Blog Home | G&G Home   

« Software Εγκαταστάσεις | Αρχική | Για επιχειρήσεις »

04/04/2014

Μεσιτικός Σύλλογος Αττικής - Αυτόματη ενημέρωση από το μεσιτικό πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ

G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ - Νέα έκδοση

G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ

Αυτόματη ενημέρωση site Μεσιτικού Συλλόγου Ατιικής e-akinita.gr, spitogatos.gr, χρυσύ ευκαιρία, property.gr, tospitimou.gr, spiti24.gr

 

 

Αυτόματη ενημέρωση Συλλόγου Αττικής

 

Αυτόματη ενημέρωση του site του Μεσιτικού Συλλόγου Αττικής e-akinita.gr

Το G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ πρόγραμμα ενημερώνει αυτόματα τα: spitogatos, χρυσή ευκαιρία - property.gr, tospitimou, spiti24, e-akinita

 

Προστέθηκε η δυνατότητα αυτόματης ενημέρωσης του site του Συλλόγου Μεσιτών Αστικών Συμβάσεων Αθηνών - Αττικής (ΣΜΑΣΑΑ).

Οπως και στα υπόλοιπα portal που ενημερώνει αυτόματα το πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ:

  • Με 1 κλικ ανεβαίνουν όλα τα ακίνητα σε όλα τα portal
  • Δε χρειάζεται να σημειώνετε εσείς ποια ακίνητα θα σταλούν, το G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ παρακολουθεί τις αλλαγές που κάνετε και στέλνει αυτόματα όσες καταχωρήσεις, μεταβολές, διαγραφές χρειάζεται.
  • Ισως το μοναδικό πρόγραμμα που ενημερώνει ΟΛΑ τα πεδία των portal με αποτέλεσμα πολύ υψηλές θέσεις στα αποτελέσματα αναζήτησης.
  • Ανεβάζει γρήγορα και σωστά όλες τις φωτογραφίες των ακινήτων που υποστηρίζει κάθε portal και μάλιστα με το υδατογράφημα σας (το λογότυπο του γραφείου) σε αυτές.


 

 

Λεπτομέρειες λειτουργίας αυτόματης ενημέρωσης portal

Τώρα μπορείτε, με 1 κλικ, μέσα από το πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ να ανεβάσετε όλα τα ακίνητα σας, με τις φωτογραφίες τους και όλα τα χαρακτηριστικά τους στα portal spitogatos.gr, property.gr (χρυσή ευκαιρία), tospitimou.gr, spiti24.gr και e-akinita.gr του Μεσιτικού Συλλόγου Αττικής.

Με το σύστημα αυτόματης ενημέρωσης portal της G&G:.

Γλυτώνετε από τον κόπο

Χάρη στο σύστημα αυτόματης ενημέρωσης portal της G&G γλυτώνετε κόπο και κερδίζετε απίστευτο χρόνο από τη δουλειά ρουτίνας που ήσασταν υποχρεωμένοι να κάνετε. Ως τώρα έπρεπε να μπείτε σε κάθε portal χωριστά, να καταχωρίσετε τα ακίνητα σας σε διαφορετικές φόρμες και να ανεβάσετε τις φωτογραφίες του κάθε ακινήτου ξανά και ξανά. Τώρα αρκεί να καταχωρείτε μόνο μία φορά κάθε ακίνητο στο πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ και αυτό αναλαμβάνει να ενημερώσει σωστά και γρήγορα τα portals.

 

Γλυτώνετε από τα λάθη

Πόσες φορές δεν έχει τύχει να αλλάξετε π.χ. τα μέτρα ενός ακινήτου ή την τιμή του και να πρέπει να μπείτε σε κάθε portal που το έχετε περάσει και να την αλλάξετε και εκεί; Ή, ακόμα χειρότερα, να έχετε ξεχάσει να την αλλάξετε σε κάποιο portal και να δώσετε άλλη τιμή σε πελάτη που έχει δει την παλιά τιμή στο portal με αποτέλεσμα να μειώνεται η αξιοπιστία του γραφείου σας;

