Blog Home | G&G Home   

« Ιούνιος 2005 | Αρχική | Απρίλιος 2005 »

28/05/2005

Skype - Δωρεάν Τηλεφωνία μέσω Internet

Skype - Δωρεάν Τηλεφωνία μέσω Internet  

Το skype είναι ένα πρόγραμμα VoIP (Voice Over IP) που σας επιτρέπει να επικοινωνείτε τηλεφωνικά με όλο τον κόσμο μέσω Internet.

Για να χρησιμοποιήσετε τη δωρεάν τηλεφωνία θα πρέπει τόσο εσείς όσο και το άτομο που καλείτε να έχετε εγκατεστημένο το skype που μπορείτε να το κατεβάσετε από τη διεύθυνση: http://www.skype.com 

Πέρα από τη δωρεάν τηλεφωνία, το skype σας δίνει επίσης τη δυνατότητα να καλέσετε και κανονικά τηλέφωνα με εξαιρετικά χαμηλές χρεώσεις. Αυτό γίνεται ως εξής:

Ανοίγετε ένα λογαριασμό στο skype.com (skypeout) και αγοράζετε χρόνο ομιλίας (π.χ. για 10€). Στη συνέχεια, μέσα από το πρόγραμμα skype πληκτρολογείτε τον αριθμό που θέλετε να καλέσετε, οπουδήποτε στον κόσμο. Ετσι, εσείς μιλάτε μέσω του υπολογιστή σας και ο συνομιλητής σας με το κανονικό του τηλέφωνο.

Ενδεικτικές χρεώσεις για κλήσεις κανονικού τηλεφώνου (η επικοινωνία skype με skype είναι δωρεάν) στις 28/5/5005 είναι (για σταθερά τηλέφωνα):

  • Γερμανία: € 0.017
  • ΗΠΑ € 0.017
  • Αυστραλία: € 0.017
  • Ιταλία: € 0.017
  • Αγγλία: € 0.017
  • κ.ο.κ

Δηλαδή, μπορείτε με 1 € να μιλάτε για περίπου μία ώρα με τους φίλους σας στη Γερμανία ή την Αμερική!

Η καλή ποιότητα ομιλίας και η δωρεάν ή με εξαιρετικά χαμηλές τιμές χρήση του προγράμματος καθιστά το skype ένα απαραίτητο εργαλείο επικοινωνίας για τους σύγχρονους υπολογιστές.

Μόνιμο Link: Skype - Δωρεάν Τηλεφωνία μέσω Internet
Από: Γεωργία Θεοδωρλή στις 1:49 μμ
Τελευταία αλλαγή: 14/01/2006 7:46 μμ
Κατηγορίες: Εργαλεία

27/05/2005

REVA Σύμβουλοι Ακινήτων - Νέα εγκατάσταση της εφαρμογής G&G Μεσιτικό

Η G&G ολοκλήρωσε την εγκατάσταση της εφαρμογής G&G Μεσιτικό στο μεσιτικό γραφείο "REVA Σύμβουλοι Ακινήτων" στη Θέρμη Θεσσαλονίκης.

ΑΚΙΝΗΤΑ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗΣ - Νέα εγκατάσταση της εφαρμογής G&G Μεσιτικό

Η G&G ολοκλήρωσε την εγκατάσταση της εφαρμογής G&G Μεσιτικό στο μεσιτικό - κατασκευαστικό γραφείο "Αναστασιάδης" στην Καριανή Καβάλας.

Επίσης, ξεκίνησε η δημιουργία του νέου site της εταιρίας το οποίο θα βρίσκεται σύντομα on-line.

Προς το παρόν, αν ενδιαφέρεστε για την αγορά ακινήτων στην περιοχή της Καβάλας, μπορείτε να επικοινωνήσετε με το γραφείο στο τηλέφωνο: 25940 51501.

24/05/2005

.eu - Νέα κατάληξη domain name

EURid - The European Registry of Internet Domain Names  

Στη διάρκεια του τελευταίου τετραμήνου του 2005, ένα ακόμα top level domain θα προστεθεί στο Internet. Ετσι, μαζί με τα .com, .edu, .gov, .int, .mil, .net, .org, .biz, .info, .name, και .pro θα μπορούμε στην Ευρωπαϊκή Ενωση να κατοχυρώνουμε και να χρησιμοποιούμε και domain με κατάληξη ".eu".

Περισσότερα για την έναρξη της διαδικασίας κατοχύρωσης και τις προϋποθέσεις μπορείτε να μάθετε στη διεύθυνση: http://www.eurid.eu/ 

Την αντίστοιχη ανακοίνωση στο ICANN (Internet Coroporation for Assigned Names and Numbers) μπορείτε να τη βρείτε στη διεύθυνση: http://www.icann.org/announcements/announcement-23mar05.htm 

Μόνιμο Link: .eu - Νέα κατάληξη domain name
Από: Γιώργος Στάθης στις 7:54 μμ
Τελευταία αλλαγή: 14/01/2006 7:46 μμ
Κατηγορίες: Για επιχειρήσεις

22/05/2005

Μπράβο Ελενα - Μπράβο Ελλάδα

Ελενα Παπαρίζου - Eurovision 2005

Θερμά συγχαρητήρια στην Ελενα Παπαρίζου για την 1η θέση που κατέκτησε για την Ελλάδα στη Eurovision 2005 με το τραγούδι My Number One.

