G&G Web Design - Κατασκευή Ιστοσελίδων

Μ.Ο.Θ. Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης

Ο πελάτης

Ο Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης (Μ.Ο.Θ) ιδρύθηκε το 1982, με σκοπό να αναδείξει τον μοτοσυκλετισμό ως υγιές στοιχείο της κοινωνίας μας και να εντάξει και να επιμορφώσει οδικά ένα μεγάλο μέρος των μοτοσυκλετιστών της Θεσσαλονίκης.

Παράλληλα ο όμιλος οργανώνει αγώνες μοτοσυκλέτας κάτω από αυστηρές προδιαγραφές ασφαλείας σε εγκεκριμένες πίστες αγώνων καισε συνεργασία με δήμους και πολιτεία κατάφερε και έλυσε πολλά βασικά προβλήματα που αντιμετώπιζαν οι μοτοσυκλετιστές, όπως το κακό οδικό δίκτυο, τις διακρίσεις κατά των μοτοσυκλετιστών που υπήρχαν σε διάφορα σήματα της τροχαίας κ.α.

Ο Μ.Ο.Θ. οργανώνει τη διεξαγωγή σεμιναρίων ασφαλούς οδήγησης και συμμετέχει στο πρόγραμμα "Μοτοσυκλετώντας" που απευθύνεται σε μαθητές σχολείων.

Στην ακαδημαϊκή κοινότητα, ο Μ.Ο.Θ έχει συνάψει αποκλειστική συνεργασία με την πανεπιστημιακή ομάδα της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστήμιου Θεσσαλονίκης, "Panther Racing AUTH".

Στο κοινωνικό του έργο ο όμιλος διατηρεί τράπεζα αίματος για τα μέλη του, αλλά και για κάθε μοτοσυκλετιστή που θα βρεθεί σε ανάγκη, συμμετέχει ενεργά στην πολιτιστική προβολή της Θεσσαλονίκης μέσω συνεργασιών με τοπικούς φορείς και συλλογικότητες, ενώ δεν σταματά τις δράσεις του και τις επαφές του με τους φορείς του κράτους για την βελτίωση του οδικού δικτύου και την δημιουργία μια πόλης πιο ανθρώπινης και φιλικής για τον μοτοσυκλετιστή.

Τα μέλη του ήταν και είναι εθελοντές μοτοσυκλετιστές , οι οποίοι με μεράκι αγάπη και ρομαντισμό για την μοτοσυκλέτα πειραματίζονται διαχρονικά με νέες ιδέες και προσπάθειες για την βελτίωση και ανάδειξη του μοτοσυκλετισμού σε όλες του τις μορφές.

Το έργο

Όντας μέλη του Μ.Ο.Θ. εδώ και αρκετά χρόνια, η χαρά μας ήταν ειλικρινά μεγάλη όταν το διοικητικό συμβούλιο του ομίλου μας ανέθεσε τη δημιουργία του site του συλλόγου που είχε μείνει ανενεργό τα τελευταία χρόνια.

Με πολύ μεράκι, αγάπη για τον μοτοσυκλετισμό και σεβασμό στη πολύχρονη και σημαντική δράση του ομίλου, σχεδιάσαμε το νέο site του Μ.Ο.Θ. δίνοντας ιδιαίτερο βάρος:

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον Μοτοσυκλετιστικό Όμιλο Θεσσαλονίκης και τον μοτοσυκλετισμό, επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του Μ.Ο.Θ. στη διεύθυνση: www.moth.gr

Υπηρεσίες που παρείχε η G&G

Ανάπτυξη ιστοσελίδας
Σχεδίαση ιστοσελίδας
Φιλοξενία ιστοσελίδας

Τεχνολογίες της G&G που χρησιμοποιήθηκαν

G&G CMS
G&G SEO Rules
Μ.Ο.Θ. Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης

Site: www.moth.gr

Πελάτης: Μ.Ο.Θ. Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης

Περιοχή: Θεσσαλονίκη

Τομέας: Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος

Γκαλερί σελίδων από το www.moth.gr

Μ.Ο.Θ. Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης
Μ.Ο.Θ. Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης
Μ.Ο.Θ. Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης
Μ.Ο.Θ. Μοτοσυκλετιστικός Όμιλος Θεσσαλονίκης

Θα θέλατε μία παρόμοια ιστοσελίδα;

Καλέστε μας στο 2310-921682 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας για να συζητήσουμε την ιδέα που έχετε για τη δημιουργία του δικού σας επιτυχημένου web site.