G&G Web Design - Κατασκευή Ιστοσελίδων

Μεσιτικό γραφείο Terra Sales στην Καστοριά

Ο πελάτης

Το μεσιτικό γραφείο Terra Sales ειδικεύεται στις αγοραπωλησίες και ενοικιάσεις γης και επαγγελματικών ακινήτων.

Οι συνεργάτες του γραφείου, έμπειροι μηχανικοί και τοπογράφοι, θα σας κατατοπίσουν πλήρως και θα σας εξυπηρετήσουν με τον καλύτερο τρόπο, ώστε να καλυφθούν πλήρως οι ανάγκες σας με την εύρεση του  κατάλληλου για εσάς ακινήτου!

Το έργο

Στη σχεδίαση της ιστοσελίδας του μεσιτικού γραφείου Terra Sales δώσαμε έμφαση στην ειδίκευση του γραφείου που το χαρακτηρίζει και το ξεχωρίζει: την πώληση γης και επαγγελματικών ακινήτων. Το αποτέλεσμα είναι, από την πρώτη εικόνα που αντικρίζει ο επισκέπτης του website να γίνεται σαφές το ύφος του γραφείου, να ξεχωρίζει από όλα τα υπόλοιπα και να προδιαθέτει ευχάριστα για μία περιήγηση σε ακίνητα γης και επαγγελματικά στην περιοχή της Καστοριάς αλλά και την υπόλοιπη Ελλάδα.


Minimal, ξεχωριστό design

To design του terrasales.gr ξεχωρίζει για το minimal ύφος του, την μοναδική χρωματική παλέτα του και την αμεσότητα και απλότητα στον χειρισμό του. Με γρήγορο και εύκολο τρόπο, οι επισκέπτες μπορούν να περιηγηθούν στα ακίνητα που διαζειρίζεται το γραφείο, να ζητήσουν περισσότερες πληροφορίες για αυτά και να μάθουν περισσότερα για το γραφείο και τον τρόπο λειτουργίας του.


Τελευταίες responsive τεχνολογίες

Κάνοντας χρήση των πιο πρόσφατων responsive τεχνολογιών, η ιστοσελίδα που δημιουργήσαμε για το μεσιτικο γραφείο Terra Sales στην Καστοριά, εμφανίζεται το ίδιο σωστά τόσο σε κινητά τηλέφωνα και tablets όσο και σε σταθερούς ή φορητούς υπολογιστές, web tv κ.α.


G&G SEO Rules

Ακολουθώντας τους κανόνες G&G SEO Rules που εξασφαλίζουν την υψηλότερη θέση στις μηχανές αναζήτησης, το terrasales.gr εμφανίζεται στις πρώτες θέσεις των μηχανών αναζήτησης για τις περιοχές και τα ακίνητα που διαχειρίζεται.


Επισκεφτείτε το terrasales.gr

Στην ιστοσελίδα του μεσιτικού γραφείου Terra Sales που ειδικεύεται στην πώληση γης και επαγγελματικών ακίνητων, μπορείτε να βρείτε:

Υπηρεσίες που παρείχε η G&G

Σχεδίαση ιστοσελίδας
Ανάπτυξη ιστοσελίδας
Σχεδίαση λογοτύπου
Φιλοξενία ιστοσελίδας

Τεχνολογίες της G&G που χρησιμοποιήθηκαν

G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ
G&G CMS
G&G SEO Rules
Μεσιτικό γραφείο Terra Sales στην Καστοριά

Site: www.terrasales.gr

Πελάτης: Terra Sales

Περιοχή: Καστορικά

Τομέας: Αγοραπωλησίες Γης και Επαγγελματικών Ακινήτων

Γκαλερί σελίδων από το www.terrasales.gr

Μεσιτικό γραφείο Terra Sales στην Καστοριά
Μεσιτικό γραφείο Terra Sales στην Καστοριά
Μεσιτικό γραφείο Terra Sales στην Καστοριά
Μεσιτικό γραφείο Terra Sales στην Καστοριά

Θα θέλατε μία παρόμοια ιστοσελίδα;

Καλέστε μας στο 2310-921682 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας για να συζητήσουμε την ιδέα που έχετε για τη δημιουργία του δικού σας επιτυχημένου web site.