Με το σύστημα αυτόματης ενημέρωσης των portal της G&G γλυτώνετε μια για πάντα από αυτά τα προβλήματα. Αρκεί να κάνετε την αλλαγή, μία φορά, μέσα στο πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ και αυτόματα ενημερώνονται όλα τα portal. Και μάλιστα ταχύτατα. Κατά μέσο όρο μία τέτοια αλλαγή σε ένα ακίνητο χρειάζεται μόνο 1 δευτερόλεπτο για να περάσει στο κάθε portal. Εσείς πόσο χρόνο χρειάζεστε για να μπείτε στο portal, να βρείτε το ακίνητο που άλλαξε, να περάσετε τη νέα τιμή και να το αποθηκεύσετε;

Το ίδιο βέβαια συμβαίνει και όταν ένα ακίνητο παύει να ισχύει. Δε χρειάζεται να μπείτε στο κάθε portal για να το διαγράψετε. Αναλαμβάνει να το κάνει αυτόματα το σύστημα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ.


 

Δεν παιδεύεστε με τις φωτογραφίες

Μία από τις πιο κουραστικές διαδικασίες στην καταχώρηση των ακινήτων σας στα portal είναι το ανέβασμα των φωτογραφιών. Αν τις ανεβάζετε στα portal όπως έρχονται από τη φωτογραφική μηχανή σας, τα αρχεία είναι μεγάλα και ανάλογα μεγάλος είναι και ο χρόνος αποστολής τους. Αν τις επεξεργάζεστε στον υπολογιστή σας πρώτα, ναι μεν ανεβαίνουν πιο γρήγορα στα portal, αλλά επιφορτίζεστε εσείς με μία επιπλέον χρονοβόρα εργασία. Το σύστημα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ αυτόματα αλλάζει το μέγεθος και τον τύπο των φωτογραφιών ώστε να ανεβαίνουν ταχύτατα σε κάθε portal χωρίς να απαιτεί ούτε ένα δευτερόλεπτο από το χρόνο σας.


 

Ενημερώνετε αυτόματα όλα τα πεδία των portal

Με το σύστημα αυτόματης ενημέρωσης portal της G&G είστε σίγουροι ότι μπορείτε να ενημερώσετε ΟΛΑ τα πεδία ΟΛΩΝ των portal σωστά και εύκολα. Χάρη στο προηγμένο σύστημα αντιστοιχίσεων αρκεί μια φορά να ορίσετε ποια πεδία θέλετε να ενημερώνετε. Στη συνέχεια, εσείς βάζετε το ακίνητο μόνο στο πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ και αυτό ανεβαίνει γρήγορα και σωστά σε όλα τα portal.


 

Κερδίζετε χρόνο με την ταχύτατη ενημέρωση

Το σύστημα ενημέρωσης portal της G&G παρακολουθεί εσωτερικά τις αλλαγές των ακινήτων και ανεβάζει σε κάθε portal μόνο τα νέα ακίνητα καθώς και εκείνα που έχουν κάποια μεταβολή. Ετσι η καθημερινή ενημέρωση των portal δε θέλει παρά λίγα μόνο λεπτά.


 

Αποκτάτε περισσότερους πελάτες - Ανεβάζετε όλα σας τα ακίνητα

Πιθανόν, όπως και πολλοί συνάδερφοι σας να μην ανεβάζετε όλα τα ακίνητα σας στα portal επειδή δεν έχετε τον απαραίτητο χρόνο ή ίσως πιστεύετε ότι δεν αξίζει τον κόπο που απαιτείται. Ετσι ανεβάζετε μόνο ορισμένα ακίνητα που πιστεύετε ότι έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να πωληθούν. Κι όμως μπορεί κάποιος επισκέπτης των portal να θέλει ακριβώς το ακίνητο που εσείς δεν έχετε ανεβάσει. Με το σύστημα αυτόματης ενημέρωσης portal της G&G μπορείτε να ανεβάσετε ΟΛΑ τα ακίνητα σας εύκολα και γρήγορα. Ανεβάστε όλα τα ακίνητα σας και δεχτείτε αιτήσεις ενδιαφέροντος από όλους τους πελάτες που ενδιαφέρονται για αυτά.


