G&G Web Design - Κατασκευή Ιστοσελίδων

Blog

Νέα ιστοσελίδα για το μεσιτικό-κατασκευαστικό γραφείο ΠΡΑΦΤΣΙΩΤΗΣ στη Θεσσαλονίκη

Παρασκευή 28 Απριλίου 2023 at 12:00 π.μ., από Γιώργος Στάθης

Νέα ιστοσελίδα για το μεσιτικό-κατασκευαστικό γραφείο ΠΡΑΦΤΣΙΩΤΗΣ στη Θεσσαλονίκη

👉 Διαβάστε το ολοκληρωμένο Case Study

 

Η G&G ανέλαβε και ολοκλήρωσε την δημιουργία της ιστοσελίδας του μεσιτικού - κατασκευαστικού γραφείου ΠΡΑΦΤΣΙΩΤΗΣ Μ. ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ στη Θεσσαλονίκη.

Ακολουθώντας τη μεθοδολογία ανάπτυξης ιστοσελίδων της G&G, καθορίσαμε τους στόχους της εταιρείας, το ύφος του brand της, το position της στην αγορά και το κοινό στο οποίο απευθύνεται και σχεδιάσαμε μία μεσιτική - κατασκευαστική ιστοσελίδα που καλύπτει όλες τις παραπάνω παραμέτρους.

Το αποτέλεσμα είναι μία μοναδική - ξεχωριστή ιστοσελίδα, που ενισχύει το brand του γραφείου και παρουσιάζει με τον καλύτερο τρόπο τα ακίνητα και τα έργα της εταιρείας.

Ακολουθώντας την πάγια πολιτική της εταιρείας μας, όπως και σε όλα τα έργα της G&G, έτσι και για το www.praftsiotis.gr δεν έχει χρησιμοποιηθεί κάποιο έτοιμο template από το Internet αλλά έγινε αποκλειστική σχεδίαση in-house από την G&G ώστε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες και το ύφος της εταιρείας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.


Μάθετε περισσότερα για το έργο και πως μπορούμε να βοηθήσουμε κι εσάς να πετύχετε ανάλογα αποτελέσματα στο αναλυτικό Case Study παρακάτω.

Αναλυτικές πληροφορίες για:

  • case studyτον πελάτη
  • την ανάγκη που οδήγησε στην ανανέωση της ιστοσελίδας
  • τη μεθοδολογία που ακολουθήσαμε 
  • τα αποτελέσματα που επιτύχαμε

μπορείτε να διαβάσετε στη σελίδα:  project?id=66

 

👉 Αποκτήστε τη δική σας μεσιτική ιστοσελίδα, και ανεβείτε στις πρώτες θέσεις του Google συμπληρώνοντας τη φόρμα στη σελίδα: https://www.mesitiko.gandg.gr/Ιστοσελίδες-για-Μεσιτικά-Γραφεία-Μεσίτες#form1

 


Προσθέστε το σχόλιο σας

Σχόλια

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια.