G&G Web Design - Κατασκευή Ιστοσελίδων

Αναστασιάδης Κατασκευαστική

Ο πελάτης

Η εταιρεία ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ δραστηριοποιείται στην παραλία Κάριανης, Ορφανίου, Οφρυνίου, Τούζλα της Δημοτικής Ενότητας Ορφανού του Δήμου Παγγαίου από το 1996,  έχοντας ως πρώτο μέλημά τη δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης και αμεσότητας με τους εκατοντάδες πελάτες που εμπιστεύονται την εμπειρία, τη συνέπεια και την αξιοπιστία της.

Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ αναλαμβάνει συνολικά έργα, από την έκδοση των απαραίτητων οικοδομικών αδειών, την αγοραπωλησία των οικοπέδων και των παραθεριστικών κατοικιών αλλά και την σύντομη και ποιοτική κατασκευή παραθεριστικών κατοικιών.

Η μεγάλη ακτογραμμή και τις εξαιρετικές παραλίες αλλά και ο μοναδικός συνδυασμός βουνού και θάλασσας κάνουν την περιοχή  έναν ξεχωριστό προορισμό σε απόσταση  μόλις 45 λεπτών από τη Θεσσαλονίκη, με άμεση έξοδο από την Εγνατία Οδό, ενώ παράλληλα μεγάλα αστικά κέντρα, όπως η Καβάλα, οι Σέρρες και η Δράμα βρίσκονται σε πολύ κοντινές αποστάσεις.

Με σημαντική συμβολή στην υγιή τουριστική ανάπτυξη της περιοχής της Δημοτικής Ενότητας Ορφανού, έχοντας κερδίσει την εμπιστοσύνη πωλητών και αγοραστών η ΑΝΑΣΤΑΣΙΔΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ διατηρεί την πρώτη θέση στην προτίμησή των πελατών της.

Το έργο


Το ζητούμενο

Έχοντας ήδη ολοκληρώσει δύο ανανεώσεις της ιστοσελίδας της "Αναστασιάδης Κατασκευαστική" στην πολύχρονη συνεργασία μας με την εταιρεία και έχοντας έρθει η ώρα για την επόμενη, με μεγάλη χαρά ξεκινήσαμε το έργο που ο κ. Φίλιππος Αναστασιάδης, διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας μας ζήτησε να αναλάβουμε.

Έχοντας πλέον αλλάξει το σύγχρονο design των ιστοσελίδων και με τα κινητά να αποτελούν το κύριο μέσο πρόσβασης σε αυτές, το ζητούμενο ήταν η ανάπτυξης της νέας ιστοσελίδας της εταιρείας σε μοντέρνο, μίνιμαλ ύφος που θα επικοινωνεί την υψηλή ποιότητα που προσφέρει η εταιρεία στα έργα της και με σωστή εμφάνιση σε όλες τις συσκευές, από κινητά τηλέφωνα μέχρι μεγάλες οθόνες.


Η μεθοδολογία

 Αποκλειστικό Design 

Η εποχή που το design δεν έπαιζε ρόλο στην επιτυχία του website σας και απλά και μόνο η ύπαρξη ιστοσελίδας ήταν αρκετή για να προσελκύσει πελάτες έχει περάσει προ πολλού. Η επιλογή ενός έτοιμου template, ίδιου με αυτό που χρησιμοποιούν εκατοντάδες άλλες σελίδες στο Internet μάλλον κακό παρά καλό κάνει στην εταιρεία - αφού δίνει στους πελάτες σας την εντύπωση ότι δεν ενδιαφέρεστε για την εικόνα σας και προτιμάτε τις "φθηνές" επιλογές αλλά και δεν διαφοροποιείστε από τους άλλους - οπότε δεν έχουν και κάποιο λόγο να επιλέξουν εσάς.

Στην σχεδίαση της ιστοσελίδας της "Αναστασιάδης Κατασκευαστική" στην Κάριανη επικεντρωθήκαμε στην ουσία του brief του έργου και θελήσαμε να δημιουργήσουμε ένα αποτέλεσμα που επικοινωνεί τις βασικές αρχές της εταιρείας, που είναι η κατασκευή εξαιρετικών παραθεριστικών κατοικιών στην περιοχή του Δημοτικού Διαμερίσματος Ορφανού, με υψηλή ποιότητα και άριστη εξυπηρέτηση. 