Επίσης θερμά συγχαρητήρια στους δημιουργούς του τραγουδιού Χρήστο Δάντη και Ναταλία Γερμανού, στον Φωκά Ευαγγελινό και σε όλη την ομάδα που έφερε τη χώρα μας στην 1η θέση της Ευρώπης.

Το site της Ελενας μπορείτε να το επισκευτείτε στη διεύθυνση: http://www.helenapaparizou.com/ 

Μόνιμο Link: Μπράβο Ελενα - Μπράβο Ελλάδα
Από: Γεωργία Θεοδωρλή στις 9:48 μμ
Τελευταία αλλαγή: 14/01/2006 7:35 μμ
Κατηγορίες:

21/05/2005

Δωρεάν έλεγχος για ιούς - On-line antivirus

Α-Π-Α-Ρ-Α-Ι-Τ-Η-Τ-Ο για κάθε υπολογιστή και ιδιαίτερα για όσους συνδέονται στο Internet είναι ένα ισχυρό πρόγραμμα ελέγχου και προστασίας από ιούς, ένα antivirus.

Για όσους δεν έχουν ακόμα κάποιο εγκατεστημένο, ή ακόμα και για αυτούς που έχουν ήδη antivirus αλλά θέλουν και μία δεύτερη γνώμη, προτείνουμε μερικά on-line antivirus που μπορούν να τα χρησιμοποιήσουν δωρεάν, και μάλιστα χωρίς εγκατάσταση, κατευθείαν από το Internet.

Panda Active Scan  

Πηγαίνοντας στη διεύθυνση: http://www.pandasoftware.com/activescan/ και πατώντας στο πλήκτρο "Scan your PC" μπορείτε να ξεκινήσετε το on-line antivirus της Panda Software, μιας εταιρίας που χαίρει μεγάλης εκτίμησης στον χώρο της προστασίας από τους ιούς. Πέρα από το μεγάλο αριθμό ιών που βρίσκει και καθαρίζει, το Panda ActiveScan ελέγχει και αφερεί από το σύστημα σας και spyware. Το Panda ActiveScan λειτουργεί σε υπολογιστές με λειτουργικό Microsoft Windows.

BitDefender Antivirus

Από την κεντρική σελίδα της bitdefender, http://www.bitdefender.com και πατώντας στην εικόνα "scan online" στο κάτω αριστερό μέρος της σελίδας, μπορείτε να ενεργοποιήσετε το online antivirus της bitdefender. To bitdefender antivirus εκτελείτε σε Microsoft Windows με Internet Explorer.

Trend Micro Antivirus HouseCall

Στη διεύθυνση http://housecall.trendmicro.com/ μπορείτε να ελέγξετε τον υπολογιστή σας για ιούς και τυχόν βλαβερό software. Η Trend Micro είναι ο δημιουργός του γνωστού antivirus PC-cillin. To HouseCall λειτουργεί σε περιβάλλον Microsoft Windows.

Μόνιμο Link: Δωρεάν έλεγχος για ιούς - On-line antivirus
Από: Γιώργος Στάθης στις 8:29 μμ
Τελευταία αλλαγή: 14/01/2006 7:35 μμ
Κατηγορίες: Εργαλεία

20/05/2005

Νέο site μεσιτικού γραφείου στο Λουτράκι - "ΚΡΙΚΟΣ" Κτηματομεσιτική

Ολοκληρώθηκε το νέο site του κτηματομεσιτικού γραφείου ΚΡΙΚΟΣ στο Λουτράκι Κορινθίας.

Στη διεύθυνση: www.krikos-estate.gr μπορείτε να βρείτε:

  • Ακίνητα στην ευρύτερη περιοχή της Κορίνθου
  • Φωτογραφίες και στοιχεία για την περιοχή της Κορινθίας
  • Αρθρα και συμβουλές για την αγοραπωλησία ακινήτων και θέματα ακίνητης περιουσίας

Το κτηματομεσιτικό γραφείο ΚΡΙΚΟΣ στηρίζει τη λειτουργία του στο σύστημα G&G Μεσιτικό προσφέροντας υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στους πολυάριθμους πελάτες του προσφέροντας τους, όπως χαρακτηριστικά λέει, "Το ακίνητο των ονείρων τους".

09/05/2005

Καλογήρου - Νέα εγκατάσταση της εφαρμογής G&G Μεσιτικό

Η G&G ολοκλήρωσε την εγκατάσταση της εφαρμογής G&G Μεσιτικό στο μεσιτικό γραφείο "Ακίνητα Καλογήρου" στη Χαλκιδική.



_Νέα της G&G_ | Design | G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ Ενημέρωση portal | Sites / Ιστοσελίδες | Software Εγκαταστάσεις | Ανάπτυξη Εφαρμογών | Για επιχειρήσεις | Διάφορα | Εργαλεία