Ενα δοκιμασμένο σύστημα

Το σύστημα αυτόματης ενημέρωσης των portal spitogatos.gr και property.gr (χρυσή ευκαιρία) βρίσκεται ήδη εγκατεστημένο σε δεκάδες συναδέλφους σας οι οποίοι ενημερώνουν καθημερινά με απόλυτη επιτυχία τα portals. Ηδη αρκετές χιλιάδες ακίνητα έχουν ανεβεί στα portal μέσω του συστήματος G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ.

 

 

 

G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ
Το κορυφαίο μεσιτικό πρόγραμμα

Γρήγορο, αποτελεσματικό και εύχρηστο, το G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ θέτει τα στάνταρ με τα οποία συγκρίνονται όλα τα μεσιτικά προγράμματα της αγοράς.

  • Ταχύτερο και ασφαλέστερο χάρη στη λειτουργία του σε τοπικό δίκτυο
  • Απλούστατο στη χρήση, γρήγορο στις καταχωρήσεις, αποτελεσματικό στην ενημέρωση
  • Προηγμένο σύστημα αύξησης αποτελεσματικότητας πωλήσεων InteliSales
  • Αυτοματοποιημένες καμπάνιες μάρκετινγκ με το σύστημα SEnform™ μέσω SMS και email
  • Αυτόματη, πραγματικά με 1-κλικ ενημέρωση των portal
  • Οικονομικότερο - χωρίς επιπλέον χρέωση ανά θέση δικτύου
  • Τεχνολογικά προηγμένο - Ανεπτυγμένο με τεχνολογίες αιχμής της Microsoft
  • Χωρίς κρυφές χρεώσεις - Μία έκδοση όλες οι δυνατότητες
  • Χωρίς μηνιαίες συνδρομές

 

Βάλτε ένα τέλος στη χρονοβόρα, χειρόγραφη διαχείριση του μεσιτικού σας γραφείου. Μη σπαταλάτε τον πολύτιμο χρόνο σας με λύσεις που δεν καλύπτουν τις ανάγκες σας, όπως αυτοσχέδια Excel και προγράμματα που λειτουργούν σαν απλά σημειωματάρια. Βάλτε τη τεχνογνωσία και τη δύναμη του κορυφαίου μεσιτικού προγράμματος G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ να δουλεύει για την επιχείρηση σας.

 


  • Διαχειριστείτε εύκολα τα ακίνητα σας και τους ιδιοκτήτες τους

  • Καταγράψτε τις αιτήσεις αγοράς ή ενοικίασης και τους πελάτες σας

  • Εκτυπώστε εύκολα και γρήγορα εντολές ανάθεσης και υπόδειξης

  • Κάντε ταχύτατη και σωστή αντιστοίχιση μεταξύ αγοραστών και πωλητών με το σύστημα InteliSales™ της G&G. Τεχνολογία που μπορείτε να εμπιστευτείτε 100% γιατί σκέφτεται και ενεργεί σαν μεσίτης!

  • Προσαρμόστε και παραμετροποιήστε το πρόγραμμα εύκολα και γρήγορα στις δικές σας ανάγκες και τον τρόπο εργασίας.

  • Προσθέστε απεριόριστα πεδία σε κάθε καρτέλα.

  • Ανεβάστε όλα τα ακίνητα σας στα portal, πραγματικά με 1-κλικ.Ισως το μοναδικό πρόγραμμα που ενημερώνει όλα τα πεδία όλων των portal!

  • Σχεδιάστε απεριόριστο αριθμό εκτυπώσεων με όλα τα στοιχεία του προγράμματος και στείλτε τα στο Excel ή στο Word για περαιτέρω επεξεργασία.

  • SEnform Ενημερώστε αυτόματα τους πελάτες σας με SMS και Email για τα ακίνητα που τους ταιριάζουν με το σύστημα SEnform™ της G&G

  • Πραγματική εφαρμογή με ταχύτατη λειτουργία σε περιβάλλον τοπικού δικτύου. Κάντε αναζητήσεις και αντιστοιχήσεις σε κλάσματα δευτερολέπτων.

  • Ασφάλεια δεδομένων γιατί όλα τα στοιχεία που καταχωρείτε βρίσκονται στον υπολογιστή του γραφείου σας.

