G&G Web Design - Κατασκευή Ιστοσελίδων

Infinite Greece Real Estate Management

Ο πελάτης

Το μεσιτικό γραφείο INFINITE REAL ESTATE MANAGEMENT με έδρα στα Πεύκα Θεσσαλονίκης, ειδικεύεται στον χώρο των ακινήτων στις περιοχές της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής. Αποτελώντας μετεξέλιξη των γραφείων "Κτηματοερευνητική" και "ikia-estate" και της 25ετούς εμπειρίας τους, η INFINITE συνεχίζει το καλό όνομα του γραφείου και προσφέρει νέες, σύγχρονες υπηρεσίες που συμβαδίζουν με τις απαιτήσεις του 21ου αιώνα.
Ταυτόχρονα με τις ολοκληρωμένες κτηματομεσιτικές υπηρεσίες του γραφείου, η INFINITE
διαθέτει ένα πλήρως εξειδικευμένο προσωπικό με συνεργεία που κατέχουν πολυετή εμπειρία στο χώρο των ανακαινίσεων.


Αρχική σελίδα

Το έργο

Το ζητούμενο

Με τη δεύτερη γενιά να μπαίνει ενεργά στην μεσιτική εταιρεία της οικογένειας, οι κ. Παναγιώτης και Μιχάλης Ιωαννίδης αναζήτησαν την εταιρεία με την οποία θα συνεργαζόταν τόσο στην οργάνωση όσο και την προβολή του μεσιτικού γραφείου στο Internet.

Στη συνάντηση που κάναμε στο γραφείο μας γνωρίσαμε δύο εξαιρετικούς επαγγελματίες και υπέροχους ανθρώπους και με χαρά αναλάβαμε τόσο την οργάνωση του γραφείου με το μεσιτικό CRM G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ όσο και τη δημιουργία της νέας ιστοσελίδας της εταιρείας.

Έχοντας πρόσφατα ανανεώσει την εταιρική ταυτότητα της εταιρίας και μετά τη συζήτηση που κάναμε, είχαμε από την αρχή καθαρές κατευθύνσεις για τη νέα εικόνα που θέλαμε να δώσουμε στη παρουσίαση της μεσιτικής εταιρείας στο Internet.



Αποτελέσματα αναζήτησης ακινήτων - Αναλυτικά φίλτρα


Η μεθοδολογία

Ακολουθώντας τη μεθοδολογία Discovery - Strategy - Design - Development της G&G, αναλύσαμε τους στόχους του γραφείου, καθορίσαμε την στρατηγική μας και προχωρήσαμε στη αποκλειστική σχεδίαση και στην in-house ανάπτυξη της ξεχωριστής δικτυακής παρουσίας της Infinite. 

 Αποκλειστικό Design 

Σχεδιάζοντας την ιστοσελίδα ενός γραφείου με εμπειρία 25 ετών, που πλέον στεγάζει τη δεύτερη γενιά ιδιοκτητών, θελήσαμε να δημιουργήσουμε ένα design που αποδίδει την αξιοπιστία της εταιρίας αλλά ταυτόχρονα είναι σύγχρονο και νεανικό. επικοινωνώντας την ενέργεια και την αποτελεσματικότητα της νέας γενιάς. 

Χτίζοντας πάνω στη νέα εταιρική ταυτότητα του μεσιτικού γραφείου της Θεσσαλονίκης, δημιουργήσαμε ένα μοντέρνο και δυναμικό design που παρουσιάζει με ιδιαίτερο τρόπο τις υπηρεσίες και τα ακίνητα που το γραφείο αντιπροσωπεύει.

Χρησιμοποιώντας το κόκκινο και σε μεγαλύτερο βαθμό το γαλάζιο χρώμα της εταιρικής ταυτότητας, δημιουργήσαμε μία ιστοσελίδα με έντονο το γαλανόλευκο στοιχείο, αποδίδοντας με τον καλύτερο τρόπο το όνομα της εταιρείας, "Άπειρη Ελλάδα - Infinite Greece".