Ακολουθώντας την πάγια πολιτική της εταιρείας μας, όπως και σε όλα τα έργα της G&G, έτσι και για το www.anastasiadis-estate.gr δεν έχει χρησιμοποιηθεί κάποιο έτοιμο template από το Internet αλλά έγινε αποκλειστική σχεδίαση in-house από την G&G ώστε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες και το ύφος της εταιρείας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.


 Νέο Λογότυπο

Ανανεώνοντας το λογότυπο της εταιρείας, στο οποίο σημαντική θέση κατείχαν ο ήλιος και η θάλασσα, δημιουργήσαμε ένα καινούριο logo, συνδυάζοντας τα στοιχεία του παλιού σε μία σύγχρονη αλλά διαχρονική σύνθεση.

Έτσι, στο καινούριο λογότυπο,  ο ήλιος και η θάλασσα ενώνονται σε μία ενιαία σπειροειδή σύνθεση που θυμίζει κοχύλι. Η άμμος της παραλίας, ο ήλιος, και το γαλάζιο της θάλασσας και του Ελληνικού ουρανού συνδυάζονται σε μία δυναμική αλλά εκλεπτυσμένη σύνθεση που αντιπροσωπεύει την υψηλή ποιότητα κατασκευής των έργων της "Αναστασιάδης Κατασκευαστική".        Το νέο λογότυπο της "Αναστασιάδης Κατασκευαστική"


 Minimal Design 

Για τη σχεδίαση της ιστοσελίδας του γραφείου βασιστήκαμε στα χρώματα της νέας εταιρικής ταυτότητας και επιλέξαμε μία minimal προσέγγιση με ένα design που "αναπνέει" και διευκολύνει τον χρήστη να βρει γρήγορα αυτό που ψάχνει. Η αίσθηση ηρεμίας που αποπνέει η σχεδίαση της ιστοσελίδας σε συνδυασμό με τα χρώματα της θάλασσας και της άμμου που έχουν επιλεγεί, μεταφέρει γρήγορα τον επισκέπτη στο κλίμα της παραθαλάσσιας περιοχής της Κάριανης και στην καθημερινότητα που θα απολαμβάνει με την αγορά της παραθεριστικής του κατοικίας στην παραλία Κάριανης - Ορφανού - Οφρυνίου.


 Τελευταίες τεχνολογίες 

Στην ανάπτυξη της ιστοσελίδας της κατασκευαστικής εταιρείας "Αναστασιάδης Κατασκευαστική" στο δήμο Ορφανού, χρησιμοποιήσαμε τις τελευταίες τεχνολογίες και ακολουθήσαμε τις καλύτερες πρακτικές που έχουμε αναπτύξει μέσα από τη δημιουργία περισσοτέρων από 200 ξεχωριστών, δυναμικών ιστοσελίδων. Έτσι, εξασφαλίσαμε την ταχύτατη λειτουργία της ιστοσελίδας (η ταχύτητα της ιστοσελίδας είναι ένας από τους παράγοντες που λαμβάνει υπόψιν της η Google για την κατάταξη του website σας στα αποτελέσματα αναζήτησης) αλλά και την ευκολία χρήσης και περιήγησης στο περιεχόμενο του website από τους επισκέπτες τηςΤαχύτατη λειτουργία της ιστοσελίδας - Μετρήσεις Google PageSpeed Insights


 Responsive Σχεδίαση 

Έχοντας σαν έναν από τους βασικούς στόχους της επανασχεδίασης της ιστοσελίδας της "Anastasiadis Constructions" την σωστή πρόσβαση από όλες τις συσκευές (κινητά τηλέφωνα, φορητοί και σταθεροί υπολογιστές, tablet, web tv κλπ), στην G&G ακολουθήσαμε τη μεθοδολογία G&G Mobile First που έχουμε αναπτύξει και εξασφαλίζει σωστή εμφάνιση και λειτουργικότητα από τις μικρότερες κινητές συσκευές ως τις μεγαλύτερες οθόνες. Αυτή τη στιγμή, το ποσοστό των επισκεπτών που χρησιμοποιούν κινητό τηλέφωνο ξεπερνάει το 70%.


 Ισχυρός μηχανισμός προβολής ακινήτων 

Το www.anastasiadis-estate.gr ενσωματώνει τον ισχυρό μηχανισμό αναζήτησης και παρουσίασης ακινήτων της G&G, βασισμένο στην δοκιμασμένη τεχνολογία "G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ". Με αναλυτική παρουσίαση των ακινήτων με φωτογραφίες, βίντεο, θέση στο χάρτη, αναλυτική περιγραφή και πλήθος χαρακτηριστικών, ο ενδιαφερόμενος πελάτης μπορεί γρήγορα να επιλέξει το ακίνητο που ταιριάζει καλύτερα στις απαιτήσεις του

Με online παρουσίαση τοπογραφικών για τα συγκροτήματα οικοπέδων που κατέχει η εταιρεία, ο επισκέπτης του www.anastasiadis-estate.gr μπορεί να ξεχωρίσει και να επιλέξει τη θέση στην οποία, σε συνεργασία με την "Αναστασιάδης Κατασκευαστική" μπορεί να χτίσει την εξοχική κατοικία που ονειρεύεται.

