Blog Home | G&G Home   

Αρχική | Design »

10/05/2014

Μεσιτικό γραφείο στους Παξούς Paxos Properties - Μεσιτική Ιστοσελίδα από την G&G

Μεσιτικό γραφείο στους Παξούς Paxos Properties

Μεσιτικό γραφείο στους Παξούς Paxos Properties

Μεσιτικό γραφείο στους Παξούς

Η G&G σχεδίασε και υλοποίησε τη νέα ιστοσελίδα για το μεσιτικό γραφείο Paxos Properties στους Παξούς.

Το web site του γραφείου βασίζεται στις τεχνολογίες G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ και μπορείτε να το επισκεφτείτε στη διεύθυνση: www.paxosproperties.gr

Στο site του γραφείου μπορείτε να βρείτε:



Σχεδίαση Λογοτύπου

Paxos Properties Logo Designed by G&G

Παράλληλα με την ανάπτυξη της ιστοσελίδας, η G&G σχεδίασε και το νέο λογότυπο της εταιρείας, χρησιμοποιώντας έναν ευφάνταστο συνδυασμό των δύο P του Paxos Properties που με το ένα αντεστραμμένο μας δίνουν το αρχικό γράμμα των ιδιοκτητών της εταιρείας "Φ" (Αφοι Φαναριώτη) σε μία σχεδίαση με έντονο ελληνικό στοιχείο που θυμίζει ταυτόχρονα αρχαιοελληνικό κίονα.



Σχεδίαση Ιστοσελίδας

Το νέο web site όπως και όλες οι μεσιτικές ιστοσελίδες που κατασκευάζονται από την G&G, ενσωματώνει:

  • Μοναδική, πρωτότυπη σχεδίαση προσαρμοσμένη στο ύφος του γραφείου και στοχευμένη στους πελάτες που εξυπηρετεί

  • Αυτόματη -με 1 κλικ- ενημέρωση όλων των ακινήτων (καταχώρηση νέων, μεταβολή, διαγραφή παλιών) από το μεσιτικό πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ

  • Ισχυρή μηχανή αναζήτησης ακινήτων με πολλαπλά κριτήρια αναζήτησης και ταξινόμησης

  • Αναλυτικό προφίλ ακινήτου με: απεριόριστες φωτογραφίες, απεριόριστα χαρακτηριστικά, αναλυτικές περιγραφές, χάρτη ακινήτου, βίντεο και social network sharing δυνατότητες (facebook, twiter κλπ)

  • Αυτόματη, έξυπνη ενημέρωση των επισκεπτών της μεσιτικής ιστοσελίδας για όλα τα νέα ακίνητα που ταιριάζουν στην αναζήτηση τους.

  • Δυνατότητα ανάθεσης ακινήτου

  • Σύστημα G&G CMS - δυνατότητα επεξεργασίας του περιεχομένου όλων των σελίδων (η εταιρεία, υπηρεσίες, επικοινωνία κλπ) από το γραφείο χωρίς την ανάγκη παρέμβασης της G&G

.-

26/04/2014

Νέο portal τεχνικής κάλυψης από την G&G. Υδραυλικοί, Ηλεκτρολόγοι, Μηχανικοί και όλοι οι τεχνίτες των Ιωαννίνων και της Ηπείρου στο VriskoTexnites.gr

Τεχνική Κάλυψη Ιωαννίνων - Ηπείρου

Υδραυλικοί, Ηλεκτρολόγοι, Μηχανικοί και όλοι οι τεχνίτες στα Ιωάννινα και την Ηπειρο

Νέο Portal Υπηρεσιών Τεχνικής Κάλυψης από την G&G

Η G&G ολοκλήρωσε τη δημιουργία του portal παροχής τεχνικής κάλυψης Ιωαννίνων και Ηπείρου, VriskoTexnites.gr.

Με την υποστήριξη του VreSpiti, του μεγαλύτερου μεσιτικού γραφείου των Ιωαννίνων, το VriskoTexnites έχει δημιουργήσει
μία ομάδα από δεκάδες καταξιωμένους στο χώρο τους τεχνίτες, ικανούς να ανταπεξέλθουν σε κάθε τεχνική εργασία.

Στο VriskoTexnites μπορείτε να βρείτε τον τεχνίτη που χρειάζεστε:

Χρησιμοποιώντας την τεχνογνωσία και τις τελευταίες τεχνολογίες της G&G και αξιοποιώντας την πείρα και τη γνώση του μεγαλύτερου μεσιτικού γραφείου στα Ιωάννινα, Vrespiti.gr, το Vriskotexnites.gr ορίζει τον ευκολότερο και πιο αξιόπιστο τρόπο ολοκλήρωσης κάθε τεχνικής εργασίας.

Μπείτε στο www.vriskotexnites.gr τώρα και... "Για κάθε τεχνική εργασία, βρείτε τον επαγγελματία, στα Ιωάννινα και την Ηπειρο!"

07/04/2014

Εγκατάσταση αυτόματης ενημέρωσης site Συλλόγου Μεσιτών Αττικής από το μεσιτικό γραφείο "Το Δικό σου Σπίτι" - Βασιλική Καρποντίνη

Η G&G εγκατέστησε την αυτόματη ενημέρωση της ιστοσελίδας του Συλλόγου Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Αττικής από το μεσιτικό πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στο μεσιτικό γραφείο "Το Δικό σου Σπίτι" - Βασιλική Καρποντίνη.

Λεπτομέρειες για τον τρόπο λειτουργίας για την αυτόματη ενημέρωση portal μπορείτε να βρείτε στη σελίδα: http://www.gandg.gr/blog/archives/2014/04/entry_890.html

04/04/2014

Μεσιτικός Σύλλογος Αττικής - Αυτόματη ενημέρωση από το μεσιτικό πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ

G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ - Νέα έκδοση

G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ

Αυτόματη ενημέρωση site Μεσιτικού Συλλόγου Ατιικής e-akinita.gr, spitogatos.gr, χρυσύ ευκαιρία, property.gr, tospitimou.gr, spiti24.gr

 

 

Αυτόματη ενημέρωση Συλλόγου Αττικής

 

Αυτόματη ενημέρωση του site του Μεσιτικού Συλλόγου Αττικής e-akinita.gr

Το G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ πρόγραμμα ενημερώνει αυτόματα τα: spitogatos, χρυσή ευκαιρία - property.gr, tospitimou, spiti24, e-akinita

 

Προστέθηκε η δυνατότητα αυτόματης ενημέρωσης του site του Συλλόγου Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Αθηνών - Αττικής (ΣΜΑΣΑΑ).

Οπως και στα υπόλοιπα portal που ενημερώνει αυτόματα το πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ:

  • Με 1 κλικ ανεβαίνουν όλα τα ακίνητα σε όλα τα portal
  • Δε χρειάζεται να σημειώνετε εσείς ποια ακίνητα θα σταλούν, το G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ παρακολουθεί τις αλλαγές που κάνετε και στέλνει αυτόματα όσες καταχωρήσεις, μεταβολές, διαγραφές χρειάζεται.
  • Ισως το μοναδικό πρόγραμμα που ενημερώνει ΟΛΑ τα πεδία των portal με αποτέλεσμα πολύ υψηλές θέσεις στα αποτελέσματα αναζήτησης.
  • Ανεβάζει γρήγορα και σωστά όλες τις φωτογραφίες των ακινήτων που υποστηρίζει κάθε portal και μάλιστα με το υδατογράφημα σας (το λογότυπο του γραφείου) σε αυτές.


 

 

Λεπτομέρειες λειτουργίας αυτόματης ενημέρωσης portal

Τώρα μπορείτε, με 1 κλικ, μέσα από το πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ να ανεβάσετε όλα τα ακίνητα σας, με τις φωτογραφίες τους και όλα τα χαρακτηριστικά τους στα portal spitogatos.gr, property.gr (χρυσή ευκαιρία), tospitimou.gr, spiti24.gr και e-akinita.gr του Μεσιτικού Συλλόγου Αττικής.

Με το σύστημα αυτόματης ενημέρωσης portal της G&G:.

Γλυτώνετε από τον κόπο

Χάρη στο σύστημα αυτόματης ενημέρωσης portal της G&G γλυτώνετε κόπο και κερδίζετε απίστευτο χρόνο από τη δουλειά ρουτίνας που ήσασταν υποχρεωμένοι να κάνετε. Ως τώρα έπρεπε να μπείτε σε κάθε portal χωριστά, να καταχωρίσετε τα ακίνητα σας σε διαφορετικές φόρμες και να ανεβάσετε τις φωτογραφίες του κάθε ακινήτου ξανά και ξανά. Τώρα αρκεί να καταχωρείτε μόνο μία φορά κάθε ακίνητο στο πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ και αυτό αναλαμβάνει να ενημερώσει σωστά και γρήγορα τα portals.

 

Γλυτώνετε από τα λάθη

Πόσες φορές δεν έχει τύχει να αλλάξετε π.χ. τα μέτρα ενός ακινήτου ή την τιμή του και να πρέπει να μπείτε σε κάθε portal που το έχετε περάσει και να την αλλάξετε και εκεί; Ή, ακόμα χειρότερα, να έχετε ξεχάσει να την αλλάξετε σε κάποιο portal και να δώσετε άλλη τιμή σε πελάτη που έχει δει την παλιά τιμή στο portal με αποτέλεσμα να μειώνεται η αξιοπιστία του γραφείου σας;

Με το σύστημα αυτόματης ενημέρωσης των portal της G&G γλυτώνετε μια για πάντα από αυτά τα προβλήματα. Αρκεί να κάνετε την αλλαγή, μία φορά, μέσα στο πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ και αυτόματα ενημερώνονται όλα τα portal. Και μάλιστα ταχύτατα. Κατά μέσο όρο μία τέτοια αλλαγή σε ένα ακίνητο χρειάζεται μόνο 1 δευτερόλεπτο για να περάσει στο κάθε portal. Εσείς πόσο χρόνο χρειάζεστε για να μπείτε στο portal, να βρείτε το ακίνητο που άλλαξε, να περάσετε τη νέα τιμή και να το αποθηκεύσετε;

Το ίδιο βέβαια συμβαίνει και όταν ένα ακίνητο παύει να ισχύει. Δε χρειάζεται να μπείτε στο κάθε portal για να το διαγράψετε. Αναλαμβάνει να το κάνει αυτόματα το σύστημα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ.


 

Δεν παιδεύεστε με τις φωτογραφίες

Μία από τις πιο κουραστικές διαδικασίες στην καταχώρηση των ακινήτων σας στα portal είναι το ανέβασμα των φωτογραφιών. Αν τις ανεβάζετε στα portal όπως έρχονται από τη φωτογραφική μηχανή σας, τα αρχεία είναι μεγάλα και ανάλογα μεγάλος είναι και ο χρόνος αποστολής τους. Αν τις επεξεργάζεστε στον υπολογιστή σας πρώτα, ναι μεν ανεβαίνουν πιο γρήγορα στα portal, αλλά επιφορτίζεστε εσείς με μία επιπλέον χρονοβόρα εργασία. Το σύστημα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ αυτόματα αλλάζει το μέγεθος και τον τύπο των φωτογραφιών ώστε να ανεβαίνουν ταχύτατα σε κάθε portal χωρίς να απαιτεί ούτε ένα δευτερόλεπτο από το χρόνο σας.


 

Ενημερώνετε αυτόματα όλα τα πεδία των portal

Με το σύστημα αυτόματης ενημέρωσης portal της G&G είστε σίγουροι ότι μπορείτε να ενημερώσετε ΟΛΑ τα πεδία ΟΛΩΝ των portal σωστά και εύκολα. Χάρη στο προηγμένο σύστημα αντιστοιχίσεων αρκεί μια φορά να ορίσετε ποια πεδία θέλετε να ενημερώνετε. Στη συνέχεια, εσείς βάζετε το ακίνητο μόνο στο πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ και αυτό ανεβαίνει γρήγορα και σωστά σε όλα τα portal.


 

Κερδίζετε χρόνο με την ταχύτατη ενημέρωση

Το σύστημα ενημέρωσης portal της G&G παρακολουθεί εσωτερικά τις αλλαγές των ακινήτων και ανεβάζει σε κάθε portal μόνο τα νέα ακίνητα καθώς και εκείνα που έχουν κάποια μεταβολή. Ετσι η καθημερινή ενημέρωση των portal δε θέλει παρά λίγα μόνο λεπτά.


 

Αποκτάτε περισσότερους πελάτες - Ανεβάζετε όλα σας τα ακίνητα

Πιθανόν, όπως και πολλοί συνάδερφοι σας να μην ανεβάζετε όλα τα ακίνητα σας στα portal επειδή δεν έχετε τον απαραίτητο χρόνο ή ίσως πιστεύετε ότι δεν αξίζει τον κόπο που απαιτείται. Ετσι ανεβάζετε μόνο ορισμένα ακίνητα που πιστεύετε ότι έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να πωληθούν. Κι όμως μπορεί κάποιος επισκέπτης των portal να θέλει ακριβώς το ακίνητο που εσείς δεν έχετε ανεβάσει. Με το σύστημα αυτόματης ενημέρωσης portal της G&G μπορείτε να ανεβάσετε ΟΛΑ τα ακίνητα σας εύκολα και γρήγορα. Ανεβάστε όλα τα ακίνητα σας και δεχτείτε αιτήσεις ενδιαφέροντος από όλους τους πελάτες που ενδιαφέρονται για αυτά.


Ενα δοκιμασμένο σύστημα

Το σύστημα αυτόματης ενημέρωσης των portal spitogatos.gr και property.gr (χρυσή ευκαιρία) βρίσκεται ήδη εγκατεστημένο σε δεκάδες συναδέλφους σας οι οποίοι ενημερώνουν καθημερινά με απόλυτη επιτυχία τα portals. Ηδη αρκετές χιλιάδες ακίνητα έχουν ανεβεί στα portal μέσω του συστήματος G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ.

 

 

 

G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ
Το κορυφαίο μεσιτικό πρόγραμμα

Γρήγορο, αποτελεσματικό και εύχρηστο, το G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ θέτει τα στάνταρ με τα οποία συγκρίνονται όλα τα μεσιτικά προγράμματα της αγοράς.

  • Ταχύτερο και ασφαλέστερο χάρη στη λειτουργία του σε τοπικό δίκτυο
  • Απλούστατο στη χρήση, γρήγορο στις καταχωρήσεις, αποτελεσματικό στην ενημέρωση
  • Προηγμένο σύστημα αύξησης αποτελεσματικότητας πωλήσεων InteliSales
  • Αυτοματοποιημένες καμπάνιες μάρκετινγκ με το σύστημα SEnform™ μέσω SMS και email
  • Αυτόματη, πραγματικά με 1-κλικ ενημέρωση των portal
  • Οικονομικότερο - χωρίς επιπλέον χρέωση ανά θέση δικτύου
  • Τεχνολογικά προηγμένο - Ανεπτυγμένο με τεχνολογίες αιχμής της Microsoft
  • Χωρίς κρυφές χρεώσεις - Μία έκδοση όλες οι δυνατότητες
  • Χωρίς μηνιαίες συνδρομές

 

Βάλτε ένα τέλος στη χρονοβόρα, χειρόγραφη διαχείριση του μεσιτικού σας γραφείου. Μη σπαταλάτε τον πολύτιμο χρόνο σας με λύσεις που δεν καλύπτουν τις ανάγκες σας, όπως αυτοσχέδια Excel και προγράμματα που λειτουργούν σαν απλά σημειωματάρια. Βάλτε τη τεχνογνωσία και τη δύναμη του κορυφαίου μεσιτικού προγράμματος G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ να δουλεύει για την επιχείρηση σας.

 


  • Διαχειριστείτε εύκολα τα ακίνητα σας και τους ιδιοκτήτες τους

  • Καταγράψτε τις αιτήσεις αγοράς ή ενοικίασης και τους πελάτες σας

  • Εκτυπώστε εύκολα και γρήγορα εντολές ανάθεσης και υπόδειξης

  • Κάντε ταχύτατη και σωστή αντιστοίχιση μεταξύ αγοραστών και πωλητών με το σύστημα InteliSales™ της G&G. Τεχνολογία που μπορείτε να εμπιστευτείτε 100% γιατί σκέφτεται και ενεργεί σαν μεσίτης!

  • Προσαρμόστε και παραμετροποιήστε το πρόγραμμα εύκολα και γρήγορα στις δικές σας ανάγκες και τον τρόπο εργασίας.

  • Προσθέστε απεριόριστα πεδία σε κάθε καρτέλα.

  • Ανεβάστε όλα τα ακίνητα σας στα portal, πραγματικά με 1-κλικ.Ισως το μοναδικό πρόγραμμα που ενημερώνει όλα τα πεδία όλων των portal!

  • Σχεδιάστε απεριόριστο αριθμό εκτυπώσεων με όλα τα στοιχεία του προγράμματος και στείλτε τα στο Excel ή στο Word για περαιτέρω επεξεργασία.

  • SEnform Ενημερώστε αυτόματα τους πελάτες σας με SMS και Email για τα ακίνητα που τους ταιριάζουν με το σύστημα SEnform™ της G&G

  • Πραγματική εφαρμογή με ταχύτατη λειτουργία σε περιβάλλον τοπικού δικτύου. Κάντε αναζητήσεις και αντιστοιχήσεις σε κλάσματα δευτερολέπτων.

  • Ασφάλεια δεδομένων γιατί όλα τα στοιχεία που καταχωρείτε βρίσκονται στον υπολογιστή του γραφείου σας.

 

Περισσότερες από 120 εγκαταστάσεις σε κάθε μέρος της Ελλάδας

 

Για περισσότερες πληροφορίες για τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να αποκτήσετε το G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ, συμπληρώστε τώρα τη φόρμα στη σελίδα:

http://www.mesitiko.gandg.gr/9999re1401-more-info

 

 

 

 

Χωρίς επιπλέον κόστος ανά θέση δικτύου! - Χωρίς μηνιαίες συνδρομές - Ανεπτυγμένο με τεχνολογίες αιχμής της Microsoft - Οχι κρυφές χρεώσεις - Μία έκδοση - όλες οι δυνατότητες

03/04/2014

London Eating Disorders Specialist Stella Stathi - Νέο responsive web site από την G&G

London Eating Disorders Specialist Stella Stathi

London Eathing Disorders Specialist Stella Stathi

Eating Disorders Treatment in London

Η G&G ολοκλήρωσε την ιστοσελίδα της ειδικού σε θέματα διατροφικών διαταραχών ψυχολόγου Στέλλα Στάθη. Η ιστοσελίδα κατασκευάστηκε με τις τελευταίες responsive τεχνολογίες της G&G με αποτέλεσμα να είναι προσβάσιμη τόσο από σταθερούς και φορητούς υπολογιστές, όσο και από tablet, κινητά τηλέφωνα και άλλες συσκευές.

Η Στέλλα Στάθη με σπουδές στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης και στο Middlesex University του Λονδίνου και με ειδίκευση στη θεραπεία των διατροφικών διαταραχών, προσφέρει τις υπηρεσίες της στην έδρα της στο Λονδίνο και μέσω Skype σε όλη την Αγγλία, στην Ελλάδα και στις άλλες χώρες.

Οι υπηρεσίες που παρέχει η Στέλλα Στάθη περιλαμβάνουν:

Για περισσότερες πληροφορίες ή / και για να επικοινωνήσετε με τη Στέλλα Στάθη, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της στη διεύθυνση: http://www.eatingdisordersspecialist.co.uk

Μόνιμο Link: London Eating Disorders Specialist Stella Stathi - Νέο responsive web site από την G&G
Από: Γεωργία Θεοδωρλή στις 10:41 μμ
Τελευταία αλλαγή: 03/04/2014 11:07 μμ
Κατηγορίες: _Νέα της G&G_, Sites / Ιστοσελίδες
responsive web site

19/03/2014

Μεσιτικό γραφείο στη Θέρμη Casa Perfetta - Ιστοσελίδα από τη G&G

Μεσιτικό γραφείο στη Θέρμη Casa Perfetta

Μεσιτικό γραφείο στη Θέρμη Casa Perfetta

Μεσιτικό γραφείο στη Θέρμη

Η G&G σχεδίασε και υλοποίησε τη νέα ιστοσελίδα για το μεσιτικό γραφείο Casa Perfetta στη Θέρμη Θεσσαλονίκης.

Το web site του γραφείου βασίζεται στις τεχνολογίες G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ και μπορείτε να το επισκεφτείτε στη διεύθυνση: www.casaperfetta.gr/

Στο site του γραφείου μπορείτε να βρείτε:

Το νέο web site όπως και όλες οι μεσιτικές ιστοσελίδες που κατασκευάζονται από την G&G, ενσωματώνει:

  • Μοναδική, πρωτότυπη σχεδίαση προσαρμοσμένη στο ύφος του γραφείου και στοχευμένη στους πελάτες που εξυπηρετεί

  • Αυτόματη -με 1 κλικ- ενημέρωση όλων των ακινήτων (καταχώρηση νέων, μεταβολή, διαγραφή παλιών) από το μεσιτικό πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ

  • Ισχυρή μηχανή αναζήτησης ακινήτων με πολλαπλά κριτήρια αναζήτησης και ταξινόμησης

  • Αναλυτικό προφίλ ακινήτου με: απεριόριστες φωτογραφίες, απεριόριστα χαρακτηριστικά, αναλυτικές περιγραφές, χάρτη ακινήτου, βίντεο και social network sharing δυνατότητες (facebook, twiter κλπ)

  • Αυτόματη, έξυπνη ενημέρωση των επισκεπτών της μεσιτικής ιστοσελίδας για όλα τα νέα ακίνητα που ταιριάζουν στην αναζήτηση τους.

  • Δυνατότητα ανάθεσης ακινήτου

  • Σύστημα G&G CMS - δυνατότητα επεξεργασίας του περιεχομένου όλων των σελίδων (η εταιρεία, υπηρεσίες, επικοινωνία κλπ) από το γραφείο χωρίς την ανάγκη παρέμβασης της G&G

.-

20/09/2012

Μεσιτικό γραφείο στα Ιωάννινα House and Land - Νέα ιστοσελίδα από την G&G

Μεσιτικό γραφείο House and Land στα Ιωάννινα

Μεσιτικό γραφείο στα Ιωάννινα House and Land

Μεσιτικό γραφείο στα Ιωάννινα

Η G&G σχεδίασε και υλοποίησε την ιστοσελίδα του μεσιτικό γραφείο House and Land στα Ιωάννινα

Το web site του γραφείου βασίζεται στις τεχνολογίες G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ και μπορείτε να το επισκεφτείτε στη διεύθυνση: www.houseandlandioannina.gr/

.-

02/08/2012

Μεσιτικό γραφείο στην Περαία Center POINT - Νέα μεσιτική ιστοσελίδα από την G&G

Μεσιτικό γραφείο Center POINT στην Περαία

Μεσιτικό γραφείο CenterPOINT στην Περαία Θεσσαλονίκης

Μεσιτικό γραφείο στην Περαία Θεσσαλονίκης

Η G&G σχεδίασε και υλοποίησε την ιστοσελίδα του μεσιτικό γραφείο Center POINT στην Περαία Θεσσαλονίκης.

Στο νέο site του μεσιτικού γραφείου Center POINT μπορείτε να βρείτε ακίνητα από τις περιοχές: Περαία, Νεοι Επιβάτες, Αγία Τριάδα, Νέα Μηχανιώνα, Πλαγιάρι,Τρίλοφος, Νέο Ρύσιο και Καρδία.

Το web site του γραφείου βασίζεται στις τεχνολογίες G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ και μπορείτε να το επισκεφτείτε στη διεύθυνση: www.centerpoint.gr/

.-

10/07/2012

Μεσιτικό γραφείο στην Παλλήνη Αγγελάκη - Ανανεωμένη ιστοσελίδα από την G&G

Μεσιτικό Αγγελάκη "Η Παλλήνη"

Real Estate Μεσιτικο Αγγελάκη στην Παλλήνη - Διαμερίσματα, οικόπεδα, μονοκατοικίες σε Παλλήνη, Γέρακα, Σπάτα, Πικέρμι, Ραφήνα

Μεσιτικό γραφείο στην Παλλήνη Αττικής

Η G&G σχεδίασε και υλοποίησε τη ανανεωμένη έκδοση της ιστοσελίδας του μεσιτικό γραφείο Αγγελάκη "Η Παλλήνη" στην Παλλήνη Ατικής.

Το web site του γραφείου βασίζεται στις τεχνολογίες G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ και μπορείτε να το επισκεφτείτε στη διεύθυνση: www.mesitiko-pallini.gr/

.-

10/04/2012

Αφιέρωμα 2012 στις Πασχαλινές Συνταγές από τις "Συνταγές της γιαγιάς Νίτσας"

Αφιέρωμα Πάσχα 2012 με πασχαλινές συνταγές στο site gma-nitsa.gr  

Αφιέρωμα στις συνταγές για το Πάσχα 2012

από το site μαγειρικής "Οι συνταγές της γιαγιάς Νίτσας"

Για 4η συνεχή χρονιά η ιστοσελίδα μαγειρικής Οι συνταγές της γιαγιάς Νίτσας έχει αφιέρωμα με πολλές νόστιμες πασχαλινές συνταγέςι.

Βρείτε συνταγές για :

Επισκεφτείτε το site στη διεύθυνση: http://www.gma-nitsa.gr και ... καλή σας όρεξη!

Homeasy - Μεσιτικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη - Ακίνητα στην Ανατολική Θεσσαλονίκη

Homeasy

Homeasy Μεσιτικό γραφείο στην Ανατολική Θεσσαλονίκη

Μεσιτικό γραφείο στην Ανατολική Θεσσαλονίκη

Ακίνητα στην Ανατολική Θεσσαλονίκη Homeasy

Η G&G σχεδίασε και υλοποίησε τη νέα ιστοσελίδα για το μεσιτικό γραφείο Homeasy στην Θεσσαλονίκη.

Το web site του γραφείου βασίζεται στις τεχνολογίες G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ και μπορείτε να το επισκεφτείτε στη διεύθυνση: www.homeasy.gr/

Στο site toy γραφείου μπορείτε να βρείτε:

.-

02/03/2012

ALFAMESITIKI Real Estate - Αυτόματη Ενημέρωση spitogatos.gr και tospitimou.gr από το πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ

Η G&G εγκατέστησε τη γέφυρα αυτόματης ενημέρωσης των portal spitogatos.gr και tospitimou.gr από το πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στο μεσιτικό γραφείο ALFAMESITIKI στην Καλλιθέα.

29/02/2012

ALFAMESITIKI Real Estate - Αυτόματη Ενημέρωση portal property.gr (χρυσή ευκαιρία) από το πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ

Η G&G εγκατέστησε τη γέφυρα αυτόματης ενημέρωσης του portal property.gr (χρυσή ευκαιρία) από το πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στο μεσιτικό γραφείο ALFAMESITIKI στην Καλλιθέα.

20/02/2012

ALFAMESITIKI - Νέα εγκατάστση του μεσιτικού προγράμματος G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στην Καλλιθέα

ALFAMESITIKI Real Estate - Μεσιτική στην Καλλιθέα

Η G&G εγκατέστησε το μεσιτικό πρόγραμμα G&G Μεσιτικό στο μεσιτικό γραφείο "ALFAMESITIKI Real Estate" στην Καλλιθέα, Αθήνα.

Με το μεσιτικό γραφείο "ALFAMESITIKI Real Estate" στην Καλλιθέα, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 210 9580042.

10/02/2012

Σπύρος Φαναριώτης - Νέα εγκατάστση του μεσιτικού προγράμματος G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στους Παξούς

Σπύρος Φαναριώτης Μεσιτικό γραφείο στους Παξούς

Η G&G εγκατέστησε το μεσιτικό πρόγραμμα G&G Μεσιτικό στο μεσιτικό γραφείο "Σπύρος Φαναριώτης" στους Παξούς.

Με το μεσιτικό γραφείο "Σπύρος Φαναριώτης" στους Παξούς, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 26620 32173.

Real Estate Promotion - Αυτόματη Ενημέρωση portal tospitimou.gr από το πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ

Η G&G εγκατέστησε τη γέφυρα αυτόματης ενημέρωσης του portal tospitimou.gr από το πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στο μεσιτκό γραφείο Real Estate Promotion Ακης Οικονόμου στη Λαμία.

02/02/2012

Vrespiti - Αυτόματη Ενημέρωση portal tospitimou.gr από το πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ

Η G&G εγκατέστησε τη γέφυρα αυτόματης ενημέρωσης του portal tospitimou.gr από το πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στο μεσιτικό γραφείο Vespiti στα Ιωάννινα.

01/02/2012

Μεσιτικό γραφείο στην Καστοριά House and Land - Νέα μεσιτική ιστοσελίδα

House & Land

Μεσιτικό γραφείο στην Καστοριά House and Land

Μεσιτικό γραφείο στην Καστοριά

Η G&G σχεδίασε και υλοποίησε τη νέα ιστοσελίδα για το μεσιτικό γραφείο House & Land στην Καστοριά.

Το web site του γραφείου βασίζεται στις τεχνολογίες G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ και μπορείτε να το επισκεφτείτε στη διεύθυνση: www.houseandland.gr/

.-

24/01/2012

Sideris Real Estate - Αυτόματη Ενημέρωση portal tospitimou.gr από το πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ

Η G&G εγκατέστησε τη γέφυρα αυτόματης ενημέρωσης του portal tospitimou.gr από το πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στο μεσιτικό γραφείο Sideris Real Estate στο Λουτράκι.

19/01/2012

Μεσιτικό γραφείο στο Λουτράκι Sideris Real Estate - Νέα μεσιτική ιστοσελίδα

Sideris Real Estate

Μεσιτικό γραφείο στο Λουτράκι - Σιδέρης Real Estate

Μεσιτικό γραφείο στο Λουτράκι

Η G&G σχεδίασε και υλοποίησε τη νέα ιστοσελίδα για το μεσιτικό γραφείο Sideris Real Estate στο Λουτράκι Κορινθίας.

Το web site του γραφείου βασίζεται στις τεχνολογίες G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ και μπορείτε να το επισκεφτείτε στη διεύθυνση: www.realestatesideris.gr/

.-

31/12/2011

23/12/2011

Μεσιτικό Γραφείο Αγγελάκη Η Παλλήνη - Αυτόματη Ενημέρωση portal tospitimou.gr από το πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ

Η G&G εγκατέστησε τη γέφυρα αυτόματης ενημέρωσης του portal tospitimou.gr από το πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στο μεστικό γραφείο Αγγελάκη στην Παλλήνη Αττικής.

09/12/2011

SK Apostolidi Μεσιτική Κατασκευαστική στην Πολίχνη - Νέα ιστοσελίδα από την G&G

SK Apostolidi Μεσιτική Κατασκευαστική

Ιστοσελίδα της Μεσιτικής Κατασκευαστικής Εταιραίας SK Apostolidi

Μεσιτική Κατασκευαστική εταιρεία στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης

Η G&G σχεδίαση και υλοποίησε τη νέα ιστοσελίδα για τη μεσιτική κατασκευαστική εταιρία SK Apostolidi στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης.

Το web site του γραφείου βασίζεται στις τεχνολογίες G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ και μπορείτε να το επισκεφτείτε στη διεύθυνση: www.sigmakapa.gr/

.-

07/12/2011

Sideris Real Estate - Αυτόματη Ενημέρωση portal spitogatos.gr και property.gr της Χρυσής Ευκαιρίας από το πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ

Η G&G εγκατέστησε τη γέφυρα αυτόματης ενημέρωσης του portal spitogatos.gr και property.gr της Χρυσής Ευκαιρίας από το πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στο μεσιτικό γραφείο Sideris Real Estate στο Λουτράκι.

05/12/2011

Vrespiti - Αυτόματη Ενημέρωση portal property.gr (χρυσή ευκαιρία) από το πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ

Η G&G εγκατέστησε τη γέφυρα αυτόματης ενημέρωσης του portal property.gr (χρυσή ευκαιρία) από το πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στο μεσιτικό γραφείο Vespiti στα Ιωάννινα.

01/12/2011

Immoconsult - Αυτόματη Ενημέρωση portal spitogatos.gr και property.gr της Χρυσής Ευκαιρίας από το πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ

Η G&G εγκατέστησε τη γέφυρα αυτόματης ενημέρωσης του portal spitogatos.gr και property.gr της Χρυσής Ευκαιρίας από το πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στο μεσιτικό γραφείο Immoconsult στην Αθήνα.

20/11/2011

Kos Real Estate - Ανανεωμένη ιστοσελίδα για το μεσιτικό γραφείο στην Κω

Μεσιτικό γραφείο στην Κω - Kos Real Estate Μεσιτικό γραφείο στην Κω

Socrate Real Estate

Η G&G σχεδίαση και υλοποίησε τη νέα ιστοσελίδα για το μεσιτικό γραφείο Kos Realestate στην Κω..

Το web site του γραφείου βασίζεται στις τεχνολογίες G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ και μπορείτε να το επισκεφτείτε στη διεύθυνση: www.kosrealestate.gr/

.-

18/11/2011

Real Estate Promotion - Αυτόματη Ενημέρωση portal spitogatos.gr και property.gr της Χρυσής Ευκαιρίας από το πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ

Η G&G εγκατέστησε τη γέφυρα αυτόματης ενημέρωσης του portal spitogatos.gr και property.gr της Χρυσής Ευκαιρίας από το πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στο μεσιτκό γραφείο Real Estate Promotion Ακης Οικονόμου στη Λαμία.

Homeasy - Αυτόματη Ενημέρωση portal property.gr της Χρυσής Ευκαιρίας από το πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ

Η G&G εγκατέστησε τη γέφυρα αυτόματης ενημέρωσης του portal property.gr της Χρυσής Ευκαιρίας από το πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στο μεσιτικό γραφείο Homeasy στη Θεσσαλονίκη.

17/11/2011

K Properties - Αθήνα - Νέα εγκατάσταση G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ

H G&G εγκατέστησε το μεσιτικό πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στο μεσιτικό γραφείο K Properties Στάυρος Κυριακίδης στην Αθήνα.

Με το μεσιτικό γραφείο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο: 210 6727672.

.-

16/11/2011

Μαντάς Real Estate - Αυτόματη Ενημέρωση portal property.gr της Χρυσής Ευκαιρίας από το πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ

Η G&G εγκατέστησε τη γέφυρα αυτόματης ενημέρωσης του portal property.gr της Χρυσής Ευκαιρίας από το πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στο μεσιτικό γραφείο ΜΑΝΤΑΣ Real Estate στην Κεφαλονιά.

12/11/2011

Paxos Land & Construction - Νέα ιστοσελίδα για το μεσιτικό γραφείο στους Παξούς

Μεσιτικό γραφείο στους Παξούς Paxos Land & Constructions Μεσιτικό γραφείο στους Παξούς

Paxos Land & Constructions

Η G&G σχεδίαση και υλοποίησε τη νέα ιστοσελίδα για το μεσιτικό γραφείο στην Paxos Land & Constructions στους Παξούς.

Το web site του γραφείου βασίζεται στις τεχνολογίες G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ και μπορείτε να το επισκεφτείτε στη διεύθυνση: www.paxos-constructions.gr/

.-

11/11/2011

Ακίνητα Κάββαλος - Αυτόματη Ενημέρωση portal spitogatos.gr και property.gr της Χρυσής Ευκαιρίας από το πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ

Η G&G εγκατέστησε τη γέφυρα αυτόματης ενημέρωσης του portal spitogatos.gr και property.gr της Χρυσής Ευκαιρίας από το πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στο μεσιτικό γραφείο Ακίνητα Κάβαλλος στη Βάρη.

