G&G Web Design - Κατασκευή Ιστοσελίδων

Ariadni Μεσιτικό Γραφείο στη Θεσσαλονίκη

Ο πελάτης

Το μεσιτικό γραφείο ARiadni στη Θεσσαλονίκη με ήθος, αξιοπιστία και επαγγελματισμό εξασφαλίζει άριστα επίπεδα εξυπηρέτησης των πελατών του και δημιουργεί με υπευθυνότητα και συνέπεια νέα δεδομένα στις μεσιτικές συναλλαγές  και στο επάγγελμα του συμβούλου ακίνητης περιουσίας.

Με έδρα την Ανατολική Θεσσαλονίκη, το γραφείο εξυπηρετεί όλες τις περιοχές της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής.

Στόχος του γραφείου είναι  η άριστη εξυπηρέτηση κάθε πελάτη και η δημιουργία μακροχρόνιων σχέσεων, με απώτερο την παροχή μοναδικών και υψηλής ποιότητας υπηρεσιών στους πελάτες του γραφείου.

Το έργο

Με μεγάλη χαρά αναλάβαμε την οργάνωση και τη δημιουργία της ιστοσελίδας του νέου μεσιτικού γραφείου ARiadni Real Estate στη Θεσσαλονίκη. Η συνεργασία μας με την υπεύθυνη του γραφείου κ. Δήμητρα Σαρηγιαννίδου καθώς και όλους τους συνεργάτες της κινήθηκε σε φιλικό αλλά και υψηλά επαγγελματικό επίπεδο με αποτέλεσμα μία δουλειά που μας κάνει όλους περήφανους.


Εφαρμογή της εταιρικής ταυτότητας του γραφείου

Στη σχεδίαση της ιστοσελίδας του μεσιτικού γραφείου ARiadni Real Estate στη Θεσσαλονίκη βασιστήκαμε στην εταιρική ταυτότητα της εταιρείας, την οποία επεκτείναμε και εφαρμόσαμε στη δημιουργία ενός σύγχρονου, υψηλά λειτουργικού και εικαστικά ξεχωριστού website.


Τελευταίες, responsive τεχνολογίες

Στην κατασκευή του www.ariadni-realestate.com, χρησιμοποιήσαμε τις τελευταίες responsive τεχνολογίες με αποτέλεσμα:

  • τη σωστή εμφάνιση του ariadni-realestate.com τόσο σε σταθερούς και φορητούς υπολογιστές όσο και σε κινητά, tablet, web tv και κάθε connected συσκευή
  • την ταχύτατη λειτουργία του και την υψηλή ευχρηστία παρέχοντας στους επισκέπτες του μία ευχάριστη και αποτελεσματική εμπειρία


Βασισμένο στα G&G SEO Rules

Από την έναρξη ως την ολοκλήρωση της,  η υλοποίησης του ariadni-realestate.com βασίστηκε στους κανόνες G&G SEO Rules που έχει αναπτύξει η G&G και αποδεδειγμένα εξασφαλίζουν την υψηλή θέση στα αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης δίνοντας σημαντικό προβάδισμα στο γραφείο για τις αναζητήσεις που αφορούν ακίνητα στην Θεσσαλονίκη και τις άλλες περιοχές που αντιπροσωπεύει.


Επισκεφτείτε το ariadni-realestate.com

Επισκεφτείτε το site του μεσιτικού γραφείου ARiadni Real Estate και βρείτε:

Υπηρεσίες που παρείχε η G&G

Σχεδίαση ιστοσελίδας
Ανάπτυξη ιστοσελίδας
Φιλοξενία ιστοσελίδας

Τεχνολογίες της G&G που χρησιμοποιήθηκαν

G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ
G&G CMS
G&G SEO Rules
Ariadni Μεσιτικό Γραφείο στη Θεσσαλονίκη

Site: www.ariadni-realestate.com

Πελάτης: Ariadni Real Estate

Περιοχή: Θεσσαλονίκη

Τομέας: Real Estate

Γκαλερί σελίδων από το www.ariadni-realestate.com

Ariadni Μεσιτικό Γραφείο στη Θεσσαλονίκη
Ariadni Μεσιτικό Γραφείο στη Θεσσαλονίκη
Ariadni Μεσιτικό Γραφείο στη Θεσσαλονίκη
Ariadni Μεσιτικό Γραφείο στη Θεσσαλονίκη

Θα θέλατε μία παρόμοια ιστοσελίδα;

Καλέστε μας στο 2310-921682 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας για να συζητήσουμε την ιδέα που έχετε για τη δημιουργία του δικού σας επιτυχημένου web site.