Τόσο στα αποτελέσματα αναζήτησης των ακινήτων όσο και στο προφίλ του ακινήτου επιλέξαμε έναν ξεχωριστό τρόπο παρουσίασης των φωτογραφιών του κάθε ακίνητου, κάνοντας το website της Infinite Greece να ξεχωρίζει εικαστικά από όλες τις άλλες μεσιτικές ιστοσελίδες.

Ακολουθώντας την πάγια πολιτική της εταιρείας μας, όπως και σε όλα τα έργα της G&G, έτσι και για το www.infinitegreece.gr δεν έχει χρησιμοποιηθεί κάποιο έτοιμο template από το Internet αλλά έγινε αποκλειστική σχεδίαση in-house από την G&G ώστε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες και το ύφος του γραφείου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.


Προφίλ ακινήτου - ολοκληρωμένη παρουσίαση



 Τελευταίες τεχνολογίες  
Στην σχεδίαση (design), στην ανάπτυξη της λειτουργικότητας (development) αλλά και στη διεπαφή του χρήστη με την ιστοσελίδα (ui/ux), χρησιμοποιήσαμε τις τελευταίες δοκιμασμένες τεχνολογίες και τις καλύτερες διεθνείς πρακτικές ώστε να επιτύχουμε: α) κορυφαία εμπειρία χρήστη, β) ταχύτατη λειτουργία, γ) συμβατότητα με όλους τους σύγχρονους browsers και δ) σωστή και πλήρη προσπελασιμότητα από τις μηχανές αναζήτησης.


 Responsive Σχεδίαση 
Ακολουθώντας την αρχή 100% Responsive της G&G, το website του μεσιτικού γραφείου της Θεσσαλονίκης Infinite Greece εμφανίζεται όμορφα, σωστά και ταχύτατα, τόσο σε σταθερούς και φορητούς υπολογιστές όσο και σε κινητά τηλέφωνα, smartphones, tablets, web tv κλπ.


Responsive σχεδίαση - σωστή εμφάνιση σε όλες τις συσκευές



 G&G SEO Rules 

Στην G&G, εδώ και χρόνια έχουμε αναπτύξει μία σειρά κανόνων, τα G&G S.E.O. Rules που ανανεώνουμε συνεχώς και ακολουθούμε πιστά σε όλα τα στάδια του έργου. Αποτέλεσμα των κανόνων αυτών είναι οι ιστοσελίδες που αναπτύσσουμε να επιτυγχάνουν υψηλότατες θέσεις στις μηχανές αναζήτησης.


 Ισχυρός μηχανισμός προβολής ακινήτων  

Η αναζήτηση και παρουσίαση των ακινήτων στην ιστοσελίδα www.infinitegreece.gr βασίζεται στην δοκιμασμένη τεχνολογία "G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ" η οποία έχει αναπτυχθεί εξολοκλήρου από το τμήμα έρευνας και ανάπτυξης της G&G. 

Έτσι, η αναζήτηση των ακινήτων, με αυτόματα προσαρμοζόμενα φίλτρα ανά κατηγορία, γίνεται με εύκολο και διαισθητικό τρόπο από τον επισκέπτη της σελίδας και φέρνει ταχύτατα αποτελέσματα. Η παρουσίαση των ακινήτων γίνεται με ολοκληρωμένο τρόπο, αναλυτική περιγραφή, μεγάλο αριθμό φωτογραφιών, βίντεο, 3D παρουσίασης και με πλήθος χαρακτηριστικών, δίνοντας μία πλήρη εικόνα του κάθε ακινήτου στον υποψήφιο αγοραστή και επιτρέποντας του να επικοινωνήσει με το γραφείο για τα ακίνητα που πραγματικά τον ενδιαφέρουν και όχι για να λάβει συμπληρωματικές πληροφορίες που δεν μπόρεσε να βρει online.