Bardosis Real Estate - Αυτόματη Ενημέρωση portal property.gr της Χρυσής Ευκαιρίας από το πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ

Η G&G εγκατέστησε τη γέφυρα αυτόματης ενημέρωσης του portal property.gr της Χρυσής Ευκαιρίας από το πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ Bardosis Real Estate στη Γλυφάδα.

Metropolitan Real Estate - Αυτόματη Ενημέρωση portal property.gr της Χρυσής Ευκαιρίας από το πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ

Η G&G εγκατέστησε τη γέφυρα αυτόματης ενημέρωσης του portal property.gr της Χρυσής Ευκαιρίας από το πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στο μεσιτικό γραφείο Metropolitan Real Estate στη Γλυφάδα.

Mobilia Real Estate - Αυτόματη Ενημέρωση portal property.gr της Χρυσής Ευκαιρίας από το πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ

Η G&G εγκατέστησε τη γέφυρα αυτόματης ενημέρωσης του portal property.gr της Χρυσής Ευκαιρίας από το πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στο μεσιτικό γραφείο Mobilia στην Αθήνα.

10/11/2011

Dimstate Νίκος Δημητρόπουλος - Αυτόματη Ενημέρωση portal property.gr της Χρυσής Ευκαιρίας από το πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ

Η G&G εγκατέστησε τη γέφυρα αυτόματης ενημέρωσης του portal property.gr της Χρυσής Ευκαιρίας από το πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στη μεσιτική εταιρεία Dimstate Νίκος Δημητρόπουλος στην Πεύκη.

09/11/2011

Μεσιτικό Γραφείο Αγγελάκη Η Παλλήνη - Αυτόματη Ενημέρωση portal property.gr της Χρυσής Ευκαιρίας από το πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ

Η G&G εγκατέστησε τη γέφυρα αυτόματης ενημέρωσης του portal property.gr της Χρυσής Ευκαιρίας από το πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στο μεστικό γραφείο Αγγελάκη στην Παλλήνη Αττικής.

21/10/2011

ΟΡΑΜΑ Μεσιτικό - Ανανεωμένη ιστοσελίδα για το μεσιτικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη

Φοιτητικά και επενδυτικά ακίνητα στη Θεσσαλονίκη, ΟΡΑΜΑ Μεσιτικό Μεσιτικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη με φοιτητικά και επενδυτικά ακίνητα

ΟΡΑΜΑ Μεσιτικό

Η G&G σχεδίαση και υλοποίησε τη νέα ιστοσελίδα για το μεσιτικό γραφείο ΟΡΑΜΑ Μεσιτικό στο κέντρο της Θεσσαλονίκης που ειδικεύεται στη φοιτητική κατοικία και στα επενδυτικά ακίνητα.

Το web site του γραφείου βασίζεται στις τεχνολογίες G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ και μπορείτε να το επισκεφτείτε στη διεύθυνση: www.oramamesitiko.gr

.-

12/10/2011

Homeasy - Αυτόματη Ενημέρωση portal spitogatos.gr από το πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ

Η G&G εγκατέστησε τη γέφυρα αυτόματης ενημέρωσης του portal spitogatos.gr από το πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στο μεσιτικό γραφείο Homeasy στη Θεσσαλονίκη.

11/10/2011

Κ. Γαλαίος - Ν. Σαχίνης Ο.Ε. - Πόρτο Ράφτη - Νέα εγκατάσταση G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ

H G&G εγκατέστησε το μεσιτικό πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στο μεσιτικό γραφείο Κ. Γαλαίος - Ν. Σαχίνης Ο.Ε. στο Πόρτο Ράφτη.

Με το μεσιτικό γραφείο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο: 22990 87460.

.-

08/10/2011

Anastasiadis Estate - Κάριανη - Ανανεωμένη ιστοσελίδα για το μεσιτικό γραφείο

Κάριανη, Μεσιτική - Κατασκευαστική εταιρία ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ Μεσιτικό γραφείο στην Κάριανη Καβάλας

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ Κατασκευαστική

Η G&G σχεδίαση και υλοποίησε τη νέα ιστοσελίδα για το μεσιτικό / κατασκευαστικό γραφείο στην Κάριανη ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ Κατασκευαστική.

Το web site του γραφείου βασίζεται στις τεχνολογίες G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ και μπορείτε να το επισκεφτείτε στη διεύθυνση: www.anastasiadis-estate.gr

.-

30/09/2011

Στεγνοκαθαριστήριο Μπάρμπα - Θεσσαλονίκη - Νέα εγκατάσταση προγράμματος καθαριστηρίων G&G Cleaner

Πρόγραμμα για καθαριστήρια - στεγνοκαθαριστήρια G&G Cleaner

Η G&G εγκατέστησε το πρόγραμμα οργάνωσης καθαριστηρίων G&G Cleaner στο στεγνοκαθαριστήριο "Μπάρμπα" στη Θεσσαλονίκη.

Το καθαριστήριο βρίσκεται στην Παναγία Φανερωμένη, Κων/νου Δεμερτζή 7.

27/09/2011

Homeasy - Θεσσαλονίκη - Νέα εγκατάσταση G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ

H G&G εγκατέστησε το μεσιτικό πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στο μεσιτικό γραφείο Homeasy Παναγιώτης Οικονομόπουλος στη Θεσσαλονίκη.

Με το μεσιτικό γραφείο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο: 2310 887496.

.-

Μόνιμο Link: Homeasy - Θεσσαλονίκη - Νέα εγκατάσταση G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ
Από: Γιώργος Στάθης στις 4:49 μμ
Τελευταία αλλαγή: 04/12/2011 4:55 μμ
Κατηγορίες: _Νέα της G&G_, Software Εγκαταστάσεις

12/09/2011

Corfu Island Properties - Κέρκυρα - Νέα εγκατάσταση G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ

H G&G εγκατέστησε το μεσιτικό πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στο μεσιτικό γραφείο Corfu Island Properties στην Κέρκυρα.

Με το μεσιτικό γραφείο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο: 26610 35850.

.-

17/06/2011

Αναστσία Βορνίτου - Θεσσαλονίκη - Νέα εγκατάσταση G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ

H G&G εγκατέστησε το μεσιτικό πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στην κτηματομεσίτρια Αναστασία Βορνίτου στη Θεσσαλονίκη

.-

15/06/2011

Bardosis Real Estate - Αυτόματη Ενημέρωση portal spitogatos.gr από το πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ

Η G&G εγκατέστησε τη γέφυρα αυτόματης ενημέρωσης του portal spitogatos.gr από το πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στο μεσιτικό γραφείο Bardosis Real Estate στη Γλυφάδα.

14/06/2011

Vrespiti - Αυτόματη Ενημέρωση portal spitogatos.gr από το πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ

Η G&G εγκατέστησε τη γέφυρα αυτόματης ενημέρωσης του portal spitogatos.gr από το πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στο μεσιτικό γραφείο Vespiti στα Ιωάννινα.

03/06/2011

Χρήστου Ευάγγελος Real Estate - Νέα εγκατάσταση G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ

H G&G εγκατέστησε το μεσιτικό πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στο μεσιτικό γραφείο Χρήστου Ευάγγελος Real Estate στο Ιλιον.

Με το μεσιτικό γραφείο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο: 210 2696459.

.-

02/06/2011

Creta Spiti Μαρία Αρχοντάκη - Ηράκλειο - Νέα εγκατάσταση G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ

Creta Spiti Logo

H G&G εγκατέστησε το μεσιτικό πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στο μεσιτικό γραφείο Creta Spiti - Μαρία Αρχοντάκη στο Ηράκλειο Κρήτης

Με το μεσιτικό γραφείο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο: 2817 709077.

.-

Mobilia Real Estate- Αυτόματη Ενημέρωση portal spitogatos.gr από το πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ

Η G&G εγκατέστησε τη γέφυρα αυτόματης ενημέρωσης του portal spitogatos.gr από το πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στο μεσιτικό γραφείο Mobilia στην Αθήνα.

31/05/2011

Metropolitan Real Estate - Αυτόματη Ενημέρωση portal spitogatos.gr από το πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ

Η G&G εγκατέστησε τη γέφυρα αυτόματης ενημέρωσης του portal spitogatos.gr από το πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στο μεσιτικό γραφείο Metropolitan Real Estate στην Αθήνα.

25/05/2011

Metropolitan Real Estate - Γλυφάδα - Νέα εγκατάσταση G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ

H G&G εγκατέστησε το μεσιτικό πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στο μεσιτικό γραφείο Metropolitan Real Estate - Αλέξανδρος Μπαμπέτας στη Γλυφάδα.

Με το μεσιτικό γραφείο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο: 210-7221031.

.-

24/05/2011

ML Κτηματομεσιτική, Ελευσίνα - Νέα εγκατάσταση του λογισμικού G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ

H G&G εγκατέστησε το μεσιτικό πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στο μεσιτικό γραφείο ML Κτηματομεσιτική - Θάνος Λαγάκης στην Ελευσίνα.

Με το μεσιτικό γραφείο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο: 210-5556060.

.-

Real Estate Sideris Μεσιτικό στο Λουτράκι - Νέα εγκατάσταση G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ

H G&G εγκατέστησε το μεσιτικό πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στο μεσιτικό γραφείο Real Estate Sideris - Σιδέρης Πλιατσικίδης στο Λουτράκι.

Με το μεσιτικό γραφείο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο: 27440-65483.

.-

20/05/2011

Μεσιτικο γραφείο Αγγελακη Η Παλληνη - Αυτόματη Ενημέρωση portal spitogatos.gr από το πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ

Η G&G εγκατέστησε τη γέφυρα αυτόματης ενημέρωσης του portal spitogatos.gr από το πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στο μεσιτικο γραφειο Αγγελακη στην Παλληνη.

Alexpolis Ακίνητα - Αυτόματη Ενημέρωση portal spitogatos.gr από το πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ

Η G&G εγκατέστησε τη γέφυρα αυτόματης ενημέρωσης του portal spitogatos.gr από το πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στο μεσιτικό γραφείο Alexpolis Ακίνητα στην Αλεξανδρούπολη.

18/05/2011

Dimstate - Νίκος Δημητρόπουλος - Αυτόματη Ενημέρωση portal spitogatos.gr από το πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ

Η G&G εγκατέστησε τη γέφυρα αυτόματης ενημέρωσης του portal spitogatos.gr από το πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στη μεσιτική εταιρεία Dimstate Νίκος Δημητρόπουλος στην Πεύκη.

09/05/2011

Κτηματομεσιτική Θριασίου - Νέα εγκατάσταση του προγράμματος G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ

H G&G εγκατέστησε το μεσιτικό πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στο μεσιτικό γραφείο Κτηματομεσιτική Θριασίου - Γιώργος Χαραλαμπίδης στην Μαγούλα Αττιικής.

Με το μεσιτικό γραφείο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο: 210-5550981.

.-

22/04/2011

Καλό Πάσχα! Happy Easter 2011!


Happy Easter - Καλό Πάσχα! 
(G&G - κοτοπουλάκια)

σχεδίαση web site, γραφιστική σχεδίαση, λογότυπο και εταιρική ταυτότητα, G&G Design Studio
   
Ολοκληρωμένες λύσεις - Προγράμματα της G&G
----------




G&G  - Αμφιπόλεως 18-20 - 54454 - Θεσσαλονίκη  Τ:2310.921682  - F:2310.989249 - G&G @ Facebook

 

 

19/04/2011

39 νέες δυνατότητες - G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ Νέα έκδοση

G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ - ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ - 39 νέες δυνατότητες

G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ - Νέα Εκδοση - 39 νέες δυνατότητες

Κυκλοφόρησε η έκδοση v3.75 του G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ

(Αν εχετε ήδη το G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ, αυτή η αναβάθμιση είναι δωρεάν)


Η έκδοση 3.75 έρχεται με 39 νέες δυνατότητες που μας ζητήσατε, τόσο στο πρόγραμμα οργάνωσης του γραφείου σας όσο και στην παρουσίαση και λειτουργία της ιστοσελίδα σας (δείτε παρακάτω).

Ταχύτερο, αποτελεσματικότερο και πιο εύκολο από ποτέ, το G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ θέτει τα στάνταρ με τα οποία συγκρίνονται όλα τα μεσιτικά προγράμματα της αγοράς.

  • Ταχύτερο και ασφαλέστερο χάρη στη λειτουργία του σε τοπικό δίκτυο
  • Απλούστατο στη χρήση, γρήγορο στις καταχωρήσεις, αποτελεσματικό στην ενημέρωση
  • Προηγμένο σύστημα αύξησης αποτελεσματικότητας πωλήσεων InteliSales
  • Αυτοποιημένες καμπάνιες μάρκετινγκ με το σύστημα SEnform™ μέσω SMS και email
  • Οικονομικότερο - χωρίς επιπλέον χρέωση ανά θέση δικτύου
  • Τεχνολογικά προηγμένο - Ανεπτυγμένο με τεχνολογίες αιχμής της Microsoft
  • Χωρίς κρυφές χρεώσεις - Μία έκδοση όλες οι δυνατότητες
  • Χωρίς μηνιαίες συνδρομές
Περισσότερες από 120 εγκαταστάσεις σε κάθε μέρος της Ελλάδας

Σημαντικά Εργαλεία της Νέας Εκδοσης

Η νέα έκδοση περιλαμβάνει τις ακόλουθες νέες δυνατότητες και βελτιώσεις:

 

Προσθήκη χάρτη σε κάθε ακίνητο

Δυνατότητα προσθήκης γεωγραφικού χάρτη σε κάθε ακίνητο με την ακριβή θέση του ακινήτου. Στο Internet μπορεί να ανέβει ο χάρτης της ευρύτερης περιοχής χωρίς να προσδιορίζεται η θέση του ακινήτου.

 

Αυτόματη μετάφραση σε ξένες γλώσσες

Δυνατότητα αυτόματης μετάφρασης στα Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Ρώσικα και άλλες 54 γλώσσες. Μεταφράζονται όλα τα χαρακτηριστικά καθώς και το ελεύθερο κείμενο της αγγελίας του ακινήτου.

 

Προσθήκη υδατογραφήματος στις φωτογραφίες

Αυτόματη προσθήκη watermark (υδατογραφήματος) στις φωτογραφίες. Στις φωτογραφίες των ακινήτων προστίθεται αυτόματα το λογότυπο του γραφείου ώστε να προστατεύονται από κλοπή και παράνομη χρήση.

 

Εως και 5 φορές ταχύτερη ενημέρωση ιστοσελίδας

Ανανεωμένος μηχανισμός ενημέρωσης της ιστοσελίδας στο Internet. Ταχύτερη μέχρι και 75% ενημέρωση web site. Ακόμα και για πολλές χιλιάδες ακίνητα με 2-3 ή περισσότερες ξένες γλώσσες η ενημέρωση γίνεται με 1-κλικ και παίρνει μόνο λίγα λεπτά. Παράλληλα, έχουμε ακόμα ταχύτερη λειτουργία της αναζήτησης ακινήτων στην ιστοσελίδα και ταχύτερη εμφάνιση των αποτελεσμάτων.

 

Εξαγωγή δεδομένων σε XML, CSV, dbf και άλλα format

Στις έξτρα αναφορές προστέθηκαν πολλά νέα format εξαγωγής, όπως XML, CSV, dbf, lotus 1-2-3, html, word, excel κλπ) για ανταλλαγή και αποστολή δεδομένων σε άλλες εφαρμογές, σε συνεργάτες κ.ο.κ.

 

Ορισμός 2ης νομισματικής μονάδας

Δυνατότητα ορισμού 2ης νομισματικής μονάδας και ισοτιμίας αυτής σε σχέση με το ευρώ π.χ. $ ή £. Η 2η μονάδα εμφανίζεται στις καρτέλες των ακινήτων και των αγοραστών καθώς και στις σχετικές αναφορές. Υπάρχει η δυνατότητα εμφάνισης ή απόκρυψης της 2ης μονάδας.

 

Ιστορικό αλλαγής τιμής ακινήτου

Καταγραφή ιστορικού αλλαγής τιμών ακινήτων. Δυνατότητα επισήμανσης και ξεχωριστής εμφάνισης στην ιστοσελίδα σας των ακινήτων που μειώθηκε η τιμή τους.

Και 32 ακόμα νέα έργαλεία

Με αυτές και 32 ακόμα νέες δυνατότητες, το G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ είναι το πληρέστερο, ευκολότερο και αποτελεσματικότερο μεσιτικό πρόγραμμα που μπορείτε να αποκτήσετε.

 


Για περισσότερες πληροφορίες για τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να αποκτήσετε το G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ, συμπληρώστε τώρα τη φόρμα στη σελίδα:

http://www.mesitiko.gandg.gr/9999re1102-more-info

 

 

 

Χωρίς επιπλέον κόστος ανά θέση δικτύου! - Χωρίς μηνιαίες συνδρομές - Ανεπτυγμένο με τεχνολογίες αιχμής της Microsoft - Οχι κρυφές χρεώσεις - Μία έκδοση - όλες οι δυνατότητες

G&G  - Αμφιπόλεως 18-20 - 54454 - Θεσσαλονίκη  Τ:2310.921682  - F:2310.989249 - email

Συνδεθείτε μαζί μας στο Facebook και ενημερωθείτε πρώτοι για τις νέες εκδόσεις και τις προσφορές του G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ


 

 .-


18/04/2011

Αφιέρωμα 2011 στις Πασχαλινές Συνταγές από τις "Συνταγές της γιαγιάς Νίτσας"

Αφιέρωμα Πάσχα 2011 με πασχαλινές συνταγές στο site gma-nitsa.gr  

Αφιέρωμα στις συνταγές για το Πάσχα 2011

από το site μαγειρικής "Οι συνταγές της γιαγιάς Νίτσας"

Για 3η συνεχή χρονιά η ιστοσελίδα μαγειρικής Οι συνταγές της γιαγιάς Νίτσας έχει αφιέρωμα με πολλές νόστιμες πασχαλινές συνταγέςι.

Βρείτε συνταγές για :

Επισκεφτείτε το site στη διεύθυνση: http://www.gma-nitsa.gr και ... καλή σας όρεξη!

21/03/2011

Πρόγραμμα για καθαριστήρια G&G Cleaner

G&G Cleaner Εφαρμογή οργάνωσης καθαριστηρίων

Προγραμμα οργάνωσης και διαχείρισης καθαριστηρίων G&G Cleaner

Η G&G κατασκεύασε το πρόγραμμα G&G Cleaner που απευθύνεται σε καθαριστήρια, στεγνοκαθαριστήρια, ταπητοκαθαριστήρια και καθαριστήρια δερματίνων ειδών. Αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σύστημα που με απλό και ολοκληρωμένο τρόπο αναλαμβάνει την οργάνωση και τη διαχείριση των καθαριστηρίων.

Το πρόγραμμα για καθαριστήρια G&G Cleaner επιτρέπει:

  • Την παραλαβή των ρούχων από τους πελάτες και την εκτύπωση αποδεικτικού παραλαβής
  • Την ενημέρωση για το ποια ρούχα πρέπει να καθαριστούν και ποια να παραδοθούν κάθε μέρα
  • Την παράδοση των ρούχων στους πελάτες και την εκτύπωση αποδείξεων ή τιμολογίων
  • Την αποστολή ρούχων σε προμηθευτές (π.χ. καθαριστήρια δερματίνων ειδών) και την παραλαβή τους από αυτούς
  • Την ανά πάσα στιγμή άμεση και έγκυρη ενημέρωση τόσο για τα οικονομικά υπόλοιπα όσο και για τα ρούχα που βρίσκονται στο κατάστημα
  • Την στατιστική ενημέρωση π.χ. για τους καλύτερους πελάτες μας, για τις υπηρεσίες που μας επιφέρουν περισσότερα κέρδη κ.ο.κ.
  • Την πλήρη παραμετροποίηση του συστήματος από τον χρήση με τους κωδικούς και τις υπηρεσίες του, τους χρόνους παράδοσης, τα παραστατικά κ.ο.κ.

Κουτί λογισμικού G&G Cleaner Οργάνωσης Καθαριστηρίων Περισσότερα για το πρόγραμμα G&G Cleaner μπορείτε να μάθετε στην ιστοσελίδα: www.cleaner.gandg.gr

Το πρόγραμμα G&G Cleaner βρίσκεται ήδη εγκατεστημένο και λειτουργεί με επιτυχία στις επιχειρήσεις:

  • B&B Cleaning - Στεγνοκαθαριστήριο - Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης
  • Leather Line Krinos - Καθαριστήριο Δερματίνων Ειδών - Θεσσαλονίκη

24/02/2011

Τεχνικό - μεσιτικό γραφείο Αγγελος Γεωργίτσης στο Λεωνίδιο Αρκαδίας - Νέα εγκατάσταση του προγράμματος G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ

Ολοκληρώσαμε την εγκατάσταση του μεσιτικού προγράμματος G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στο τεχνικό-μεσιτικό γραφείο Αγγελος Γεωργίτσης στο Λεωνίδιο Αρκαδίας.

Με το μεσιτικό γραφείο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο: 27570-22075.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η G&G έχει αναλλάβει και τη σχεδίαση της ιστοσελίδας του γραφείου η οποία θα είναι σύντομα on-line.

10/02/2011

Μεσιτικό γραφείο στην Καλαμαριά Κατερίνα Τσιρέλη - Νέα εγκατάσταση του μεσιτικού προγράμματος

H G&G ολοκλήρωσε την εγκατάσταση του μεσιτικού προγράμματος G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στο μεσιτικό γραφείο Κατερίνα Τσιρέλη στην Καλαμαριά, Θεσσαλονίκη.

Με το μεσιτικό γραφείο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο: 2310-252828.

19/01/2011

Socrate Real Estate - Νέα ιστοσελίδα για το μεσιτικό γραφείο Αγίας Παρασκευής από την G&G

Socrate Real Estate μεσιτικό γραφείο στην Αγία Παρασκευή Μεσιτικό γραφείο στην Αγία Παρασκευή Αττικής

Socrate Real Estate

Η G&G σχεδίαση και υλοποίησε τη νέα ιστοσελίδα για το μεσιτικό γραφείο στην Αγία Παρασκευή Socrate Real Estate.

Το web site του γραφείου βασίζεται στις τεχνολογίες G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ και μπορείτε να το επισκεφτείτε στη διεύθυνση: www.socrate.gr

.-

17/01/2011

Βίκυ Δημητράκη Μεσιτικό γραφείο στην Παιανία - Νέα ιστοσελίδα από την G&G

Μεσιτικό γραφείο Βίκυ Δημητράκη στην Παιανία Μεσιτικό γραφείο στην Παιανία

ΒΙΚΥ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ

Η G&G ολοκλήρωσε την κατασκευή της ιστοσελίδας για το μεσιτικό γραφείο στην Παιανία "ΒΙΚΥ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ".

Τo site του γραφείου θα το επισκεφτείτε στη διεύθυνση: http://www.vickydimitraki.gr

.-

25/12/2010

Χαρούμενα Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το 2011

Χαρούμενα Χριστούγεννα και ευτυχισμένο 2011 - Mary Christmas and a Happy 2011

18/10/2010

Socrate Real Estate - Νέα εγκατάστση του μεσιτικού προγράμματος G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ

Ολοκληρώσαμε την εγκατάσταση του μεσιτικού προγράμματος G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στο μεσιτικό γραφείο Socrate Real Estate στην Αγία Παρασκευή.

Με το μεσιτικό γραφείο μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο: 210 6399686.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η G&G έχει αναλλάβει και τη σχεδίαση της ιστοσελίδας του γραφείου η οποία θα είναι σύντομα on-line.

05/10/2010

Βίκυ Δημητράκη - Εγκατάσταση του μεσιτικού softwrare G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στην Παιανία

Εγκατάσταση του μεσιτικού software G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στο γραφείο της Βίκυς Δημητράκη στην Παιανία

Η G&G εγκατέστησε το μεσιτικό πρόγραμμα G&G Μεσιτικό στο μεσιτικό γραφειό "ΒΙΚΥ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ" στην Παιανία

Με το μεσιτικό γραφείο "ΒΙΚΥ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗ" στην Παιανία, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 210 6028476.

30/09/2010

Ακίνητα Κάββαλος - Μεσιτικό γραφείο στη Βάρη. Σχεδίαση ιστοσελίδας από την G&G

Μεσιτικό γραφείο Βάρης Ακίνητα Κάββαλος

Ακίνητα Κάββαλος

Μεσιτικό γραφείο στη Βάρη

Η G&G ολοκλήρωσε την κατασκευή της ιστοσελίδας του μεσιτικού γραφείου στη Βάρη, ΑΚΙΝΗΤΑ ΚΑΒΒΑΛΟΣ.

Το νέο site του γραφείου μπορείτε να το επισκεφτείτε στη διεύθυνση: http://www.bkavvalos.gr

09/09/2010

Η ΘΗΡΑ Αρης Μάρος - Εγκατάσταση του λογισμικού G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στην Αθήνα

Εγκατάστση του μεσιτικού λογισμικού G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στον γραφείου του Αρη Μαρου στην Αθήνα

Η G&G εγκατέστησε το μεσιτικό πρόγραμμα G&G Μεσιτικό στο μεσιτικό γραφειό "Η ΘΗΡΑ Αρης Μάρος" στην Αθήνα.

Με το μεσιτικό γραφείο "Η ΘΗΡΑ" στην Αθήνα, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 210 3210928.

07/09/2010

ΠΕΛΟΠΙΔΑΣ ΣΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. - Ανανεωμένο site από την G&G

Τεχνική Κατασκευαστική Εταιρεία Πελοπίδας Συρόπουλος Α.Ε., Λαμία

ΠΕΛΟΠΙΔΑΣ ΣΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε.

Τεχνική - Κατασκευαστική Εταιρεία στη Λαμία

Η G&G ολοκήρωσε την ανανεωμένη ιστοσελίδα της Κατασκευαστικής - Τεχνικής εταιρείας ΠΕΛΟΠΙΔΑΣ ΣΥΡΟΠΟΥΛΟΣ Α.Ε. στη Λαμία.

Το site της εταιρείας μπορείτε να το επισκεφτείτε στη διεύθυνση: http://www.pelopidas.gr/

23/07/2010

Paxos Constructions - Εγκατάστση του μεσιτικού προγράμματος G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στους Παξούς

Εγκατάσταση G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στους Παξούς

Η G&G εγκατέστησε το μεσιτικό πρόγραμμα G&G Μεσιτικό στη μεσιτική - κατασκευαστική εταιρεία "Paxos Constructions Πετσάλης Ιωάννης" στους Παξούς.

Με το μεσιτικό γραφείο "Paxos Constructions" στους Παξούς, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 26620 32120.

16/07/2010

LoParking - Αυτόματα Συστήματα Parking - Νέα ιστοσελίδα από την G&G

Αυτόματα συστήματα στάθμευσης

Lift Odessa Parking

Αυτόματα συστήματα στάθμευσης αυτοκινήτων

H G&G ολοκλήρωσε την κατασκευή της ιστοσελίδας www.loparking.com που παρουσιάζει τα μοναδικά αυτόματα συστήματα στάθμευσης της εταιρείας Lift Odessa Parking.

Στο site μπορείτε να βρείτε:

 Αυτόματα συστήματα στάθμευσης αυτοκινήτων Lift Odessa Parking Η χρήση αυτόματων συστημάτων στάθμευσης αυτοκινήτων διευκολύνει αποτελεσματικά τους κατοίκους στην εύρεση χώρων στάθμευσης και εξασφαλίζει τη στάθμευση περισσότερων αυτοκινήτων σε λιγότερη έκταση.

Πανέξυπνα συστήματα αυτόματης στάθμευσης αυτοκινήτων (parking) υψηλής τεχνολογίας με χαμηλό κόστος που αξίζει να τα γνωρίσετε!

Επισκεφτείτε σήμερα το www.loparking.com.

25/06/2010

Nima Properties - Νέα μεσιτική ιστοσελίδα στα Βόρεια Προάστια από την G&G

Nima Properties Μεσιτικό στα Βόρεια Προάστια - Νέα Ιστοσελίδα από την G&G  

Nima Properties

Μεσιτικό γραφείο στα Βόρεια Προάστια της Αθήνας

H G&G ολοκλήρωσε την κατασκευή της ιστοσελίδας του μεσιτικού γραφείου "Nima Properties" στα Βόρεια Προάστια της Αθήνας.

Το γραφείο ειδικεύεται στις κτηματομεσιτικές συναλλαγές στις περιοχές Κηφισιά, Κεφαλλάρι, Πολιτεία, Εκάλη, Διόνυσος και γενικά σε όλα τα Βόρεια Προάστια της Αθήνας.

Στόχος της εταιρίας είναι η ικανοποίηση των αναγκών εγκατάστασης και απλοποίηση όλων των γραφειοκρατικών αναγκών προκειμένου οι πελάτες μας να απολαύσουν στο μέγιστο τον επαγγελματισμό μας και την 20ετή εμπειρία μας στον χώρο του Real Estate.

Η G&G εγκατέστησε στο γραφείο το ολοκληρωμένο σύστημα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ το οποίο περιλαμβάνει: το πρόγραμμα οργάνωσης μεσιτικών γραφείων G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ, την κατασκευή της ιστοσελίδας του γραφείου, την αυτόματη σύνδεση του προγράμματος με την ιστοσελίδα και την ενημέρωση των νέων ακινήτων με 1 κλικ, τη φιλοξενία (hosting) της ιστοσελίδα, την κατοχύρωση/διαχείριση του domain name, το σύστημα G&G CMS που επιτρέπει την εύκολη διαχείριση του περιεχομένου της ιστοσελίδας, την εκπαίδευση του προσωπικού καθώς και την προώθηση της ιστοσελίδας στις μηχανές αναζήτησης (SEO) ώστε να εμφανίζεται στις πρώτες θέσεις των αναζητήσεων.

Η ιστοσελίδα του γραφείου βρίσκεται στη διεύθυνση: http://www.nimaproperties.gr/

15/06/2010

Solution Real Estate - Κρύστα Ντίνου - Εγκατάσταση G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στην Ηγουμενίτσα

Εγκατάσταση G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στην Ηγουμενίτσα στο γραφείο Solution Real Estate, Κρύστα Ντίνου

Η G&G εγκατέστησε το μεσιτικό πρόγραμμα G&G Μεσιτικό στο μεσιτικό γραφείο "Solution Real Estate Κρύστα Ντίνου" στην Ηγουμενίτσα.

Με το μεσιτικό γραφείο "Solution Real Estate" στην Ηγουμενίτσα, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 26650 26966.

21/05/2010

D.P. Real Estate - Κρίκκα Κωνσταντίνα - Νέα εγκατάσταση του προγράμματος για μεσιτικά γραφεία G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στους Αμπελόκηπους, Αθήνα

Μεσιτικό πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ -εγκατάσταση τους Αμπελόκηπους - DP Realestate

Η G&G εγκατέστησε το μεσιτικό πρόγραμμα G&G Μεσιτικό στο μεσιτικό γραφείο "D.P. Real Estate Κρίκκα Κωνσταντίνα" στoυς Αμπελόκληπους, Αθήνα.

Με το μεσιτικό γραφείο "D.P. Real Estate" στoυς Αμπελόκηπους, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 211 4035571.

11/05/2010

ΚΑΒΒΑΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ - Νέα εγκατάστση του μεσιτικού προγράμματος G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στη Βάρη

Εγκατάσταση του προγράμματος G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στο μεσιτικό γραφείο Βάρης Β. Κάββαλος

Η G&G εγκατέστησε το μεσιτικό πρόγραμμα G&G Μεσιτικό στο μεσιτικό γραφείο "ΚΑΒΒΑΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ" στη Βάρη, Αθήνα.

Με το μεσιτικό γραφείο "ΚΑΒΒΑΛΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ" στη Βάρη, μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 210 8973060.

02/04/2010

Καλό Πάσχα! Happy Easter!

Η G&G σας εύχεται Χρόνια Πολλά και Καλό Πάσχα! Happy Easter!  

σχεδίαση web site - γραφιστική σχεδίαση - λογότυπο και εταιρική ταυτότητα        Προγράμματα και web site για μεσίτες       Εφαρμογές κατά παραγγελία σε Access, .Net και SQL Server

15/03/2010

Liberty Patra - Κατασκευή ιστοσελίδας του μεσιτικού γραφείου στην Πάτρα από την G&G

Σχεδίαση ιστοσελίδας για το μεσιτικό γραφείο στην Πάτρα Liberty Patra από την G&G Web Design  

Liberty Patra

Μεσιτικό γραφείο στην Πάτρα


Η G&G ολοκλήρωσε την κατασκευή της ιστοσελίδας http://www.libertypatra.gr , της on-line παρουσίασης του κτηματομεσιτικού γραφείου "Liberty Patra" στην Πάτρα.

Βασισμένο στις τεχνολογίες G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ και G&G CMS, στο site του γραφείου μπορείτε να βρείτε πλήθος επιλεγμένων ακινήτων από την Πάτρα και την ευρύτερη περιοχή του νομού Αχαϊας.

Η G&G παρείχε τις εξής υπηρεσίες στην "Liberty Patra":

12/03/2010

Althea Real Estate - Εγκατάσταση G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στο Κορωπί

Εγκατάσταση του προγράμματος μεσιτικών γραφείων G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στο γραφείο Althea Real Estate στο Κορωπί

Η G&G εγκατέστησε το πρόγραμμα μεσιτικών γραφείων G&G Μεσιτικό στο μεσιτικό γραφείο "Althea Real Estate Εμμανουηλίδου Αννα" στο Κορωπί.

Με το μεσιτικό γραφείο "Althea" μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 22910 70469.

Μόνιμο Link: Althea Real Estate - Εγκατάσταση G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στο Κορωπί
Από: Γεωργία Θεοδωρλή στις 6:22 μμ
Τελευταία αλλαγή: 27/03/2010 7:09 μμ
Κατηγορίες: _Νέα της G&G_, Software Εγκαταστάσεις

11/03/2010

infoMax Αποστολίδης Ταυλικός Ο.Ε. Νέα εγκατάσταση G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ πρόγραμμα μεσιτικού γραφείου στη Θεσσαλονίκη

infomax Αποστολίδης Ταυλικός - Εγκατάσταση του προγράμματος G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ

Η G&G εγκατέστησε το πρόγραμμα για μεσιτικά γραφεία G&G Μεσιτικό στο μεσιτικό γραφείο "infoMax Αποστολίδης Δ. Ταυλικός Γ. Ο.Ε." στη Νεάπολη, Θεσσαλονίκης.

Με το μεσιτικό γραφείο "infoMax" μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 2310 618886.

10/03/2010

Κτηματομεσιτική ΚΙΛΚΙΣ - Νέα εγκατάσταση του προγράμματος οργάνωσης μεσιτικών γραφείων G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στο Κιλκίς

Εγκατάστσαη του προγράμματος κτηματομεσιτικών γραφείων G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στην Κτηματομεσιτική Κιλκίς

Η G&G ολοκλήρωσε την εγκατάσταση του λογισμικού G&G Μεσιτικό στο μεσιτικό γραφείο "Κτηματομεσιτική Κιλκίς Πετανίδης Χ. Σερεμετίδης Σ. Ε.Ε." στο Κιλκίς.

