G&G Web Design - Κατασκευή Ιστοσελίδων

Ακίνητα Κάββαλος

Ο πελάτης

Η εταιρεία ΚΑΒΒΑΛΟΣ δραστηριοποιείται στα νότια και βόρεια προάστια της Αττικής και σε επιλεγμένα ακίνητα σε όλη την Ελλάδα και εδρεύει στην Βάρη.

Η πολυετή εμπειρία και γνώση της αγοράς των ακινήτων, εγγυάται την άμεση εξυπηρέτηση σας και την κάλυψη των αναγκών σας. Το γραφείο διαθέτει μεγάλη γκάμα ακινήτων και μπορεί να σας προτείνει τις πιο συμφέρουσες για εσάς επενδύσεις είτε πρόκειται για την νέα σας οικία είτε για την επαγγελματική σας στέγη.

Η συνέπεια , η οργάνωση και ο επαγγελματισμός του προσωπικού της εταιρείας ΚΑΒΒΑΛΟΣ εγγυάται μία τέλεια συνεργασία.

Το έργο

Η G&G ανέλαβε την ολοκληρωμένο οργάνωση και προβολή στο Διαδίκτυο του μεσιτικού γραφείου ΚΑΒΒΑΛΟΣ.

Ξεχωριστή σχεδίαση

Κατά τη σχεδίαση της ιστοσελίδας του μεσιτικού γραφείου ΚΑΒΒΑΛΟΣ προσπαθήσαμε να δώσουμε έναν θαλασσινό αέρα, ανάλογο της περιοχής (Νότια Προάστια) και των ακινήτων που διαχειρίζεται το γραφείο. Τα λειτουργικά τμήματα του site "ακουμπούν" επάνω σε όμορφες φωτογραφίες της περιοχής δίνοντας ένα ευχάριστο όσο και εύχρηστο αποτέλεσμα.

Παρουσίαση Ακινήτων

Ιδιαίτερο βάρος δόθηκε στην παρουσίαση των ακινήτων στην ιστοσελίδα του γραφείου. Απεριόριστος αριθμός φωτογραφιών και χαρακτηριστικών, καθώς και αναλυτική περιγραφή και θέση του ακινήτου στο χάρτη, προσφέρουν στον επισκέπτη μία εμπεριστατωμένη πρώτη άποψη για το ακίνητο. Συμπληρώνοντας την Φόρμα Εκ΄δήλωσης Ενδιαφέροντος που είναι τοποθετημένη σε πρώτο πλάνο, ο επισκέπτης του site μπορεί να ζητήσει άμεσα την επικοινωνία με τους συνεργάτες του γραφείου και την επίσκεψη στο ακίνητο που τον ενδιαφέρει.

Τελευταίες responsive τεχνολογίες

Η ιστοσελίδα του μεσιτικού γραφείου ΚΑΒΑΛΛΟΣ ενσωματώνει τις τελευταίες τεχνολογίες ώστε να είναι ιδιαίτερα εύχρηστη και να εμφανίζεται με σωστό τρόπο ανεξάρτητα από τη συσκευή που χρησιμοποιεί ο επισκέπτης, είτε αυτή είναι σταθερός ή φορητός υπολογιστής, κινητό, tablew, ή web tv.

Προχωρημένες δυνατότητες

Ο επισκέπτης της ιστοσελίδας του μεσιτικού γραφείου μπορεί να δει τις τελευταίες καταχωρήσεις ακινήτων, τις προτάσεις του γραφείου από τα καλύτερων ακινήτων των Νοτίων Προαστίων καθώς και να ενημερωθεί καθημερινά για τα νέα ακίνητα που ταιριάζουν στις επιλογές αναζήτησης του απλά δίνοντας το email του.

Υπηρεσίες που παρείχε η G&G

Σχεδίαση ιστοσελίδας
Ανάπτυξη ιστοσελίδας
Φιλοξενία ιστοσελίδας

Τεχνολογίες της G&G που χρησιμοποιήθηκαν

G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ
G&G CMS
G&G SEO Rules
Ακίνητα Κάββαλος

Site: www.bkavvalos.gr

Πελάτης: Ακίνητα Κάββαλος

Περιοχή: Νότια Προάστια - Βάρη

Τομέας: Real Estate

Γκαλερί σελίδων από το www.bkavvalos.gr

Ακίνητα Κάββαλος
Ακίνητα Κάββαλος
Ακίνητα Κάββαλος
Ακίνητα Κάββαλος

Θα θέλατε μία παρόμοια ιστοσελίδα;

Καλέστε μας στο 2310-921682 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας για να συζητήσουμε την ιδέα που έχετε για τη δημιουργία του δικού σας επιτυχημένου web site.