 

Περισσότερες από 120 εγκαταστάσεις σε κάθε μέρος της Ελλάδας

 

Για περισσότερες πληροφορίες για τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να αποκτήσετε το G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ, συμπληρώστε τώρα τη φόρμα στη σελίδα:

http://www.mesitiko.gandg.gr/9999re1401-more-info

 

 

 

 

Χωρίς επιπλέον κόστος ανά θέση δικτύου! - Χωρίς μηνιαίες συνδρομές - Ανεπτυγμένο με τεχνολογίες αιχμής της Microsoft - Οχι κρυφές χρεώσεις - Μία έκδοση - όλες οι δυνατότητες

31/12/2011

22/04/2011

Καλό Πάσχα! Happy Easter 2011!


Happy Easter - Καλό Πάσχα! 
(G&G - κοτοπουλάκια)

σχεδίαση web site, γραφιστική σχεδίαση, λογότυπο και εταιρική ταυτότητα, G&G Design Studio
   
Ολοκληρωμένες λύσεις - Προγράμματα της G&G
----------




G&G  - Αμφιπόλεως 18-20 - 54454 - Θεσσαλονίκη  Τ:2310.921682  - F:2310.989249 - G&G @ Facebook

 

 

19/04/2011

39 νέες δυνατότητες - G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ Νέα έκδοση

G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ - ΝΕΑ ΕΚΔΟΣΗ - 39 νέες δυνατότητες

G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ - Νέα Εκδοση - 39 νέες δυνατότητες

Κυκλοφόρησε η έκδοση v3.75 του G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ

(Αν εχετε ήδη το G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ, αυτή η αναβάθμιση είναι δωρεάν)


Η έκδοση 3.75 έρχεται με 39 νέες δυνατότητες που μας ζητήσατε, τόσο στο πρόγραμμα οργάνωσης του γραφείου σας όσο και στην παρουσίαση και λειτουργία της ιστοσελίδα σας (δείτε παρακάτω).

Ταχύτερο, αποτελεσματικότερο και πιο εύκολο από ποτέ, το G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ θέτει τα στάνταρ με τα οποία συγκρίνονται όλα τα μεσιτικά προγράμματα της αγοράς.

  • Ταχύτερο και ασφαλέστερο χάρη στη λειτουργία του σε τοπικό δίκτυο
  • Απλούστατο στη χρήση, γρήγορο στις καταχωρήσεις, αποτελεσματικό στην ενημέρωση
  • Προηγμένο σύστημα αύξησης αποτελεσματικότητας πωλήσεων InteliSales
  • Αυτοποιημένες καμπάνιες μάρκετινγκ με το σύστημα SEnform™ μέσω SMS και email
  • Οικονομικότερο - χωρίς επιπλέον χρέωση ανά θέση δικτύου
  • Τεχνολογικά προηγμένο - Ανεπτυγμένο με τεχνολογίες αιχμής της Microsoft
  • Χωρίς κρυφές χρεώσεις - Μία έκδοση όλες οι δυνατότητες
  • Χωρίς μηνιαίες συνδρομές
Περισσότερες από 120 εγκαταστάσεις σε κάθε μέρος της Ελλάδας

Σημαντικά Εργαλεία της Νέας Εκδοσης

Η νέα έκδοση περιλαμβάνει τις ακόλουθες νέες δυνατότητες και βελτιώσεις:

 

Προσθήκη χάρτη σε κάθε ακίνητο

Δυνατότητα προσθήκης γεωγραφικού χάρτη σε κάθε ακίνητο με την ακριβή θέση του ακινήτου. Στο Internet μπορεί να ανέβει ο χάρτης της ευρύτερης περιοχής χωρίς να προσδιορίζεται η θέση του ακινήτου.

 

Αυτόματη μετάφραση σε ξένες γλώσσες

Δυνατότητα αυτόματης μετάφρασης στα Αγγλικά, Γερμανικά, Γαλλικά, Ιταλικά, Ρώσικα και άλλες 54 γλώσσες. Μεταφράζονται όλα τα χαρακτηριστικά καθώς και το ελεύθερο κείμενο της αγγελίας του ακινήτου.