Με το μεσιτικό γραφείο "Κτηματομεσιτική ΚΙΛΚΙΣ" μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 2510 835330.

05/03/2010

Ελληνικά Ακίνητα Κτηματομεσιτικά Γραφεία - Νέα εγκατάστση του software G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στην Καβάλα

Παπαϊωάννου Δημήτριος Μεσιτικό γραφείο στην Καβάλα - Νέα εγκατάσταση G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ

Η G&G ολοκλήρωσε την εγκατάσταση της εφαρμογής G&G Μεσιτικό πρόγραμμα για μεσιτικά γραφεία στο μεσιτικό γραφείο "Ελληνικά Ακίνητα Μεσιτικά Γραφεία - Παπαϊωάννου Δημήτριος" στην Καβάλα.

Με το μεσιτικό γραφείο "Ελληνικά Ακίνητα Μεσιτικά Γραφεία" μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 2510 835330.

Reva Real Estate - Κατασκευή web site από την G&G

 

Reva Real Estate Σύμβουλοι Ακινήτων - Χρηματοοικονομικοί σύμβουλοι

H G&G ολοκλήρωσε την κατασκευή της ιστοσελίδας του μεσιτικού γραφείου "Reva" .

Η G&G εγκατέστησε στο γραφείο το ολοκληρωμένο σύστημα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ το οποίο περιλαμβάνει: το πρόγραμμα οργάνωσης μεσιτικών γραφείων G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ, την κατασκευή της ιστοσελίδας του γραφείου, την αυτόματη σύνδεση του προγράμματος με την ιστοσελίδα και την ενημέρωση των νέων ακινήτων με 1 κλικ, τη φιλοξενία (hosting) της ιστοσελίδα, την κατοχύρωση/διαχείριση του domain name, το σύστημα G&G CMS που επιτρέπει την εύκολη διαχείριση του περιεχομένου της ιστοσελίδας, την εκπαίδευση του προσωπικού καθώς και την προώθηση της ιστοσελίδας στις μηχανές αναζήτησης (SEO) ώστε να εμφανίζεται στις πρώτες θέσεις των αναζητήσεων.

Μόνιμο Link: Reva Real Estate - Κατασκευή web site από την G&G
Από: Γεωργία Θεοδωρλή στις 12:14 πμ
Τελευταία αλλαγή: 19/04/2013 8:36 πμ
Κατηγορίες: _Νέα της G&G_, Sites / Ιστοσελίδες

04/03/2010

Planet Real Estate - Κατασκευή Ιστοσελίδας από την G&G για το μεσιτικό γραφείο στα Πατήσια

Planet Real Estate Πατήσια - Νέα ιστοσελίδα από την G&G  

Planet Real Estate

Μεσιτικό γραφείο στα Πατήσια

H G&G ολοκλήρωσε την επανασχεδίαση της ιστοσελίδας του μεσιτικού γραφείου "Planet Real Estate" στα Πατήσια.

Το μεσιτικό γραφείo Planet Real Estate στα Πατήσια, με τους άρτια εκπαιδευμένους και έμπειρους σύμβουλους ακίνητης περιουσίας, αλλά και τις συνεργασίες που έχει συνάψει - με ιδιαίτερα προνομιακούς όρους για τους πελάτες μας - με δικηγόρους, μηχανικούς, τράπεζας κ.τ.λ. είναι σε θέση να προσφέρει, υπεύθυνα και ολοκληρωμένα πλήρεις κτηματομεσιτικές υπηρεσίες.

Οι υπηρεσίες της G&G προς το γραφείο περιλαμβάνουν: το μεσιτικό πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ, την κατασκευή της ιστοσελίδας του γραφείου, την αυτόματη σύνδεση του προγράμματος με το site, τη φιλοξενία της ιστοσελίδα, την κατοχύρωση domain name, το σύστημα G&G CMS που επιτρέπει την εύκολη διαχείριση του περιεχομένου της ιστοσελίδας, την εκπαίδευση του προσωπικού καθώς και την προώθηση της ιστοσελίδας στις μηχανές αναζήτησης (SEO) ώστε να εμφανίζεται στις πρώτες θέσεις των αναζητήσεων.

Η ανανεωμένη ιστοσελίδα του γραφείου βρίσκεται στη διεύθυνση: http://www.planetrealestate.gr/

01/03/2010

JourneyDance yoga-dance lessons in London with Stella Stathi

JourneyDance yoga-dance lessons in London, UK for the first time  

Journey Dance, yoga-dance lessons in London with Stella Stathi

JourneyDance is an exhilarating, transformational union of dance, yoga, visualization and ritual, that will have you love your body, celebrate Life and connect with each other and with the Source.

Journey Dance is for Everyone!

For the first time in UK, JourneyDance yoga-dance lessons in London!

* * *

JourneyDance, μαθήματα yoga-dance στο Λονδίνο με την Στέλλα Στάθη

Το JourneyDance είναι ένας συναρπαστικός, αναζωογονητικός συνδυασμός χορού, γιόγκα, οραματισμού και τελετουργίας που σας βοηθάει να αγαπήσετε το σώμα σας, να γιορτάσετε τη ζωή και να συνδεθείτε μεταξύ σας και με την Πηγή.

Το JourneyDance είναι για όλους!

Για πρώτη φορά στην Αγγλία, μαθήματα JourneyDance στο Λονδίνο!

Μόνιμο Link: JourneyDance yoga-dance lessons in London with Stella Stathi
Από: Γεωργία Θεοδωρλή στις 1:17 πμ
Τελευταία αλλαγή: 12/03/2010 1:31 πμ
Κατηγορίες: _Νέα της G&G_, Sites / Ιστοσελίδες

26/02/2010

Inter Akinita Μεσιτικό στη Θεσσαλονίκη - Νέα εγκατάσταση G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ

Interakinita Λαμπρινή Βαλέρη Θεσσαλονίκη Εγκατάσταση G&G MESITIKO

Η G&G ολοκλήρωσε την εγκατάσταση της εφαρμογής G&G Μεσιτικό πρόγραμμα για μεσιτικά γραφεία στο μεσιτικό γραφείο "INTER AKINHTA Λαμπρινή Βαλέρη." στη Θεσσαλονίκη, στο Επταπύργιο.

Με το μεσιτικό γραφείο "INTER AKINHTA" μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 2313 010407.

19/02/2010

ΜΑΙΚΑΣ ΡΗΓΑΣ ΟΕ ΟΙΚΙΣΤΙΚΗ Εγκατάσταση του μεσιτικού προγράμματος G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στην Κέρκυρα

ΟΙΚΙΣΤΙΚΗ Μάϊκας Ρήγας Ο.Ε. εγκατάσταση του software G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ

Η G&G ολοκλήρωσε την εγκατάσταση της εφαρμογής G&G Μεσιτικό software μεσιτικών γραφείων στο μεσιτικό γραφείο "ΟΙΚΙΣΤΙΚΗ Μάϊκας Ρήγας Ο.Ε." στην Κέρκυρα.

Με το μεσιτικό γραφείο "ΟΙΚΙΣΤΙΚΗ" μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 26610 31785.

18/02/2010

Liberty Patra - Νέα εγκατάσταση για το G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ, πρόγραμμα μεσιτικού γραφείου

Εγκατασταση του προγραματος G&G Μεσιτικο στην Liberty Patra στην Πατρα

Η G&G ολοκλήρωσε την εγκατάσταση της εφαρμογής G&G Μεσιτικό προγραμμα  στο μεσιτικό γραφείο "Liberty Patra" στη Πάτρα.

Με το μεσιτικό γραφείο "Liberty Patra" μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 2610 620180.

15/01/2010

St. Thomas Villas - Κεφαλονιά - Νέα ιστοσελίδα από την G&G

St. Thomas Villas Resort - Πολυτελείς βίλλες στην Κεφαλονιά  

St. Thomas Villas Resort

7 πολυτελείς βίλλες στην Κεφαλονιά

H G&G ολοκλήρωσε την κατασκευή της ιστοσελίδας του τουριστικού συγκροτήματος St. Thomas Villas Resort στην Κεφαλονιά.

Το St. Thomas Villas resort είναι ένα κομψό συγκρότημα αποτελούμενο από επτά πολυτελείς βίλες με ιδιωτική πισίνα και κήπο, κτισμένο σε διαφορετικά επίπεδα στον βράχο του Αγίου Θωμά σ ένα περιβάλλον ιδιαίτερης φυσικής ομορφιάς και ηρεμίας. Μεγάλες εκτάσεις καλυμμένες με γκαζόν και φοίνικες, ανθισμένα παρτέρια με εκατοντάδες τριανταφυλλιές που μοσχοβολούν και φανταστική θεά στην θάλασσα και το βουνό.

Στην ιστοσελίδα του St. Thomas Villas μπορείτε να δείτε φωτογραφίες και να πάρετε πληροφορίες για τις βίλλες του συγκροτήματος: Alkyonis, Sea View, Almyra, Bellarosa, Galini, Stone Villa και Thalasasa.

Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερα για την περιοχή Αγιος Θωμάς και να κάνετε on-line την κράτηση σας.

Το νέο site του St. Thomas Villas Resort μπορείτε να το επισκεφτείτε στη διεύθυνση: http://www.kefaloniaprivatevillas.com/

.

Μόνιμο Link: St. Thomas Villas - Κεφαλονιά - Νέα ιστοσελίδα από την G&G
Από: Γεωργία Θεοδωρλή στις 4:21 μμ
Τελευταία αλλαγή: 12/02/2010 8:31 μμ
Κατηγορίες: _Νέα της G&G_, Sites / Ιστοσελίδες

01/01/2010

2010 Happy New Year Ευτυχισμένος ο νέος χρόνος

2010 - Happy New Year - Ευτυχισμένος ο καινούριος χρόνος  

29/12/2009

Tax Analysis Κοκκινάκης Γεώργιος - Νέα εγκατάσταση του προγράμματος οργάνωσης λογιστικών γραφείων G&G Lo2 X

Lo2 X Οργάνωση Λογιστικού Γραφείου

H G&G ολοκλήρωσε την εγκατάσταση της εφαρμογής οργάνωσης λογιστικού γραφείου G&G Lo2 X στο λογιστικό γραφείο "Tax Analysis Κοκκινάκης Γεώργιος" στο Ρέθυμνο, Κρήτη.

Για τις ανάγκες του λογιστικού γραφείου η G&G πρόσθεσε ένα ακόμα module στην εφαρμογή που εγκατέστησε στο γραφείο, τις εκκρεμότητες.

Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα οργάνωσης λογιστικών γραφείων G&G Lo2X μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση: http://www.access-databases.gr/lo2.htm

Μόνιμο Link: Tax Analysis Κοκκινάκης Γεώργιος - Νέα εγκατάσταση του προγράμματος οργάνωσης λογιστικών γραφείων G&G Lo2 X
Από: Γιώργος Στάθης στις 10:13 μμ
Τελευταία αλλαγή: 11/01/2010 1:30 πμ
Κατηγορίες: _Νέα της G&G_, Software Εγκαταστάσεις
Lo2 X, λογιστικό πρόγραμμα, πρόγραμμα για λογιστές, πρόγραμμα οργάνωσης λογιστικών γραφείων , Ρέθυμνο, Κρήτη

Neon Naxos Realty - Νέα εγκατάσταση του μεσιτικού software G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ - 29/12/2009

Η G&G εγκατέστησε το μεσιτικό πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στο γραφείο Neon Naxos Realty στη Νάξο

Η G&G ολοκλήρωσε την εγκατάσταση της εφαρμογής G&G Μεσιτικό  στο μεσιτικό γραφείο "Neon Naxos Realty" στη Νάξο.

Με το μεσιτικό γραφείο "Neon Naxos Realty" μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 22850-23135.

Μόνιμο Link: Neon Naxos Realty - Νέα εγκατάσταση του μεσιτικού software G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ - 29/12/2009
Από: Γιώργος Στάθης στις 10:05 μμ
Τελευταία αλλαγή: 11/01/2010 1:30 πμ
Κατηγορίες: _Νέα της G&G_, Software Εγκαταστάσεις
Νάξος , μεσιτικό πρόγραμμα, πρόγραμμα για μεσίτες, software για μεσιτικά γραφεία, λογισμικό για μεσίτες

25/12/2009

23/12/2009

Σάκης Βασιλόπουλος - Νέο web site για το γνωστό μεσιτικό γραφείο στην Αμαλιάδα - 23/12/2009

Σάκης Βασιλόπουλος Μεσιτικό γραφείο στην Αμαλιάδα

Σάκης Βασιλόπουλος και συνεργάτες

Μεσιτικό γραφείο στην Αμαλιάδα

H G&G ολοκλήρωσε την επανασχεδίαση της ιστοσελίδας του μεσιτικού γραφείου "Σάκης Βασιλόπουλος και συνεργάτες" στην Αμαλιάδα.

Το γραφείο ειδικεύεται στις κτηματομεσιτικές συναλλαγές στην περιοχή της Αμαλιάδας, έχοντας ένα μεγάλο χαρτοφυλάκιο ακινήτων προς πώληση και ενοικίαση καθώς και ένα μεγάλο πελατολόγιο ενδιαφερομένων αγοραστών και ενοικιαστών. Σε συνδυασμό με την προώθηση που κάνει σε όλα τα ακίνητα που αναλαμβάνει μέσω εφημερίδων και Internet, το μεσιτικό γραφείο "Σάκης Βασιλόπουλος και συνεργάτες" δίνει γρήγορα λύσεις στις κτηματομεσιτικές σας ανάγκες.

Η G&G εγκατέστησε στο γραφείο το ολοκληρωμένο σύστημα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ το οποίο περιλαμβάνει: το πρόγραμμα οργάνωσης μεσιτικών γραφείων G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ, την κατασκευή της ιστοσελίδας του γραφείου, την αυτόματη σύνδεση του προγράμματος με το site και την ενημέρωση των νέων ακινήτων με 1 κλικ, τη φιλοξενία (hosting) της ιστοσελίδα, την κατοχύρωση/διαχείριση του domain name, το σύστημα G&G CMS που επιτρέπει την εύκολη διαχείριση του περιεχομένου της ιστοσελίδας, την εκπαίδευση του προσωπικού καθώς και την προώθηση της ιστοσελίδας στις μηχανές αναζήτησης (SEO) ώστε να εμφανίζεται στις πρώτες θέσεις των αναζητήσεων.

Η ανανεωμένη ιστοσελίδα του γραφείου βρίσκεται στη διεύθυνση: http://www.sakisvasilopoulos.com/

Μόνιμο Link: Σάκης Βασιλόπουλος - Νέο web site για το γνωστό μεσιτικό γραφείο στην Αμαλιάδα - 23/12/2009
Από: Γεωργία Θεοδωρλή στις 9:08 μμ
Τελευταία αλλαγή: 29/03/2010 12:23 πμ
Κατηγορίες: _Νέα της G&G_, Sites / Ιστοσελίδες
Αμαλιάδα , μεσιτική ιστοσελίδα, μεσιτικό web site, web site για μεσίτες, ιστοσελίδες για μεσιτικά γραφεία

18/12/2009

Πάτροκλος Γεωργίου - Νέα Εγκατάσταση του λογισμικού G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στο Ηράκλειο Κρήτης - 18/12/2009

Νέα εγκατάσταση G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στο γραφείο Πάτροκλος Γεωργίου στο Ηράκλειο

Η G&G ολοκλήρωσε την εγκατάσταση της εφαρμογής G&G Μεσιτικό  στο μεσιτικό γραφείο "Πάτροκλος Γεωργίου" στο Ηράκλειο Κρήτης.

Με το μεσιτικό γραφείο "Πάτροκλος Γεωργίου" μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 2810-390635.

Μόνιμο Link: Πάτροκλος Γεωργίου - Νέα Εγκατάσταση του λογισμικού G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στο Ηράκλειο Κρήτης - 18/12/2009
Από: Γιώργος Στάθης στις 9:06 μμ
Τελευταία αλλαγή: 11/01/2010 1:30 πμ
Κατηγορίες: _Νέα της G&G_, Software Εγκαταστάσεις
μεσιτικό πρόγραμμα, πρόγραμμα για μεσίτες, software για μεσιτικά γραφεία, λογισμικό για μεσίτες

02/12/2009

Μαρίνα Παππά και Συνεργάτες - Νέα Ιστοσελίδα μεσιτικού γραφείου από την G&G στα Βόρεια Προάστια - 2/12/09

Ιστοσελίδα του μεσιτικού γραφείου Μαρίνα Παππά και συνεργάτες στην Αθήνα, Βόρεια Προάστια  

Μαρίνα Παππά και συνεργάτες

Σύμβουλοι ακινήτων στην Αθήνα, Βόρεια Προάστια

Το μεσιτικό γραφείο "Μαρίνα Παππά και συνεργάτες" παρέχει υπηρεσίες εύρεσης και πώλησης ακινήτων στα Βόρεια Προάστια της Αττικής καθώς και υπηρεσίες εξεύρεσης αξιόλογων επενδυτικών ευκαιριών. Στο γραφείο μπορείτε να βρείτε μεγάλο πλήθος ακινήτων από τις περιοχές: Παλαιό Ψυχικό, Φιλοθέη, Κεφαλάρι, Εκάλη, Πολιτεία, Καστρί, Κηφισιά, Ν. Ψυχικό, Χαλάνδρι, Παπάγου.

Η G&G δημιούργησε την ιστοσελίδα του γραφείου και τη σύνδεσε με το ολοκληρωμένο σύστημα οργάνωσης και προβολής μεσιτικών γραφείων G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ.

Οι υπηρεσίες που η G&G παρείχε στο γραφείο "Μαρίνα Παππά και συνεργάτες" είναι οι: εγκατάσταση του προγράμματος οργάνωσης μεσιτικών γραφείων G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ, σχεδίαση του web site, σύνδεση του προγράμματος με το web site για αυτόματη ενημέρωση ακινήτων, φιλοξενία (hosting) του web site, κατοχύρωση domain name, σύστημα διαχείρισης περιεχομένου G&G CMS, εκπαίδευση του προσωπικού του γραφείου, προώθηση στις μηχανές αναζήτησης (SEO).

Την ιστοσελίδα του γραφείου "Μαρίνα Παππά και συνεργάτες" μπορείτε να την επισκεφτείτε στη διεύθυνση: http://www.realestatemarinapappa.gr/

Μόνιμο Link: Μαρίνα Παππά και Συνεργάτες - Νέα Ιστοσελίδα μεσιτικού γραφείου από την G&G στα Βόρεια Προάστια - 2/12/09
Από: Γεωργία Θεοδωρλή στις 9:03 μμ
Τελευταία αλλαγή: 06/01/2010 11:51 πμ
Κατηγορίες: _Νέα της G&G_, Sites / Ιστοσελίδες
Βόρεια Προάστια , μεσιτική ιστοσελίδα, μεσιτικό web site, web site για μεσίτες, ιστοσελίδες για μεσιτικά γραφεία

13/11/2009

Real Naxos - Νέα εγκατάσταση της μεσιτικής εφαρμογής G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στη Νάξο

Νέα εγκατάστση του G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στο Real Naxos στη Νάξο

Η G&G ολοκλήρωσε την εγκατάσταση της εφαρμογής G&G Μεσιτικό  στο μεσιτικό γραφείο "REAL NAXOS" στη Νάξο.

Με το μεσιτικό γραφείο "Real Naxos" μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 22850-27076.

Μόνιμο Link: Real Naxos - Νέα εγκατάσταση της μεσιτικής εφαρμογής G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στη Νάξο
Από: Γιώργος Στάθης στις 9:27 μμ
Τελευταία αλλαγή: 11/01/2010 1:30 πμ
Κατηγορίες: _Νέα της G&G_, Software Εγκαταστάσεις
Νάξος , μεσιτικό πρόγραμμα, πρόγραμμα για μεσίτες, software για μεσιτικά γραφεία, λογισμικό για μεσίτες

12/11/2009

Χρυσόπουλος Ηλίας - Νέα εγκατάσταση του προγράμματος μεσιτικών γραφείων G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στην Καρδάμαινα, Κω

Μεσιτικό Χρυσόπουλος στην Καρδάμαινα Κως: Εγκατάσταση G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ

Η G&G ολοκλήρωσε την εγκατάσταση της εφαρμογής G&G Μεσιτικό  στο μεσιτικό γραφείο "ΧΡΥΣΟΠΟΥΛΟΣ ΗΛΙΑΣ" στην Καρδάμαινα, Κως.

Με το μεσιτικό γραφείο "Χρυσόπουλος Ηλίας" μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 22420-91816.

Μόνιμο Link: Χρυσόπουλος Ηλίας - Νέα εγκατάσταση του προγράμματος μεσιτικών γραφείων G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στην Καρδάμαινα, Κω
Από: Γιώργος Στάθης στις 9:24 μμ
Τελευταία αλλαγή: 11/01/2010 1:31 πμ
Κατηγορίες: _Νέα της G&G_, Software Εγκαταστάσεις
Κως, Καρδάμαινα, Δωδεκάνησα , μεσιτικό πρόγραμμα, πρόγραμμα για μεσίτες, software για μεσιτικά γραφεία, λογισμικό για μεσίτες

11/11/2009

Κωστούλας Μεσιτικό - Νέα εγκατάσταση του μεσιτικού λογισμικού G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στη Λάρισα

Μεσιτικό Βασίλη Κωστούλα: Εγκατάσταση του λογισμικού για μεσιτικά γραφεία G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στη Λάρισ

Η G&G ολοκλήρωσε την εγκατάσταση της εφαρμογής G&G Μεσιτικό  στο μεσιτικό γραφείο "Κωστούλας Μεσιτικό" στη Λάρισα.

Με το μεσιτικό γραφείο "Κωστούλας" μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 2410-255342.

Μόνιμο Link: Κωστούλας Μεσιτικό - Νέα εγκατάσταση του μεσιτικού λογισμικού G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στη Λάρισα
Από: Γιώργος Στάθης στις 9:22 μμ
Τελευταία αλλαγή: 11/01/2010 1:31 πμ
Κατηγορίες: _Νέα της G&G_, Software Εγκαταστάσεις
μεσιτικό πρόγραμμα, πρόγραμμα για μεσίτες, software για μεσιτικά γραφεία, λογισμικό για μεσίτες

03/11/2009

ΜΠΟΥΛΗΣ - Κατασκευαστική Μεσιτική Εταιρεία - Νέα ιστοσελίδα από την G&G στα Ανω Λιόσια - 3/11/09

Κατασκευαστική Εταιρεία - Οικοδομικές Επιχειρήσεις - Μεσιτικές Εργασίες - Μπούλης - Δυτική Αττική  

ΜΠΟΥΛΗΣ

Οικοδομικές Επιχειρήσεις και Μεσιτικές Εργασίες στη Δυτική Αττική


Η G&G ολοκλήρωσε τη δημιουργία της ιστοσελίδας http://www.bulis.gr , της on-line παρουσίασης του κτηματομεσιτικού γραφείου "ΜΠΟΥΛΗΣ Οικοδομικές Επιχειρήσεις - Μεσιτικές Εργασίες" στα Ανω Λιόσια, Δυτική Αττική.

Βασισμένο στις τεχνολογίες G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ και G&G CMS, στο site του γραφείου μπορείτε να βρείτε εκατοντάδες οικόπεδα προς πώληση και αντιπαροχή από ολόκληρη την Αττική.

Η εταιρεία "ΜΠΟΥΛΗΣ Οικοδομικές Επιχειρήσεις - Μεσιτικές Εργασίες" εδρεύει στα Ανω Λιόσια και δραστηριοποιούμαστε στα αναπτυσσόμενα προάστια της Δυτικής Αττικής κατασκευάζοντας και προωθώντας ακίνητα σε περιοχές με σύγχρονες υποδομές (Προαστιακός, Αττική Οδός).

Η εταιρεία "ΜΠΟΥΛΗΣ" χτίζει μοντέρνες κατοικίες με γνώμονα: α) την ανώτερη ποιότητα, β) την εξαίρετη αισθητική αλλά και γ) την υψηλή χρηστικότητα για την μετέπειτα εξυπηρέτηση σας.

Η G&G παρείχε τις εξής υπηρεσίες στην "ΜΠΟΥΛΗΣ":

  • Εγκατάσταση της εφαρμογής οργάνωσης μεσιτικού γραφείου G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στα γραφεία της εταιρίας και εκπαίδευση του προσωπικού στη χρήση του
  • Σχεδίαση του εικαστικού του web site http://www.bulis.gr, σύμφωνα με το πρότυπο web 2.0
  • Παρουσίαση των έργων της εταιρείας (κατασκευές συγκροτημάτων διαμερισμάτων και αυτόνομων μονοκατοικιών-μεζονέτων)
  • Φιλοξενία (hosting) του web site της εταιρίας στους servers της G&G με 99.9% uptime
  • Εγκατάσταση του μηχανισμού αυτόματης ενημέρωσης του web site από την εφαρμογή G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ με τις φωτοαγγελίες ακινήτων
  • Εγκατάσταση του συστήματος διαχείρισης περιεχομένου G&G CMS -που επιτρέπει την άμεση και εύκολη διαχείριση του περιεχομένου του site - και εκπαίδευση του προσωπικού στη χρήση του
  • Βελτιστοποίηση και προώθηση του web site στις ελληνικές και ξένες μηχανές αναζήτησης (SEO)
Μόνιμο Link: ΜΠΟΥΛΗΣ - Κατασκευαστική Μεσιτική Εταιρεία - Νέα ιστοσελίδα από την G&G στα Ανω Λιόσια - 3/11/09
Από: Γεωργία Θεοδωρλή στις 11:39 μμ
Τελευταία αλλαγή: 06/01/2010 11:52 πμ
Κατηγορίες: _Νέα της G&G_, Sites / Ιστοσελίδες
Ανω Λιόσια, Δυτική Αττική, Δυτικά προάστια , μεσιτική ιστοσελίδα, μεσιτικό web site, web site για μεσίτες, ιστοσελίδες για μεσιτικά γραφεία

Vestia Μεσιτικό Καβάλας - Νέο web site από τη G&G - 3/11/09

Μεσιτικό Γραφείο Καβάλας Vestia - Ακίνητα στην Καβάλα - Καριέρα στον μεσιτικό χώρο  

Vestia

Το μεσιτικό γραφείο της Καβάλας


Η G&G ολοκλήρωσε τη δημιουργία της ιστοσελίδας http://www.vestia.gr , της on-line παρουσίασης του κτηματομεσιτικού γραφείου "Vestia" στην Καβάλα.

Βασισμένο στις τεχνολογίες G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ και G&G CMS, στο site του γραφείου μπορείτε να βρείτε εκατοντάδες ακίνητα από την πόλη και την ευρύτερη περιοχή της Καβάλας.

Η vestia λειτουργεί από το έτος 2003 και δραστηριοποιείται κυρίως στον Δήμο Καβάλας, με στόχο:

Στους πελάτες την προσφορά υψηλού επιπέδου κτηματομεσιτών υπηρεσιών, δια μέσου των συνεργατών του γραφείου, εξασφαλίζοντας:

  • Την σωστή επιλογή του ακινήτου
  • Αποτελεσματική προώθηση ακινήτου
  • Έκδοση δανείων
  • Kέρδος χρόνο

Στους συνεργάτες την δυνατότητα καριέρας στο REAL ESTATE.

Η G&G παρείχε τις εξής υπηρεσίες στην "Vestia":

  • Εγκατάσταση της εφαρμογής οργάνωσης μεσιτικού γραφείου G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στα γραφεία της εταιρίας και εκπαίδευση του προσωπικού στη χρήση του
  • Σχεδίαση του εικαστικού του web site http://www.vestia.gr, σύμφωνα με το πρότυπο web 2.0
  • Ερευνα, σχεδίαση και υλοποίηση της παρουσίασης του γραφείου σε flash movie στην αρχική σελίδα
  • Φιλοξενία (hosting) του web site της εταιρίας στους servers της G&G με 99.9% uptime
  • Εγκατάσταση του μηχανισμού αυτόματης ενημέρωσης του web site από την εφαρμογή G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ με τις φωτοαγγελίες ακινήτων
  • Εγκατάσταση του συστήματος διαχείρισης περιεχομένου G&G CMS -που επιτρέπει την άμεση και εύκολη διαχείριση του περιεχομένου του site - και εκπαίδευση του προσωπικού στη χρήση του
  • Βελτιστοποίηση και προώθηση του web site στις ελληνικές και ξένες μηχανές αναζήτησης (SEO)
Μόνιμο Link: Vestia Μεσιτικό Καβάλας - Νέο web site από τη G&G - 3/11/09
Από: Γεωργία Θεοδωρλή στις 11:01 μμ
Τελευταία αλλαγή: 06/01/2010 11:52 πμ
Κατηγορίες: _Νέα της G&G_, Sites / Ιστοσελίδες
Καβάλα , μεσιτική ιστοσελίδα, μεσιτικό web site, web site για μεσίτες, ιστοσελίδες για μεσιτικά γραφεία

02/11/2009

Alpha Stegastiki - Νέα εγκατάσταση του software μεσιτικών γραφείων G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στη Ρόδο

Εγκαατάσταση του μεσιτικού software της G&G στο γραφείο Alpha Stegastiki

Η G&G ολοκλήρωσε την εγκατάσταση της εφαρμογής G&G Μεσιτικό  στο μεσιτικό γραφείο "Alpha Stegastiki" στη Ρόδο.

Με το μεσιτικό γραφείο "Alpha Stegastiki" μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 22410-24280.

Μόνιμο Link: Alpha Stegastiki - Νέα εγκατάσταση του software μεσιτικών γραφείων G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στη Ρόδο
Από: Γιώργος Στάθης στις 9:19 μμ
Τελευταία αλλαγή: 11/01/2010 1:31 πμ
Κατηγορίες: _Νέα της G&G_, Software Εγκαταστάσεις
Ρόδος, Δωδεκάνησα , μεσιτικό πρόγραμμα, πρόγραμμα για μεσίτες, software για μεσιτικά γραφεία, λογισμικό για μεσίτες

22/10/2009

Real Estate Leaders - Νέα ιστοσελίδα από την G&G - 22/10/09

Real Estate Leaders Μεσιτικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη Περιοχή Ιπποκρατείου  

Real Estate Leaders

Πρωτοποριακό μεσιτικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη


Η G&G ολοκλήρωσε την ιστοσελίδα http://www.realestateleaders.gr , του μεσιτικού γραφείου "Real Estate Leaders" στην Θεσσαλονίκη.

Βασισμένο στις τεχνολογίες G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ και G&G CMS, στο site του γραφείου μπορείτε να βρείτε πολλά επιλεγμένα ακίνητα από τη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική.

Η επιχείρηση LEADERS ιδρύθηκε για να καλύψει καταρχήν τις ανάγκες οσον αφορά τις κτηματομεσιτικές υπηρεσίες, τόσο στην περιοχή της Θεσσαλονίκης όσο και στην ευρύτερη περιοχή της Χαλκιδικής.

Έχει έδρα της την Θεσσαλονίκη στην οδό Αλ.Φλέμινκ 45, πλησίον του Ιπποκρατείου Γενικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης

Η εμπειρία και η τεχνογνωσία στο marketing και στις πωλήσεις ακινήτων, η οργάνωση, η δομή, οι δημόσιες σχέσεις είναι σε θέση να καλύψουν όλες τις ανάγκες της κτηματομεσιτικής αγοράς. Όλοι οι συμβαλλόμενοι συνεργάτες της LEADERS πετυχαίνουν άμεσα με τους καλύτερους όρους και με ασφάλεια οποιαδήποτε κτηματομεσιτική συναλλαγή τους ανατεθεί.

Η G&G παρείχε τις εξής υπηρεσίες στην "Real Estate Leaders":

  • Εγκατάσταση της εφαρμογής οργάνωσης μεσιτικού γραφείου G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στα γραφεία της εταιρίας και εκπαίδευση του προσωπικού στη χρήση του
  • Σχεδίαση του εικαστικού του web site http://www.realestateleaders.gr, σύμφωνα με το πρότυπο web 2.0
  • Φιλοξενία (hosting) του web site της εταιρίας στους servers της G&G με 99.9% uptime
  • Εγκατάσταση του μηχανισμού αυτόματης ενημέρωσης του web site από την εφαρμογή G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ με τις φωτοαγγελίες ακινήτων
  • Εγκατάσταση του συστήματος διαχείρισης περιεχομένου G&G CMS -που επιτρέπει την άμεση και εύκολη διαχείριση του περιεχομένου του site - και εκπαίδευση του προσωπικού στη χρήση του
  • Βελτιστοποίηση και προώθηση του web site στις ελληνικές και ξένες μηχανές αναζήτησης (SEO)
Μόνιμο Link: Real Estate Leaders - Νέα ιστοσελίδα από την G&G - 22/10/09
Από: Γεωργία Θεοδωρλή στις 10:31 μμ
Τελευταία αλλαγή: 06/01/2010 11:53 πμ
Κατηγορίες: _Νέα της G&G_, Sites / Ιστοσελίδες
Θεσσαλονίκη , μεσιτική ιστοσελίδα, μεσιτικό web site, web site για μεσίτες, ιστοσελίδες για μεσιτικά γραφεία

19/10/2009

Bardosis Real Estate - Νέα εγκατάσταση του προγράμματος οργάνωσης μεσιτικών γραφείων G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στη Γλυφάδα

Εγκατάσταση του μεσιτικού λογισμικού G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στο γραφείο Bardosis Real Estate

Η G&G ολοκλήρωσε την εγκατάσταση της εφαρμογής G&G Μεσιτικό  στο μεσιτικό γραφείο "Bardosis Real Estate" στη Γλυφάδα.

Με το μεσιτικό γραφείο "Bardosis Real Estate" μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 210-8947600.

Μόνιμο Link: Bardosis Real Estate - Νέα εγκατάσταση του προγράμματος οργάνωσης μεσιτικών γραφείων G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στη Γλυφάδα
Από: Γιώργος Στάθης στις 9:16 μμ
Τελευταία αλλαγή: 11/01/2010 1:31 πμ
Κατηγορίες: _Νέα της G&G_, Software Εγκαταστάσεις
μεσιτικό πρόγραμμα, πρόγραμμα για μεσίτες, software για μεσιτικά γραφεία, λογισμικό για μεσίτες

Vestia Μεσιτική Καβάλας - Νέα εγκατάσταση του μεσιτικού προγράμματος G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στην Καβάλα

Εγκατάσταση του προγράμματος G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στο γραφείο Vestia στην Καβάλα

Η G&G ολοκλήρωσε την εγκατάσταση της εφαρμογής G&G Μεσιτικό  στο μεσιτικό γραφείο "Vestia" στην Καβάλα.

Με το μεσιτικό γραφείο "Vestia" μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 2510-223166.

