευταίες, responsive τεχνολογίες

Στην κατασκευή του site του μεσιτικού γραφείου στην Εύβοια Protasis Real Estate, χρησιμοποιήσαμε τις τελευταίες responsive τεχνολογίες με αποτέλεσμα:

  • τη σωστή εμφάνιση του protasisrealestate.com τόσο σε σταθερούς και φορητούς υπολογιστές όσο και σε κινητά, tablet, web tv και κάθε connected συσκευή
  • την ταχύτατη λειτουργία του και την υψηλή ευχρηστία παρέχοντας στους επισκέπτες του μία ευχάριστη και αποτελεσματική εμπειρία


Βασισμένο στα G&G SEO Rules

Από την έναρξη ως την ολοκλήρωση της,  η υλοποίησης του protasirealestate.com βασίστηκε στους κανόνες G&G SEO Rules που έχει αναπτύξει η G&G και αποδεδειγμένα εξασφαλίζουν την υψηλή θέση στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης δίνοντας σημαντικό προβάδισμα στο γραφείο για τις αναζητήσεις που αφορούν ακίνητα στην Εύβοια και τις περιοχές που αντιπροσωπεύει.


Επισκεφτείτε το protasirealestate.com

Επισκεφτείτε το site του μεσιτικού γραφείου Protasi Real Estate και βρείτε:

Υπηρεσίες που παρείχε η G&G

Σχεδίαση ιστοσελίδας
Ανάπτυξη ιστοσελίδας
Φιλοξενία ιστοσελίδας

Τεχνολογίες της G&G που χρησιμοποιήθηκαν

G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ
G&G CMS
G&G SEO Rules
Protasis Real Estate

Site: www.protasirealestate.com

Πελάτης: Protasis Real Estate

Περιοχή: Αιδηψός, Εύβοια

Τομέας: Real Estate

Γκαλερί σελίδων από το www.protasirealestate.com

Protasis Real Estate
Protasis Real Estate
Protasis Real Estate
Protasis Real Estate

Θα θέλατε μία παρόμοια ιστοσελίδα;

Καλέστε μας στο 2310-921682 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας για να συζητήσουμε την ιδέα που έχετε για τη δημιουργία του δικού σας επιτυχημένου web site.