Blog Home | G&G Home   

« Design | Αρχική | Sites / Ιστοσελίδες »

07/04/2014

Εγκατάσταση αυτόματης ενημέρωσης site Συλλόγου Μεσιτών Αττικής από το μεσιτικό γραφείο "Το Δικό σου Σπίτι" - Βασιλική Καρποντίνη

Η G&G εγκατέστησε την αυτόματη ενημέρωση της ιστοσελίδας του Συλλόγου Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Αττικής από το μεσιτικό πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στο μεσιτικό γραφείο "Το Δικό σου Σπίτι" - Βασιλική Καρποντίνη.

Λεπτομέρειες για τον τρόπο λειτουργίας για την αυτόματη ενημέρωση portal μπορείτε να βρείτε στη σελίδα: http://www.gandg.gr/blog/archives/2014/04/entry_890.html

04/04/2014

Μεσιτικός Σύλλογος Αττικής - Αυτόματη ενημέρωση από το μεσιτικό πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ

G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ - Νέα έκδοση

G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ

Αυτόματη ενημέρωση site Μεσιτικού Συλλόγου Ατιικής e-akinita.gr, spitogatos.gr, χρυσύ ευκαιρία, property.gr, tospitimou.gr, spiti24.gr

 

 

Αυτόματη ενημέρωση Συλλόγου Αττικής

 

Αυτόματη ενημέρωση του site του Μεσιτικού Συλλόγου Αττικής e-akinita.gr

Το G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ πρόγραμμα ενημερώνει αυτόματα τα: spitogatos, χρυσή ευκαιρία - property.gr, tospitimou, spiti24, e-akinita

 

Προστέθηκε η δυνατότητα αυτόματης ενημέρωσης του site του Συλλόγου Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Αθηνών - Αττικής (ΣΜΑΣΑΑ).

Οπως και στα υπόλοιπα portal που ενημερώνει αυτόματα το πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ:

  • Με 1 κλικ ανεβαίνουν όλα τα ακίνητα σε όλα τα portal
  • Δε χρειάζεται να σημειώνετε εσείς ποια ακίνητα θα σταλούν, το G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ παρακολουθεί τις αλλαγές που κάνετε και στέλνει αυτόματα όσες καταχωρήσεις, μεταβολές, διαγραφές χρειάζεται.
  • Ισως το μοναδικό πρόγραμμα που ενημερώνει ΟΛΑ τα πεδία των portal με αποτέλεσμα πολύ υψηλές θέσεις στα αποτελέσματα αναζήτησης.
  • Ανεβάζει γρήγορα και σωστά όλες τις φωτογραφίες των ακινήτων που υποστηρίζει κάθε portal και μάλιστα με το υδατογράφημα σας (το λογότυπο του γραφείου) σε αυτές.


 

 

Λεπτομέρειες λειτουργίας αυτόματης ενημέρωσης portal

Τώρα μπορείτε, με 1 κλικ, μέσα από το πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ να ανεβάσετε όλα τα ακίνητα σας, με τις φωτογραφίες τους και όλα τα χαρακτηριστικά τους στα portal spitogatos.gr, property.gr (χρυσή ευκαιρία), tospitimou.gr, spiti24.gr και e-akinita.gr του Μεσιτικού Συλλόγου Αττικής.

Με το σύστημα αυτόματης ενημέρωσης portal της G&G:.

Γλυτώνετε από τον κόπο

Χάρη στο σύστημα αυτόματης ενημέρωσης portal της G&G γλυτώνετε κόπο και κερδίζετε απίστευτο χρόνο από τη δουλειά ρουτίνας που ήσασταν υποχρεωμένοι να κάνετε. Ως τώρα έπρεπε να μπείτε σε κάθε portal χωριστά, να καταχωρίσετε τα ακίνητα σας σε διαφορετικές φόρμες και να ανεβάσετε τις φωτογραφίες του κάθε ακινήτου ξανά και ξανά. Τώρα αρκεί να καταχωρείτε μόνο μία φορά κάθε ακίνητο στο πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ και αυτό αναλαμβάνει να ενημερώσει σωστά και γρήγορα τα portals.