Μόνιμο Link: Vestia Μεσιτική Καβάλας - Νέα εγκατάσταση του μεσιτικού προγράμματος G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στην Καβάλα
Από: Γιώργος Στάθης στις 9:13 μμ
Τελευταία αλλαγή: 11/01/2010 1:31 πμ
Κατηγορίες: _Νέα της G&G_, Software Εγκαταστάσεις
Καβάλα , μεσιτικό πρόγραμμα, πρόγραμμα για μεσίτες, software για μεσιτικά γραφεία, λογισμικό για μεσίτες

22/07/2009

DAS-Home - Νέα εγκατάσταση για το λογισμικό G&G Μεσιτικό στη Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη - Das Home- Μεσιτικό - Κοινόχρηστα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ - Πρόγραμμα Μεσιτικού Γραφείου

Η G&G ολοκλήρωσε την εγκατάσταση της εφαρμογής G&G Μεσιτικό  στο μεσιτικό γραφείο "DAS-Home" της εταιρίας Αργυριάδου Ιωάννα & ΣΙΑ Ο.Ε. στη Θεσσαλονίκη.

Με το μεσιτικό γραφείο "DAS-Home" μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 2310-847134.

Μόνιμο Link: DAS-Home - Νέα εγκατάσταση για το λογισμικό G&G Μεσιτικό στη Θεσσαλονίκη
Από: Γιώργος Στάθης στις 12:39 μμ
Τελευταία αλλαγή: 11/01/2010 1:31 πμ
Κατηγορίες: _Νέα της G&G_, Software Εγκαταστάσεις
Θεσσαλονίκη , μεσιτικό πρόγραμμα, πρόγραμμα για μεσίτες, software για μεσιτικά γραφεία, λογισμικό για μεσίτες

14/07/2009

Μικρή Αγγελία - Νέα ιστοσελίδα από την G&G - 14/7/09

Μικρή Αγγελία Δωρεάν Εφημερίδα Μικρών Αγγελιών στην Εύβοια - Ακίνητα, Εργασία, Auto-Moto, Εκπαίδευση κ.α. σε Εύβοια, Βοιωτία και Σκύρο

Μικρή Αγγελία

Δωρεάν Εφημερίδα Μικρών Αγγελιών στην Εύβοια

H G&G ολοκλήρωσε τη δημιουργία της νέας ιστοσελίδας της δωρεάν εφημερίδας
μικρών αγγελιών "Μικρή Αγγελία" στην Χαλκίδα, Εύβοια.

Το site αποτελεί την on-line έκδοση της έντυπης εφημερίδας
μικρών αγγελιών που κυκλοφορεί κάθε μήνα σε 10.000 τεύχη στην Εύβοια,
τη Βοιωτία και την Σκύρο.

Στην ιστοσελίδα της εφημερίδας "Μικρή Αγγελία" θα βρείτε το σύνολο των
αγγελιών που υπάρχει και στην freepress έντυπη έκδοση της, δηλαδή
αγγελίες που αφορούν σε:

  • Ακίνητα
  • Εργασία
  • Auto-Moto

  • Εκπαίδευση
  • Διάφορα

.
Μόνιμο Link: Μικρή Αγγελία - Νέα ιστοσελίδα από την G&G - 14/7/09
Από: Γεωργία Θεοδωρλή στις 7:18 μμ
Τελευταία αλλαγή: 19/07/2012 11:45 πμ
Κατηγορίες: _Νέα της G&G_, Sites / Ιστοσελίδες
Εύβοια, Χαλκίδα , ιστοσελίδα εφημερίδας, ιστοσελίδα μικρών αγγελιών, μικρές αγγελίες, εφημερίδα

13/07/2009

Μεσιτικό γραφείο Χάρης Αμαραντίδης - Νέα εγκατάσταση του μεσιτικού προγράμματος G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στη Θεσσαλονίκη

Θεσσαλονίκη - Αμαραντίδης Μεσιτικό - G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ - Πρόγραμμα Μεσιτικού Γραφείου

Η G&G ολοκλήρωσε την εγκατάσταση της εφαρμογής G&G Μεσιτικό  στο μεσιτικό γραφείο "Χάρης Αμαραντίδης" στη Θεσσαλονίκη.

Με το μεσιτικό γραφείο του Χάρη Αμαραντίδη μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 2310-853868.

07/07/2009

Στέγη & Οραμα - Αναβάθμιση web site από την G&G - 7/7/09

Μεσιτικό γραφείο στη Δυτική Θεσσαλονίκη- Ακίνητα- Φωτοβολταϊκά πάρκα - Πέτρινες Κατοικίες - Στέγη και Οραμα  

Στέγη & Οραμα

Αγορές - Πωλήσεις - Ενοικιάσεις Ακινήτων σε Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική, Κιλκίς, Σέρρες, Αθήνα και νησιά

Φωτοβολταϊκά Πάρκα, Βιοκλιματικές Πέτρινες Κατοικίες, Ανακαινίσεις

Η G&G ολοκλήρωσε την αναβάθμιση της ιστοσελίδας του μεσιτικού γραφείου "Στέγη & Οραμα" στη Δυτική Θεσσαλονίκη.

Στο ανανεωμένο web site του γραφείου, μπορείτε να βρείτε:

Μόνιμο Link: Στέγη & Οραμα - Αναβάθμιση web site από την G&G - 7/7/09
Από: Γεωργία Θεοδωρλή στις 3:46 μμ
Τελευταία αλλαγή: 06/01/2010 11:54 πμ
Κατηγορίες: _Νέα της G&G_, Sites / Ιστοσελίδες
Θεσσαλονίκη , μεσιτική ιστοσελίδα, μεσιτικό web site, web site για μεσίτες, ιστοσελίδες για μεσιτικά γραφεία

Κτηματοδυναμική - Νέο web site από την G&G - 7/7/09

Κτηματοδυναμική Τομαδάκης - Πωλήσεις και αντιπαροχές εντός σχεδίου οικοπέδων στην Αττική

Κτηματοδυναμική

Εντός σχεδίου οικόπεδα προς πώληση και αντιπαροχή στην Αττική


Η G&G ολοκλήρωσε τη δημιουργία της ιστοσελίδας http://www.ktimatodinamiki.gr , της on-line παρουσίασης του κτηματομεσιτικού γραφείου "Κτηματοδυναμική" στην Ν.Ιωνία, Αττική.

Βασισμένο στις τεχνολογίες G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ και G&G CMS, στο site του γραφείου μπορείτε να βρείτε εκατοντάδες οικόπεδα προς πώληση και αντιπαροχή από ολόκληρη την Αττική.

Η "Κτηματοδυναμική" ιδρύθηκε με πρωτεύοντα σκοπό την παροχή ποιοτικών υπηρεσιών διαμεσολάβησης στο χώρο των ακινήτων και ειδικότερα στις πωλήσεις και τις αντιπαροχές οικοπέδων.

Η G&G παρείχε τις εξής υπηρεσίες στην "Κτηματοδυναμική":

  • Εγκατάσταση της εφαρμογής οργάνωσης μεσιτικού γραφείου G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στα γραφεία της εταιρίας και εκπαίδευση του προσωπικού στη χρήση του
  • Σχεδίαση του εικαστικού του web site http://www.ktimatodinamiki.gr, σύμφωνα με το πρότυπο web 2.0
  • Φιλοξενία (hosting) του web site της εταιρίας στους servers της G&G με 99.9% uptime
  • Εγκατάσταση του μηχανισμού αυτόματης ενημέρωσης του web site από την εφαρμογή G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ με τις φωτοαγγελίες ακινήτων
  • Εγκατάσταση του συστήματος διαχείρισης περιεχομένου G&G CMS -που επιτρέπει την άμεση και εύκολη διαχείριση του περιεχομένου του site - και εκπαίδευση του προσωπικού στη χρήση του
  • Βελτιστοποίηση και προώθηση του web site στις ελληνικές και ξένες μηχανές αναζήτησης (SEO)

29/06/2009

Κτηματική Αγίου Στεφάνου - Νέο web site από την G&G - 29/6/2009

Κτηματικπή Αγίου Στεφάνου Βόρεια Προάστια Αγιος Στάφανος Ανοιξη Κρυονέρι Κούρκα Καπανδρίτη Βαρνάβας

Κτηματική Αγίου Στεφάνου

Μεσιτικό γραφείο στον Αγιο Στέφανο, Βόρεια Προάστια


Η G&G ολοκλήρωσε τη δημιουργία της ιστοσελίδας http://www.ktimatikiagioustefanou.gr , της on-line παρουσίασης του κτηματομεσιτικού γραφείου "Κτηματική Αγίου Στεφάνου" στον Αγιο Στέφανο, στα βόρεια προάστια της Αττικής.

Βασισμένο στις τεχνολογίες G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ και G&G CMS, στο site του γραφείου μπορείτε να βρείτε επιλεγμένα ακίνητα από τα Βόρεια Προάστια της Αττικής (Αγιος Στέφανος, Ανοιξη, Κρυονέρι, Κούρκα, Καπανδρίτι, Βαρνάβας).

Με 15ετή πείρα στην κτηματική αγορά, η "Κτηματική Αγίου Στεφάνου Ο.Ε." είναι μία από τις κορυφαίες μεσιτικές και κατασκευαστικές εταιρείες των βορείων προαστίων της Αθήνας.

Η G&G παρείχε τις εξής υπηρεσίες στην "Κτηματική Αγίου Στεφάνου":

  • Εγκατάσταση της εφαρμογής οργάνωσης μεσιτικού γραφείου G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στα γραφεία της εταιρίας και εκπαίδευση του προσωπικού στη χρήση του
  • Σχεδίαση του εικαστικού του web site http://www.ktimatikiagioustefanou.gr, σύμφωνα με το πρότυπο web 2.0
  • Φιλοξενία (hosting) του web site της εταιρίας στους servers της G&G με 99.9% uptime
  • Εγκατάσταση του μηχανισμού αυτόματης ενημέρωσης του web site από την εφαρμογή G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ με τις φωτοαγγελίες ακινήτων
  • Εγκατάσταση του συστήματος διαχείρισης περιεχομένου G&G CMS -που επιτρέπει την άμεση και εύκολη διαχείριση του περιεχομένου του site - και εκπαίδευση του προσωπικού στη χρήση του
  • Βελτιστοποίηση και προώθηση του web site στις ελληνικές και ξένες μηχανές αναζήτησης (SEO)

05/06/2009

Μεσιτικό Ελένης Βρατσάλη - Νέα εγκατάσταση του software για μεσιτικά γραφεία G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στη Ρόδο

Ρόδος - Δωδεκάνησα - G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ - Πρόγραμμα Μεσιτικού Γραφείου

Η G&G ολοκλήρωσε την εγκατάσταση της εφαρμογής G&G Μεσιτικό  στο μεσιτικό γραφείο "Ελένη Βρατσάλη" στη Ρόδο.

Με το μεσιτικό γραφείο της κ. Βρατσάλη μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 22410-39668.

11/05/2009

Ainos Real Estate - Νέο web site από την G&G - 11/5/09

Αινος Real Estate - Μεσιτικό γραφείο στοην Κεφαλονιά - Kefalonia Greece

Ainos Real Estate

Μεσιτικό γραφείο στην Κεφαλονιά


Η G&G ολοκλήρωσε τη δημιουργία της ιστοσελίδας http://www.ainosrealestate.gr , της on-line παρουσίασης του κτηματομεσιτικού γραφείου "Ainos Real Estate" στην Κεφαλονιά.

Βασισμένο στις τεχνολογίες G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ και G&G CMS, στο site του γραφείου μπορείτε να βρείτε επιλεγμένα ακίνητα από όλους τους δήμους της Κεφαλονιάς (Δ. Αργοστολίου, Δ. Ελειού Πρόννων, Δ. Ερίσου, Δ. Ιθάκης, Δ. Λειβαθού, Δ. Παλλικής, Δ. Πυλάρου, Δ. Σάμης, Δ. Ομαλών).

Η εταιρεία Ainos Real Estate ιδρύθηκε το 1997 με έδρα την Αγία Ευθημία. Πέρα από τις κτηματομεσιτικές εργασίες διαθέτει καταστήματα αναψυχής. Επίσης 20 χρόνια διατηρεί και κατάστημα αρτοποιίας-Ζαχαροπλαστικής. Κύρια χαρακτηριστικά της εταιρείας είναι η υπευθυνότητα, η συνέπεια και ο επαγγελματισμός σε όλες τις συναλλαγές της (Αγορές - Πωλήσεις - Αντιπαροχές - Κατασκευές - Μισθώσεις).

Η G&G παρείχε τις εξής υπηρεσίες στην "Ainos Real Estate":

  • Εγκατάσταση της εφαρμογής οργάνωσης μεσιτικού γραφείου G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στα γραφεία της εταιρίας και εκπαίδευση του προσωπικού στη χρήση του
  • Σχεδίαση του εικαστικού του web site http://www.ainosrealestate.gr, σύμφωνα με το πρότυπο web 2.0
  • Φιλοξενία (hosting) του web site της εταιρίας στους servers της G&G με 99.9% uptime
  • Εγκατάσταση του μηχανισμού αυτόματης ενημέρωσης του web site από την εφαρμογή G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ με τις φωτοαγγελίες ακινήτων
  • Εγκατάσταση του συστήματος διαχείρισης περιεχομένου G&G CMS -που επιτρέπει την άμεση και εύκολη διαχείριση του περιεχομένου του site - και εκπαίδευση του προσωπικού στη χρήση του
  • Βελτιστοποίηση και προώθηση του web site στις ελληνικές και ξένες μηχανές αναζήτησης (SEO)

07/05/2009

Κτηματοδυναμική - Νέα εγκατάσταση του μεσιτικού προγράμματος G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στην Ν.Ιωνία, Αθήνα

Μεσιτικό πρόγραμμα στην Αθήνα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ - Πρόγραμμα Μεσιτικού Γραφείου

Η G&G ολοκλήρωσε την εγκατάσταση της εφαρμογής G&G Μεσιτικό  στο μεσιτικό γραφείο "Κηματοδυναμική" του κ. Τωμαδάκη Νικόλαου, στην Ν. Ιωνία, Αθήνα.

Με το μεσιτικό γραφείο "Κτηματοδυναμική" μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 210-2713419.

06/05/2009

Liberty Athens - Νέο web site για το μεσιτικό γραφείο στη Αθήνα

Liberty Athens μεσιτικό γραφείο στην Αθήνα, Αττική

Liberty Athens

Μεσιτικό γραφείο στην Αθήνα


Η G&G ολοκλήρωσε τη δημιουργία της ιστοσελίδας http://www.libertyathens.gr , της on-line παρουσίασης του κτηματομεσιτικού γραφείου "Liberty Athens" στο Μαρούσι.

Βασισμένο στις τεχνολογίες G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ και G&G CMS, στο site του γραφείου μπορείτε να βρείτε πλήθος επιλεγμένων ακινήτων από την Αθήνα και την ευρύτερη περιοχή της Αττικής.

Η G&G παρείχε τις εξής υπηρεσίες στην "Liberty Athens":

  • Εγκατάσταση της εφαρμογής οργάνωσης μεσιτικού γραφείου G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στα γραφεία της εταιρίας και εκπαίδευση του προσωπικού στη χρήση του
  • Σχεδίαση του εικαστικού του web site http://www.libertyathens.gr, σύμφωνα με το πρότυπο web 2.0
  • Φιλοξενία (hosting) του web site της εταιρίας στους servers της G&G με 99.9% uptime
  • Εγκατάσταση του μηχανισμού αυτόματης ενημέρωσης του web site από την εφαρμογή G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ με τις φωτοαγγελίες ακινήτων
  • Εγκατάσταση του συστήματος διαχείρισης περιεχομένου G&G CMS -που επιτρέπει την άμεση και εύκολη διαχείριση του περιεχομένου του site - και εκπαίδευση του προσωπικού στη χρήση του
  • Βελτιστοποίηση και προώθηση του web site στις ελληνικές και ξένες μηχανές αναζήτησης (SEO)

Επενδύσεις Ακινήτων egt - Νέα μεσιτική ιστοσελίδα από τη G&G

Επενδύσεις Ακινήτων egt - Λάρισα, Θεσσαλία, Πιερία, Σποράδες, Σκιάθος, Σκόπελος, Αλλόνησος

Επενδύσεις Ακινήτων egt

Μεσιτικό γραφείο στη Λάρισα


Η G&G ολοκλήρωσε τη δημιουργία της ιστοσελίδας http://www.ak-ep.gr , της on-line παρουσίασης του κτηματομεσιτικού γραφείου "Επενδύσεις Ακινήτων egt" στη Λάρισα.

Βασισμένο στις τεχνολογίες G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ και G&G CMS, στο site του γραφείου μπορείτε να βρείτε πλήθος επιλεγμένων ακινήτων από τη Λάρισα, τη Θεσσαλία, την Πιερία και τις Σποράδες (Σκιάθος, Σκόπελος, Αλόννησος).

Οι "Επενδύσεις Ακινήτων egt" ιδρύθηκαν το 2008 από τoν κ. Γ. Θανόπουλο και δραστηριοποιούνται στην Πιερία, Θεσσαλία και τις Σποράδες. Οι "Επενδύσεις Ακινήτων egt" δεν ήρθαν να προσθέσουν μια ακόμη εταιρεία ακινήτων στις ήδη υφιστάμενες, ήρθαν να προσφέρουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες, ώστε οι συναλλαγές ακινήτων να καταστούν ασφαλείς, επωφελείς και ευχάριστες.

Η G&G παρείχε τις εξής υπηρεσίες στην "Επενδύσεις Ακινήτων egt":

  • Εγκατάσταση της εφαρμογής οργάνωσης μεσιτικού γραφείου G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στα γραφεία της εταιρίας και εκπαίδευση του προσωπικού στη χρήση του
  • Σχεδίαση του εικαστικού του web site http://www.ak-ep.gr, σύμφωνα με το πρότυπο web 2.0
  • Φιλοξενία (hosting) του web site της εταιρίας στους servers της G&G με 99.9% uptime
  • Εγκατάσταση του μηχανισμού αυτόματης ενημέρωσης του web site από την εφαρμογή G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ με τις φωτοαγγελίες ακινήτων
  • Εγκατάσταση του συστήματος διαχείρισης περιεχομένου G&G CMS -που επιτρέπει την άμεση και εύκολη διαχείριση του περιεχομένου του site - και εκπαίδευση του προσωπικού στη χρήση του
  • Βελτιστοποίηση και προώθηση του web site στις ελληνικές και ξένες μηχανές αναζήτησης (SEO)

29/04/2009

ALEXPolis-akinita - Νέα εγκατάσταση του μεσιτικού προγράμματος G&G Μεσιτικό στην Αλεξανδρούπολη

Software για Μεσιτικά Γραφεία G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ - Εγκατάσταση στην Αλεξανδρούπολη

Η G&G ολοκλήρωσε την εγκατάσταση της εφαρμογής G&G Μεσιτικό  στο μεσιτικό γραφείο "ALEXPolis-akinita" των Αλέξανδρου και Ελένης Γερασούδη, στην Αλεξανδρούπολη.

Με το μεσιτικό γραφείο "ALEXPolis-akinita" μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 25510-21022.

28/04/2009

ΙΟΝΙΟΝ Real Estate - Νέα εγκατάσταση του λογισμικού για μεσίτες G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στην Πάργα

G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ - Πρόγραμμα Μεσιτικού Γραφείου

Η G&G ολοκλήρωσε την εγκατάσταση της εφαρμογής G&G Μεσιτικό  στο μεσιτικό γραφείο "IONION Real Estate" του κ. Δημητρίου Δόνη, στην Πάργα.

Με το μεσιτικό γραφείο "ΙΟΝΙΟΝ Real Estate" μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 26840-31767.

27/04/2009

Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο - Νέα εγκατάσταση iCati

 computer assisted telephone interviewing  Δημοκρήτιο Πανεπιστήμιο

Eγκατάσταση της εφαρμογής C.A.T.I. της G&G
στo Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο

Η G&G ολοκλήρωσε την εγκατάσταση της εφαρμογής iCATI στο Τμήμα Δασολογίας και Διαχείρισης Περιβάλλοντος και Φυσικών Πόρων στο Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο.

Πρόκειται για το ολοκληρωμένο σύστημα C.A.T.I. (Computer Aided Telephone Interviewing ή Εφαρμογή Διενέργειας Τηλεφωνικών Δημοσκοπήσεων) που περιλαμβάνει:

  • Δημιουργία και διαχείριση ερωτηματολογίων
  • Ορισμός είδους απαντήσεων: απλών, πολλαπλών επιλογών, ελεύθερου κειμένου κ.α.
  • Υποστήριξη ερωτήσεων με φωτογραφίες και βίντεο
  • Δυνατότητα υπερπήδησης ερωτήσεων
  • Διαχείριση τηλεφωνικών αριθμών και προώθηση τους στις τηλεφωνήτριες-τες
  • Απλή και γρήγορη καταγραφή των απαντήσεων των ερωτηθέντων
  • Δυνατότητα εξαγωγής των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης σε Excel, SPSS και άλλα πακέτα.
  • Ταυτόχρονη χρήση από μεγάλο αριθμό χρηστών (multi-user)

Η εφαρμογή G&G iCATI αναπτύχθηκε από το CAS Department (τμήμα ανάπτυξης εφαρμογών) της G&G (www.access-databases.gr).

Μόνιμο Link: Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο - Νέα εγκατάσταση iCati
Από: Γιώργος Στάθης στις 11:49 πμ
Τελευταία αλλαγή: 31/08/2009 2:03 μμ
Κατηγορίες: _Νέα της G&G_, Software Εγκαταστάσεις

17/04/2009

Ευχές για το Πάσχα από τη G&G

Χρόνια Πολλά και Καλό Πάσχα!


σχεδίαση web site - γραφιστική σχεδίαση - λογότυπο και εταιρική ταυτότητα        Προγράμματα και web site για μεσίτες       Εφαρμογές κατά παραγγελία σε Access, .Net και SQL Server

03/04/2009

Δωρεάν εφημερίδα ακινήτων Ιωαννίνων - μικρών αγγελιών vreSpiti

Δωρεάν εφημερίδα ακινήτων vreSpiti - Free Press - Ιοάννινα, Ήπειρος, Νησιά Ιονίου

Δωρεάν εφημερίδα ακινήτων vreSpiti

Free Press εφημερίδα με μικρές αγγελίες σε Ιωάννινα, Ηπειρο, Κέρκυρα, Λευκάδα, Κεφαλονιά, Ζάκυνδο και νησιά Ιονίου

Στη διεύθυνση http://www.vrespitipress.gr βρίσκεται on-line το mini site της δωρεάν εφημερίδας vreSpiti με μικρές αγγελίες ακινήτων στα Ιωάννινα, στην Ηπειρο και στα νησιά του Ιονίου.

Η εφημερίδα vreSpiti είναι μία πολυτελής, έγχρωμη έκδοση η οποία διανέμεται ΔΩΡΕΑΝ κάθε μήνα σε τιράζ 10.000 φύλων.

Η θεματολογία της εφημερίδας περιλαμβάνει:

  • Ακίνητα προς Πώληση στα Ιωάννινα, την Ηπειρο και τα Νησιά Ιονίου
  • Ακίνητα προς Ενοικίαση στα Ιωάννινα, την Ηπειρο και τα Νησιά Ιονίου
  • Επενδυτικά Ακίνητα σε Ιωάννινα, Ηπειρο, Νησιά Ιονίου
  • Παρουσιάσεις εταιριών και επιχειρήσεων
  • Συνεντεύξεις με ανθρώπους της οικοδομικής δραστηριότητας

Τη free press εφημερίδα αγγελιών vreSpiti μπορείτε να τη βρείτε σε επιλεγμένα σημεία στην πόλη των Ιωαννίνων, στην Ηπειρο, την Κέρκυρα, τη Λευκάδα, την Κεφαλονιά, τη Ζάκυνθο και τα υπόλοιπα Ιόνια νησιά. Μερικά από τα σημεία διανομής της εφημερίδας είναι:

  • Τράπεζες
  • Δήμοι - Κοινότητες - Νομαρχία Ιωαννίνων
  • Πολιτικοί Μηχανικοί - Ιατρεία - Δικηγορικά Γραφεία
  • Σούπερ Μάρκετ
  • Βιβλιοπωλεία
  • Καφετέριες
  • κ.α.

Εκδότης της δωρεάν εφημερίδας ακινήτων vreSpiti είναι η επιχείρηση SpitiDataBank και το μεσιτικό γραφείο vreSpiti που ειδικεύεται στη διαχείριση ακινήτων στα Ιωάννινα, την Ηπειρο και τα νησιά του Ιονίου.

Η G&G, εκτός από την κατασκευή του mini site της εφημερίδας vreSpiti στη διεύθυνση: http://www.vrespitipress.gr έχει πραγματοποιήσει και την ανάπτυξη του site του μεσιτικού γραφείου vreSpiti, http://www.vrespiti.gr στο οποίο μπορείτε να βρείτε on-line:

Τέλος, στη διεύθυνση: http://www.ionionhellas.com μπορείτε να επισκεφτείτε το ξενόγλωσσο site της εταιρίας με παρουσίαση ακινήτων από την Ηπειρο και το Ιόνια στα Αγγλικά, τα Γερμανικά και τα Ιταλικά.

23/03/2009

Μαρίνα Παππά & Συνεργάτες - Νέα εγκατάσταση του λογισμικού οργάνωσης μεσιτικών γραφείων G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ

Software μεσιτικών γραφείων G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ

ΜΑΡΙΝΑ ΠΑΠΠΑ & ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ

Νέα εγκατάσταση μεσιτικού προγράμματος "G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ"

Η G&G ολοκλήρωσε την εγκατάσταση της εφαρμογής G&G Μεσιτικό  στο μεσιτικό γραφείο "Μαρίνα Παππά & Συνεργάτες" στην Αθήνα, Χαλάνδρι.

13/03/2009

Liberty Athens - Νέα εγκατάσταση του software για μεσιτικά γραφεία G&G Μεσιτικό

Λογισμικό μεσιτικών γραφείων G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ

Liberty Athens

Νέα εγκατάσταση μεσιτικού προγράμματος "G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ"

Η G&G ολοκλήρωσε την εγκατάσταση της εφαρμογής G&G Μεσιτικό  στο μεσιτικό γραφείο "Liberty Athens" στην Αθήνα, Μαρούσι.

04/03/2009

Real Estate Promotion Ακη Ηλ. Οικονόμου στη Λαμία - Νέο site από τη G&G

Μεσιτικό Ακη Ηλ. Οικονόμου στη Λαμία

Real Estate Promotion Ακη Ηλ. Οικονόμου

Μεσιτικό γραφείο στη Λαμία


Η G&G ολοκλήρωσε τη δημιουργία της ιστοσελίδας http://www.realestatepromotion.gr , της on-line παρουσίασης του κτηματομεσιτικού γραφείου "Real Estate Promotion Ακη Ηλ. Οικονόμου" στη Λαμία.

Ο Ακης Οικονόμου σε βράβευση Βασισμένο στις τεχνολογίες G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ και G&G CMS, στο site του γραφείου μπορείτε να βρείτε πλήθος επιλεγμένων ακινήτων από τη Λαμία και τους νομούς Φθιώτιδας, Μαγνησίας, Λαρίσης, Ευρυτανίας και Αττικής.

Μετά από 27 έτη επιτυχημένης πορείας στις ασφάλειες ζωής, ο Ακης Οικονόμου αποφάσισε να ασχοληθεί και με την Διαχείριση και Αξιοποίηση της Ακίνητης Περιουσίας. Ανάμεσα στις ικανότητες του συμπεριλαμβάνονται η βαθειά γνώση της αγοράς και οι αποδεδειγμένες ικανότητες του στο Marketing, την οργάνωση και το συντονισμό της αγοράς και της πώλησης. Το σίγουρο είναι ότι όσοι θα εμπιστευτούν τον Ακη Οικονόμου, δεν θα διαψευστούν για πόσο αντικειμενικά και έντιμα θα διαχειριστεί και θα αξιοποιήσει την ακίνητη περιουσία τους

Η G&G παρείχε τις εξής υπηρεσίες στη "Real Estate Promotion Ακη Ηλ. Οικονόμου" :

  • Εγκατάσταση της εφαρμογής οργάνωσης μεσιτικού γραφείου G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στα γραφεία της εταιρίας και εκπαίδευση του προσωπικού στη χρήση του
  • Σχεδίαση του εικαστικού του web site http://www.realestatepromotion.gr, σύμφωνα με το πρότυπο web 2.0
  • Φιλοξενία (hosting) του web site της εταιρίας στους servers της G&G με 99.9% uptime
  • Εγκατάσταση του μηχανισμού αυτόματης ενημέρωσης του web site από την εφαρμογή G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ με τις φωτοαγγελίες ακινήτων
  • Εγκατάσταση του συστήματος διαχείρισης περιεχομένου G&G CMS -που επιτρέπει την άμεση και εύκολη διαχείριση του περιεχομένου του site - και εκπαίδευση του προσωπικού στη χρήση του
  • Βελτιστοποίηση και προώθηση του web site στις ελληνικές και ξένες μηχανές αναζήτησης (SEO)

03/03/2009

New Property - Νέο site από τη G&G στα Βόρεια Προάστια της Αθήνας

New Property - Ακίνητα στα Βόρεια Προάστια

New Property

Μεσιτικό γραφείο στην Αθήνα, Βόρεια Προάστια


Η G&G ολοκλήρωσε τη δημιουργία της ιστοσελίδας http://www.newproperty.gr , της on-line παρουσίασης του κτηματομεσιτικού γραφείου "New Property" στην Αθήνα με ακίνητα στα Βόρεια Προάστια.

Βασισμένο στις τεχνολογίες G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ και G&G CMS, στο site του γραφείου μπορείτε να βρείτε πλήθος επιλεγμένων ακινήτων από τις περιοχές Εκάλη, Πολιτεία, Καστρί, Κηφισιά και Θρακομακεδόνες αλλά και σε όλο τον Ελλαδικό χώρο σε συνεργασία με συναδέλφους μεσίτες.

Το γραφείο New Property δραστηριοποιείται στο χώρο της ακίνητης περιουσίας από το 2000. Είναι μέλος του Συλλόγου Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Αττικής και η έδρα του βρίσκεται στο κέντρο Αθηνών.

Η G&G παρείχε τις εξής υπηρεσίες στην New Property:

  • Εγκατάσταση της εφαρμογής οργάνωσης μεσιτικού γραφείου G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στα γραφεία της εταιρίας και εκπαίδευση του προσωπικού στη χρήση του
  • Σχεδίαση του εικαστικού του web site http://www.newproperty.gr, σύμφωνα με το πρότυπο web 2.0
  • Φιλοξενία (hosting) του web site της εταιρίας στους servers της G&G με 99.9% uptime
  • Εγκατάσταση του μηχανισμού αυτόματης ενημέρωσης του web site από την εφαρμογή G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ με τις φωτοαγγελίες ακινήτων
  • Εγκατάσταση του συστήματος διαχείρισης περιεχομένου G&G CMS -που επιτρέπει την άμεση και εύκολη διαχείριση του περιεχομένου του site - και εκπαίδευση του προσωπικού στη χρήση του
  • Βελτιστοποίηση και προώθηση του web site στις ελληνικές και ξένες μηχανές αναζήτησης (SEO)

23/02/2009

Επενδύσεις Ακινήτων EGT Θανοπούλου - Νέα εγκατάσταση G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ

G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ - Πρόγραμμα Μεσιτικού Γραφείου

Η G&G ολοκλήρωσε την εγκατάσταση της εφαρμογής G&G Μεσιτικό  στο μεσιτικό γραφείο "Επενδύσεις Ακινήτων EGT Θανοπούλου" στη Λάρισα.

17/02/2009

Vlamos Home Realty - Νέο site από τη G&G στην Κάλυμνο

Vlamos Home Realty

Μεσιτικό γραφείο στην Κάλυμνο

Η G&G ολοκλήρωσε την κατασκευή της ιστοσελίδας του μεσιτικού γραφείου "Vlamos Home Realty" στην Κάλυμνο.

Tο μεσιτικό γραφείο "Vlamos Home Realty" με έδρα την Κάλυμνο δραστηριοποιείται στον κτηματομεσιτικό τομέα στην Ελλάδα, κυρίως στην Αττική και τα Δωδεκάνησα. Είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που διαχειρίζεται αγοραπωλησίες ακινήτων, πωλήσεις - ενοικιάσεις οικιών -διαμερισμάτων, πωλήσεις - ενοικιάσεις καταστημάτων.

Στο web site της εταιρείας μπορείτε:

Την ιστοσελίδα της μεσιτικής - τεχνικής εταιρίας "Vlamos Home Realty" μπορείτε να την επισκεφτείτε στη διεύθυνση: www.vlamos-homerealty.gr

Μόνιμο Link: Vlamos Home Realty - Νέο site από τη G&G στην Κάλυμνο
Από: Γεωργία Θεοδωρλή στις 11:18 πμ
Τελευταία αλλαγή: 13/04/2009 3:42 μμ
Κατηγορίες: _Νέα της G&G_, Sites / Ιστοσελίδες

27/01/2009

Νίκος Δημητρόπουλος Κτηματομεσιτικές Συναλλαγές - Τεχνική Εταιρία - Νέο site από τη G&G

Νίκος Δημητρόπουλος

Κτηματομεσιτικες Συναλλαγες - Τεχνικη Εταιρεία

Η G&G ολοκλήρωσε την κατασκευή της ιστοσελίδας της μεσιτικής - τεχνικης εταιρείας "Νίκος Δημητρόπουλος" στα βόρεια προαστια της Αθηνας.

Η εταιρεία "Νίκος Δημητρόπουλος" ειδικεύεται στην μελέτη, κατασκευή και προώθηση επιλεγμένων ακινήτων στα Βόρεια Προάστια της Αθήνας.

Στο web site της εταιρείας μπορείτε:

Την ιστοσελίδα της μεσιτικής - τεχνικής εταιρίας "Νίκος Δημητρόπουλος" μπορείτε να την επισκεφτείτε στη διεύθυνση: www.nikosdimitropoulos.gr

26/01/2009

Μεσιτικό ΚΟΥΚΟΥΒΕΛΑ - Νέα εγκατάσταση G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ

G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ - Πρόγραμμα Μεσιτικού Γραφείου

Η G&G ολοκλήρωσε την εγκατάσταση της εφαρμογής G&G Μεσιτικό  στο μεσιτικό γραφείο "ΚΟΥΚΟΥΒΕΛΑ ΑΘΑΝΑΣΙΑ" στην Αλεξανδρούπολη.

Homentor Κτηματομεσιτική - Νέο site από τη G&G

HOMENTOR Κτηματομεσιτική

Ακίνητα στην Αττική και την Κορινθία

Η G&G ολοκλήρωσε την κατασκευή της ιστοσελίδας της μεσιτικής εταιρείας "HOMENTOR Κτηματομεσιτική" στην Κόρινθο.

Λαμβάνοντας υπόψη τους ταχύτατους ρυθμούς της σημερινής εποχής και τις αυξανόμενες ανάγκες υποψηφίων αγοραστών και πωλητών, η HOMENTOR Κτηματομεσιτική συστάθηκε με κύριο αντικείμενο τις κτηματομεσιτικές υπηρεσίες και τις υπηρεσίες εκτίμησης και διαχείρισης της ακίνητης περιουσίας στην Αττική και την Κόρινθο.

