G&G Web Design - Κατασκευή Ιστοσελίδων

VreSpiti

Ο πελάτης

H κτηματομεσιτική εταιρία VreSpiti – Δημήτριος Καλατζόγλου & Σια Ο.Ε., εδρεύει στα Ιωάννινα, Φώτου Τζαβέλλα 11β και δραστηριοποιείται στο χώρο της αγοραπωλησίας και ενοικίασης ακινήτων από το 2004, εισβάλλοντας δυναμικά στην προβολή και διαχείριση ακίνητης περιουσίας, απολαμβάνοντας αναγνώριση και επαγγελματικό κύρος, σαν η Νο1 κτηματομεσιτική εταιρία, τόσο από τη Γιαννιώτικη κοινωνία, όσο και από ομίλους εταιριών πανελλαδικής εμβέλειας.

Περιεχόμενο

Το verspiti.gr είναι η καλύτερη επιλoγή για να βρείτε:

Το έργο

Η συνεργασία της G&G με το Vrespiti είναι πολύχρονη και επεκτείνεται τόσο στην οργάνωση του μεσιτικού γραφείου Vrespiti με το σύστημα οργάνωσης μεσιτικών γραφείων G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ όσο και στην online παρουσίαση του γραφείου με την προηγούμενη έκδοση της ιστοσελίδας vrespiti.gr αλλά και στην δημιουργία της online εφημερίδας μικρών αγγελιών PolisAggelia.gr.

Έτσι, όταν ήρθε η ώρα να ανανεωθεί η online παρουσίαση του μεσιτικού γραφείου των Ιωαννίνων τόσο σε σχεδίαση όσο και κάνοντας χρήση των τελευταίων τεχνολογιών, χαρήκαμε ιδιαίτερα που ο Δημήτρης Καλατζόγλου μας εμπιστεύτηκε για μια ακόμα φορά και αναλάβαμε το έργο με μεγάλο ενθουσιασμό.


Μοντέρνο ύφος και πλούσιο περιεχόμενο

Στη σχεδίαση της νέας ιστοσελίδας του Vrespiti δώσαμε ιδιαίτερη έμφαση στη δημιουργία ενός μοντέρνου και παράλληλα ιδιαίτερα εύχρηστου και λειτουργικού web site μέσα από το οποίο ο επισκέπτης μπορεί εύκολα να περιηγηθεί στο πλούσιο περιεχόμενο του.

Μεγάλες φωτογραφίες και πλούσια χαρακτηριστικά

Στην παρουσίαση των ακινήτων δόθηκε ιδιαίτερη έμφαση στην χρήση μεγάλων φωτογραφιών, αναλυτικής περιγραφής και μεγάλου πλήθους χαρακτηριστικών που δίνουν ολοκληρωμένη εικόνα για κάθε ακίνητο στον επισκέπτη

Responsive και mobile friendly τεχνολογίες

Η νέα ιστοσελίδα του μεσιτικού γραφείου των Ιωαννίνων Vrespiti  ενσωματώνει τις τελευταίες τεχνολογίες ώστε να είναι ιδιαίτερα εύχρηστη και να εμφανίζεται με σωστό τρόπο ανεξάρτητα από τη συσκευή που χρησιμοποιεί ο επισκέπτης, είτε αυτή είναι σταθερός ή φορητός υπολογιστής, κινητό, tablet, ή web tv.


Υπηρεσίες που παρείχε η G&G

Σχεδίαση ιστοσελίδας
Ανάπτυξη ιστοσελίδας
Φιλοξενία ιστοσελίδας

Τεχνολογίες της G&G που χρησιμοποιήθηκαν

G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ
G&G CMS
G&G SEO Rules
VreSpiti

Site: www.vrespiti.gr

Πελάτης: VreSpiti

Περιοχή: Ιωάννινα

Τομέας: Real Estate

Γκαλερί σελίδων από το www.vrespiti.gr

VreSpiti
VreSpiti
VreSpiti
VreSpiti

Θα θέλατε μία παρόμοια ιστοσελίδα;

Καλέστε μας στο 2310-921682 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας για να συζητήσουμε την ιδέα που έχετε για τη δημιουργία του δικού σας επιτυχημένου web site.