 

Προσθήκη υδατογραφήματος στις φωτογραφίες

Αυτόματη προσθήκη watermark (υδατογραφήματος) στις φωτογραφίες. Στις φωτογραφίες των ακινήτων προστίθεται αυτόματα το λογότυπο του γραφείου ώστε να προστατεύονται από κλοπή και παράνομη χρήση.

 

Εως και 5 φορές ταχύτερη ενημέρωση ιστοσελίδας

Ανανεωμένος μηχανισμός ενημέρωσης της ιστοσελίδας στο Internet. Ταχύτερη μέχρι και 75% ενημέρωση web site. Ακόμα και για πολλές χιλιάδες ακίνητα με 2-3 ή περισσότερες ξένες γλώσσες η ενημέρωση γίνεται με 1-κλικ και παίρνει μόνο λίγα λεπτά. Παράλληλα, έχουμε ακόμα ταχύτερη λειτουργία της αναζήτησης ακινήτων στην ιστοσελίδα και ταχύτερη εμφάνιση των αποτελεσμάτων.

 

Εξαγωγή δεδομένων σε XML, CSV, dbf και άλλα format

Στις έξτρα αναφορές προστέθηκαν πολλά νέα format εξαγωγής, όπως XML, CSV, dbf, lotus 1-2-3, html, word, excel κλπ) για ανταλλαγή και αποστολή δεδομένων σε άλλες εφαρμογές, σε συνεργάτες κ.ο.κ.

 

Ορισμός 2ης νομισματικής μονάδας

Δυνατότητα ορισμού 2ης νομισματικής μονάδας και ισοτιμίας αυτής σε σχέση με το ευρώ π.χ. $ ή £. Η 2η μονάδα εμφανίζεται στις καρτέλες των ακινήτων και των αγοραστών καθώς και στις σχετικές αναφορές. Υπάρχει η δυνατότητα εμφάνισης ή απόκρυψης της 2ης μονάδας.

 

Ιστορικό αλλαγής τιμής ακινήτου

Καταγραφή ιστορικού αλλαγής τιμών ακινήτων. Δυνατότητα επισήμανσης και ξεχωριστής εμφάνισης στην ιστοσελίδα σας των ακινήτων που μειώθηκε η τιμή τους.

Και 32 ακόμα νέα έργαλεία

Με αυτές και 32 ακόμα νέες δυνατότητες, το G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ είναι το πληρέστερο, ευκολότερο και αποτελεσματικότερο μεσιτικό πρόγραμμα που μπορείτε να αποκτήσετε.

 


Για περισσότερες πληροφορίες για τον τρόπο με τον οποίο μπορείτε να αποκτήσετε το G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ, συμπληρώστε τώρα τη φόρμα στη σελίδα:

http://www.mesitiko.gandg.gr/9999re1102-more-info

 

 

 

Χωρίς επιπλέον κόστος ανά θέση δικτύου! - Χωρίς μηνιαίες συνδρομές - Ανεπτυγμένο με τεχνολογίες αιχμής της Microsoft - Οχι κρυφές χρεώσεις - Μία έκδοση - όλες οι δυνατότητες

G&G  - Αμφιπόλεως 18-20 - 54454 - Θεσσαλονίκη  Τ:2310.921682  - F:2310.989249 - email

Συνδεθείτε μαζί μας στο Facebook και ενημερωθείτε πρώτοι για τις νέες εκδόσεις και τις προσφορές του G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ


 

 .-


21/03/2011

Πρόγραμμα για καθαριστήρια G&G Cleaner

G&G Cleaner Εφαρμογή οργάνωσης καθαριστηρίων

Προγραμμα οργάνωσης και διαχείρισης καθαριστηρίων G&G Cleaner

Η G&G κατασκεύασε το πρόγραμμα G&G Cleaner που απευθύνεται σε καθαριστήρια, στεγνοκαθαριστήρια, ταπητοκαθαριστήρια και καθαριστήρια δερματίνων ειδών. Αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σύστημα που με απλό και ολοκληρωμένο τρόπο αναλαμβάνει την οργάνωση και τη διαχείριση των καθαριστηρίων.

Το πρόγραμμα για καθαριστήρια G&G Cleaner επιτρέπει:

  • Την παραλαβή των ρούχων από τους πελάτες και την εκτύπωση αποδεικτικού παραλαβής
  • Την ενημέρωση για το ποια ρούχα πρέπει να καθαριστούν και ποια να παραδοθούν κάθε μέρα
  • Την παράδοση των ρούχων στους πελάτες και την εκτύπωση αποδείξεων ή τιμολογίων
  • Την αποστολή ρούχων σε προμηθευτές (π.χ. καθαριστήρια δερματίνων ειδών) και την παραλαβή τους από αυτούς
  • Την ανά πάσα στιγμή άμεση και έγκυρη ενημέρωση τόσο για τα οικονομικά υπόλοιπα όσο και για τα ρούχα που βρίσκονται στο κατάστημα
  • Την στατιστική ενημέρωση π.χ. για τους καλύτερους πελάτες μας, για τις υπηρεσίες που μας επιφέρουν περισσότερα κέρδη κ.ο.κ.
  • Την πλήρη παραμετροποίηση του συστήματος από τον χρήση με τους κωδικούς και τις υπηρεσίες του, τους χρόνους παράδοσης, τα παραστατικά κ.ο.κ.

Κουτί λογισμικού G&G Cleaner Οργάνωσης Καθαριστηρίων Περισσότερα για το πρόγραμμα G&G Cleaner μπορείτε να μάθετε στην ιστοσελίδα: www.cleaner.gandg.gr

Το πρόγραμμα G&G Cleaner βρίσκεται ήδη εγκατεστημένο και λειτουργεί με επιτυχία στις επιχειρήσεις:

  • B&B Cleaning - Στεγνοκαθαριστήριο - Πλαγιάρι Θεσσαλονίκης
  • Leather Line Krinos - Καθαριστήριο Δερματίνων Ειδών - Θεσσαλονίκη

25/12/2010

Χαρούμενα Χριστούγεννα και ευτυχισμένο το 2011

Χαρούμενα Χριστούγεννα και ευτυχισμένο 2011 - Mary Christmas and a Happy 2011

02/04/2010

Καλό Πάσχα! Happy Easter!

Η G&G σας εύχεται Χρόνια Πολλά και Καλό Πάσχα! Happy Easter!  

σχεδίαση web site - γραφιστική σχεδίαση - λογότυπο και εταιρική ταυτότητα        Προγράμματα και web site για μεσίτες       Εφαρμογές κατά παραγγελία σε Access, .Net και SQL Server

01/01/2010

2010 Happy New Year Ευτυχισμένος ο νέος χρόνος

2010 - Happy New Year - Ευτυχισμένος ο καινούριος χρόνος  

25/12/2009

17/04/2009

Ευχές για το Πάσχα από τη G&G

Χρόνια Πολλά και Καλό Πάσχα!


σχεδίαση web site - γραφιστική σχεδίαση - λογότυπο και εταιρική ταυτότητα        Προγράμματα και web site για μεσίτες       Εφαρμογές κατά παραγγελία σε Access, .Net και SQL Server

01/01/2009

Happy New Year - Ευτυχισμένο το νέο έτος 2009

25/12/2008

Merry Christmas - Χαρούμενα Χριστούγεννα

30/12/2007

Ευχές για το νέο έτος

Ευχές για ένα 2008 γεμάτο υγεία, ευτυχία, επιτυχία και αγάπη  

22/12/2006

Χαρούμενα Χριστούγεννα!!!

Χαρούμενα Χριστούγεννα 2006  

14/01/2006

Oracle - Δωρεάν έκδοση της πανίσχυρης database!

Oracle Database Express Edition  

Μετά τη Microsoft με το SQL Server 2005 Express edition, τώρα και η Oracle -για πρώτη φορά- προσφέρει μία δωρεάν έκδοση της πανίσχυρης βάσης δεδομένων της Oracle Database 10g.

Από τη διεύθυνση: http://www.oracle.com/technology/products/database/xe/index.html μπορείτε να κατεβάσετε την Express έκδοση της Oracle η οποία παρέχεται δωρεάν τόσο για την ανάπτυξη εφαρμογών όσο και για την εκτέλεση αυτών.