Στο web site της εταιρείας μπορείτε:

Την ιστοσελίδα του μεσιτικού γραφείου HOMENTOR Κτηματομεσιτική μπορείτε να την επισκεφτείτε στη διεύθυνση: www.homentor.gr

Μόνιμο Link: Homentor Κτηματομεσιτική - Νέο site από τη G&G
Από: Γεωργία Θεοδωρλή στις 10:34 πμ
Τελευταία αλλαγή: 13/04/2009 3:42 μμ
Κατηγορίες: _Νέα της G&G_, Sites / Ιστοσελίδες

23/01/2009

Global Μεσιτική - Νέα εγκατάσταση G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ

G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ - Πρόγραμμα Μεσιτικού Γραφείου

Η G&G ολοκλήρωσε την εγκατάσταση της εφαρμογής G&G Μεσιτικό  στο μεσιτικό γραφείο "GLOBAL" στο Πέραμα (Πειραιάς).

Μόνιμο Link: Global Μεσιτική - Νέα εγκατάσταση G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ
Από: Γιώργος Στάθης στις 4:04 μμ
Τελευταία αλλαγή: 13/04/2009 3:42 μμ
Κατηγορίες: _Νέα της G&G_, Software Εγκαταστάσεις

01/01/2009

Happy New Year - Ευτυχισμένο το νέο έτος 2009

25/12/2008

Merry Christmas - Χαρούμενα Χριστούγεννα

22/12/2008

Greek Property Center - Νέο web site από τη G&G

Greek Property Center

Μεσιτικό γραφείο στην Κηφισιά

 Μεσιτικό Γραφείο Greek Property Center στα Βόρεια Προάστια

Η G&G ολοκλήρωσε την κατασκευή της ιστοσελίδας του μεσιτικού γραφείου "Greek Property Center" στη Κηφισιά.

Η κτηματομεσιτική επιχείρηση Greek Property Center ιδρύθηκε το 2004 από την κα. Ελευθερία Σκλαβιδάκη και με έδρα την Κηφισιά ειδικεύεται στην αγοραπωλησία και ενοικίαση ακινήτων στα Βόρεια Προάστια της Αττικής.

Στο web site της εταιρείας μπορείτε να δείτε:

Την ιστοσελίδα του μεσιτικού γραφείου Greek Property Center μπορείτε να την επισκεφτείτε στη διεύθυνση: www.gpc.com.gr

Μόνιμο Link: Greek Property Center - Νέο web site από τη G&G
Από: Γεωργία Θεοδωρλή στις 1:27 πμ
Τελευταία αλλαγή: 13/04/2009 3:41 μμ
Κατηγορίες: _Νέα της G&G_, Sites / Ιστοσελίδες

18/12/2008

ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ ΑΓ.ΣΤΕΦΑΝΟΥ Ο.Ε. - Νέα Εγκατάσταση G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ

G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ - Πρόγραμμα Μεσιτικού Γραφείου

Η G&G ολοκλήρωσε την εγκατάσταση της εφαρμογής G&G Μεσιτικό  στο μεσιτικό γραφείο "Κτηματική Αγ. Στεφάνου Ο.Ε." στον Αγ. Στέφανο Αττικής.

04/12/2008

ΟΙΚΟΕΠΙΛΟΓΕΣ - Νέα εγκατάσταση G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ

G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ - Πρόγραμμα Μεσιτικού Γραφείου

Η G&G ολοκλήρωσε την εγκατάσταση της εφαρμογής G&G Μεσιτικό  στο μεσιτικό γραφείο "ΟΙΚΟΕΠΙΛΟΓΕΣ" στην Καβάλα.

Μόνιμο Link: ΟΙΚΟΕΠΙΛΟΓΕΣ - Νέα εγκατάσταση G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ
Από: Γιώργος Στάθης στις 12:43 πμ
Τελευταία αλλαγή: 13/04/2009 3:41 μμ
Κατηγορίες: _Νέα της G&G_, Software Εγκαταστάσεις

06/11/2008

Reposition Strategy - Νέα εγκατάσταση G&G iCati

 G&G iCATI - Computer Aided Telephone Interviewing
Eγκατάσταση της εφαρμογής C.A.T.I. της G&G
στην εταιρεία Reposition Strategy

Η G&G ολοκλήρωσε την εγκατάσταση της εφαρμογής iCATI στην εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών marketing και επικοινωνίας Reposition Strategy.

Πρόκειται για το ολοκληρωμένο σύστημα C.A.T.I. (Computer Aided Telephone Interviewing ή Εφαρμογή Διενέργειας Τηλεφωνικών Δημοσκοπήσεων) που περιλαμβάνει:

  • Δημιουργία και διαχείριση ερωτηματολογίων
  • Ορισμός είδους απαντήσεων: απλών, πολλαπλών επιλογών, ελεύθερου κειμένου κ.α.
  • Υποστήριξη ερωτήσεων με φωτογραφίες και βίντεο
  • Δυνατότητα υπερπήδησης ερωτήσεων
  • Διαχείριση τηλεφωνικών αριθμών και προώθηση τους στις τηλεφωνήτριες-τες
  • Απλή και γρήγορη καταγραφή των απαντήσεων των ερωτηθέντων
  • Δυνατότητα εξαγωγής των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης σε Excel, SPSS και άλλα πακέτα.
  • Ταυτόχρονη χρήση από μεγάλο αριθμό χρηστών (multi-user)

Η εφαρμογή G&G iCATI αναπτύχθηκε από το CAS Department (τμήμα ανάπτυξης εφαρμογών) της G&G (www.access-databases.gr).

Μόνιμο Link: Reposition Strategy - Νέα εγκατάσταση G&G iCati
Από: Γιώργος Στάθης στις 4:10 μμ
Τελευταία αλλαγή: 13/04/2009 3:41 μμ
Κατηγορίες: _Νέα της G&G_, Software Εγκαταστάσεις

01/11/2008

Real Estate Magazine - Νέο site από τη G&G

Real Estate Magazine

Μεσιτικό γραφείο Θεσσαλονίκης

 

Η G&G ολοκλήρωσε την κατασκευή της ιστοσελίδας του μεσιτικού γραφείου "Real Estate Magazine" στη Θεσσαλονίκη.

Το μεσιτικό γραφείο Real Estate Magazine καλύπτει με τις υπηρεσίες του όλο το φάσμα των κτηματομεσιτικών υπηρεσιών. Μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι θα εξυπηρετηθείτε με τον καλύτερο τρόπο είτε είστε αγοραστής, είτε ενοικιαστής, είτε πωλητής, είτε εκμισθωτής ακινήτου.

Για τις επιχειρήσεις του χώρου, το Real Estate Magazine έχει αναπτύξει μία σειρά από επιχειρισιακά προγράμματα συνεργασίας που καθιστούν εφικτή την παροχή πλήθους υπηρεσιών κατάλληλων για τους επαγγελματίες του χώρου των ακινήτων.

Στον on-line κατάλογο ακινήτων του Real Estate Magazine μπορείτε να δείτε φωτογραφίες και λεπτομερή στοιχεία από εκατοντάδες ακίνητα στην περιοχή της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής.

Στη Θεσσαλονίκη το Real Estate Magazine λειτουργεί με 2 γραφεία:

Γραφείο Κέντρου Γραφείο Δυτικής Θεσσαλονίκης
Εγνατίας 54
54624 Θεσσαλονίκη
τηλ. 2310 281371
Καραολή Δημητρίου 153
56224 Εύοσμος
τηλ. 2310 649005

Την ιστοσελίδα του μεσιτικού γραφείου Real Estate Magazine μπορείτε να την επισκεφτείτε στη διεύθυνση: www.realestatemagazine.gr

Keywords: Θεσσαλονίκη, Κέντρο Θεσσαλονίκης, Εύοσμος, Δυτική Θεσσαλονίκη, Μεσιτικό, Πωλήσεις, Ενοικιάσεις, Διαμέρισμα, Κατάστημα, Ακίνητα, Χαλκιδική
Μόνιμο Link: Real Estate Magazine - Νέο site από τη G&G
Από: Γεωργία Θεοδωρλή στις 10:26 μμ
Τελευταία αλλαγή: 13/04/2009 3:41 μμ
Κατηγορίες: _Νέα της G&G_, Sites / Ιστοσελίδες

23/10/2008

Real Estate Leaders - Νέα Εγκατάσταση G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ

G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ - Πρόγραμμα Μεσιτικού Γραφείου

Η G&G ολοκλήρωσε την εγκατάσταση της εφαρμογής G&G Μεσιτικό  στο μεσιτικό γραφείο "Real Estate Leaders" στη Θεσσαλονίκη.

Μόνιμο Link: Real Estate Leaders - Νέα Εγκατάσταση G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ
Από: Γιώργος Στάθης στις 4:03 μμ
Τελευταία αλλαγή: 13/04/2009 3:41 μμ
Κατηγορίες: _Νέα της G&G_, Software Εγκαταστάσεις

10/10/2008

Samos House - Το μεσιτικό γραφείο της Σάμου

Samos House

To μεσιτικό γραφείο της Σάμου

Το μεσιτικό γραφείο της Σάμου: Samos Houst  

Η G&G ολοκλήρωσε την κατασκευή της ιστοσελίδας του μεσιτικού γραφείου της Σάμου, "Samos House".

Με πολλά ακίνητα στο Καρλόβασι και το Μαραθόκαμπο αλλά και στο Βαθύ και το Πυθαγόρειο το "Samos House" του Γιάννη Λεμονή έρχεται να δώσει ολοκληρωμένες λύσεις σε όλες τις στεγαστικές ανάγκες του νησιού.

Ο επισκέπτης της ιστοσελίδας μπορεί να βρεί το ιδανικό ακίνητο στο νησί της Σάμου, κάνοντας αναζήτηση με:

Αναλυτικά κριτήρια

Χάρτη της Σάμου

Κωδικό ακινήτου

Επιλεγμένα ακίνητα

Επαγγελματικός Οδηγός Σάμου

Στο site samoshouse.gr υπάρχει επίσης ο πληρέστερος Επαγγελματικός Οδηγός της Σάμου. Δικηγόροι, ανθοπωλεία, γιατροί, εμπορικά καταστήματα, αρχιτέκτονες, λογιστικά γραφεία και όλοι οι άλλοι επαγγελματίες του νησιού παρουσιάζονται στον Επαγγελματικό Οδηγό Σαμου με φωτογραφίες, διευθύνσεις και τηλέφωνα ώστε να βρείτε εύκολα και γρήγορα αυτό που χρειάζεστε.

Τέλος ο επισκέπτης της ιστοσελίδας του μεσιτικού γραφείου "Samos House" μπορεί να ενημερωθεί για μία σειρά από Χρήσιμα Θέματα που αφορούν την αγοραπωλησία ακινήτων και τις μεσιτικές συναλλαγές επιλέγοντας την ανάλογη ενότητα.

Το μεσιτικό γραφείο της Σάμου μπορείτε να το επισκεφτείτε στη διεύθυνση: http://www.samoshouse.gr

Keywords: Σάμος, Μεσιτικό Γραφείο στη Σάμο, Γιάννης Λεμονής, Samos House, Ακίνητα στη Σάμο, Επαγγελματικός Οδηγός Σάμου, Επαγγελματικός Κατάλογος Σάμου
Μόνιμο Link: Samos House - Το μεσιτικό γραφείο της Σάμου
Από: Γεωργία Θεοδωρλή στις 9:52 μμ
Τελευταία αλλαγή: 13/04/2009 3:41 μμ
Κατηγορίες: _Νέα της G&G_, Sites / Ιστοσελίδες

03/10/2008

ΔΡΑΚΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ - Νέα εγκατάσταση G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ

G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ - Πρόγραμμα Μεσιτικού Γραφείου

Η G&G ολοκλήρωσε την εγκατάσταση της εφαρμογής G&G Μεσιτικό  στο μεσιτικό γραφείο "ΔΡΑΚΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ" στο Σχηματάρι Βοιωτίας.

Μόνιμο Link: ΔΡΑΚΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ - Νέα εγκατάσταση G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ
Από: Γιώργος Στάθης στις 9:01 μμ
Τελευταία αλλαγή: 13/04/2009 3:41 μμ
Κατηγορίες: _Νέα της G&G_, Software Εγκαταστάσεις

30/09/2008

Greek Property Center - Νέα εγκατάσταση G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ

G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ - Πρόγραμμα Μεσιτικού Γραφείου

Greek Property Center Μεσιτικό Γραφείο Η G&G ολοκλήρωσε την εγκατάσταση της εφαρμογής G&G Μεσιτικό  στο μεσιτικό γραφείο "Greek Property Center" στην Κηφισιά.

Μόνιμο Link: Greek Property Center - Νέα εγκατάσταση G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ
Από: Γιώργος Στάθης στις 9:00 μμ
Τελευταία αλλαγή: 13/04/2009 3:40 μμ
Κατηγορίες: _Νέα της G&G_, Software Εγκαταστάσεις

19/09/2008

HOMENTOR Μεσιτική - Νέα εγκατάσταση G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ

G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ - Πρόγραμμα Μεσιτικού Γραφείου

Η G&G ολοκλήρωσε την εγκατάσταση της εφαρμογής G&G Μεσιτικό  στο μεσιτικό γραφείο "HOMENTOR Μεσιτική " στην Κόρινθο. 

Μόνιμο Link: HOMENTOR Μεσιτική - Νέα εγκατάσταση G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ
Από: Γιώργος Στάθης στις 11:18 μμ
Τελευταία αλλαγή: 13/04/2009 3:41 μμ
Κατηγορίες: _Νέα της G&G_, Software Εγκαταστάσεις

18/09/2008

Καλλιακούδης Δημήτριος - Νέα εγκατάσταση G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ

G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ - Πρόγραμμα Μεσιτικού Γραφείου

Η G&G ολοκλήρωσε την εγκατάσταση της εφαρμογής G&G Μεσιτικό  στο μεσιτικό γραφείο "ΚΑΛΛΙΑΚΟΥΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ" στο Αργοστόλι, Κεφαλονιά.

10/09/2008

Σακελάριος Βλάμος & ΣΙΑ Ο.Ε. - Νέα εγκατάσταση G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ

G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ - Πρόγραμμα Μεσιτικού Γραφείου

Η G&G ολοκλήρωσε την εγκατάσταση της εφαρμογής G&G Μεσιτικό  στο μεσιτικό γραφείο "ΣΑΚΕΛΑΡΙΟΣ ΒΛΑΜΟΣ & ΣΙΑ Ο.Ε." στην Κάλυμνο.

24/07/2008

Μεσιτικό γραφείο στην Κεφαλονιά Μαντάς Real Estate - Νέο site από τη G&G

Μεσιτικό γραφείο στην Κεφαλονιά ΜΑΝΤΑΣ

Ακίνητα στην Κεφαλονιά

Η G&G ολοκλήρωσε την ιστοσελίδα http://www.mantasrealestate.gr/, την on-line παρουσίασης του πλέον σύγχρονου μεσιτικού γραφείου της Κεφαλονιάς, Μαντάς Real Estate.

Η Mantas Real Estate παρέχει ολοκληρωμένες κτηματομεσιτικές υπηρεσίες στους κατοίκους της Ελλάδας και του εξωτερικού που ενδιαφέρονται να επενδύσουν σε ακίνητη περιουσία στο νησί της Κεφαλονιάς.

Στο site της εταιρείας, οι επισκέπτες μπορούν να βρουν:

  • Γη (Οικόπεδα και Αγροτεμάχια)
  • Κατοικίες (Μονοκατοικίες, Διαμερίσματα, Ημιτελή, Off Plan)
  • Επαγγελματικά ακίνητα
προς πώληση και ενοικίαση, καθώς και:
  • παρουσίαση της εταιρίας και των παρεχόμενων υπηρεσιών της
  • αναλυτικές πληροφορίες για τη διαδικασία αγοράς ακινήτων
  • απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις που αφορούν τα ακίνητα
  • καθώς και χρήσιμες και αναλυτικές πληροφορίες για το όμορφο νησί της Κεφαλονιάς

Το site βρίσκεται on-line σε 2 γλώσσες: Ελληνικά και Αγγλικά

07/07/2008

Μεσιτικό Νίκος Δημητρόπουλος - Νέα εγκατάσταση G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ

G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ - Πρόγραμμα Μεσιτικού Γραφείου

Η G&G ολοκλήρωσε την εγκατάσταση της εφαρμογής G&G Μεσιτικό  στο μεσιτικό γραφείο "ΝΙΚΟΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ" στην Πεύκη Αττικής.

27/06/2008

Ionion Hellas - Νέο site από τη G&G

Ionion Hellas

Properties in Ionian Islands

 

Η G&G ολοκλήρωσε την ιστοσελίδα http://www.ionionhellas.com, την on-line παρουσίασης της εταιρείας διαχείρισης ακινήτων Ιονίου, Ionion Hellas.

Η Ionion Hellas παρέχει ολοκληρωμένες κτηματομεσιτικές υπηρεσίες στους κατοίκους του εξωτερικού που ενδιαφέρονται να επενδύσουν σε ακίνητη περιουσία στα παράλια του Ιονίου.

Στο site της εταιρείας, οι επισκέπτες μπορούν να βρουν μία λίστα επιλεγμένων ακινήτων όπως:

  • Βίλες
  • Διαμερίσματα
  • Οικόπεδα
  • και Επαγγελματικά ακίνητα

για αγορά ή ενοικίαση στην περιοχή του Ιονίου.

Το site βρίσκεται on-line σε 3 γλώσσες: Αγγλικά, Γερμανικά και Ιταλικά.

Μόνιμο Link: Ionion Hellas - Νέο site από τη G&G
Από: Γεωργία Θεοδωρλή στις 3:02 μμ
Τελευταία αλλαγή: 13/04/2009 3:40 μμ
Κατηγορίες: _Νέα της G&G_, Sites / Ιστοσελίδες

09/06/2008

Ionian Luxury Villas "Chateaux d' Ionienne" - Νέο site από τη G&G

Chateaux d' Ionienne

Ionian Luxury Villas

 

Η G&G ολοκλήρωσε την ιστοσελίδα http://www.ionianluxuryvillas.com/, που παρουσιάζει τις 3 πανέμορφες πέτρινες βίλλες του συγκροτήματος Chateaux d' Ionienne στην Κεφαλονιά.

Οι τρεις βίλες του συγκροτήματος, Apollo, Poseidon και Hermes, 140 m2 η κάθε μία, έχουν:

  • Κεντρική θέρμανση
  • Κλιματιστικό
  • Ατομική πισίνα
  • Μπαλκόνια με πέργολα
  • Εξωτερικό μπάρμπεκιου
  • Μεγάλη αυλή με παιδική χαρά
  • 2 ορόφους με 3 κρεβατοκάμαρες
  • Υπέροχη θέα στο Ιόνιο

Στην ιστοσελίδα του συγκροτήματος Chateaux d' Ionienne μπορείτε να διαβάσετε περισσότερες πληροφορίες για τις βίλες και την περιοχή που βρίσκονται, να δείτε φωτογραφίες και βίντεο καθώς και να ενημερωθείτε για τις ημέρες που είναι διαθέσιμες και να κάνετε την κράτηση σας.

Μόνιμο Link: Ionian Luxury Villas "Chateaux d' Ionienne" - Νέο site από τη G&G
Από: Γεωργία Θεοδωρλή στις 5:40 μμ
Τελευταία αλλαγή: 13/04/2009 3:40 μμ
Κατηγορίες: _Νέα της G&G_, Sites / Ιστοσελίδες

06/06/2008

Sun & Land Κτηματομεσιτική - Νέα εγκατάσταση G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ

G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ - Πρόγραμμα Μεσιτικού Γραφείου

Η G&G ολοκλήρωσε την εγκατάσταση της εφαρμογής G&G Μεσιτικό  στο μεσιτικό γραφείο "Sun & Land Κτηματομεσιτική" στο Νέο Μαρμαρά Χαλκιδικής.

05/06/2008

RE/MAX Sun - Νέα εγκατάσταση G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ

G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ - Πρόγραμμα Μεσιτικού Γραφείου

Η G&G ολοκλήρωσε την εγκατάσταση της εφαρμογής G&G Μεσιτικό  στο μεσιτικό γραφείο "RE/MAX Sun" στην Αφυτο Χαλκιδικής.

Μόνιμο Link: RE/MAX Sun - Νέα εγκατάσταση G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ
Από: Γιώργος Στάθης στις 4:16 πμ
Τελευταία αλλαγή: 13/04/2009 3:40 μμ
Κατηγορίες: _Νέα της G&G_, Software Εγκαταστάσεις

28/05/2008

TAX WAY Α.Ε. - Νέα εγκατάσταση G&G Lo2 X

H G&G ολοκλήρωσε την εγκατάσταση της εφαρμογής οργάνωσης λογιστικού γραφείου G&G Lo2 X στην εταιρεία "TAX WAY Α.Ε." στην Αγία Παρασκευή, Αττική.

Μόνιμο Link: TAX WAY Α.Ε. - Νέα εγκατάσταση G&G Lo2 X
Από: Γιώργος Στάθης στις 11:24 μμ
Τελευταία αλλαγή: 13/04/2009 3:38 μμ
Κατηγορίες: _Νέα της G&G_, Software Εγκαταστάσεις

15/05/2008

ΒΛΑΧΟΥ Φωτεινή - Νέα εγκατάσταση G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ

G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ - Πρόγραμμα Μεσιτικού Γραφείου

Η G&G ολοκλήρωσε την εγκατάσταση της εφαρμογής G&G Μεσιτικό  στο μεσιτικό γραφείο "ΒΛΑΧΟΥ Φωτεινή" στον Κορυδαλλό.

Μόνιμο Link: ΒΛΑΧΟΥ Φωτεινή - Νέα εγκατάσταση G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ
Από: Γιώργος Στάθης στις 1:05 μμ
Τελευταία αλλαγή: 13/04/2009 3:39 μμ
Κατηγορίες: _Νέα της G&G_, Software Εγκαταστάσεις

ΕΠΕΚΤΑΣΗ Real Estate - Νέο site από τη G&G

 

Η G&G ολοκλήρωσε τη δημιουργία της ιστοσελίδας http://www.epektasi-realestate.gr , της on-line παρουσίασης του κτηματομεσιτικού γραφείου "Επέκταση Real Estate" στο Ναύπλιο.

Βασισμένο στις τεχνολογίες G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ και G&G CMS, στο site του γραφείου μπορείτε να βρείτε πλήθος επιλεγμένων ακινήτων από τις περιοχές Ναύπλιο, Ξηροπήγαδο, Βιβάρι, Μέλανα και Τυρός καθώς και όλες τις παραθαλάσσιες περιοχές της Αρκαδίας και της Αργολίδας.

Η ιστορία της εταιρείας "Επέκταση" ξεκινά στις αρχές της δεκαετίας του '60 με την κατασκευή πολυτελών κατοικιών και συνεχίζεται μέχρι και σήμερα τόσο στον κατασκευαστικό αλλά και στον μεσιτικό χώρο με την ίδρυση της "Επέκταση Real Estate". Στόχος της εταιρείας είναι η παροχή ολοκληρωμένων λύσεων για την κατασκευή, πώληση, αγορά, διαχείριση και αξιοποίηση ακινήτων.

Η G&G παρείχε τις εξής υπηρεσίες στην Επέκταση Real Estate:

  • Εγκατάσταση της εφαρμογής οργάνωσης μεσιτικού γραφείου G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στα γραφεία της εταιρίας και εκπαίδευση του προσωπικού στη χρήση του
  • Σχεδίαση του εικαστικού του web site http://www.epektasi-realestate.gr , σύμφωνα με το πρότυπο web 2.0
  • Φιλοξενία (hosting) του web site της εταιρίας στους servers της G&G με 99.9% uptime
  • Εγκατάσταση του μηχανισμού αυτόματης ενημέρωσης του web site από την εφαρμογή G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ με τις φωτοαγγελίες ακινήτων
  • Εγκατάσταση του συστήματος διαχείρισης περιεχομένου G&G CMS -που επιτρέπει την άμεση και εύκολη διαχείριση του περιεχομένου του site - και εκπαίδευση του προσωπικού στη χρήση του
  • Βελτιστοποίηση και προώθηση του web site στις ελληνικές και ξένες μηχανές αναζήτησης (SEO)
Μόνιμο Link: ΕΠΕΚΤΑΣΗ Real Estate - Νέο site από τη G&G
Από: Γεωργία Θεοδωρλή στις 1:04 μμ
Τελευταία αλλαγή: 13/04/2009 3:40 μμ
Κατηγορίες: _Νέα της G&G_, Sites / Ιστοσελίδες

12/05/2008

ΔΕΛΗΒΟΣ Ανδρέας - Νέα εγκατάσταση G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ

G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ - Πρόγραμμα Μεσιτικού Γραφείου

Η G&G ολοκλήρωσε την εγκατάσταση της εφαρμογής G&G Μεσιτικό  στο μεσιτικό γραφείο "ΔΕΛΗΒΟΣ Ανδρέας" στην Τήνο.

Μόνιμο Link: ΔΕΛΗΒΟΣ Ανδρέας - Νέα εγκατάσταση G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ
Από: Γιώργος Στάθης στις 12:59 μμ
Τελευταία αλλαγή: 13/04/2009 3:40 μμ
Κατηγορίες: _Νέα της G&G_, Software Εγκαταστάσεις

24/04/2008

Self Acting Flow Α.Ε. - Νέο site από τη G&G

Η G&G ολοκλήρωσε την κατασκευή του web site http://www.selfactingflow.gr , της on-line παρουσίασης της χρηματοοικονομική εταιρίας "Self Acting Flow Α.Ε." στην Αθήνα.
Βασισμένο στις τεχνολογίες G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ και G&G CMS, στο site του γραφείου μπορείτε να ενημερωθείτε για τις υπηρεσίες στον Χρηματοοικονομικό, τον Μεσιτικό και τον Λογιστικό χώρο καθώς και για τις υπηρεσίες δημοσιεύσεων ισολογισμών της εταιρείας.
Η Self Acting Flow Α.Ε. παρέχει υψηλής ποιότητας υπηρεσίες στους τομείς των τραπεζικών υπηρεσιών, της έκδοσης δανείων, των δημοσιεύσεων ισολογισμών, των λογιστικών υπηρεσιών και φορολογικών συμβουλών και των μεσιτικών υπηρεσιών, της έρευνας αγοράς και της εκτίμησης ακινήτων, έχοντας στο δυναμικό της μερικά από τα πιο έμπειρα στελέχη της αγοράς.
Η G&G παρείχε τις εξής υπηρεσίες στην Self Acting Flow Α.Ε:
  • Εγκατάσταση του συστήματος διαχείρισης περιεχομένου G&G CMS -που επιτρέπει την άμεση και εύκολη διαχείριση του περιεχομένου του site - και εκπαίδευση του προσωπικού στη χρήση του
  • Εγκατάσταση της εφαρμογής οργάνωσης μεσιτικού γραφείου G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στα γραφεία της εταιρίας και εκπαίδευση του προσωπικού στη χρήση του
  • Σχεδίαση του εικαστικού του web site http://www.selfactingflow.gr σύμφωνα με το πρότυπο web 2.0
  • Φιλοξενία (hosting) του web site της εταιρίας στους servers της G&G με 99.9% uptime
  • Εγκατάσταση του μηχανισμού αυτόματης ενημέρωσης του web site από την εφαρμογή G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ με τις φωτοαγγελίες ακινήτων
  • Βελτιστοποίηση και προώθηση του web site στις ελληνικές και ξένες μηχανές αναζήτησης (SEO)
Μόνιμο Link: Self Acting Flow Α.Ε. - Νέο site από τη G&G
Από: Γεωργία Θεοδωρλή στις 12:57 μμ
Τελευταία αλλαγή: 13/04/2009 3:38 μμ
Κατηγορίες: _Νέα της G&G_, Sites / Ιστοσελίδες

22/04/2008

ΑΛΦΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ - Νέα εγκατάσταση G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ

G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ - Πρόγραμμα Μεσιτικού Γραφείου

Η G&G ολοκλήρωσε την εγκατάσταση της εφαρμογής G&G Μεσιτικό  στο μεσιτικό γραφείο "ΑΛΦΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ" στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Μόνιμο Link: ΑΛΦΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ - Νέα εγκατάσταση G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ
Από: Γιώργος Στάθης στις 2:19 μμ
Τελευταία αλλαγή: 13/04/2009 3:38 μμ
Κατηγορίες: _Νέα της G&G_, Software Εγκαταστάσεις

21/04/2008

Crete Estate - Νέα εγκατάσταση G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ

G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ - Πρόγραμμα Μεσιτικού Γραφείου

Η G&G ολοκλήρωσε την εγκατάσταση της εφαρμογής G&G Μεσιτικό  στο μεσιτικό γραφείο "Crete Estate" στον Μακρυγιαλό Κρήτης.

Μόνιμο Link: Crete Estate - Νέα εγκατάσταση G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ
Από: Γιώργος Στάθης στις 2:17 μμ
Τελευταία αλλαγή: 13/04/2009 3:38 μμ
Κατηγορίες: _Νέα της G&G_, Software Εγκαταστάσεις

18/04/2008

ΕΣΤΙΑ Κτηματομεσιτική - Νέο site από τη G&G

Λιβαδειά, Μεσιτικό γραφείο ΕΣΤΙΑ  

Η G&G ολοκλήρωσε την ανανέωση του web site http://www.estiaestate.com , της on-line παρουσίασης του κτηματομεσιτικού γραφείου "ΕΣΤΙΑ" στην Λιβαδειά.

Βασισμένο στις τεχνολογίες G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ - www.mesitiko.gandg.gr - και G&G CMS, στο site του γραφείου μπορείτε να βρείτε πλήθος επιλεγμένων ακινήτων από τη Λιβαδειά καθώς και τις περιοχές Αράχοβα, Παρνασός, Παραλία Διστόμου, Λιβανάτες, Αρκίτσα και Καμένα Βούρλα.

Η "ΕΣΤΙΑ Κτηματομεσιτική" ιδρύθηκε από τις κυρίες Τίτσα Κιούση και Σοφία Ρήγα και φέρνει την φρεσκάδα της γυναικείας σκέψης στο χώρο των μεσιτικών συναλλαγών. Στο μεσιτικό γραφείο ΕΣΤΙΑ ο κάθε πελάτης αντιμετωπίζεται σύμφωνα με τις διαφορετικές του ανάγκες και οι λύσεις που προτείνονται είναι μόνο αυτές που τις καλύπτουν απόλυτα.

Η G&G παρείχε τις εξής υπηρεσίες στην ΕΣΤΙΑ:

  • Εγκατάσταση της εφαρμογής οργάνωσης μεσιτικού γραφείου G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στα γραφεία της εταιρίας και εκπαίδευση του προσωπικού στη χρήση του
  • Σχεδίαση του εικαστικού του web site http://www.estiaestate.com , σύμφωνα με το πρότυπο web 2.0
  • Φιλοξενία (hosting) του web site της εταιρίας στους servers της G&G με 99.9% uptime
  • Εγκατάσταση του μηχανισμού αυτόματης ενημέρωσης του web site από την εφαρμογή G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ με τις φωτοαγγελίες ακινήτων
  • Εγκατάσταση του συστήματος διαχείρισης περιεχομένου G&G CMS -που επιτρέπει την άμεση και εύκολη διαχείριση του περιεχομένου του site - και εκπαίδευση του προσωπικού στη χρήση του
  • Βελτιστοποίηση και προώθηση του web site στις ελληνικές και ξένες μηχανές αναζήτησης (SEO)
Μόνιμο Link: ΕΣΤΙΑ Κτηματομεσιτική - Νέο site από τη G&G
Από: Γεωργία Θεοδωρλή στις 10:39 μμ
Τελευταία αλλαγή: 13/04/2009 3:38 μμ
Κατηγορίες: _Νέα της G&G_, Sites / Ιστοσελίδες

15/04/2008

Μεσιτικό Μποστανιάδης - Νέα εγκατάσταση G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ

G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ - Πρόγραμμα Μεσιτικού Γραφείου

Η G&G ολοκλήρωσε την εγκατάσταση της εφαρμογής G&G Μεσιτικό  στο μεσιτικό γραφείο "Μποστανιάδη" στον Εύοσμο, Θεσσαλονίκης

04/04/2008

Midland - Νέο site από τη G&G

 

Η G&G ολοκλήρωσε τη δημιουργία του web site http://www.midland.gr , της on-line παρουσίασης της κτηματομεσιτικής εταιρείας "Midland" στην Αθήνα.

Βασισμένο στις τεχνολογίες G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ - www.mesitiko.gandg.gr - και G&G CMS, στο site του γραφείου μπορείτε να βρείτε κατοικίες, επαγγελματικά, βιομηχανικά και τουριστικά ακίνητα και οικόπεδα στις περιοχές των Βορείων Προαστίων και Μεσογείων Αττικής και στην υπόλοιπη Ελλάδα καθώς και ακίνητα από το εξωτερικό και χώρες της Μέσης Ανατολής.

Η εταιρεία ξεκίνησε την δραστηριότητά της το 2001 και η έδρα της βρίσκεται στα Βριλήσσια (Λεωφ. Πεντέλης 25 & Αίαντος 2Α). Αρχές της δραστηριότητάς της αποτελούν οι σύγχρονοι τρόποι προώθησης των ακινήτων, η παροχή διευρυμένων υπηρεσιών που μπορούν να καλύψουν όλες τις ανάγκες ενός πελάτη και η δημιουργία επαγγελματικών σχέσεων εμπιστοσύνης και αποτελεσματικότητας προς την κατεύθυνση της μεγαλύτερης δυνατής ωφέλειας τόσο της πλευράς των αγοραστών όσο και την πλευρά των πωλητών.

Η MIDLAND αναλαμβάνοντας την πώληση, ενοικίαση, αντιπαροχή ή ανταλλαγή του ακινήτου σας, διαθέτει ένα εκτεταμένο δίκτυο διαφήμισης και προώθησης στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, τόσο μέσω εφημερίδων, εξειδικευμένων περιοδικών και διαδικτυακών τόπων, όσο και μέσω του ευρύτατου πελατολογίου που βρίσκεται καταγεγραμμένο και κωδικοποιημένο στα τερματικά της εταιρίας και που αυτομάτως ενημερώνεται μέσω e-mail, sms και τηλεφώνου για κάθε νέο ακίνητο που μπορεί να το ενδιαφέρει.


Η G&G παρείχε τις εξής υπηρεσίες στην Midland:

  • Εγκατάσταση της εφαρμογής οργάνωσης μεσιτικού γραφείου G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στα γραφεία της εταιρίας και εκπαίδευση του προσωπικού στη χρήση του
  • Σχεδίαση του εικαστικού του web site http://www.midland.gr , σύμφωνα με το πρότυπο web 2.0
  • Φιλοξενία (hosting) του web site της εταιρίας στους servers της G&G με 99.9% uptime
  • Εγκατάσταση του μηχανισμού αυτόματης ενημέρωσης του web site από την εφαρμογή G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ με τις φωτοαγγελίες ακινήτων
  • Εγκατάσταση του συστήματος διαχείρισης περιεχομένου G&G CMS -που επιτρέπει την άμεση και εύκολη διαχείριση του περιεχομένου του site - και εκπαίδευση του προσωπικού στη χρήση του
  • Βελτιστοποίηση και προώθηση του web site στις ελληνικές και ξένες μηχανές αναζήτησης (SEO)
Μόνιμο Link: Midland - Νέο site από τη G&G
Από: Γεωργία Θεοδωρλή στις 10:37 μμ
Τελευταία αλλαγή: 13/04/2009 3:38 μμ
Κατηγορίες: _Νέα της G&G_, Sites / Ιστοσελίδες

02/04/2008

GeoHome Corfu - Νέο Site από τη G&G

Η G&G ολοκλήρωσε τη δημιουργία του ιστοτόπου http://www.geohomecorfu.gr , της on-line παρουσίασης του κτηματομεσιτικού γραφείου "GeoHome" στην Κέρκυρα.