 

Γλυτώνετε από τα λάθη

Πόσες φορές δεν έχει τύχει να αλλάξετε π.χ. τα μέτρα ενός ακινήτου ή την τιμή του και να πρέπει να μπείτε σε κάθε portal που το έχετε περάσει και να την αλλάξετε και εκεί; Ή, ακόμα χειρότερα, να έχετε ξεχάσει να την αλλάξετε σε κάποιο portal και να δώσετε άλλη τιμή σε πελάτη που έχει δει την παλιά τιμή στο portal με αποτέλεσμα να μειώνεται η αξιοπιστία του γραφείου σας;

Με το σύστημα αυτόματης ενημέρωσης των portal της G&G γλυτώνετε μια για πάντα από αυτά τα προβλήματα. Αρκεί να κάνετε την αλλαγή, μία φορά, μέσα στο πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ και αυτόματα ενημερώνονται όλα τα portal. Και μάλιστα ταχύτατα. Κατά μέσο όρο μία τέτοια αλλαγή σε ένα ακίνητο χρειάζεται μόνο 1 δευτερόλεπτο για να περάσει στο κάθε portal. Εσείς πόσο χρόνο χρειάζεστε για να μπείτε στο portal, να βρείτε το ακίνητο που άλλαξε, να περάσετε τη νέα τιμή και να το αποθηκεύσετε;

Το ίδιο βέβαια συμβαίνει και όταν ένα ακίνητο παύει να ισχύει. Δε χρειάζεται να μπείτε στο κάθε portal για να το διαγράψετε. Αναλαμβάνει να το κάνει αυτόματα το σύστημα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ.


 

Δεν παιδεύεστε με τις φωτογραφίες

Μία από τις πιο κουραστικές διαδικασίες στην καταχώρηση των ακινήτων σας στα portal είναι το ανέβασμα των φωτογραφιών. Αν τις ανεβάζετε στα portal όπως έρχονται από τη φωτογραφική μηχανή σας, τα αρχεία είναι μεγάλα και ανάλογα μεγάλος είναι και ο χρόνος αποστολής τους. Αν τις επεξεργάζεστε στον υπολογιστή σας πρώτα, ναι μεν ανεβαίνουν πιο γρήγορα στα portal, αλλά επιφορτίζεστε εσείς με μία επιπλέον χρονοβόρα εργασία. Το σύστημα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ αυτόματα αλλάζει το μέγεθος και τον τύπο των φωτογραφιών ώστε να ανεβαίνουν ταχύτατα σε κάθε portal χωρίς να απαιτεί ούτε ένα δευτερόλεπτο από το χρόνο σας.


 

Ενημερώνετε αυτόματα όλα τα πεδία των portal

Με το σύστημα αυτόματης ενημέρωσης portal της G&G είστε σίγουροι ότι μπορείτε να ενημερώσετε ΟΛΑ τα πεδία ΟΛΩΝ των portal σωστά και εύκολα. Χάρη στο προηγμένο σύστημα αντιστοιχίσεων αρκεί μια φορά να ορίσετε ποια πεδία θέλετε να ενημερώνετε. Στη συνέχεια, εσείς βάζετε το ακίνητο μόνο στο πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ και αυτό ανεβαίνει γρήγορα και σωστά σε όλα τα portal.


 

Κερδίζετε χρόνο με την ταχύτατη ενημέρωση

Το σύστημα ενημέρωσης portal της G&G παρακολουθεί εσωτερικά τις αλλαγές των ακινήτων και ανεβάζει σε κάθε portal μόνο τα νέα ακίνητα καθώς και εκείνα που έχουν κάποια μεταβολή. Ετσι η καθημερινή ενημέρωση των portal δε θέλει παρά λίγα μόνο λεπτά.


 

Αποκτάτε περισσότερους πελάτες - Ανεβάζετε όλα σας τα ακίνητα

Πιθανόν, όπως και πολλοί συνάδερφοι σας να μην ανεβάζετε όλα τα ακίνητα σας στα portal επειδή δεν έχετε τον απαραίτητο χρόνο ή ίσως πιστεύετε ότι δεν αξίζει τον κόπο που απαιτείται. Ετσι ανεβάζετε μόνο ορισμένα ακίνητα που πιστεύετε ότι έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να πωληθούν. Κι όμως μπορεί κάποιος επισκέπτης των portal να θέλει ακριβώς το ακίνητο που εσείς δεν έχετε ανεβάσει. Με το σύστημα αυτόματης ενημέρωσης portal της G&G μπορείτε να ανεβάσετε ΟΛΑ τα ακίνητα σας εύκολα και γρήγορα. Ανεβάστε όλα τα ακίνητα σας και δεχτείτε αιτήσεις ενδιαφέροντος από όλους τους πελάτες που ενδιαφέρονται για αυτά.


Ενα δοκιμασμένο σύστημα

Το σύστημα αυτόματης ενημέρωσης των portal spitogatos.gr και property.gr (χρυσή ευκαιρία) βρίσκεται ήδη εγκατεστημένο σε δεκάδες συναδέλφους σας οι οποίοι ενημερώνουν καθημερινά με απόλυτη επιτυχία τα portals. Ηδη αρκετές χιλιάδες ακίνητα έχουν ανεβεί στα portal μέσω του συστήματος G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ.

 

 

 

G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ
Το κορυφαίο μεσιτικό πρόγραμμα

Γρήγορο, αποτελεσματικό και εύχρηστο, το G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ θέτει τα στάνταρ με τα οποία συγκρίνονται όλα τα μεσιτικά προγράμματα της αγοράς.

  • Ταχύτερο και ασφαλέστερο χάρη στη λειτουργία του σε τοπικό δίκτυο
  • Απλούστατο στη χρήση, γρήγορο στις καταχωρήσεις, αποτελεσματικό στην ενημέρωση
  • Προηγμένο σύστημα αύξησης αποτελεσματικότητας πωλήσεων InteliSales
  • Αυτοματοποιημένες καμπάνιες μάρκετινγκ με το σύστημα SEnform™ μέσω SMS και email
  • Αυτόματη, πραγματικά με 1-κλικ ενημέρωση των portal
  • Οικονομικότερο - χωρίς επιπλέον χρέωση ανά θέση δικτύου
  • Τεχνολογικά προηγμένο - Ανεπτυγμένο με τεχνολογίες αιχμής της Microsoft
  • Χωρίς κρυφές χρεώσεις - Μία έκδοση όλες οι δυνατότητες
  • Χωρίς μηνιαίες συνδρομές

 

Βάλτε ένα τέλος στη χρονοβόρα, χειρόγραφη διαχείριση του μεσιτικού σας γραφείου. Μη σπαταλάτε τον πολύτιμο χρόνο σας με λύσεις που δεν καλύπτουν τις ανάγκες σας, όπως αυτοσχέδια Excel και προγράμματα που λειτουργούν σαν απλά σημειωματάρια. Βάλτε τη τεχνογνωσία και τη δύναμη του κορυφαίου μεσιτικού προγράμματος G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ να δουλεύει για την επιχείρηση σας.

 


  • Διαχειριστείτε εύκολα τα ακίνητα σας και τους ιδιοκτήτες τους

  • Καταγράψτε τις αιτήσεις αγοράς ή ενοικίασης και τους πελάτες σας

  • Εκτυπώστε εύκολα και γρήγορα εντολές ανάθεσης και υπόδειξης

  • Κάντε ταχύτατη και σωστή αντιστοίχιση μεταξύ αγοραστών και πωλητών με το σύστημα InteliSales™ της G&G. Τεχνολογία που μπορείτε να εμπιστευτείτε 100% γιατί σκέφτεται και ενεργεί σαν μεσίτης!