Ειδικά για την Infinite Greece, εκτός από την παρουσίαση των Ευκαιριών ακινήτων σχεδιάσαμε μία ξεχωριστή ενότητα, τα "Infinite Diamonds" στην οποία παρουσιάζονται τα καλύτερα ακίνητα του γραφείου, αυτά που αξίζει να χαρακτηριστούν σαν "διαμάντια".

Παράλληλα, στην ιστοσελίδα του μεσιτικού γραφείου Infinite Greece στη Θεσσαλονίκη, έχουμε ενσωματώσει το σύστημα διαχείρισης περιεχομένου G&G CMS v.2.0 με το οποίο είναι δυνατή η διαχείριση του περιεχομένου της ιστοσελίδας, του κειμένου της εταιρείας και των υπηρεσιών, η προσθήκη διαφημιστικών banner καθώς και η ενημέρωση του blog του γραφείου με τα τελευταία νέα του μεσιτικού χώρου.



Παρουσίαση της εταιρείας


Το Αποτέλεσμα

Μοναδική, Ξεχωριστή σχεδίαση: Δίνοντας ιδιαίτερη προσοχή στην μοναδική, αποκλειστική σχεδίαση της ιστοσελίδας του γραφείου, ώστε αυτή να αποδίδει με τον καλύτερο τρόπο την επωνυμία - Infinite Greece - του γραφείου, με μοντέρνο αλλά και ποιοτικό τρόπο, ο επισκέπτης αντιλαμβάνεται αμέσως ότι επισκέπτεται μία σύγχρονη, μοντέρνα επιχείρηση η οποία όμως έχει στέρεη βάση στην πολυετή παράδοση της.

Ενίσχυση του brand του γραφείου: Ακολουθώντας την σχεδιαστική γραμμή του λογότυπου και της εταιρικής ταυτότητας του γραφείου, καθώς και του ύφους που επιλέξαμε ύστερα από συζήτηση με τους ιδιοκτήτες της εταιρείας, η ιστοσελίδα του γραφείου αυξάνει την αναγνωρισιμότητα του brand της Infinite Greece, όπως αυτή εμφανίζεται τόσο στην έντυπη επικοινωνία όσο και στα Social Media της εταιρείας.

Αποτελεσματική παρουσίαση των ακινήτων του γραφείου: Χρησιμοποιώντας τον μηχανισμό αναζήτησης και προβολής ακινήτων G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ, το γραφείο παρουσιάζει με ταχύτατο και ολοκληρωμένο τρόπο τα ακίνητα που διαχειρίζεται και οι επισκέπτες της ιστοσελίδας μπορούν να βρουν τα ακίνητα που τους ενδιαφέρουν μέσα από μία εύκολη και ταχύτατη εμπειρία χρήστη.


Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του μεσιτικού γραφείου Infinite Greece στη Θεσσαλονίκη, στη διεύθυνση www.infinitegreece.gr και βρείτε:


Υπηρεσίες που παρείχε η G&G

Ανάπτυξη ιστοσελίδας
Σχεδίαση ιστοσελίδας
Φιλοξενία ιστοσελίδας

Τεχνολογίες της G&G που χρησιμοποιήθηκαν

G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ
G&G CMS
G&G SEO Rules
Infinite Greece Real Estate Management

Site: www.infinitegreece.gr

Πελάτης: Infinite Greece

Περιοχή: Θεσσαλονίκη, Πεύκα

Τομέας: Real Estate

Γκαλερί σελίδων από το www.infinitegreece.gr

Infinite Greece Real Estate Management
Infinite Greece Real Estate Management
Infinite Greece Real Estate Management
Infinite Greece Real Estate Management

Θα θέλατε μία παρόμοια ιστοσελίδα;

Καλέστε μας στο 2310-921682 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας για να συζητήσουμε την ιδέα που έχετε για τη δημιουργία του δικού σας επιτυχημένου web site.