Η Oracle Database XE επιτρέπει μέγεθος βάσης δεδομένων μέχρι 4GB, μπορεί να χρησιμοποιήσει μέχρι 1GB RAM και αν εγκατασταθεί σε έναν υπολογιστή με πολλαπλούς επεξεργαστές, εκτελείται μόνο στον ένα. Οι παραπάνω δυνατότητες φαίνεται να καλύπτουν ένα μεγάλο μέρος εφαρμογών που θα μπορούν να αναπτυχθούν και να εκτελούνται στη βάση της Oracle χωρίς κανένα κόστος.

Τέλος η Oracle Database XE είναι πλήρως συμβατή με τις εμπορικές εκδόσεις της Oracle, οπότε αν οι ανάγκες ενός συστήματος ξεπεράσουν τις δυνατότητες τις μπορεί πάντα να γίνει αναβάθμιση του με την αγορά μιας ισχυρότερης έκδοσης.

Μόνιμο Link: Oracle - Δωρεάν έκδοση της πανίσχυρης database!
Από: Γιώργος Στάθης στις 7:58 μμ
Τελευταία αλλαγή: 14/01/2006 8:25 μμ
Κατηγορίες: Ανάπτυξη Εφαρμογών

20/12/2005

Visual Studio Express - Δωρεάν από τη Microsoft

Microsoft Visual Studio Express  

H Microsoft θέλωντας να προωθήσει την τεχνολογία .NET και να βοηθήσει όσους ενδιαφέρονται να προγραμματίσουν σε αυτήν προσφέρει δωρεάν για ένα χρόνο το δικαίομα χρήσης των εκδόσεων Express της πλατφόρμας ανάπτυξης εφαρμογών Visual Studio.

Από τη διεύθυνση: http://msdn.microsoft.com/vstudio/express/ μπορείτε να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε στον υπολογιστή σας τις γλώσσες προγραμματισμού:


SQL Server 2005 Express Edition

Επίσης, από τη διεύθυνση: http://msdn.microsoft.com/vstudio/express/sql/ μπορείτε να κατεβάσετε την Express έκδοση της ισχυρής βάσης δεδομένων SQL Server 2005 για την ανάπτυξη εφαρμογών βάσεων δεδομένων με χρήση του Visual Studio.

Καλό κατέβασμα και καλό Προγραμματισμό!
Μόνιμο Link: Visual Studio Express - Δωρεάν από τη Microsoft
Από: Γιώργος Στάθης στις 4:27 μμ
Τελευταία αλλαγή: 14/01/2006 7:41 μμ
Κατηγορίες: Ανάπτυξη Εφαρμογών

15/06/2005

Βρείτε τα "λάθος" link στο site σας!

Xenu's Link Sleuth (TM)

Ένα πολύ χρήσιμο και δωρεάν εργαλείο για τον έλεγχο της ποιότητας του site σας είναι το Xenu.

Το Xenu ελέγχει το site σας και βρίσκει τα "σπασμένα" (λάθος) link που τυχόν έχει (link που δεν οδηγούν πουθενά) ώστε να μπορέσετε να τα διορθώσετε ή να ζητήσετε από τους συντηρητές του site σας να το κάνουν.

Τη σελίδα του Xenu μπορείτε να την επισκεφτείτε στη διεύθυνση: http://home.snafu.de/tilman/xenulink.html

Την τελευταία έκδοση του προγράμματος, μπορείτε να την κατεβάσετε από τη διεύθυνση: http://home.snafu.de/tilman/XENU.ZIP

Το Xenu είναι ένα μόνο από τα εργαλεία που χρησιμοποιούμε στη G&G για τον τακτικό έλεγχο της ποιότητας των site των πελατών μας.

Μόνιμο Link: Βρείτε τα "λάθος" link στο site σας!
Από: Γιώργος Στάθης στις 2:13 μμ
Τελευταία αλλαγή: 14/01/2006 7:47 μμ
Κατηγορίες: Ανάπτυξη Εφαρμογών, Εργαλεία



_Νέα της G&G_ | Design | G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ Ενημέρωση portal | Sites / Ιστοσελίδες | Software Εγκαταστάσεις | Ανάπτυξη Εφαρμογών | Για επιχειρήσεις | Διάφορα | Εργαλεία