  • Προσαρμόστε και παραμετροποιήστε το πρόγραμμα εύκολα και γρήγορα στις δικές σας ανάγκες και τον τρόπο εργασίας.

  • Προσθέστε απεριόριστα πεδία σε κάθε καρτέλα.

  • Ανεβάστε όλα τα ακίνητα σας στα portal, πραγματικά με 1-κλικ.Ισως το μοναδικό πρόγραμμα που ενημερώνει όλα τα πεδία όλων των portal!

  • Σχεδιάστε απεριόριστο αριθμό εκτυπώσεων με όλα τα στοιχεία του προγράμματος και στείλτε τα στο Excel ή στο Word για περαιτέρω επεξεργασία.

  • SEnform Ενημερώστε αυτόματα τους πελάτες σας με SMS και Email για τα ακίνητα που τους ταιριάζουν με το σύστημα SEnform™ της G&G

  • Πραγματική εφαρμογή με ταχύτατη λειτουργία σε περιβάλλον τοπικού δικτύου. Κάντε αναζητήσεις και αντιστοιχήσεις σε κλάσματα δευτερολέπτων.

  • Ασφάλεια δεδομένων γιατί όλα τα στοιχεία που καταχωρείτε βρίσκονται στον υπολογιστή του γραφείου σας.

 

Περισσότερες από 120 εγκαταστάσεις σε κάθε μέρος της Ελλάδας

 

Για περισσότερες πληροφορίες για τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να αποκτήσετε το G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ, συμπληρώστε τώρα τη φόρμα στη σελίδα:

http://www.mesitiko.gandg.gr/9999re1401-more-info

 

 

 

 

Χωρίς επιπλέον κόστος ανά θέση δικτύου! - Χωρίς μηνιαίες συνδρομές - Ανεπτυγμένο με τεχνολογίες αιχμής της Microsoft - Οχι κρυφές χρεώσεις - Μία έκδοση - όλες οι δυνατότητες

02/03/2012

ALFAMESITIKI Real Estate - Αυτόματη Ενημέρωση spitogatos.gr και tospitimou.gr από το πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ

Η G&G εγκατέστησε τη γέφυρα αυτόματης ενημέρωσης των portal spitogatos.gr και tospitimou.gr από το πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στο μεσιτικό γραφείο ALFAMESITIKI στην Καλλιθέα.

29/02/2012

ALFAMESITIKI Real Estate - Αυτόματη Ενημέρωση portal property.gr (χρυσή ευκαιρία) από το πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ

Η G&G εγκατέστησε τη γέφυρα αυτόματης ενημέρωσης του portal property.gr (χρυσή ευκαιρία) από το πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στο μεσιτικό γραφείο ALFAMESITIKI στην Καλλιθέα.

10/02/2012

Real Estate Promotion - Αυτόματη Ενημέρωση portal tospitimou.gr από το πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ

Η G&G εγκατέστησε τη γέφυρα αυτόματης ενημέρωσης του portal tospitimou.gr από το πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στο μεσιτκό γραφείο Real Estate Promotion Ακης Οικονόμου στη Λαμία.

02/02/2012

Vrespiti - Αυτόματη Ενημέρωση portal tospitimou.gr από το πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ

Η G&G εγκατέστησε τη γέφυρα αυτόματης ενημέρωσης του portal tospitimou.gr από το πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στο μεσιτικό γραφείο Vespiti στα Ιωάννινα.

24/01/2012

Sideris Real Estate - Αυτόματη Ενημέρωση portal tospitimou.gr από το πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ

Η G&G εγκατέστησε τη γέφυρα αυτόματης ενημέρωσης του portal tospitimou.gr από το πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στο μεσιτικό γραφείο Sideris Real Estate στο Λουτράκι.

31/12/2011

23/12/2011

Μεσιτικό Γραφείο Αγγελάκη Η Παλλήνη - Αυτόματη Ενημέρωση portal tospitimou.gr από το πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ

Η G&G εγκατέστησε τη γέφυρα αυτόματης ενημέρωσης του portal tospitimou.gr από το πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στο μεστικό γραφείο Αγγελάκη στην Παλλήνη Αττικής.

07/12/2011

Sideris Real Estate - Αυτόματη Ενημέρωση portal spitogatos.gr και property.gr της Χρυσής Ευκαιρίας από το πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ

Η G&G εγκατέστησε τη γέφυρα αυτόματης ενημέρωσης του portal spitogatos.gr και property.gr της Χρυσής Ευκαιρίας από το πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στο μεσιτικό γραφείο Sideris Real Estate στο Λουτράκι.

05/12/2011

Vrespiti - Αυτόματη Ενημέρωση portal property.gr (χρυσή ευκαιρία) από το πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ

Η G&G εγκατέστησε τη γέφυρα αυτόματης ενημέρωσης του portal property.gr (χρυσή ευκαιρία) από το πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στο μεσιτικό γραφείο Vespiti στα Ιωάννινα.

01/12/2011

Immoconsult - Αυτόματη Ενημέρωση portal spitogatos.gr και property.gr της Χρυσής Ευκαιρίας από το πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ

Η G&G εγκατέστησε τη γέφυρα αυτόματης ενημέρωσης του portal spitogatos.gr και property.gr της Χρυσής Ευκαιρίας από το πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στο μεσιτικό γραφείο Immoconsult στην Αθήνα.

18/11/2011

Real Estate Promotion - Αυτόματη Ενημέρωση portal spitogatos.gr και property.gr της Χρυσής Ευκαιρίας από το πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ

Η G&G εγκατέστησε τη γέφυρα αυτόματης ενημέρωσης του portal spitogatos.gr και property.gr της Χρυσής Ευκαιρίας από το πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στο μεσιτκό γραφείο Real Estate Promotion Ακης Οικονόμου στη Λαμία.

Homeasy - Αυτόματη Ενημέρωση portal property.gr της Χρυσής Ευκαιρίας από το πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ

Η G&G εγκατέστησε τη γέφυρα αυτόματης ενημέρωσης του portal property.gr της Χρυσής Ευκαιρίας από το πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στο μεσιτικό γραφείο Homeasy στη Θεσσαλονίκη.

16/11/2011

Μαντάς Real Estate - Αυτόματη Ενημέρωση portal property.gr της Χρυσής Ευκαιρίας από το πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ

Η G&G εγκατέστησε τη γέφυρα αυτόματης ενημέρωσης του portal property.gr της Χρυσής Ευκαιρίας από το πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στο μεσιτικό γραφείο ΜΑΝΤΑΣ Real Estate στην Κεφαλονιά.

11/11/2011

Ακίνητα Κάββαλος - Αυτόματη Ενημέρωση portal spitogatos.gr και property.gr της Χρυσής Ευκαιρίας από το πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ

Η G&G εγκατέστησε τη γέφυρα αυτόματης ενημέρωσης του portal spitogatos.gr και property.gr της Χρυσής Ευκαιρίας από το πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στο μεσιτικό γραφείο Ακίνητα Κάβαλλος στη Βάρη.

Bardosis Real Estate - Αυτόματη Ενημέρωση portal property.gr της Χρυσής Ευκαιρίας από το πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ

Η G&G εγκατέστησε τη γέφυρα αυτόματης ενημέρωσης του portal property.gr της Χρυσής Ευκαιρίας από το πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ Bardosis Real Estate στη Γλυφάδα.

Metropolitan Real Estate - Αυτόματη Ενημέρωση portal property.gr της Χρυσής Ευκαιρίας από το πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ

Η G&G εγκατέστησε τη γέφυρα αυτόματης ενημέρωσης του portal property.gr της Χρυσής Ευκαιρίας από το πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στο μεσιτικό γραφείο Metropolitan Real Estate στη Γλυφάδα.

Mobilia Real Estate - Αυτόματη Ενημέρωση portal property.gr της Χρυσής Ευκαιρίας από το πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ

Η G&G εγκατέστησε τη γέφυρα αυτόματης ενημέρωσης του portal property.gr της Χρυσής Ευκαιρίας από το πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στο μεσιτικό γραφείο Mobilia στην Αθήνα.

10/11/2011

Dimstate Νίκος Δημητρόπουλος - Αυτόματη Ενημέρωση portal property.gr της Χρυσής Ευκαιρίας από το πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ

Η G&G εγκατέστησε τη γέφυρα αυτόματης ενημέρωσης του portal property.gr της Χρυσής Ευκαιρίας από το πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στη μεσιτική εταιρεία Dimstate Νίκος Δημητρόπουλος στην Πεύκη.

09/11/2011

Μεσιτικό Γραφείο Αγγελάκη Η Παλλήνη - Αυτόματη Ενημέρωση portal property.gr της Χρυσής Ευκαιρίας από το πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ

Η G&G εγκατέστησε τη γέφυρα αυτόματης ενημέρωσης του portal property.gr της Χρυσής Ευκαιρίας από το πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στο μεστικό γραφείο Αγγελάκη στην Παλλήνη Αττικής.

12/10/2011

Homeasy - Αυτόματη Ενημέρωση portal spitogatos.gr από το πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ

Η G&G εγκατέστησε τη γέφυρα αυτόματης ενημέρωσης του portal spitogatos.gr από το πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στο μεσιτικό γραφείο Homeasy στη Θεσσαλονίκη.

15/06/2011

Bardosis Real Estate - Αυτόματη Ενημέρωση portal spitogatos.gr από το πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ

Η G&G εγκατέστησε τη γέφυρα αυτόματης ενημέρωσης του portal spitogatos.gr από το πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στο μεσιτικό γραφείο Bardosis Real Estate στη Γλυφάδα.

14/06/2011

Vrespiti - Αυτόματη Ενημέρωση portal spitogatos.gr από το πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ

Η G&G εγκατέστησε τη γέφυρα αυτόματης ενημέρωσης του portal spitogatos.gr από το πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στο μεσιτικό γραφείο Vespiti στα Ιωάννινα.

02/06/2011

Mobilia Real Estate- Αυτόματη Ενημέρωση portal spitogatos.gr από το πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ

Η G&G εγκατέστησε τη γέφυρα αυτόματης ενημέρωσης του portal spitogatos.gr από το πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στο μεσιτικό γραφείο Mobilia στην Αθήνα.

31/05/2011

Metropolitan Real Estate - Αυτόματη Ενημέρωση portal spitogatos.gr από το πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ

Η G&G εγκατέστησε τη γέφυρα αυτόματης ενημέρωσης του portal spitogatos.gr από το πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στο μεσιτικό γραφείο Metropolitan Real Estate στην Αθήνα.

20/05/2011

Μεσιτικο γραφείο Αγγελακη Η Παλληνη - Αυτόματη Ενημέρωση portal spitogatos.gr από το πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ

Η G&G εγκατέστησε τη γέφυρα αυτόματης ενημέρωσης του portal spitogatos.gr από το πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στο μεσιτικο γραφειο Αγγελακη στην Παλληνη.

Alexpolis Ακίνητα - Αυτόματη Ενημέρωση portal spitogatos.gr από το πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ

Η G&G εγκατέστησε τη γέφυρα αυτόματης ενημέρωσης του portal spitogatos.gr από το πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στο μεσιτικό γραφείο Alexpolis Ακίνητα στην Αλεξανδρούπολη.

18/05/2011

Dimstate - Νίκος Δημητρόπουλος - Αυτόματη Ενημέρωση portal spitogatos.gr από το πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ

Η G&G εγκατέστησε τη γέφυρα αυτόματης ενημέρωσης του portal spitogatos.gr από το πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στη μεσιτική εταιρεία Dimstate Νίκος Δημητρόπουλος στην Πεύκη.



_Νέα της G&G_ | Design | G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ Ενημέρωση portal | Sites / Ιστοσελίδες | Software Εγκαταστάσεις | Ανάπτυξη Εφαρμογών | Για επιχειρήσεις | Διάφορα | Εργαλεία