Παράλληλα με τον μηχανισμό παρουσίασης και διαχείρισης των ακινήτων της εταιρείας, στο νέο website της "Αναστασιάδης Κατασκευαστική" ενσωματώσαμε το σύστημα διαχείρισης περιεχομένου της G&G, "G&G CMS" με το οποίο η προσθήκη και μεταβολή των κειμένων, φωτογραφιών κλπ του site μπορεί να πραγματοποιηθεί άμεσα και εύκολα..Το Αποτέλεσμα

  • Σύγχρονο design. Η διαδικτυακή παρουσία της "Αναστασιάδης Κατασκευαστική" αναβαθμίστηκε με ένα σύγχρονο αισθητικά design με αυξημένη λειτουργικότητα που ανταποκρίνεται στην υψηλή ποιότητα των υπηρεσιών της εταιρείας και επικοινωνεί τη σημασία που δίνει η εταιρεία στη σχέση της με τους πελάτες της.

  • Μοντέρνα ταυτότητα. Η νέα εταιρική ταυτότητα της εταιρείας είναι σύμφωνη με τις αρχές της "Anastasiadis Constructions" με έμφαση στις ποιοτικές παραθαλάσσιες κατασκευές και με σύγχρονο αλλά διαχρονικό τρόπο αναδεικνύει την υψηλή θέση που κατέχει ανάμεσα στις κατασκευαστικές εταιρείες της περιοχής.

  • Αυξημένη πρόσβαση από κινητά. Η πρόσβαση στην ιστοσελίδα από κινητές συσκευές πλέον καλύπτει ποσοστό μεγαλύτερο του 70% και οι χρήστες κινητών συσκευών παραμένουν για σημαντικά μεγαλύτερο χρονικό διάστημα στο website και επισκέπτονται περισσότερες σελίδες από ότι με την παλιότερη έκδοση της ιστοσελίδας.

  • Πρώτες θέσεις στις μηχανές αναζήτησης.Η ιστοσελίδα της εταιρείας βγαίνει σταθερά στα πρώτα και πολλές φορές στην πρώτη θέση των αποτελεσμάτων για σχετικές αναζητήσεις όπως "Κατασκευαστική Κάριανη", "Εξοχικά στην Κάριανη", "κατασκευές Ορφάνι" κ.ο.κ.

  • Πολύγλωσση παρουσίαση. To website www.anastasiadis-estate.gr υποστηρίζει εγγενώς (όχι μέσω αυτόματων μεταφράσεων) τέσσερις γλώσσες (Ελληνικά, Αγγλικά, Ρώσικα και Βουλγάρικα) ώστε να απευθύνεται σε κάθε ομάδα των πελατών του στην μητρική του γλώσσα


Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Κατασκευαστικής Αναστασιάδης στη διεύθυνση www.anastasiadis-estate.gr και βρείτε:

Υπηρεσίες που παρείχε η G&G

Ανάπτυξη ιστοσελίδας
Σχεδίαση ιστοσελίδας
Σχεδίαση λογοτύπου
Φιλοξενία ιστοσελίδας

Τεχνολογίες της G&G που χρησιμοποιήθηκαν

G&G CMS
G&G SEO Rules
G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ
Αναστασιάδης Κατασκευαστική

Site: www.anastasiadis-estate.gr

Πελάτης: Αναστασιάδης Κατασκευαστική

Περιοχή: Κάριανη, Οφρύνιο, Ορφάνι, Δημοτική ενότητα Ορφανού, Δήμος Παγγαίου,

Τομέας: Real Estate

Γκαλερί σελίδων από το www.anastasiadis-estate.gr

Αναστασιάδης Κατασκευαστική
Αναστασιάδης Κατασκευαστική
Αναστασιάδης Κατασκευαστική
Αναστασιάδης Κατασκευαστική

Θα θέλατε μία παρόμοια ιστοσελίδα;

Καλέστε μας στο 2310-921682 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας για να συζητήσουμε την ιδέα που έχετε για τη δημιουργία του δικού σας επιτυχημένου web site.