Βασισμένο στις τεχνολογίες G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ - www.mesitiko.gandg.gr - και G&G CMS, στο site του γραφείου μπορείτε να βρείτε πλήθος επιλεγμένων ακινήτων από την Κέρκυρα. Επίσης, στο site της GeoHome μπορείτε να ενημερωθείτε για τις κτηματομεσιτικές σας συναλλαγές καθώς και για το γραφείο και τις υπηρεσίες που παρέχει.

Το κτηματομεσιτικό γραφείο GeoHome λειτουργεί και εδρεύει στην Κέρκυρα. Ξεκινώντας την προσπάθεια του με κουράγιο και πίστη, έχει δημιουργήσει την απαιτούμενη υποδομή και έναν όμιλο συνεργατών που συνεχώς μεγαλώνει και επεκτείνεται και στην υπόλοιπη Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Ο κύριος στόχος και η φιλοσοφία του γραφείου GeoHome είναι η σωστή ενημέρωση και η καλύτερη εξυπηρέτηση του ενδιαφερόμενου για την πώληση ή την ανεύρεση του ακινήτου που τον αντιπροσωπεύει στην καλύτερη δυνατή τιμή με απόλυτη εχεμύθεια και όσο δυνατόν λιγότερο κόπο για τον ίδιο.

Η G&G παρείχε τις εξής υπηρεσίες στην GeoHome:

  • Εγκατάσταση της εφαρμογής οργάνωσης μεσιτικού γραφείου G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στα γραφεία της εταιρίας και εκπαίδευση του προσωπικού στη χρήση του
  • Σχεδίαση του εικαστικού του web site http://www.geohomecorfu.gr , σύμφωνα με το πρότυπο web 2.0
  • Φιλοξενία (hosting) του web site της εταιρίας στους servers της G&G με 99.9% uptime
  • Εγκατάσταση του μηχανισμού αυτόματης ενημέρωσης του web site από την εφαρμογή G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ με τις φωτοαγγελίες ακινήτων
  • Εγκατάσταση του συστήματος διαχείρισης περιεχομένου G&G CMS -που επιτρέπει την άμεση και εύκολη διαχείριση του περιεχομένου του site - και εκπαίδευση του προσωπικού στη χρήση του
  • Βελτιστοποίηση και προώθηση του web site στις ελληνικές και ξένες μηχανές αναζήτησης (SEO)
Μόνιμο Link: GeoHome Corfu - Νέο Site από τη G&G
Από: Γεωργία Θεοδωρλή στις 10:35 μμ
Τελευταία αλλαγή: 13/04/2009 3:38 μμ
Κατηγορίες: _Νέα της G&G_, Sites / Ιστοσελίδες

28/03/2008

Μεσιτικό Παπάζογλου - Νέα εγκατάσταση G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ

G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ - Πρόγραμμα Μεσιτικού Γραφείου

Η G&G ολοκλήρωσε την εγκατάσταση της εφαρμογής G&G Μεσιτικό  στο μεσιτικό γραφείο "Παπάζογλου" στην Αθήνα.

19/03/2008

Samos House - Νέα εγκατάσταση G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ

G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ - Πρόγραμμα Μεσιτικού Γραφείου

Η G&G ολοκλήρωσε την εγκατάσταση της εφαρμογής G&G Μεσιτικό στο μεσιτικό γραφείο "Samos House - Ιωάννης Λεμονής" στη Σάμο.

Μόνιμο Link: Samos House - Νέα εγκατάσταση G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ
Από: Γιώργος Στάθης στις 10:24 μμ
Τελευταία αλλαγή: 13/04/2009 3:38 μμ
Κατηγορίες: _Νέα της G&G_, Software Εγκαταστάσεις

26/02/2008

CreteLand Properties - Νέο Site από τη G&G

Η G&G - www.gandg.gr - ολοκλήρωσε τη δημιουργία του ιστοτόπου http://www.cretelandproperties.gr , της on-line παρουσίασης του κτηματομεσιτικού γραφείου "CreteLand Properties - Ματζαράκης Δημήτρης", στην παραλία Παχιάς Αμμου, στην Ιεράπετρα.

Βασισμένο στις τεχνολογίες G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ - www.mesitiko.gandg.gr - και G&G CMS, στο site του γραφείου μπορείτε να βρείτε επιλεγμένα ακίνητα από την Κρήτη και κυρίως την περιοχή του Λασιθίου, τον Αγιο Αντώνιο, τον Αγιο Νικόλαο, το Καβούσι, το Καλό Χωριό και την Παχιά Αμμο. Επίσης, θα διαβάσετε χρήσιμες πληροφορίες για την περιοχή, τις κτηματομεσιτικές σας συναλλαγές καθώς και το γραφείο και τις υπηρεσίες που παρέχει.

Η Εταιρεία CreteLand Properties δημιουργήθηκε το 2002 με συλλογική εργασία, υπευθυνότητα, αυστηρή οργάνωση και πάνω απ' όλα με αγάπη και όρεξη για προσφορά. Κύρια λειτουργία της εταιρείας είναι η εύρεση του κατάλληλου μέρος για να κάνετε τα όνειρά σας πραγματικότητα, σύμφωνα πάντα με τις οικονομικές σας δυνατότητες.

Η G&G παρείχε τις εξής υπηρεσίες στη CreteLand Properties:

  • Εγκατέστησε την εφαρμογή οργάνωσης μεσιτικού γραφείου G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στα γραφεία της εταιρίας και εκπαίδευση του προσωπικού στη χρήση του
  • Σχεδίασε το εικαστικού του web site http://www.cretelandproperties.gr , σύμφωνα με το πρότυπο web 2.0
  • Ανέλαβε την φιλοξενία (hosting) του web site της εταιρίας στους servers της G&G με 99.9% uptime
  • Εγκατέστησε τον μηχανισμό αυτόματης ενημέρωσης του web site από την εφαρμογή G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ με τις φωτοαγγελίες ακινήτων
  • Εγκατέστησε το σύστημα διαχείρισης περιεχομένου G&G CMS -που επιτρέπει την άμεση και εύκολη διαχείριση του περιεχομένου του site - και εκπαίδευση του προσωπικού στη χρήση του
  • Ανέλαβε την βελτιστοποίηση και προώθηση του web site στις ελληνικές και ξένες μηχανές αναζήτησης (SEO)
Μόνιμο Link: CreteLand Properties - Νέο Site από τη G&G
Από: Γεωργία Θεοδωρλή στις 2:45 μμ
Τελευταία αλλαγή: 13/04/2009 3:37 μμ
Κατηγορίες: _Νέα της G&G_, Sites / Ιστοσελίδες

06/02/2008

Halkidiki Estate - Νέο site από τη G&G

Η G&G - www.gandg.gr - ολοκλήρωσε τη δημιουργία του ιστοτόπου http://www.halkidiki-estate.com , της on-line παρουσίασης του κτηματομεσιτικού γραφείου "Κτηματομεσιτική Καλογήρου".

Βασισμένο στις τεχνολογίες G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ - www.mesitiko.gandg.gr - και G&G CMS, στο site του γραφείου μπορείτε να βρείτε δεκάδες επιλεγμένα ακίνητα από την Χαλκιδική και κυρίως την Κασσάνδρα (1ο πόδι), χρήσιμες πληροφορίες για τις κτηματομεσιτικές σας συναλλαγές καθώς και πληροφορίες για το μεσιτικό γραφείο και τις υπηρεσίες που παρέχει.

Το μεσιτικό γραφείο Halkidiki-RealEstate (Κτηματομεσιτική Καλογήρου), το οποίο εδρεύει στη Σίβηρη Χαλκιδικης από το 1994, έχει ως στόχους την καλύτερη δυνατή απόδοση συνεργασίας με τους πελάτες του και την ενίσχυση της αξιοπιστίας στην αγορά μέσω των προτεινόμενων επιλογών του. Μέσω των ολοκληρωμένων συστημάτων αναζήτησης και προώθησης ακινήτων που εφαρμόζει αποτελεί την καλύτερη λύση για εύρεση ή προώθηση του ακινήτου σας τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Η G&G παρείχε τις εξής υπηρεσίες στη Κτηματομεσιτική Καλογήρου:

  • Εγκατέστησε την εφαρμογή οργάνωσης μεσιτικού γραφείου G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στα γραφεία της εταιρίας και εκπαίδευση του προσωπικού στη χρήση του
  • Σχεδίασε το εικαστικού του web site http://www.halkidiki-estate.com , σύμφωνα με το πρότυπο web 2.0
  • Ανέλαβε την φιλοξενία (hosting) του web site της εταιρίας στους servers της G&G με 99.9% uptime
  • Εγκατέστησε τον μηχανισμό αυτόματης ενημέρωσης του web site από την εφαρμογή G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ με τις φωτοαγγελίες ακινήτων
  • Εγκατέστησε το σύστημα διαχείρισης περιεχομένου G&G CMS -που επιτρέπει την άμεση και εύκολη διαχείριση του περιεχομένου του site - και εκπαίδευση του προσωπικού στη χρήση του
  • Ανέλαβε την βελτιστοποίηση και προώθηση του web site στις ελληνικές και ξένες μηχανές αναζήτησης (SEO)
Μόνιμο Link: Halkidiki Estate - Νέο site από τη G&G
Από: Γεωργία Θεοδωρλή στις 11:01 πμ
Τελευταία αλλαγή: 13/04/2009 3:37 μμ
Κατηγορίες: _Νέα της G&G_, Sites / Ιστοσελίδες

31/01/2008

ΕΠΕΚΤΑΣΗ Real Estate - Νέα εγκατάσταση G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ

G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ - Πρόγραμμα Μεσιτικού Γραφείου

Η G&G ολοκλήρωσε την εγκατάσταση της εφαρμογής G&G Μεσιτικό στο μεσιτικό γραφείο ΕΠΕΚΤΑΣΗ Real Estate Γ. Παπαπαναγιωτάκης στο Ναύπλιο στην Αργολίδα.

Μόνιμο Link: ΕΠΕΚΤΑΣΗ Real Estate - Νέα εγκατάσταση G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ
Από: Γιώργος Στάθης στις 10:15 πμ
Τελευταία αλλαγή: 13/04/2009 3:37 μμ
Κατηγορίες: _Νέα της G&G_, Software Εγκαταστάσεις

23/01/2008

ΕΣΤΙΑ Κτηματομεσιτική - Νέα εγκατάσταση G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ

G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ - Πρόγραμμα Μεσιτικού Γραφείου

Η G&G ολοκλήρωσε την εγκατάσταση της εφαρμογής G&G Μεσιτικό στο μεσιτικό γραφείο ΕΣΤΙΑ Κτηματομεσιτική Π.Κιούση Σ.Ρήγα Ο.Ε. στην Λιβαδειά.

30/12/2007

Ευχές για το νέο έτος

Ευχές για ένα 2008 γεμάτο υγεία, ευτυχία, επιτυχία και αγάπη  

17/12/2007

See:Real - Νέο site από τη G&G

 

Η G&G - www.gandg.gr - ολοκλήρωσε τη δημιουργία του ιστοτόπου http://www.seereal.gr, της on-line παρουσίασης του κτηματομεσιτικού γραφείου see:real στα Βόρεια Προάστια της Αθήνας.

Βασισμένο στις τεχνολογίες G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ - www.mesitiko.gandg.gr - και G&G CMS, στο site της εταιρείας μπορείτε να βρείτε δεκάδες επιλεγμένα ακίνητα από τα Βόρεια Προάστια της Αθήνας αλλά και από άλλες περιοχές της Ελλάδας, χρήσιμες πληροφορίες για τις κτηματομεσιτικές σας συναλλαγές καθώς και πληροφορίες για την εταιρεία.

Το προσωπικό του see:real εργάζεται στον τομέα των μεσιτικών συναλλαγών για περισσότερο από δέκα χρόνια και, έχοντας συνεργαστεί με μεγάλα μεσιτικά γραφεία των Αθηνών, ασχολείται κυρίως με τις περιοχές των Βορείων Προαστίων όπως, Φιλοθέη, Ψυχικό, Χαλάνδρι, Κηφισιά, Βριλήσσια.

Με εμπειρία, τεχνογνωσία, επαγγελματισμό, και ακεραιότητα οι συνεργάτες του see:real προσπαθούν συνεχώς να βελτιώνονται ώστε να εκπροσωπούν τους πελάτες τους όσο πιο άρτια γίνεται.

Η G&G παρείχε τις εξής υπηρεσίες στο μεσιτικό γραφείο see:real:

  • Εγκατάσταση της εφαρμογής οργάνωσης μεσιτικού γραφείου G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στα γραφεία της εταιρίας και εκπαίδευση του προσωπικού στη χρήση του
  • Σχεδίαση του εικαστικού του web site http://www.seereal.gr , σύμφωνα με το πρότυπο web 2.0, συμπληρώνοντας και επεκτείνοντας την προϋπάρχουσα εταιρική ταυτότητα της εταιρείας
  • Φιλοξενία (hosting) του web site της εταιρίας στους servers της G&G με 99.9% uptime
  • Εγκατάσταση του μηχανισμού αυτόματης ενημέρωσης του web site από την εφαρμογή G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ με τις φωτοαγγελίες ακινήτων
  • Εγκατάσταση του συστήματος διαχείρισης περιεχομένου G&G CMS -που επιτρέπει την άμεση και εύκολη διαχείριση του περιεχομένου του site - και εκπαίδευση του προσωπικού στη χρήση του
  • Βελτιστοποίηση και προώθηση του web site στις ελληνικές και ξένες μηχανές αναζήτησης (SEO)
Μόνιμο Link: See:Real - Νέο site από τη G&G
Από: Γεωργία Θεοδωρλή στις 1:30 μμ
Τελευταία αλλαγή: 13/04/2009 3:37 μμ
Κατηγορίες: _Νέα της G&G_, Sites / Ιστοσελίδες

14/12/2007

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ Κατασκευαστική - Ανανεωμένο site από τη G&G

Η G&G - www.gandg.gr - ολοκλήρωσε την ανανέωση της ιστοσελίδας http://www.anastasiadis-estate.gr , της on-line παρουσίασης της κατασκευαστικής εταιρείας Αναστασιάδης Κατασκευαστική στην Κάριανη Καβάλας.

Βασισμένο στις τεχνολογίες G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ - www.mesitiko.gandg.gr - και G&G CMS, στο site της εταιρείας μπορείτε να ενημερωθείτε για τα διαθέσιμα παραθαλάσσια οικόπεδα στην περιοχή του Δήμου Ορφανού καθώς και για τις εξοχικές κατοικίες που έχει κατασκευάσει η εταιρεία. Επίσης μπορείτε να ενημερωθείτε αναλυτικά για την περιοχή, τα αξιοθέατα, τις παραλίες και τις ανέσεις της περιοχής.

Σε απόσταση μόλις 1 ώρας από τη Θεσσαλονίκη, η περιοχή της Κάριανης αποτελεί τον ιδανικό προορισμό τόσο για τις διακοπές των Θεσσαλονικέων όσο και για την αγορά παραθαλάσσιων οικοπέδων και την ανέγερση της εξοχικής τους κατοικίας.

Η κατασκευαστική εταιρεία Αναστασιάδης δραστηριοποιείται επαγγελματικά στην παραλία Κάριανης και στις περιοχές Ορφανίου, Οφρυνίου και Τούζλα του Δήμου Ορφανού Καβάλας από το 1996. Είναι οικογενειακή επιχείρηση και έχει ως πρώτο μέλημά της την δημιουργία σχέσεων εμπιστοσύνης με τους πελάτες της.

Η G&G παρείχε τις εξής υπηρεσίες στη κατασκευαστική εταιρεία Αναστασιάδης:

  • Εγκατάσταση της εφαρμογής οργάνωσης μεσιτικού γραφείου G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στα γραφεία της εταιρίας και εκπαίδευση του προσωπικού στη χρήση του
  • Ανάλυση και δημιουργία του πλάνου ανανέωσης του web site με ξεκάθαρη στόχευση
  • Σχεδίαση του νέου λογότυπου της εταιρείας
  • Σχεδίαση του εικαστικού του web site http://www.anastasiadis-estate.gr , σύμφωνα με το πρότυπο web 2.0
  • Φιλοξενία (hosting) του web site της εταιρίας στους servers της G&G με 99.9% uptime
  • Εγκατάσταση του μηχανισμού αυτόματης ενημέρωσης του web site από την εφαρμογή G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ με τις φωτοαγγελίες ακινήτων
  • Εγκατάσταση του συστήματος διαχείρισης περιεχομένου G&G CMS -που επιτρέπει την άμεση και εύκολη διαχείριση του περιεχομένου του site - και εκπαίδευση του προσωπικού στη χρήση του
  • Βελτιστοποίηση και προώθηση του web site στις ελληνικές και ξένες μηχανές αναζήτησης (SEO)

26/11/2007

Quality Investment - Νέο site από τη G&G

Quality Investment Site Thumbnail  

Η G&G - www.gandg.gr - ολοκλήρωσε τη δημιουργία του ιστοτόπου http://www.quality-investment.com , της on-line παρουσίασης του κτηματομεσιτικού τμήματος της εταιρείας South Crete Tours S.A. με έδρα την Ιεράπετρα Κρήτης.

Βασισμένο στις τεχνολογίες G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ - www.mesitiko.gandg.gr - και G&G CMS, στο site της εταιρείας μπορείτε να βρείτε δεκάδες επιλεγμένα τουριστικά ακίνητα από την Κρήτη, χρήσιμες πληροφορίες για τις κτηματομεσιτικές σας συναλλαγές καθώς και πληροφορίες για τις υπηρεσίες της εταιρείας που εκτός από τις μεσιτικές περιλαμβάνουν τεχνικές και τουριστικές.

Με την εμπειρία των 29 ετών στις τουριστικές επιχειρήσεις, η εταιρία South Crete Tours S.A. έχει εξειδικευτεί στον τομέα του εισερχόμενου τουρισμού από τις περισσότερες Ευρωπαϊκές χώρες και συνεργάζεται άμεσα με μερικούς από τους μεγαλύτερους Τουριστικούς Οργανισμούς της Ευρώπης.

Στο μεσιτικό χώρο η εξειδίκευση της εταιρείας στοχεύει στις πωλήσεις πολυτελών βιλλών, εξοχικών κατοικιών, παραδοσιακών οικιών σε γραφικά χωριά της Κρήτης, καθώς και σε μεγάλες εκτάσεις με προοπτικές μεγάλων - κερδοφόρων τουριστικών επενδύσεων.

Η G&G παρείχε τις εξής υπηρεσίες στη Quality Investment:

  • Εγκατάσταση της εφαρμογής οργάνωσης μεσιτικού γραφείου G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στα γραφεία της εταιρίας και εκπαίδευση του προσωπικού στη χρήση του
  • Σχεδίαση του εικαστικού του web site www.quality-investment.com , σύμφωνα με το πρότυπο web 2.0
  • Φιλοξενία (hosting) του web site της εταιρίας στους servers της G&G με 99.9% uptime
  • Εγκατάσταση του μηχανισμού αυτόματης ενημέρωσης του web site από την εφαρμογή G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ με τις φωτοαγγελίες ακινήτων
  • Εγκατάσταση του συστήματος διαχείρισης περιεχομένου G&G CMS -που επιτρέπει την άμεση και εύκολη διαχείριση του περιεχομένου του site - και εκπαίδευση του προσωπικού στη χρήση του
  • Βελτιστοποίηση και προώθηση του web site στις ελληνικές και ξένες μηχανές αναζήτησης (SEO)
Μόνιμο Link: Quality Investment - Νέο site από τη G&G
Από: Γεωργία Θεοδωρλή στις 8:08 πμ
Τελευταία αλλαγή: 13/04/2009 3:37 μμ
Κατηγορίες: _Νέα της G&G_, Sites / Ιστοσελίδες

08/11/2007

Ανανεωμένο site για το portal Ακινήτων Ηπείρου vreSpiti από τη G&G

vreSpiti - Διαχείριση ακινήτων Ηπείρου - Ιονίου

Η G&G - www.gandg.gr - ολοκλήρωσε την ανακατασκευή του vreSpiti - www.vrespiti.gr - του portal παρουσίασης ακινήτων και οικοδομικών εταιριών της Ηπείρου.

Βασισμένο στις τεχνολογίες G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ - www.mesitiko.gandg.gr - και G&G CMS, το portal vreSpiti παρουσιάζει εκατοντάδες φωτοαγγελίες ακινήτων από την Ήπειρο και τα νησιά του Ιονίου καθώς και μεγάλο αριθμό εταιριών του δομικού χώρου.

Το vreSpiti παρέχει την πληρέστερη πληροφόρηση όσον αφορά την αγορά, πώληση ή ενοικίαση ακινήτων στα Ιωάννινα, την περιοχή της Ηπείρου και τα νησιά του Ιονίου. Επίσης, μέσω του Καταλόγου Εταιριών που ενσωματώνει παρέχει εύκολη και γρήγορη εύρεση εταιριών που καλύπτουν τις ανάγκες ανέγερσης, επισκευής, ανακαίνισης, εξοπλισμού και διακόσμησης των ακινήτων της περιοχής.

Η G&G παρείχε τις εξής υπηρεσίες στο vreSpiti:

  • Εγκατάσταση της εφαρμογής οργάνωσης μεσιτικού γραφείου G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ στα γραφεία της εταιρίας και εκπαίδευση του προσωπικού στη χρήση του
  • Ανανέωση του λογοτύπου της εταιρίας
  • Σχεδίαση του νέου εικαστικού του web site vreSpiti, σύμφωνα με το πρότυπο web 2.0
  • Φιλοξενία (hosting) του web site της εταιρίας στους servers της G&G με 99.9% uptime
  • Εγκατάσταση του μηχανισμού αυτόματης ενημέρωσης του web site από την εφαρμογή G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ με τις φωτοαγγελίες ακινήτων
  • Εγκατάσταση του συστήματος διαχείρισης περιεχομένου G&G CMS και εκπαίδευση του προσωπικού στη χρήση του
  • Εγκατάσταση της επέκτασης Καταλόγου Επιχειρήσεων στο G&G CMS και εκπαίδευση του προσωπικού της εταιρίας στη χρήση του
  • Βελτιστοποίηση και προώθηση του web site στις ελληνικές και ξένες μηχανές αναζήτησης (SEO)

19/10/2007

ΒΟΙΩΤΙΑ Κτηματομεσιτική - Νέα εγκατάσταση G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ

G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ - Πρόγραμμα Μεσιτικού Γραφείου

Η G&G ολοκλήρωσε την εγκατάσταση της εφαρμογής G&G Μεσιτικό στο μεσιτικό γραφείο "ΒΟΙΩΤΙΑ Κτηματομεσιτική" στη Λιβαδειά.

11/10/2007

ΧΟΥΣΤΟΥΛΑΚΗ Ιλιάδα - Νέα εγκατάσταση G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ

G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ - Πρόγραμμα Μεσιτικού Γραφείου

Η G&G ολοκλήρωσε την εγκατάσταση της εφαρμογής G&G Μεσιτικό στο μεσιτικό γραφείο "ΧΟΥΣΤΟΥΛΑΚΗ Ιλιάδα" στο Βόλο.

Μόνιμο Link: ΧΟΥΣΤΟΥΛΑΚΗ Ιλιάδα - Νέα εγκατάσταση G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ
Από: Γιώργος Στάθης στις 1:49 μμ
Τελευταία αλλαγή: 13/04/2009 3:36 μμ
Κατηγορίες: _Νέα της G&G_, Software Εγκαταστάσεις

08/10/2007

ΓΑΙΟΠΟΛΙΣ - Νέα εγκατάσταση G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ

G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ - Πρόγραμμα Μεσιτικού Γραφείου

Η G&G ολοκλήρωσε την εγκατάσταση της εφαρμογής G&G Μεσιτικό στο μεσιτικό γραφείο "ΓΑΙΟΠΟΛΙΣ Τσίτος Γεώργιος" στην Πεύκη.

Μόνιμο Link: ΓΑΙΟΠΟΛΙΣ - Νέα εγκατάσταση G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ
Από: Γιώργος Στάθης στις 1:48 μμ
Τελευταία αλλαγή: 13/04/2009 3:36 μμ
Κατηγορίες: _Νέα της G&G_, Software Εγκαταστάσεις

05/10/2007

See:Real - Νέα εγκατάσταση G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ

G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ - Πρόγραμμα Μεσιτικού Γραφείου

Η G&G ολοκλήρωσε την εγκατάσταση της εφαρμογής G&G Μεσιτικό στο μεσιτικό γραφείο "See:Real" στην Αθήνα.

Επίσης ανέλαβε την κατασκευή του web site του γραφείου το οποίο θα είναι σύντομα on-line

Μόνιμο Link: See:Real - Νέα εγκατάσταση G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ
Από: Γιώργος Στάθης στις 1:46 μμ
Τελευταία αλλαγή: 13/04/2009 3:37 μμ
Κατηγορίες: _Νέα της G&G_, Software Εγκαταστάσεις

27/09/2007

Σαντοριναίος Μάρκος - Νέο site από τη G&G

ΣΑΝΤΟΡΙΝΑΙΟΣ Μάρκος

H G&G ολοκλήρωσε την κατασκευή του site του μεσιτικού γραφείου "ΣΑΝΤΟΡΙΝΑΙΟΣ Μάρκος" στον Πειραιά.

Μεσιτικό Γραφείο ΣΑΝΤΟΡΙΝΑΙΟΣ Μάρκος

Στο site του γραφείου θα βρείτε:

  • Λίστα και φωτογραφίες από ακίνητα στον Πειραιά
  • Εξοχικές κατοικίες στην Μύκονο
  • Παρουσίαση του γραφείου και των υπηρεσιών που παρέχει
  • Πολλά χρήσιμα άρθρα για τις κτηματομεσιτικές σας συναλλαγές
Το web site του μεσιτικόυ γραφέιου "ΣΑΝΤΟΡΙΝΑΙΟΣ Μάρκος" μπορείτε να το επισκεφτείτε στη διεύθυνση: http://www.santorinaios.gr
Μόνιμο Link: Σαντοριναίος Μάρκος - Νέο site από τη G&G
Από: Γεωργία Θεοδωρλή στις 1:43 μμ
Τελευταία αλλαγή: 13/04/2009 3:36 μμ
Κατηγορίες: _Νέα της G&G_, Sites / Ιστοσελίδες

14/09/2007

Immoconsult - Νέο site από την G&G

Immoconsult

H G&G ολοκλήρωσε την κατασκευή του site της εταιρείας συμβούλων ακίνητης περιουσίας "Immoconsult" στην Αθήνα.

Σύμβουλοι Ακινήτων

Στο site της εταιρείας θα βρείτε:

  • Πληροφορίες για το ιστορικό και τους στόχους τις εταιρείας
  • Αναλυτική παρουσίαση των συμβουλευτικών υπηρεσιών που παρέχει η εταιρεία στους πελάτες τη
  • Νέα από τον κτηματομεσιτικό χώρο
  • Δημοσιεύσεις της εταιρείας και των στελεχών της σχετικά με την αποτελεσματική αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας
Το web site του μεσιτικόυ γραφέιου "Immoconsult" μπορείτε να το επισκεφτείτε στη διεύθυνση: http://www.immoconsult.gr
Μόνιμο Link: Immoconsult - Νέο site από την G&G
Από: Γεωργία Θεοδωρλή στις 4:15 μμ
Τελευταία αλλαγή: 13/04/2009 3:36 μμ
Κατηγορίες: _Νέα της G&G_, Sites / Ιστοσελίδες

Vita & Casa - Νέο Site από τη G&G

Vita & Casa

H G&G ολοκλήρωσε την κατασκευή του site του μεσιτικού γραφείου "Vita & Casa" στην Αθήνα.

Στο site του γραφείου θα βρείτε:

  • Υψηλής ποιότητας ακίνητα στην περιοχή της Αθήνας
  • Πλήρη παρουσίαση ακινήτων με φωτογραφίες και αναλυτικές περιγραφές
  • Πληροφορίες για την μεσιτική αγορά
Το web site του μεσιτικόυ γραφέιου "Vita & Casa" μπορείτε να το επισκεφτείτε στη διεύθυνση: http://www.vitacasa.gr
Μόνιμο Link: Vita & Casa - Νέο Site από τη G&G
Από: Γεωργία Θεοδωρλή στις 4:13 μμ
Τελευταία αλλαγή: 13/04/2009 3:36 μμ
Κατηγορίες: _Νέα της G&G_, Sites / Ιστοσελίδες

06/08/2007

Parthenon Real Estate - Νέο site από τη G&G

PARTHENON Real Estate

H G&G ολοκλήρωσε την κατασκευή του website της μεσιτικής εταιρείας "PARTHENON Real Estate" με έδρα τη Θεσσαλονίκη και γραφεία σε πολλές πόλεις της Ελλάδας αλλά και του εξωτερικού.

PARTHENON Real Estate

Στο site της εταιρείας θα βρείτε:

  • Περισότερα από 3.000 ακίνητα στην Ελλάδα και την Ευρώπη.
  • Πλήρη παρουσίαση ακινήτων με φωτογραφίες και αναλυτικές περιγραφές
  • Νέα και πληροφορίες για την εταιρεία

Το web site του μεσιτικόυ γραφέιου "PARTHENON Real Estate" μπορείτε να το επισκεφτείτε στη διεύθυνση: http://www.parthenonestate.gr

Μόνιμο Link: Parthenon Real Estate - Νέο site από τη G&G
Από: Γεωργία Θεοδωρλή στις 9:36 μμ
Τελευταία αλλαγή: 13/04/2009 3:36 μμ
Κατηγορίες: _Νέα της G&G_, Sites / Ιστοσελίδες

04/08/2007

PARVERIS Real Estate - Νέο web site από τη G&G

PARVERIS Real Estate

H G&G ολοκλήρωσε την κατασκευή του website του μεσιτικού γραφείου "PARVERIS Real Estate" στην Κω.

ΠΑΡΒΕΡΗΣ Real Estate

Στο site του γραφείου θα βρείτε:

  • Κατοικίες, γη και επαγγελματικά ακίνητα από το νησί της Κω και άλλα μέρη της Ελλάδας
  • Πλήρη παρουσίαση ακινήτων με φωτογραφίες και αναλυτικές περιγραφές
  • Πληροφορίες για την Ελλάδα και το νησί της Κω
  • Χρήσιμα άρθρα για τις κτηματομεσιτικές σας συναλλαγές
Μόνιμο Link: PARVERIS Real Estate - Νέο web site από τη G&G
Από: Γεωργία Θεοδωρλή στις 1:50 μμ
Τελευταία αλλαγή: 13/09/2011 12:30 μμ
Κατηγορίες: _Νέα της G&G_, Sites / Ιστοσελίδες

13/07/2007

ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΠΟΝΤΟΣ Μορφωτικός Ποντιακός Σύλλογος Κορινού - Νέο site από τη G&G

Μορφωτικός Ποντιακός Σύλλογος Κορινού ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΠΟΝΤΟΣ

H G&G ολοκλήρωσε την κατασκευή του site του Μορφωτικού Ποντιακού Συλλόγου Κορινού "ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΠΟΝΤΟΣ".

ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΠΟΝΤΟΣ Μορφωτικός Ποντιακός Σύλλογος Κορινού


Στο site του συλλόγου θα βρείτε:
  • Πληροφορίες για το ιστορικό, το καταστατικό και τα μέλη του συλλόγου
  • Δυνατότητα on-line αίτησης νέου μέλους
  • Πληροφορίες για τα τμήματα του συλλόγου (χορευτικό, νεολαίας, θεατρικής σκηνής, χορωδίας κ.α.)
  • Νέα και εκδηλώσεις του συλλόγου
  • Αρθρα σχετικά με την ιστορία του Πόντο
  • Αρθρα και πληροφορίες για το δήμο Κορινού

Το site του Μορφωτικού Ποντιακού Συλλόγου Κορινού "ΕΥΞΕΙΝΟΣ ΠΟΝΤΟΣ" μπορείτε να το επισκεφτείτε στη διεύθυνση: http://www.euxeinospontos.gr

02/07/2007

Sigma Kapa Αποστολίδη - Νέο site από τη G&G

Sigma Kapa Αποστολίδη

H G&G ολοκλήρωσε την κατασκευή του site της Τεχνικής - Κατασκευαστικής Εταιρείας "Sigma Kapa Αποστολίδη" στη Θεσσαλονίκη.

Τεχνικό Κατασκευαστικό Γραφείο Sigma Kapa
http://www.sigmakapa.gr 


Στο site του γραφείου θα βρείτε:

  • Πληροφορίες για την εταιρεία και τη φιλοσοφία της
  • Το αντικείμενο των εργασιών της και το είδος των ακινήτων που κατασκευάζει
  • Αναλυτική παρουσίαση των έργων της εταιρείας
  • Παρουσίαση των ακινήτων που είναι διαθέσιμα προς πώληση
  • Στοιχεία επικοινωνίας με την εταιρεία
Μόνιμο Link: Sigma Kapa Αποστολίδη - Νέο site από τη G&G
Από: Γεωργία Θεοδωρλή στις 4:48 μμ
Τελευταία αλλαγή: 13/04/2009 3:36 μμ
Κατηγορίες: _Νέα της G&G_, Sites / Ιστοσελίδες

Crete Land Properties - Νέα εγκατάσταση G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ

G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ - Πρόγραμμα Μεσιτικού Γραφείου

Η G&G ολοκλήρωσε την εγκατάσταση της εφαρμογής G&G Μεσιτικό στο μεσιτικό γραφείο "Crete Land Properties" στην Παχιά Αμμο στην Ιεράπετρα Κρήτης.

Επίσης ανέλαβε την κατασκευή του web site του γραφείου το οποίο θα είναι σύντομα on-line

Μόνιμο Link: Crete Land Properties - Νέα εγκατάσταση G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ
Από: Γιώργος Στάθης στις 4:32 μμ
Τελευταία αλλαγή: 13/04/2009 3:36 μμ
Κατηγορίες: _Νέα της G&G_, Software Εγκαταστάσεις

27/06/2007

BDG Real Estate - Νέο site από τη G&G

BDG Real Estate

H G&G ολοκλήρωσε την κατασκευή του website του μεσιτικού γραφείου "BDG Real Estate" στo Αργοστόλι, Κεφαλονιά.

BDG Real Estate

Στο site του γραφείου θα βρείτε:

  • Κατοικίες, γη και επαγγελματικά ακίνητα από το Αργοστόλι, την Κεφαλονιά και άλλα μέρη της Ελλάδα
  • Πλήρη παρουσίαση ακινήτων με φωτογραφίες και αναλυτικές περιγραφές
  • Πληροφορίες για την Ελλάδα και το νησί της Κεφαλονιάς
  • Χρήσιμα links και άρθρα για τις κτηματομεσιτικές σας συναλλαγές

Το web site του μεσιτικόυ γραφέιου "BDG Real Estate" μπορείτε να το επισκεφτείτε στη διεύθυνση: http://www.bdg.gr

Μόνιμο Link: BDG Real Estate - Νέο site από τη G&G
Από: Γεωργία Θεοδωρλή στις 4:44 μμ
Τελευταία αλλαγή: 13/04/2009 3:35 μμ
Κατηγορίες: _Νέα της G&G_, Sites / Ιστοσελίδες

16/06/2007

Santell - Levant Α.Ε. - Νέο site από τη G&G

Santell - Levant Α.Ε.

H G&G ολοκλήρωσε την κατασκευή του site της εταιρείας παραγωγής φυσικών καλυντικών Santell, Levant A.E.

Καλυντικά Santell

Στο site της εταιρεία θα βρείτε πληροφορίες για:

  • Το ιστορικό της εταιρείας, τους στόχους της και την ποιότητα κατασκευής των προϊόντων της
  • Αναλυτική Παρουσίαση όλως των σειρών καλυντικών της εταιρείας (κρέμες, μακιγιάζ, σαμπουάν, μάσκες, αντρική σειρα, κλπ)
  • Πληροφορίες για τις επιτυχημένες συνεργασίες της εταιρείας
  • Στοιχεία επικοινωνία

Το web site της εταιρείας καλυντικών "Santell - Levant Α.Ε." μπορείτε να το επισκεφτείτε στη διεύθυνση: http://www.santell.gr

Μόνιμο Link: Santell - Levant Α.Ε. - Νέο site από τη G&G
Από: Γεωργία Θεοδωρλή στις 4:40 μμ
Τελευταία αλλαγή: 13/04/2009 3:35 μμ
Κατηγορίες: _Νέα της G&G_, Sites / Ιστοσελίδες

14/06/2007

ΠΑΡΒΕΡΗΣ Real Estate - Νέα εγκατάσταση G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ

G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ - Πρόγραμμα Μεσιτικού Γραφείου

Η G&G ολοκλήρωσε την εγκατάσταση της εφαρμογής G&G Μεσιτικό στο μεσιτικό γραφείο "ΠΑΡΒΕΡΗΣ Real Estate" στην Κω.

Επίσης ανέλαβε την κατασκευή του web site του γραφείου το οποίο θα είναι σύντομα on-line

Μόνιμο Link: ΠΑΡΒΕΡΗΣ Real Estate - Νέα εγκατάσταση G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ
Από: Γιώργος Στάθης στις 4:30 μμ
Τελευταία αλλαγή: 13/04/2009 3:35 μμ
Κατηγορίες: _Νέα της G&G_, Software Εγκαταστάσεις

08/06/2007

ΓΑΙΑ Κτηματομεστική Βόρειας Κέρκυρας - Νέα εγκατάσταση G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ

G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ - Πρόγραμμα Μεσιτικού Γραφείου

Η G&G ολοκλήρωσε την εγκατάσταση της εφαρμογής G&G Μεσιτικό στο μεσιτικό γραφείο "ΓΑΙΑ Κτηματομεσιτική Βόρειας Κέρκυρας" στην Κέρκυρα.

Επίσης ανέλαβε την κατασκευή του web site του γραφείου το οποίο θα είναι σύντομα on-line

26/05/2007

Καλό καλοκαίρι με το goCamping.gr

Go Camping in Greece  

Ο πληρέστερος κατάλογος των Ελληνικών Κάμπινγκ

www.gocamping.gr

Για τις καλοκαιρινές σας διακοπές μπορείτε να επισκεφτείτε τον κατάλογο των ελληνικών camping, "goCamping.gr".

Στο goCamping.gr μπορείτε να βρείτε κάμπινγκ στις περιοχές που σας ενδιαφέρουν, κάνοντας:

Η Ελλάδα είναι μία από τις πιο όμορφες χώρες για διακοπές σε ένα από τα πολυάριθμα κάμπινγκ της. Επιλέξτε τον προορισμός σας, βρείτε τα κάμπινγκ που υπάρχουν κοντά και ... καλές διακοπές!

Μόνιμο Link: Καλό καλοκαίρι με το goCamping.gr
Από: Γεωργία Θεοδωρλή στις 3:56 μμ
Τελευταία αλλαγή: 26/05/2007 4:06 μμ
Κατηγορίες: _Νέα της G&G_, Διάφορα

24/05/2007

Vita & Casa - Νέα εγκατάσταση G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ

G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ - Πρόγραμμα Μεσιτικού Γραφείου

Η G&G ολοκλήρωσε την εγκατάσταση της εφαρμογής G&G Μεσιτικό στο μεσιτικό γραφείο "VITA & CASA " στην Αθήνα.

Επίσης ανέλαβε την κατασκευή του web site του γραφείου το οποίο θα είναι σύντομα on-line

Μόνιμο Link: Vita & Casa - Νέα εγκατάσταση G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ
Από: Γιώργος Στάθης στις 2:55 μμ
Τελευταία αλλαγή: 13/04/2009 3:34 μμ
Κατηγορίες: _Νέα της G&G_, Software Εγκαταστάσεις

11/05/2007

ΣΑΝΤΟΡΙΝΑΙΟΣ - Νέα εγκατάσταση G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ

G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ - Πρόγραμμα Μεσιτικού Γραφείου

Η G&G ολοκλήρωσε την εγκατάσταση της εφαρμογής G&G Μεσιτικό στο μεσιτικό γραφείο "ΣΑΝΤΟΡΙΝΑΙΟΣ " στον Πειραιά.

Επίσης ανέλαβε την κατασκευή του web site του γραφείου το οποίο θα είναι σύντομα on-line

Μόνιμο Link: ΣΑΝΤΟΡΙΝΑΙΟΣ - Νέα εγκατάσταση G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ
Από: Γιώργος Στάθης στις 9:22 μμ
Τελευταία αλλαγή: 13/04/2009 3:34 μμ
Κατηγορίες: _Νέα της G&G_, Software Εγκαταστάσεις

10/05/2007

Self Acting Flow Α.Ε. - Νέα εγκατάσταση από τη G&G

G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ - Πρόγραμμα Μεσιτικού Γραφείου

Η G&G ολοκλήρωσε την εγκατάσταση της εφαρμογής G&G Μεσιτικό στην ετιαρεία "Self Acting Flow " στην Αθήνα.

Επίσης ανέλαβε την κατασκευή του web site της εταιρείας το οποίο θα είναι σύντομα on-line

Μόνιμο Link: Self Acting Flow Α.Ε. - Νέα εγκατάσταση από τη G&G
Από: Γιώργος Στάθης στις 9:21 μμ
Τελευταία αλλαγή: 13/04/2009 3:34 μμ
Κατηγορίες: _Νέα της G&G_, Software Εγκαταστάσεις

07/05/2007

Hellas Real Estate - Νέο site από τη G&G

Hellas Real Estate

H G&G ολοκλήρωσε την κατασκευή του website του μεσιτικού γραφείου "Hellas Real Estate - Μπορώνα & Συνεργάτες" στην Τριανδρία, Θεσσαλονίκη.

Hellas Real Estate Site

Στο site του γραφείου θα βρείτε:

  • Επιλεγμένα Ακίνητα από την Τριανδρία, τη Θεσσαλονίκη και την υπόλοιπη Ελλάδα
  • Αναλυτική παρουσίαση ακινήτων με φωτογραφίες
  • Πληροφορίες για το γραφείο
  • Χρήσιμα links και άρθρα για τις κτηματομεσιτικές σας συναλλαγές.

Το web site του μεσιτικόυ γραφέιου "Hellas Real Estate - Μπορώνα & Συνεργάτες" μπορείτε να το επισκεφτείτε στη διεύθυνση: http://www.hellasreal-estate.com

Μόνιμο Link: Hellas Real Estate - Νέο site από τη G&G
Από: Γεωργία Θεοδωρλή στις 1:59 μμ
Τελευταία αλλαγή: 13/04/2009 3:34 μμ
Κατηγορίες: _Νέα της G&G_, Sites / Ιστοσελίδες

27/04/2007

LIBERTY Real Estate - Νέο site από τη G&G

LIBERTY Real Estate

H G&G ολοκλήρωσε την κατασκευή του website της μεσιτικής εταιρείας "LIBETY Real Estate" στη Θεσσαλονίκη.

LIBERTY Real Estate

Στο site του γραφείου θα βρείτε:

  • Επιλεγμένα Ακίνητα από την Θεσσαλονίκη και την υπόλοιπη Ελλάδα
  • Παρουσίαση ακινήτων με φωτογραφίες και αναλυτική περιγραφή
  • Πληροφορίες για την εταιρεία
  • Πληροφορίες για επαγγελματική καριέρα στο χώρο των ακινήτων

Το web site του μεσιτικόυ γραφέιου "LIBERTY Real Estate" μπορείτε να το επισκεφτείτε στη διεύθυνση: http://www.liberty.com.gr

Μόνιμο Link: LIBERTY Real Estate - Νέο site από τη G&G
Από: Γεωργία Θεοδωρλή στις 1:44 μμ
Τελευταία αλλαγή: 13/04/2009 3:12 μμ
Κατηγορίες: _Νέα της G&G_, Sites / Ιστοσελίδες

20/04/2007

Γαιοκτηματική Θωμοπούλου - Νέο site από τη G&G

Γαιοκτηματική Θωμοπούλου

H G&G ολοκλήρωσε την κατασκευή του website του μεσιτικού γραφείου "ΓΑΙΟΚΤΗΜΑΤΙΚΗ Θωμοπούλου" στην Χαλκίδα, Εύβοιας.

Γαιοκτηματική Θωμοπούλου

Στο site του γραφείου θα βρείτε:

  • Επιλεγμένα Ακίνητα από την Χαλκίδα, την Εύβοια και την υπόλοιπη ελλάδα
  • Αναλυτική παρουσίαση ακινήτων με φωτογραφίες
  • Φωτογραφίες και πληροφορίες για την Χαλκίδα
  • Πληροφορίες για το μεσιτικό γραφείο

Το web site του μεσιτικόυ γραφέιου "ΓΑΙΟΚΤΗΜΑΤΙΚΗ Θωμοπούλου" μπορείτε να το επισκεφτείτε στη διεύθυνση: http://www.geoktimatiki.gr

Μόνιμο Link: Γαιοκτηματική Θωμοπούλου - Νέο site από τη G&G
Από: Γεωργία Θεοδωρλή στις 1:40 μμ
Τελευταία αλλαγή: 13/04/2009 3:12 μμ
Κατηγορίες: _Νέα της G&G_, Sites / Ιστοσελίδες

18/04/2007

BDG Real Estate - Νέα Εγκατάσταση G&G Μεσιτικό

G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ - Πρόγραμμα Μεσιτικού Γραφείου

Η G&G ολοκλήρωσε την εγκατάσταση της εφαρμογής G&G Μεσιτικό στο μεσιτικό γραφείο "BDG Real Estate " στο Αργοστόλι, στην Κεφαλονιά.

Επίσης ανέλαβε την κατασκευή του web site του γραφείου το οποίο θα είναι σύντομα on-line

Μόνιμο Link: BDG Real Estate - Νέα Εγκατάσταση G&G Μεσιτικό
Από: Γιώργος Στάθης στις 4:53 μμ
Τελευταία αλλαγή: 13/04/2009 3:12 μμ
Κατηγορίες: _Νέα της G&G_, Software Εγκαταστάσεις

23/03/2007

ΣΠΑΝΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ - Νέο site από τη G&G

Σπανός Σωτήριος

H G&G ολοκλήρωσε την κατασκευή του site του μεσιτικού γραφείου "ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΠΑΝΟΣ" στην Κυπαρισσία Μεσσηνίας.

ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΠΑΝΟΣ

Στο site του γραφείου θα βρείτε:

  • Επιλεγμένα Ακίνητα από την όμορφη Κυπαρισσί
  • Αναλυτική αναζήτηση ακινήτων με φωτογραφίες
  • Φωτογραφίες και πληροφορίες για την Κυπαρισσία
  • Πληροφορίες για το μεσιτικό γραφείο

Το web site του μεσιτικόυ γραφέιου "ΣΩΤΗΡΗΣ ΣΠΑΝΟΣμπορείτε να το επισκεφτείτε στη διεύθυνση: http://www.sspanos.gr

Μόνιμο Link: ΣΠΑΝΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ - Νέο site από τη G&G
Από: Γεωργία Θεοδωρλή στις 4:00 πμ
Τελευταία αλλαγή: 13/04/2009 3:11 μμ
Κατηγορίες: _Νέα της G&G_, Sites / Ιστοσελίδες

Concepts Solutions - Νέο site από τη G&G

Concepts Solutions

H G&G ολοκλήρωσε την κατασκευή του site της μεσιτικής - κατασκευαστικής εταιρείας "Concepts Solutions" στη Θεσσαλονίκη.

Concepts Solutions

Στο site της εταιρείας θα βρείτε:

  • Επιλεγμένα Ακίνητα από την περιοχή της Θεσσαλονίκη
  • Αναλυτική αναζήτηση ακινήτων με φωτογραφίε
  • Δυνατότητα ανάθεσης αλλά και παραγγελίας ακινήτου
  • Εκδοση δανείων για ιδιώτες και επαγγελματίες
  • Πληροφορίες για την εταιρεία

Το web site της εταιρείας "Concepts Solutions" " μπορείτε να το επισκεφτείτε στη διεύθυνση: http://www.concepts-solutions.gr

Μόνιμο Link: Concepts Solutions - Νέο site από τη G&G
Από: Γεωργία Θεοδωρλή στις 3:59 πμ
Τελευταία αλλαγή: 13/04/2009 3:11 μμ
Κατηγορίες: _Νέα της G&G_, Sites / Ιστοσελίδες

20/03/2007

GEO HOME - Νέα Εγκατάσταση G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ

G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ - Πρόγραμμα Μεσιτικού Γραφείου

Η G&G ολοκλήρωσε την εγκατάσταση της εφαρμογής G&G Μεσιτικό στο μεσιτικό γραφείο "GEO HOME Κατσιμπέλη Ελισσάβετ " στην Κέρκυρα.

Επίσης ανέλαβε την κατασκευή του web site του γραφείου το οποίο θα είναι σύντομα on-line

Μόνιμο Link: GEO HOME - Νέα Εγκατάσταση G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ
Από: Γιώργος Στάθης στις 3:56 πμ
Τελευταία αλλαγή: 13/04/2009 3:11 μμ
Κατηγορίες: _Νέα της G&G_, Software Εγκαταστάσεις

19/03/2007

ΔΙΚΤΥΟ Real Estate - Νέο site από τη G&G

Δίκτυο Real Estate

H G&G ολοκλήρωσε την κατασκευή του site του μεσιτικού γραφείου "ΔΙΚΤΥΟ Real Estate" στην Αθήνα.

ΔΙΚΤΥΟ Real Estate

Στο site του γραφείου θα βρείτε:

  • Επιλεγμένα Ακίνητα από την Αθήνα
  • Αναλυτική αναζήτηση οικιστικών και επαγγελματικών ακινήτων και γη
  • Νέα και πληροφορίες για το μεσιτικό γραφείο
Μόνιμο Link: ΔΙΚΤΥΟ Real Estate - Νέο site από τη G&G
Από: Γεωργία Θεοδωρλή στις 3:59 πμ
Τελευταία αλλαγή: 11/05/2010 7:11 μμ
Κατηγορίες: _Νέα της G&G_, Sites / Ιστοσελίδες

16/03/2007

KM-reN - Νέο site από τη G&G

KM-reN Real Estate North Development

H G&G ολοκλήρωσε την κατασκευή του site της μεσιτικής - κατασκευαστικής εταιρείας "KM-reN Real Estate North Development" στην Αθήνα.

KM-reN

Στο site της εταιρείας θα βρείτε:

  • Ακίνητα προς Πώληση και προς Ενοικίαση στην περιοχή της ΑΘήνα
  • Πληροφορίες για την εταιρεία και τις υπηρεσίες που παρέχει
  • Πληροφορίες για τις κατασκευές της εταιρείας

Το web site της εταιρείας "KM-reN Real Estate North Development" " μπορείτε να το επισκεφτείτε στη διεύθυνση: http://www.kmren.gr

Μόνιμο Link: KM-reN - Νέο site από τη G&G
Από: Γεωργία Θεοδωρλή στις 3:59 πμ
Τελευταία αλλαγή: 13/04/2009 3:12 μμ
Κατηγορίες: _Νέα της G&G_, Sites / Ιστοσελίδες

Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ - Νέα Εγκατάσταση G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ

G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ - Πρόγραμμα Μεσιτικού Γραφείου

Η G&G ολοκλήρωσε την εγκατάσταση της εφαρμογής G&G Μεσιτικό στο μεσιτικό γραφείο "Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ Θάλεια Γραμμένου" στην Κέρκυρα.

Μόνιμο Link: Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ - Νέα Εγκατάσταση G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ
Από: Γιώργος Στάθης στις 3:55 πμ
Τελευταία αλλαγή: 13/04/2009 3:12 μμ
Κατηγορίες: _Νέα της G&G_, Software Εγκαταστάσεις

02/03/2007

VreSpiti Καλατζόγλου Δημήτριος - Νέα εγκατάσταση G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ

G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ - Πρόγραμμα Μεσιτικού Γραφείου

Η G&G ολοκλήρωσε την εγκατάσταση της εφαρμογής G&G Μεσιτικό στο μεσιτικό γραφείο "VreSpiti Καλατζόγλου Δημήτριος" στα Ιωάννινα.

Για τις κτηματομεσιτικές σας συναλλαγές στην περιοχή των Ιωαννίνων, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το γραφείο στο τηλέφωνο: 26510 70085

28/02/2007

Re/Max Νέα Ευκαιρία - Νέα εγκατάσταση G&G Μεσιτικό

G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ - Πρόγραμμα Μεσιτικού Γραφείου

Η G&G ολοκλήρωσε την εγκατάσταση της εφαρμογής G&G Μεσιτικό στο μεσιτικό γραφείο "Re/Max ΝΕΑ ΕΥΚΑΙΡΙΑ" στην Αθήνα.

Για τις κτηματομεσιτικές σας συναλλαγές στην Αθήνα, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το γραφείο στο τηλέφωνο: 210 7756000

Μόνιμο Link: Re/Max Νέα Ευκαιρία - Νέα εγκατάσταση G&G Μεσιτικό
Από: Γιώργος Στάθης στις 2:14 μμ
Τελευταία αλλαγή: 13/04/2009 3:11 μμ
Κατηγορίες: _Νέα της G&G_, Software Εγκαταστάσεις

17/02/2007

ΣΤΕΓΗ & ΟΡΑΜΑ - Νέο site από τη G&G

Λογότυπο Στέγη & Οραμα - Μεσιτικό Θεσσαλονίκη

H G&G ολοκλήρωσε την κατασκευή του site του μεσιτικού γραφείου "ΣΤΕΓΗ & ΟΡΑΜΑ" στη Νέα Πολιτεία, στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

Μεσιτικό γραφείο στη Θεσσαλονίκη ΣΤΕΓΗ & ΟΡΑΜΑ

Στο site του γραφείου θα βρείτε:

  • Επιλεγμένα Ακίνητα από τη Θεσσαλονίκη
  • Αναλυτική αναζήτηση ακινήτων με φωτογραφίες
  • Χρήσιμες συμβουλές για την αγοραπωλησία ακινήτων
  • Πληροφορίες για το μεσιτικό γραφείο

Το web site του μεσιτικόυ γραφέιου "ΣΤΕΓΗ & ΟΡΑΜΑ" μπορείτε να το επισκεφτείτε στη διεύθυνση: http://www.stegiorama.gr

Μόνιμο Link: ΣΤΕΓΗ & ΟΡΑΜΑ - Νέο site από τη G&G
Από: Γεωργία Θεοδωρλή στις 3:42 μμ
Τελευταία αλλαγή: 13/04/2009 3:11 μμ
Κατηγορίες: _Νέα της G&G_, Sites / Ιστοσελίδες

09/02/2007

KM-reN Real Estate North - Νέα εγκατάσταση G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ

G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ - Πρόγραμμα Μεσιτικού Γραφείου

Η G&G ολοκλήρωσε την εγκατάσταση της εφαρμογής G&G Μεσιτικό στη μεσιτική εταιρεία "KM-reN Real Estate North " στην Αθήνα.

Επίσης ανέλαβε την κατασκευή του web site της εταιρείας το οποίο θα είναι σύντομα on-line

Μόνιμο Link: KM-reN Real Estate North - Νέα εγκατάσταση G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ
Από: Γιώργος Στάθης στις 3:34 μμ
Τελευταία αλλαγή: 13/04/2009 3:11 μμ
Κατηγορίες: _Νέα της G&G_, Software Εγκαταστάσεις

05/02/2007

Minoan Land - Νέα εγκατάσταση G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ

G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ - Πρόγραμμα Μεσιτικού Γραφείου

Η G&G ολοκλήρωσε την εγκατάσταση της εφαρμογής G&G Μεσιτικό στο μεσιτικό γραφείο "Minoan Land" στο Ηράκλειο Κρήτης.

Επίσης ανέλαβε την κατασκευή του web site του γραφείου το οποίο θα είναι σύντομα on-line

Μόνιμο Link: Minoan Land - Νέα εγκατάσταση G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ
Από: Γιώργος Στάθης στις 3:32 μμ
Τελευταία αλλαγή: 13/04/2009 3:11 μμ
Κατηγορίες: _Νέα της G&G_, Software Εγκαταστάσεις

26/01/2007

ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΛΕΜΟΝΗΣ - Νέο site από τη G&G

Μεσιτικό Γραφείο Λεμονής - Χαλκιδική

H G&G ολοκλήρωσε την κατασκευή του site του μεσιτικού γραφείου "ΛΕΜΟΝΗΣ" στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής.

Ακίνητα στη Χαλκιδική - Μεσιτικό Λεμονής

Στο site του γραφείου θα βρείτε:

  • Επιλεγμένα Ακίνητα από τη Χαλκιδική
  • Αναλυτική αναζήτηση ακινήτων με φωτογραφίες
  • Φωτογραφίες και πληροφορίες για την όμορφη Χαλκιδική.
  • Πληροφορίες για το μεσιτικό γραφείο

Το web site του μεσιτικόυ γραφέιου "ΛΕΜΟΝΗΣ" μπορείτε να το επισκεφτείτε στη διεύθυνση: http://www.mesitikolemonis.gr

Μόνιμο Link: ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΛΕΜΟΝΗΣ - Νέο site από τη G&G
Από: Γεωργία Θεοδωρλή στις 4:26 μμ
Τελευταία αλλαγή: 13/04/2009 3:10 μμ
Κατηγορίες: _Νέα της G&G_, Sites / Ιστοσελίδες

10/01/2007

ΜΑΡΙΑ ΜΠΟΡΩΝΑ - Νέα εγκατάσταση G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ

G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ - Πρόγραμμα Μεσιτικού Γραφείου

Η G&G ολοκλήρωσε την εγκατάσταση της εφαρμογής G&G Μεσιτικό στο μεσιτικό γραφείο "ΜΑΡΙΑ ΜΠΟΡΩΝΑ" στην Τριανδρία Θεσσαλονίκης.

Επίσης ανέλαβε την κατασκευή του web site του γραφείου το οποίο θα είναι σύντομα on-line

Μόνιμο Link: ΜΑΡΙΑ ΜΠΟΡΩΝΑ - Νέα εγκατάσταση G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ
Από: Γεωργία Θεοδωρλή στις 12:14 μμ
Τελευταία αλλαγή: 13/04/2009 3:10 μμ
Κατηγορίες: _Νέα της G&G_, Software Εγκαταστάσεις

04/01/2007

ΣΠΑΝΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ - Νέα εγκατάσταση G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ

G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ - Πρόγραμμα Μεσιτικού Γραφείου

Η G&G ολοκλήρωσε την εγκατάσταση της εφαρμογής G&G Μεσιτικό στο μεσιτικό γραφείο "ΣΠΑΝΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ" στην Κυπαρισσία Μεσσηνίας.

Επίσης ανέλαβε την κατασκευή του web site του γραφείου το οποίο θα είναι σύντομα on-line

Μόνιμο Link: ΣΠΑΝΟΣ ΣΩΤΗΡΙΟΣ - Νέα εγκατάσταση G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ
Από: Γεωργία Θεοδωρλή στις 12:13 μμ
Τελευταία αλλαγή: 13/04/2009 3:10 μμ
Κατηγορίες: _Νέα της G&G_, Software Εγκαταστάσεις

22/12/2006

Χαρούμενα Χριστούγεννα!!!

Χαρούμενα Χριστούγεννα 2006  

ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΑΧΟΣ - Νέα εγκατάσταση της εφαρμογής G&G Lo2 X

Lo2 X - Οργάνωση Λογιστικών Γραφείων

Η G&G ολοκλήρωσε την εγκατάσταση της εφαρμογής οργάνωσης λογιστικών γραφείων G&G Lo2 X στο λογιστικό γραφείο "ΧΡΗΣΤΟΣ ΖΑΧΟΣ" στη Νεμέα Κορινθίας.

Για τις λογιστικές σας εργασίες στην περιοχή, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το γραφείο στο τηλέφωνο: 27460 24200

08/12/2006

ΕΚΤΑΡΙΟΝ Μεσιτική Εταιρεία - Νέο site από τη G&G

ΕΚΤΑΡΙΟΝ - Μεσιτικά γραφεία στη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική


H G&G ολοκλήρωσε την κατασκευή του site της μεσιτικής εταιρείας "ΕΚΤΑΡΙΟΝ" με γραφεία στη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική




Μεσιτική Εταιρεία  ΕΚΤΑΡΙΟΝ

Στο site της εταιρείας θα βρείτε:

  • Επιλεγμένα Ακίνητα από τη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική
  • Αναλυτική αναζήτηση ακινήτων με φωτογραφίες
  • Χρήσιμα Θέματα για την αγοραπωλησία ακινήτων
  • Πληροφορίες για τα μεσιτικά γραφεία της εταιρείας




Το web site του μεσιτικόυ γραφέιου "ΕΚΤΑΡΙΟΝ" μπορείτε να το επισκεφτείτε στη διεύθυνση: http://www.ektarion.gr

Μόνιμο Link: ΕΚΤΑΡΙΟΝ Μεσιτική Εταιρεία - Νέο site από τη G&G
Από: Γεωργία Θεοδωρλή στις 1:41 μμ
Τελευταία αλλαγή: 13/04/2009 3:10 μμ
Κατηγορίες: _Νέα της G&G_, Sites / Ιστοσελίδες

ΜΕΣΙΤΙΚΟ ΚΩΣΤΑΣ ΛΕΜΟΝΗΣ - Νέα εγκατάσταση G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ

G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ - Πρόγραμμα Μεσιτικού Γραφείου

Η G&G ολοκλήρωσε την εγκατάσταση της εφαρμογής G&G Μεσιτικό στο μεσιτικό γραφείο "ΚΩΣΤΑΣ ΛΕΜΟΝΗΣ" στο Πευκοχώρι Χαλκιδικής.

Επίσης ανέλαβε την κατασκευή του web site του γραφείου το οποίο θα είναι σύντομα on-line

27/11/2006

Liberty Real Estate - Νέα εγκατάσταση G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ

G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ - Πρόγραμμα Μεσιτικού Γραφείου

Η G&G ολοκλήρωσε την εγκατάσταση της εφαρμογής G&G Μεσιτικό στη μεσιτική εταιρεία "LIBERTY Real Estate" στην Θεσσαλονίκη.

Επίσης ανέλαβε την κατασκευή του web site της εταιρείας το οποίο θα είναι σύντομα on-line

Μόνιμο Link: Liberty Real Estate - Νέα εγκατάσταση G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ
Από: Γιώργος Στάθης στις 1:34 μμ
Τελευταία αλλαγή: 13/04/2009 3:10 μμ
Κατηγορίες: _Νέα της G&G_, Software Εγκαταστάσεις

31/10/2006

Μεσιτικό ΣΟΥΡΒΑΝΟΣ - Νέα εγκατάσταση G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ

G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ - Πρόγραμμα Μεσιτικού Γραφείου

Η G&G ολοκλήρωσε την εγκατάσταση της εφαρμογής G&G Μεσιτικό στο μεσιτικό γραφείο "ΣΟΥΡΒΑΝΟΣ ΣΠΥΡΟΣ" στην Θεσσαλονίκη.

Μπορείτε να επικοινωνήσετε με το γραφείο στο τηλέφωνο: 2310 263263

Μόνιμο Link: Μεσιτικό ΣΟΥΡΒΑΝΟΣ - Νέα εγκατάσταση G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ
Από: Γιώργος Στάθης στις 6:47 πμ
Τελευταία αλλαγή: 13/04/2009 3:10 μμ
Κατηγορίες: _Νέα της G&G_, Software Εγκαταστάσεις

17/10/2006

ΓΑΙΟΚΤΗΜΑΤΙΚΗ - Νέα εγκατάσταση G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ

G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ - Πρόγραμμα Μεσιτικού Γραφείου

Η G&G ολοκλήρωσε την εγκατάσταση της εφαρμογής G&G Μεσιτικό στο μεσιτικό γραφείο "ΓΑΙΟΚΤΗΜΑΤΙΚΗ - Θωμοπούλου" στην Χαλκίδα Ευβοιας.

Αν ενδιαφέρεστε για την αγορά ακινήτων στην Ευβοια, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το γραφείο στο τηλέφωνο: 22210 25444.

Μόνιμο Link: ΓΑΙΟΚΤΗΜΑΤΙΚΗ - Νέα εγκατάσταση G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ
Από: Γιώργος Στάθης στις 4:35 μμ
Τελευταία αλλαγή: 11/01/2010 1:32 πμ
Κατηγορίες: _Νέα της G&G_, Software Εγκαταστάσεις

05/10/2006

Μεσιτικό "Η ΠΑΛΛΗΝΗ" - Νέο site από τη G&G

Μεσιτικό Γραφείο  


H G&G ολοκλήρωσε την κατασκευή του site του μεσιτικού γραφείου "Η ΠΑΛΛΗΝΗ" στην Αθήνα.




Μεσιτικό Γραφείο - Ακίνητα -

Στο site της εταιρείας θα βρείτε:

  • Επιλεγμένα Ακίνητα από την Αθήνα
  • Αναλυτική αναζήτηση ακινήτων με φωτογραφίες
  • Χρήσιμα Θέματα για την αγοραπωλησία ακινήτων
  • Πληροφορίες για το μεσιτικό γραφείο




Το web site του μεσιτικόυ γραφέιου "Η ΠΑΛΛΗΝΗ" μπορείτε να το επισκεφτείτε στη διεύθυνση: http://www.mesitiko-pallini.gr/

Μόνιμο Link: Μεσιτικό "Η ΠΑΛΛΗΝΗ" - Νέο site από τη G&G
Από: Γεωργία Θεοδωρλή στις 10:37 μμ
Τελευταία αλλαγή: 13/04/2009 3:10 μμ
Κατηγορίες: _Νέα της G&G_, Sites / Ιστοσελίδες

02/10/2006

Stand In Light - Νέο site από τη G&G

Stand In Light - Limited Edition Photography Prints   Stand In Light - www.standinlight.com

Η G&G ολοκλήρωσε την κατασκευή του ηλεκτρονικού καταστήματος Stand In Light.

Στο standinlight.com μπορείτε να βρείτε μοναδικές, συλλεκτικές φωτογραφίες της ελληνικής φύσης σε ασπρόμαυρες και έγχρωμες εκτυπώσεις.

Ολα τα έργα του site διατίθενται σε περιορισμένο αριθμό και έχουν συλλεκτική αξία.

Μπορείτε να επισκεφτείτε το site στη διεύθυνση: http://www.standinlight.com

Μόνιμο Link: Stand In Light - Νέο site από τη G&G
Από: Γεωργία Θεοδωρλή στις 10:09 μμ
Τελευταία αλλαγή: 13/04/2009 3:10 μμ
Κατηγορίες: _Νέα της G&G_, Sites / Ιστοσελίδες

29/09/2006

Κ.ΜΗΤΣΙΑ - Π.ΜΗΤΣΙΑΣ - Χ.ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ Ε.Ε. - Νέα Εγκατάσταση G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ

G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ - Πρόγραμμα Μεσιτικού Γραφείου

Η G&G ολοκλήρωσε την εγκατάσταση της εφαρμογής G&G Μεσιτικό στη μεσιτική εταιρεία "Κ.ΜΗΤΣΙΑ - Π.ΜΗΤΣΙΑΣ - Χ.ΠΑΠΟΥΛΙΑΣ Ε.Ε." στη Θεσσαλονίκη.

31/08/2006

MOBILIA - Νέο site από τη G&G


H G&G ολοκλήρωσε την κατασκευή του site του μεσιτικού γραφείου "MOBILIA".




Mobilia web site

Στο site της εταιρείας θα βρείτε:

  • Επιλεγμένα Πολυτελή Ακίνητα στην Αθήνα προς ενοικίαση
  • Επιλεγμένα Ακίνητα στην Αθήνα προς πώληση
  • Υψηλής ποιότητας επιπλωμένα διαμερίσματα
  • Πληροφορίες για τη ζωή στην Αθήνα
  • Πληροφορίες για την εταιρεία Mobilia




Το web site της εταιρείας "MOBILIA" μπορείτε να το επισκεφτείτε στη διεύθυνση: http://www.mobilia.gr

Μόνιμο Link: MOBILIA - Νέο site από τη G&G
Από: Γεωργία Θεοδωρλή στις 12:48 πμ
Τελευταία αλλαγή: 13/04/2009 3:09 μμ
Κατηγορίες: _Νέα της G&G_, Sites / Ιστοσελίδες

27/07/2006

KOS Real Estate - Νέο site από τη G&G

KOS Real Estate - Ακίνητα στην ΚΩ - Logo  


H G&G ολοκλήρωσε την κατασκευή του site της κατασκευαστικής - μεσιτικής εταιρείας "KOS Real Estate".




ΚΩΣ Real Estate - Μεσιτικό Γραφείο στην Κω

Στο site της εταιρείας θα βρείτε:

  • Επιλεγμένα Ακίνητα από το νησί της Κω και στα Δωδεκάνησα με αναλυτική περιγραφή και φωτογραφίες
  • Κατασκευές ακινήτων που έχει ολοκληρώσει η εταιρεία
  • Πληροφορίες για την εταιρεία KOS RealEstate και τους συνεργάτες της
  • Πληροφορίες για το νησί της Κω




Το web site της εταιρείας "KOS Real Estate" μπορείτε να το επισκεφτείτε στη διεύθυνση: http://www.kosrealestate.gr

Μόνιμο Link: KOS Real Estate - Νέο site από τη G&G
Από: Γεωργία Θεοδωρλή στις 4:04 μμ
Τελευταία αλλαγή: 13/04/2009 3:09 μμ
Κατηγορίες: _Νέα της G&G_, Sites / Ιστοσελίδες

20/07/2006

Στέγη & Οραμα - Νέα εγκατάσταση G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ

G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ - Πρόγραμμα Μεσιτικού Γραφείου

Η G&G ολοκλήρωσε την εγκατάσταση της εφαρμογής G&G Μεσιτικό στο μεσιτικό γραφείο "Στέγη & Οραμα - Μπαλή Ευθαλία" στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης.

Αν ενδιαφέρεστε για την αγορά ακινήτων στη Δυτική Θεσσαλονίκη, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το γραφείο στο τηλέφωνο: 2310 662555.

Μόνιμο Link: Στέγη & Οραμα - Νέα εγκατάσταση G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ
Από: Γιώργος Στάθης στις 10:41 πμ
Τελευταία αλλαγή: 13/04/2009 3:09 μμ
Κατηγορίες: _Νέα της G&G_, Software Εγκαταστάσεις

13/07/2006

PRYΑMIS - Ζώτου Ακίνητα - Νέο Site από τη G&G

Ακίνητα στην κρήτη - Pyramis - Ζώτου Ακίνητα  


H G&G ολοκλήρωσε την κατασκευή του site της κτηματομεσιτικής εταιρείας "PYRAMIS - Ζώτου Ακίνητα".




Pyramis - Ζώτου Ακίνητα

Στο site της εταιρείας θα βρείτε:

  • Επιλεγμένα Ακίνητα από το νησί της Κρήτης με αναλυτική περιγραφή και φωτογραφίες
  • Φόρμα καταχώρησης του ακινήτου που έχετε προς πώληση ή ενοικίαςη
  • Πολλά χρήσιμα άρθρα και συμβουλές σχετικά με την αγοραπωλησία ακινήτων
  • Πληροφορίες για την Κρήτη
  • Πληροφορίες για την εταιρεία Pyramis - Ζώτου Ακίνητα




Το web site της εταιρείας "PYRAMIS - Ζώτου Ακίνητα" μπορείτε να το επισκεφτείτε στη διεύθυνση: http://www.zotouakinita.gr 

Μόνιμο Link: PRYΑMIS - Ζώτου Ακίνητα - Νέο Site από τη G&G
Από: Γεωργία Θεοδωρλή στις 7:45 μμ
Τελευταία αλλαγή: 13/04/2009 3:09 μμ
Κατηγορίες: _Νέα της G&G_, Sites / Ιστοσελίδες

20/06/2006

Χρηματοδότηση Μεσιτικών Γραφείων από τη G&G

Σας δίνουμε 500 ευρώ για να οργανώσετε το γραφείο σας!  

Η G&G χρηματοδοτεί με το ποσό των 500 ευρώ τα μεσιτικά γραφεία που θα προχωρήσουν στην οργάνωση τους με το σύστημα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ μέσα στον Ιούνιο ( http://www.mesitiko.gandg.gr/500Offer.htm  )

Το ολοκληρωμένο σύστημα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ περιλαμβάνει:

#1. Εφαρμογή G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ έκδοση 3.0: Η κορυφαία ελληνική εφαρμογή οργάνωσης μεσιτικών γραφείων με περισσότερες από 30 επιτυχημένες εγκαταστάσεις σε ολόκληρη την Ελλάδα.

#2. Κατασκευή του Web Site σας: Σχεδίαση δυναμικού web site που θα λειτουργεί σαν πωλητής του γραφείου σας 24 ώρες το 24ωρο.

#3. Αυτόματη ενημέρωση web site: Σύνδεση της εφαρμογής με το web site σας και αυτόματη ενημέρωση ακινήτων και φωτογραφιών

#4. Κατοχύρωση domain name: Κατοχύρωση του δικού σας ονόματος στο Internet.

#5. Φιλοξενία web site (hosting): Επαγγελματική φιλοξενία του site σας στους servers της G&G.

#6. Προώθηση στις μηχανές αναζήτησης: Σωστή προώθηση του site σας στις μηχανές αναζήτησης για να σας βρίσκουν εύκολα και γρήγορα οι πελάτες σας στο Internet.

#7. Αγγλική έκδοση του web site σας: Για να επεκτείνετε τις εργασίες σας στα εκατομμύρια των χρηστών του Internet.

#8. Σύστημα SEnform: Για να ενημερώνετε αυτόματα τους πελάτες σας για τα ακίνητα που τους ταιριάζουν στο κινητό τους με SMS

Τα μεσιτικά γραφεία που θα κάνουν άμεσα χρήση της χρηματοδότησης, θα αποκτήσουν το ολοκληρωμένο σύστημα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ με χρηματοδότηση ύψους 500 ευρώ από τη G&G.

Περισσότερες πληροφορίες υπάρχουν στο site της G&G στη διεύθυνση: http://www.mesitiko.gandg.gr/500Offer.htm 

Μόνιμο Link: Χρηματοδότηση Μεσιτικών Γραφείων από τη G&G
Από: Γιώργος Στάθης στις 11:26 μμ
Τελευταία αλλαγή: 21/06/2006 3:19 μμ
Κατηγορίες: _Νέα της G&G_, Για επιχειρήσεις

19/06/2006

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΚΙΝΗΤΑ - Νέο site από τη G&G

ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΚΙΝΗΤΑ - Σύμβουλοι Ακινήτων - Franchise  

H G&G ολοκλήρωσε την κατασκευή του Ελληνικού site της κτηματομεσιτικής εταιρείας franchise "ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ®".

Μεσιτικό Frachise Ελληνικά Ακίνητα - Σύμβουλοι Ακινήτων Στο site της εταιρείας θα βρείτε:

  • Ακίνητα από όλη την Ελλάδα
  • Πολλά χρήσιμα άρθρα και συμβουλές για ιδιοκτήτες και αγοραστές ακινήτων
  • Πληροφορίες για το πως θα ξεκινήσετε το δικό σας μεσιτικό γραφείο και θα πετύχετε στον μεσιτικό χώρο.

Το web site της εταιρείας "ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ®" μπορείτε να το επισκεφτείτε στη διεύθυνση: http://www.ellinika.gr 

Μόνιμο Link: ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΚΙΝΗΤΑ - Νέο site από τη G&G
Από: Γεωργία Θεοδωρλή στις 1:04 μμ
Τελευταία αλλαγή: 13/04/2009 3:08 μμ
Κατηγορίες: _Νέα της G&G_, Sites / Ιστοσελίδες

09/06/2006

Master Invest Ε.Π.Ε. - Νέα εγκατάσταση της εφαρμογής G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ

G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ - Πρόγραμμα Μεσιτικού Γραφείου

Η G&G ολοκλήρωσε την εγκατάσταση της εφαρμογής G&G Μεσιτικό στην εταιρεία "Master Invest Ε.Π.Ε." στην Αθήνα.

Ellen Sannier - Νέα Εγκατάσταση της εφαρμογής G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ

G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ - Πρόγραμμα Μεσιτικού Γραφείου

Η G&G ολοκλήρωσε την εγκατάσταση της εφαρμογής G&G Μεσιτικό στο μεσιτικό γραφείο "Ellen Sannier" στην Αθήνα.

07/06/2006

ImmoConsult - Νέα Εγκατάσταση της εφαρμογής G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ

G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ - Πρόγραμμα Μεσιτικού Γραφείου

Η G&G ολοκλήρωσε την εγκατάσταση της εφαρμογής G&G Μεσιτικό στην εταιρεία "ImmoConsult - Α.Κουκάς - K.Vollbach Ο.Ε." στην Κηφισιά - Αθήνα.

19/05/2006

Κτηματικές Εργασίες Νήσου Ρόδου - Ανανεωμένο site από τη G&G

Κτηματικές Εργασίες Νήσου Ρόδου - Κρανίδης Εμμανουήλ

Κτηματικές Εργασίες Νήσου Ρόδου


Η G&G ολοκλήρωσε τη νέα έκδοση του site του μεσιτικού γραφείου "Κτηματικές Εργασίες Νήσου Ρόδου" στη Ρόδο.

Στο site του γραφείου στη διεύθυνση: http://www.kranidis-estate.gr μπορείτε να βρείτε:

  • Ακίνητα στη Ρόδο και στα Δωδεκάνησσα
  • Επιλεγμένα ακίνητα
  • Πληροφορίες για τη Ρόδο
  • Νέα, ανακοινώσεις και Newsletter του γραφείου
  • Πληροφορίες για το γραφείο και τις προσφερόμενες υπηρεσίες
  • Σε 4 γλώσσες: Ελληνικά, Αγγλικά, Γερμανικά και Ιταλικά

03/05/2006

KOS RealEstate - Νέα εγκατάσταση της εφαρμογής G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ

G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ - Πρόγραμμα Μεσιτικού Γραφείου

Η G&G ολοκλήρωσε την εγκατάσταση της εφαρμογής G&G Μεσιτικό στο μεσιτικό γραφείο "KOS Real Estate - Παπαλεξανδράτος Γεώργιος" στην Κω.

Αν ενδιαφέρεστε για την αγορά ακινήτων στην Κω, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το γραφείο στο τηλέφωνο: 22420 72048.

20/04/2006

KeyHome - Νέο site από τη G&G

keyhome - ΓΡΑΙΚΟΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ - Μεσιτικό Γραφείο

KeyHome - Σύμβουλοι Ακινήτων


Η G&G ολοκλήρωσε το site του μεσιτικού γραφείου "KeyHome Σύμβουλοι Ακινήτων" στις 40 Εκκλησιές Θεσσαλονίκης.

Στο site του γραφείου στη διεύθυνση: http://www.keyhome.gr μπορείτε να βρείτε:

  • Ακίνητα στις 40 Εκκλησιές και στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης.
  • Επιλεγμένα ακίνητα
  • Πληροφορίες για το γραφείο και τις προσφερόμενες υπηρεσίες
Μόνιμο Link: KeyHome - Νέο site από τη G&G
Από: Γεωργία Θεοδωρλή στις 2:43 πμ
Τελευταία αλλαγή: 13/04/2009 3:08 μμ
Κατηγορίες: _Νέα της G&G_, Sites / Ιστοσελίδες

13/04/2006

PRAXILLA Α.Ε. - Νέα Εγκατάσταση G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ

G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ - Πρόγραμμα Μεσιτικού Γραφείου

Η G&G ολοκλήρωσε την εγκατάσταση της εφαρμογής G&G Μεσιτικό στην εταιρεία "PRAXILLA Α.Ε." (http://www.praxillagroup.com) στη Νέα Φιλοθέη, Αθήνα.

Μόνιμο Link: PRAXILLA Α.Ε. - Νέα Εγκατάσταση G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ
Από: Γιώργος Στάθης στις 8:48 μμ
Τελευταία αλλαγή: 13/04/2009 3:08 μμ
Κατηγορίες: _Νέα της G&G_, Software Εγκαταστάσεις

11/04/2006

ΙΟΝΙΚΗ Α.Ε. - Νέα εγκατάσταση G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ

G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ - Πρόγραμμα Μεσιτικού Γραφείου

Η G&G ολοκλήρωσε την εγκατάσταση της εφαρμογής G&G Μεσιτικό στην εταιρεία "ΙΟΝΙΚΗ Α.Ε." στο Βόλο.

Μόνιμο Link: ΙΟΝΙΚΗ Α.Ε. - Νέα εγκατάσταση G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ
Από: Γιώργος Στάθης στις 8:45 μμ
Τελευταία αλλαγή: 13/04/2009 3:08 μμ
Κατηγορίες: _Νέα της G&G_, Software Εγκαταστάσεις

21/03/2006

GIAVASIS Constructions & Real Estate - Νέο site από τη G&G

Giavasis Constructions & Real Estate

Giavasis Constructions & Real Estate


Η G&G ολοκλήρωσε το site του μεσιτικού/κατασκευαστικού γραφείου "GIAVASIS Constructions & Real Estate" στη Κάλυμνο.

Στο site του γραφείου στη διεύθυνση: http://www.giavasis.gr μπορείτε να βρείτε:

  • Ακίνητα στην Κάλυμνο και στην ευρύτερη περιοχή των Δωδεκανήσων.
  • Παρουσίαση των έργων που έχει ολοκληρώσει το κατασκευαστικό τμήμα της εταιρείας.
  • Επιλεγμένα ακίνητα
  • Πληροφορίες για το γραφείο και τις προσφερόμενες υπηρεσίες
Μόνιμο Link: GIAVASIS Constructions & Real Estate - Νέο site από τη G&G
Από: Γεωργία Θεοδωρλή στις 11:50 πμ
Τελευταία αλλαγή: 13/04/2009 3:07 μμ
Κατηγορίες: _Νέα της G&G_, Sites / Ιστοσελίδες

20/03/2006

RE/MAX ΔΕΛΤΑ - Νέα εγκατάσταση G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ

G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ - Πρόγραμμα Μεσιτικού Γραφείου

Η G&G ολοκλήρωσε την εγκατάσταση της εφαρμογής G&G Μεσιτικό στο μεσιτικό γραφείο "RE/MAX ΔΕΛΤΑ - Νικ. Κυρούδης & ΣΙΑ Ε.Ε." στην Ανω Ηλιούπολη Θεσσαλονίκης.

Αν ενδιαφέρεστε για την αγορά ακινήτων στην περιοχή Δυτικής Θεσσαλονίκης και στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το γραφείο στο τηλέφωνο: 2310 588411.

Μόνιμο Link: RE/MAX ΔΕΛΤΑ - Νέα εγκατάσταση G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ
Από: Γιώργος Στάθης στις 11:50 πμ
Τελευταία αλλαγή: 13/04/2009 3:08 μμ
Κατηγορίες: _Νέα της G&G_, Software Εγκαταστάσεις

14/03/2006

Pyramis - Νέα εγκατάσταση G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ

G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ - Πρόγραμμα Μεσιτικού Γραφείου

Η G&G ολοκλήρωσε την εγκατάσταση της εφαρμογής G&G Μεσιτικό στο μεσιτικό γραφείο "PYRAMIS - Ζώτου Ελένη " στο Ηράκλειο Κρήτης.

Επίσης, ξεκίνησε η δημιουργία του νέου site της εταιρείας το οποίο θα βρίσκεται σύντομα on-line.

Προς το παρόν, αν ενδιαφέρεστε για την αγορά ακινήτων στο Ηράκλειο και στην ευρύτερη περιοχή της Κρήτης, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το γραφείο στο τηλέφωνο: 2810 323368.

Μόνιμο Link: Pyramis - Νέα εγκατάσταση G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ
Από: Γιώργος Στάθης στις 11:45 πμ
Τελευταία αλλαγή: 13/04/2009 3:08 μμ
Κατηγορίες: _Νέα της G&G_, Software Εγκαταστάσεις

27/02/2006

key home - Νέα εγκατάσταση G&G Μεσιτικό

G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ - Πρόγραμμα Μεσιτικού Γραφείου

Η G&G ολοκλήρωσε την εγκατάσταση της εφαρμογής G&G Μεσιτικό στο μεσιτικό γραφείο "key home - Γραικός Γεώργιος " στις 40 Εκκλησιές Θεσσαλονίκης.

Επίσης, ξεκίνησε η δημιουργία του νέου site της εταιρείας το οποίο θα βρίσκεται σύντομα on-line.

Προς το παρόν, αν ενδιαφέρεστε για την αγορά ακινήτων στην περιοχή των 40 Εκκλησιών και στην ευρύτερη περιοχή της Κεντρικής και Ανατολικής Θεσσαλονίκης, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το γραφείο στο τηλέφωνο: 2310 202100.

Μόνιμο Link: key home - Νέα εγκατάσταση G&G Μεσιτικό
Από: Γιώργος Στάθης στις 10:30 μμ
Τελευταία αλλαγή: 13/04/2009 3:07 μμ
Κατηγορίες: _Νέα της G&G_, Software Εγκαταστάσεις

21/02/2006

ITG Property Solutions - Νέο site από τη G&G

ITG Property Solutions

ITG Property Solutions


Η G&G ολοκλήρωσε το site του μεσιτικού γραφείου "ITG Property Solutions" της αντιπροέδρου του συλλόγου μεσιτών Θεσσαλονίκης, Γιάννας Τριανταφύλου.

Στο site του γραφείου στη διεύθυνση: http://www.itg,gr μπορείτε να βρείτε:

  • Ακίνητα στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα
  • Επιλεγμένα ακίνητα
  • Πληροφορίες για τις κτηματομεσιτικές σας συναλλαγές και χρήσιμα εργαλεία
  • Πληροφορίες για το γραφείο και τις προσφερόμενες υπηρεσίες
Μόνιμο Link: ITG Property Solutions - Νέο site από τη G&G
Από: Γεωργία Θεοδωρλή στις 4:07 μμ
Τελευταία αλλαγή: 13/04/2009 3:07 μμ
Κατηγορίες: _Νέα της G&G_, Sites / Ιστοσελίδες

01/02/2006

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κατασκευαστική - νέο site από τη G&G

Αλέξανδρος κατασκευαστική εταιρεία

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κατασκευαστική Εταιρεία


Η G&G ολοκλήρωσε το site της κατασκευαστικής εταιρείας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ.

Στο site του γραφείου στη διεύθυνση: http://www.alexandros-buildings.gr μπορείτε να βρείτε:

  • Πληροφορίες για την εταιρεία
  • Νεόδμητες οικοδομές στη Θεσσαλονίκη
  • Νεόδμητες μονοκατοικίες και μεζονέτες στο Λιτόχωρο Πιερίας
Μόνιμο Link: ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ Κατασκευαστική - νέο site από τη G&G
Από: Γεωργία Θεοδωρλή στις 7:04 μμ
Τελευταία αλλαγή: 13/04/2009 3:07 μμ
Κατηγορίες: _Νέα της G&G_, Sites / Ιστοσελίδες

26/01/2006

GolfOS Εξοπλισμός Βιοτεχνιών - νέο site από τη G&G

GolfOS - Εξοπλισμός Βιοτεχνιών

GolfOS Εξοπλισμός Βιοτεχνιών


Η G&G ολοκλήρωσε το site της εταιρείας εξοπλισμού βιοτεχνιών "GolfOS" στη Θεσσαλονίκη.

Στο site του γραφείου στη διεύθυνση: http://www.golfos.com.gr μπορείτε να βρείτε:

  • Πληροφορίες για την εταιρεία
  • Μηχανήματα Κοπτηρίου
  • Μηχανήματα Σιδερωτηρίου
  • Θερμικούς Εκτυπωτές
  • Μηχανήματα Ετικετών
Μόνιμο Link: GolfOS Εξοπλισμός Βιοτεχνιών - νέο site από τη G&G
Από: Γεωργία Θεοδωρλή στις 6:55 μμ
Τελευταία αλλαγή: 13/04/2009 3:07 μμ
Κατηγορίες: _Νέα της G&G_, Sites / Ιστοσελίδες

13/01/2006

Μπιτσάκος Μεσιτική Ακινήτων - Νέο site από τη G&G

Μπιτσάκος Μεσιτική Ακινήτων

ΜΠΙΤΣΑΚΟΣ Μεσιτική Ακινήτων


Η G&G ολοκλήρωσε το site του μεσιτικού γραφείου "Μπιτσάκος Μεσιτική Ακινήτων" στο Αίγιο.

Στο site του γραφείου στη διεύθυνση: http://www.mpitsakos.gr μπορείτε να βρείτε:

  • Επιλεγμένα ακίνητα της περιοχής που αποτελούν πραγματικές ευκαιρίες
  • Ακίνητα στην ευρύτερη περιοχή του Αιγίου.
  • Πληροφορίες για το γραφείο και τις προσφερόμενες υπηρεσίες
Μόνιμο Link: Μπιτσάκος Μεσιτική Ακινήτων - Νέο site από τη G&G
Από: Γεωργία Θεοδωρλή στις 3:58 μμ
Τελευταία αλλαγή: 13/04/2009 3:07 μμ
Κατηγορίες: _Νέα της G&G_, Sites / Ιστοσελίδες

08/12/2005

Κυριακίδου Κτηματικές Συναλλαγές - Νέο site από τη G&G

Κυριακίδου Κτηματικές Συναλλαγές

Κυριακίδου Κτηματικές Συναλλαγές


Η G&G ολοκλήρωσε το site του μεσιτικού γραφείου "Κυριακίδου Κτηματικές Συναλλαγές" στο Ωραιόκαστρο.

Στο site του γραφείου στη διεύθυνση: http://www.kiriakidou.gr μπορείτε να βρείτε:

  • Επιλεγμένα ακίνητα της περιοχής που αποτελούν πραγματικές ευκαιρίες
  • Ακίνητα στην Δυτική Θεσσαλονίκη, στη Χαλκιδική και στο Λαγκαδά.
  • Πληροφορίες για τις κτηματομεσιτικές σας συναλλαγές
  • Πληροφορίες για το γραφείο και τις προσφερόμενες υπηρεσίες

10/11/2005

KAPA Properties - Νέο site από τη G&G

KAPA Properties

KAPA Properties


Η G&G ολοκλήρωσε το site του μεσιτικού γραφείου "Kapa Properties" στη Θεσσαλονίκη

Στο site του γραφείου στη διεύθυνση: http://www.kapa-properties.gr μπορείτε να βρείτε:

  • Επιλεγμένα ακίνητα της περιοχής που αποτελούν πραγματικές ευκαιρίες
  • Ακίνητα στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης, της Αττικής και της υπόλοιπης Ελλάδας.
  • Πληροφορίες για τις κτηματομεσιτικές σας συναλλαγές
  • Πληροφορίες για το γραφείο και τις προσφερόμενες υπηρεσίες
Μόνιμο Link: KAPA Properties - Νέο site από τη G&G
Από: Γεωργία Θεοδωρλή στις 4:04 μμ
Τελευταία αλλαγή: 13/04/2009 3:07 μμ
Κατηγορίες: _Νέα της G&G_, Sites / Ιστοσελίδες

05/10/2005

Μεσιτικό Γραφείο "ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ" - Νέο site από τη G&G

apostolidou-estate.gr  
Μεσιτικό Γραφείο

"ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ"

Η G&G ολοκλήρωσε το site του μεσιτικού γραφείου "ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ-ΓΙΑΝΝΟΥΛΙΔΟΥ ΔΕΣΠΟΙΝΑ" στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης.

Στο site του γραφείου στη διεύθυνση: http://www.apostolidou-estate.gr μπορείτε να βρείτε:

  • Ακίνητα στην Δυτική και την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης
  • Πληροφορίες για τις κτηματομεσιτικές σας συναλλαγές
  • Πληροφορίες για το γραφείο και τις προσφερόμενες υπηρεσίες
  • Επιλεγμένα ακίνητα της περιοχής που αποτελούν πραγματικές ευκαιρίες
Μόνιμο Link: Μεσιτικό Γραφείο "ΑΠΟΣΤΟΛΙΔΟΥ" - Νέο site από τη G&G
Από: Γεωργία Θεοδωρλή στις 4:07 μμ
Τελευταία αλλαγή: 13/04/2009 3:07 μμ
Κατηγορίες: _Νέα της G&G_, Sites / Ιστοσελίδες

10/08/2005

"ΕΣΤΙΑ" Μεσιτικό Γραφείο - Νέο Site από τη G&G

Κτηματομεσιτικό Γραφείο  "ΕΣΤΙΑ" Μεσιτικό Γραφείο

Η G&G ολοκλήρωσε το site του μεσιτικού γραφείου "ΕΣΤΙΑ" στο Ηράκλειο Κρήτης.

Στο site του γραφείου στη διεύθυνση: http://www.estia-estate.gr μπορείτε να βρείτε:

  • Ακίνητα στην περιοχή του Ηρακλείου και σε όλη την Κρήτη
  • Πληροφορίες για την περιοχή του Ηρακλείου
  • Πληροφορίες για το γραφείο και τις προσφερόμενες υπηρεσίες
  • Επιλεγμένα ακίνητα της περιοχής που αποτελούν πραγματικές ευκαιρίες
Μόνιμο Link: "ΕΣΤΙΑ" Μεσιτικό Γραφείο - Νέο Site από τη G&G
Από: Γεωργία Θεοδωρλή στις 10:02 πμ
Τελευταία αλλαγή: 13/04/2009 3:07 μμ
Κατηγορίες: _Νέα της G&G_, Sites / Ιστοσελίδες

22/07/2005

Μεσιτικό Γραφείο Αποστολίδου Δέσποινα - Νέα εγκατάσταση G&G Μεσιτικό

G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ - Πρόγραμμα Μεσιτικού Γραφείου

Η G&G ολοκλήρωσε την εγκατάσταση της εφαρμογής G&G Μεσιτικό στο μεσιτικό γραφείο "Αποστολίδου Δέσποινα " στην Πολίχνη Θεσσαλονίκης.

Επίσης, ξεκίνησε η δημιουργία του νέου site της εταιρείας το οποίο θα βρίσκεται σύντομα on-line.

Προς το παρόν, αν ενδιαφέρεστε για την αγορά ακινήτων στην περιοχή της Πολίχνης και στην ευρύτερη περιοχή της Δυτικής Θεσσαλονίκης, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το γραφείο στο τηλέφωνο: 2310 664752.

06/07/2005

ΣΤΕΓΑΣΙΣ Μεσιτικό Γραφείο - Νέα εγκατάσταση της εφαρμογής G&G Μεσιτικό

G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ - Πρόγραμμα Μεσιτικού Γραφείου

Η G&G ολοκλήρωσε την εγκατάσταση της εφαρμογής G&G Μεσιτικό στο μεσιτικό γραφείο "ΣΤΕΓΑΣΙΣ " στα Τρίκαλα.

01/07/2005

"ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ" Κατασκευαστική - Νέο Site από τη G&G

Μεσιτική - Κατασκευαστική Εταιρεία ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ  

Η G&G ολοκλήρωσε το νέο site της μεσιτικής - κατασκευαστικής εταιρείας "Φίλιππος Αναστασιάδης" στην Κάριανη Καβάλας.

Στο site της εταιρείας: http://www.anastasiadis-estate.gr μπορείτε να βρείτε:

  • πληροφορίες για τις δραστηριότητες της εταιρείας
  • φωτο-αγγελίες ακινήτων
  • παρουσίαση των έργων που έχει ολοκληρώσει το κατασκευαστικό τμήμα της εταιρείας
  • πληροφορίες και φωτογραφίες από την όμορφη περιοχή της Κάριανης

.

Μόνιμο Link: "ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ" Κατασκευαστική - Νέο Site από τη G&G
Από: Γεωργία Θεοδωρλή στις 1:49 μμ
Τελευταία αλλαγή: 13/04/2009 3:07 μμ
Κατηγορίες: _Νέα της G&G_, Sites / Ιστοσελίδες

30/06/2005

ΕΣΤΙΑ Μεσιτικό Γραφείο - Νέα εγκατάσταση της εφαρμογής G&G Μεσιτικό

G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ - Πρόγραμμα Μεσιτικού Γραφείου

Η G&G ολοκλήρωσε την εγκατάσταση της εφαρμογής G&G Μεσιτικό στο μεσιτικό γραφείο "Εστία" στο Ηράκλειο Κρήτης.

Επίσης, ξεκίνησε η δημιουργία του νέου site της εταιρίας το οποίο θα βρίσκεται σύντομα on-line.

Προς το παρόν, αν ενδιαφέρεστε για την αγορά ακινήτων στην περιοχή του Ηρακλείου, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το γραφείο στο τηλέφωνο: 2810 390585.

07/06/2005

G&G iCATI - Διενέργεια Τηλεφωνικών Δημοσκοπήσεων

G&G iCATI - Computer Aided Telephone Interviewing

Η G&G ολοκλήρωσε την ανάπτυξη της εφαρμογής iCATI για την εταιρεία δημοσκοπήσεων και ερευνών Interview - Εταιρεία Δημοσκοπήσεων και Ερευνών.

Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο σύστημα C.A.T.I. (Computer Aided Telephone Interviewing ή Εφαρμογή Διενέργειας Τηλεφωνικών Δημοσκοπήσεων) που περιλαμβάνει:

•Δημιουργία και διαχείριση ερωτηματολογίων
•Ορισμός είδους απαντήσεων: απλών, πολλαπλών επιλογών, ελεύθερου κειμένου κ.α.
•Δυνατότητα υπερπήδησης ερωτήσεων
•Διαχείριση τηλεφωνικών αριθμών και προώθηση τους στις τηλεφωνήτριες-τες
•Απλή και γρήγορη καταγραφή των απαντήσεων των ερωτηθέντων
•Δυνατότητα εξαγωγής των αποτελεσμάτων της δημοσκόπησης σε Excel, SPSS και άλλα πακέτα.
•Ταυτόχρονη χρήση από μεγάλο αριθμό χρηστών (multi-user)

Η εφαρμογή G&G iCATI αναπτύχθηκε από το CAS Department (τμήμα ανάπτυξης custom εφαρμογών) της G&G (www.access-databases.gr).

Μόνιμο Link: G&G iCATI - Διενέργεια Τηλεφωνικών Δημοσκοπήσεων
Από: Γιώργος Στάθης στις 11:12 μμ
Τελευταία αλλαγή: 13/04/2009 3:06 μμ
Κατηγορίες: _Νέα της G&G_, Software Εγκαταστάσεις

27/05/2005

REVA Σύμβουλοι Ακινήτων - Νέα εγκατάσταση της εφαρμογής G&G Μεσιτικό

Η G&G ολοκλήρωσε την εγκατάσταση της εφαρμογής G&G Μεσιτικό στο μεσιτικό γραφείο "REVA Σύμβουλοι Ακινήτων" στη Θέρμη Θεσσαλονίκης.

ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ - Νέα εγκατάσταση της εφαρμογής G&G Μεσιτικό

Η G&G ολοκλήρωσε την εγκατάσταση της εφαρμογής G&G Μεσιτικό στο μεσιτικό - κατασκευαστικό γραφείο "Αναστασιάδης" στην Καριανή Καβάλας.

Επίσης, ξεκίνησε η δημιουργία του νέου site της εταιρίας το οποίο θα βρίσκεται σύντομα on-line.

Προς το παρόν, αν ενδιαφέρεστε για την αγορά ακινήτων στην περιοχή της Καβάλας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το γραφείο στο τηλέφωνο: 25940 51501.

20/05/2005

Νέο site μεσιτικού γραφείου στο Λουτράκι - "ΚΡΙΚΟΣ" Κτηματομεσιτική

Ολοκληρώθηκε το νέο site του κτηματομεσιτικού γραφείου ΚΡΙΚΟΣ στο Λουτράκι Κορινθίας.

Στη διεύθυνση: www.krikos-estate.gr μπορείτε να βρείτε:

  • Ακίνητα στην ευρύτερη περιοχή της Κορίνθου
  • Φωτογραφίες και στοιχεία για την περιοχή της Κορινθίας
  • Αρθρα και συμβουλές για την αγοραπωλησία ακινήτων και θέματα ακίνητης περιουσίας

Το κτηματομεσιτικό γραφείο ΚΡΙΚΟΣ στηρίζει τη λειτουργία του στο σύστημα G&G Μεσιτικό προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους πολυάριθμους πελάτες του προσφέροντας τους, όπως χαρακτηριστικά λέει, "Το ακίνητο των ονείρων τους".

09/05/2005

Καλογήρου - Νέα εγκατάσταση της εφαρμογής G&G Μεσιτικό

Η G&G ολοκλήρωσε την εγκατάσταση της εφαρμογής G&G Μεσιτικό στο μεσιτικό γραφείο "Ακίνητα Καλογήρου" στη Χαλκιδική.

21/04/2005

Νέο site για την "Κτηματοεπενδυτική" - realty.gr

realty.gr - Μεσιτικό Γραφείο

Το νέο site της Κτηματοεπενδυτικής - Γρηγόρης Λιάντας & Υιός μπορούν να επισκεφτούν από σήμερα όσοι ενδιαφέρονται για την αγορά των ακινήτων στην ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλονίκης αλλά και σε ολόκληρη την Ελλάδα.στη σελίδα: www.ktimatoependitiki.gr 

Με περισσότερα από 2000 νέα ακίνητα σταθερά on-line, η Κτηματοεπενδυτική είναι ένα από τα μεγαλύτεα - αν όχι το μεγαλύτερο - on-line μεσιτικό γραφείο.

Τα γραφεία της Κτηματοεπενδυτικής βασίζουν τη λειτουργία τους στο σύστημα G&G Μεσιτικό που τους επιτρέπει:

  • να εξυπηρετούν άμεσα και σωστά τους πολυάριθμους πελάτες τους
  • να ενημερώνουν αυτόματα το web site τους με τα τελευταία ακίνητα που καθημερινά προστίθονται στη βάση του γραφείου.
Μόνιμο Link: Νέο site για την "Κτηματοεπενδυτική" - realty.gr
Από: Γεωργία Θεοδωρλή στις 6:59 μμ
Τελευταία αλλαγή: 13/04/2009 3:05 μμ
Κατηγορίες: _Νέα της G&G_, Sites / Ιστοσελίδες

15/04/2005

"ΚΑΠΑ Ακίνητα" - Νέα εγκατάσταση G&G Μεσιτικό

Η G&G ολοκλήρωσε την εγκατάσταση της εφαρμογής G&G Μεσιτικό στο μεσιτικό γραφείο ΚΑΠΑ Ακίνητα στη Θεσσαλονίκη.

Μόνιμο Link: "ΚΑΠΑ Ακίνητα" - Νέα εγκατάσταση G&G Μεσιτικό
Από: Γιώργος Στάθης στις 8:15 μμ
Τελευταία αλλαγή: 13/04/2009 3:05 μμ
Κατηγορίες: _Νέα της G&G_, Sites / Ιστοσελίδες

11/04/2005

Σύνδεσμος Ηλεκτρολόγων Τ.Ε.Ι. - Νέο site

Πανελλήνιος Σύνδεσμος Επαγγελματιών Πτυχιούχων Ηλεκτρολόγων Μηχανικών  

Στη διεύθυνση: http://www.hlektrologoi-tei.gr μπορείτε να επισκεφτείτε το επίσημο site του Πανελλήνιου Συνδέσμου Επαγγελματιών Πτυχιούχων Ηλεκτρολόγων Μηχανικών Τ.Ε.Ι., να πληροφορηθείτε για τη δράση του συλλόγου αλλά και να βρείτε κάποιον ηλεκτρολόγο μηχανικό στην περιοχή σας.

Μόνιμο Link: Σύνδεσμος Ηλεκτρολόγων Τ.Ε.Ι. - Νέο site
Από: Γεωργία Θεοδωρλή στις 1:10 μμ
Τελευταία αλλαγή: 13/04/2009 3:05 μμ
Κατηγορίες: _Νέα της G&G_, Sites / Ιστοσελίδες

08/04/2005

SEnform - Αυτόματη αποστολή SMS και e-mail

Senform - SMS - Email

Στο ολοκληρωμένο σύστημα οργάνωσης και προβολής μεσιτικών γραφείων G&G Μεσιτικο  προστέθηκε μία ακόμα δυνατότητα, το SEnform 

Με το SEnform οι χρήστες της εφαρμογής G&G Μεσιτικό μπορούν αυτόματα να ενημερώνουν τους πελάτες των γραφείων τους με SMS και e-mail για τα νέα ακίνητα που τους ταιριάζουν.

Μάθετε περισσότερα για το σύστημα SEnform στη σελίδα: www.mesitiko.gandg.gr/SMS-email-SEnform-System.htm 

Μόνιμο Link: SEnform - Αυτόματη αποστολή SMS και e-mail
Από: Γιώργος Στάθης στις 8:20 μμ
Τελευταία αλλαγή: 14/01/2006 7:44 μμ
Κατηγορίες: _Νέα της G&G_



_Νέα της G&G_ | Design | G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ Ενημέρωση portal | Sites / Ιστοσελίδες | Software Εγκαταστάσεις | Ανάπτυξη Εφαρμογών | Για επιχειρήσεις | Διάφορα | Εργαλεία