G&G Web Design - Κατασκευή Ιστοσελίδων

Alfamesitiki Real Estate Group

Ο πελάτης

Το μεσιτικό γραφείο Alfamesitiki Real Estate ιδρύθηκε το 2000 επεκτάθηκε ταχύτατα και είναι σήμερα μια από τις πιο δυναμικά ανερχόμενες επιχειρήσεις στον τομέα της ακίνητης περιουσίας.
Οι συνεργάτες του γραφείου καλύπτουν ένα ευρύ φάσμα μεσιτικών υπηρεσιών και είναι σε θέση να καλύψουν τις ανάγκες των πελατών σε: Εκτιμήσεις ακινήτων, Διαχείριση Ακίνητης Περιουσίας, Πωλήσεις και ενοικιάσεις ακινήτων, Συμβολαιογραφική και Νομική κάλυψη, Ενεργειακά πιστοποιητικά.
Με την ολοκληρωμένη υποστήριξη που παρέχει η Alfamesitiki, δημιουργεί σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες της, το οποίο κατά την άποψη της εταιρίας αποτελεί το πλέον αναγκαίο και απαραίτητο συστατικό για την σωστή συνεργασία.
Η Alfamesitiki διαθέτει μεγάλο αρχείο ακινήτων και αγοραστών έχοντας τη δυνατότητα να προτείνει πολλές αξιόλογες επιλογές στους πελάτες της, σύμφωνες με τις ανάγκες του καθενός.
Η ιστοσελίδα του γραφείου χάρτη στην υψηλή επισκεψιμότητα της αποτελεί ένα πολύ καλό μέσο προβολής και είναι δίνει εύκολη πρόσβαση σε ενδιαφερόμενους τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.


Το έργο

Το ζητούμενο

Αν και το μεσιτικό γραφείο Alfamesitiki Real Estate είχε ήδη ιστοσελίδα από τις αρχές της δεκαετίας του 2000, τα αποτελέσματα που έπαιρνε από αυτήν δεν ήταν τα ιδανικά, με αποτέλεσμα να εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από τα διάφορα portal για την εύρεση νέων αγοραστών για τα πολυάριθμα ακίνητα που διαχειρίζεται το γραφείο. Η ιστοσελίδα που είχε το γραφείο, βασισμένη σε template το οποίο είχαν και πολλά άλλα μεσιτικά γραφεία, δεν διαφοροποιούσε το γραφείο στα μάτια των υποψήφιων πελατών του, τοποθετώντας το στην ίδια θέση με άλλα, μικρότερα και λιγότερο οργανωμένα γραφεία.

Έχοντας μακροχρόνια και επιτυχημένη συνεργασία με την G&G στον τομέα της οργάνωσης και αυτοματοποίησης του γραφείου βασισμένη στο μεσιτικό πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ,  ήταν μεγάλη η χαρά μας όταν μας ζητήθηκε να αναλάβουμε τη δημιουργία της νέας ιστοσελίδας του γραφείου που θα επικοινωνεί τόσο τη φιλοσοφία όσο και το μέγεθος του γραφείου.

Σκοπός του έργου ήταν η δημιουργία μίας ξεχωριστής ιστοσελίδας, σε αποκλειστικό για την Alfamesitiki design, με ύφος, τόνο και δυνατότητες που να αντικατοπτρίζουν τη δυναμική του γραφείου και να το τοποθετούν στην συνείδηση των υποψήφιων πελατών του στην υψηλή θέση που κατέχει στον χώρο του real estate της Αττικής.  


Η μεθοδολογία

 Αποκλειστικό Design 

Ακολουθώντας τη μεθοδολογία "Discovery / Branding / Design" που έχουμε αναπτύξει στην G&G καταλήξαμε σε ένα μοντέρνο, λειτουργικό και όμορφο εικαστικά design για την ιστοσελίδα του μεσιτικού γραφείου της Αθήνας, Alfamesitiki. Ο χρήστης της ιστοσελίδας βρίσκεται από την πρώτη στιγμή σε ένα οικείο περιβάλλον την χρήση του οποίου πραγματοποιεί διαισθητικά και οδηγείται γρήγορα στα επιθυμητά γι' αυτόν αποτελέσματα.

Τα χρώματα που χρησιμοποιήθηκαν είναι αυτά της εταιρικής ταυτότητας του γραφείου, έχοντας έτσι έναν ενιαίο τρόπο επικοινωνίας με τους πελάτες του και διαφοροποίησης από τον ανταγωνισμό.

Στο λογότυπο του γραφείου κάναμε μία μικρή αλλά ουσιαστική αλλαγή που βοήθησε σημαντικά στην αναγνωσιμότητα του ονόματος του γραφείου.


Ακολουθώντας την πάγια πολιτική της εταιρείας μας, όπως και σε όλα τα έργα της G&G, έτσι και για το www.alfamesitiki.gr δεν έχει χρησιμοποιηθεί κάποιο έτοιμο template από το Internet αλλά έγινε αποκλειστική σχεδίαση in-house από την G&G ώστε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες και το ύφος του γραφείου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.


 Τελευταίες τεχνολογίες 

Κατά την υλοποίηση του design και ανάπτυξη του λειτουργικού μέρους του website www.alfamesitiki.gr χρησιμοποιήσαμε τις τελευταίες τεχνολογίες και τις καλύτερες πρακτικές, ώστε ο επισκέπτης της ιστοσελίδας να βρίσκει εύκολα και γρήγορα αυτό που θέλει.


 Responsive Σχεδίαση 

Με 100% responsive σχεδίαση, η πλοήγηση στην ιστοσελίδα της Alfamesitiki Real Estate γίνεται το ίδιο αποτελεσματικά, τόσο από σταθερούς ή φορητούς υπολογιστές όσο και από κινητά τηλέφωνα, tablet, web tv και άλλες συνδεδεμένες συσκευές.


 Ισχυρός μηχανισμός προβολής ακινήτων 

Η αναζήτηση, παρουσίαση και προώθηση των ακινήτων του γραφείου βασίζεται στις τεχνολογίες του μεσιτικού CRM G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ και έχει σαν αποτέλεσμα την δυνατότητα αναλυτικής αναζήτησης και ολοκληρωμένης παρουσίαση των ακινήτων σε εξαιρετικά γρήγορους χρόνους, δίνοντας στον χρήστη την αίσθηση της στιγμιαίας ανταπόκρισης. Η ολοκληρωμένη παρουσίαση των ακινήτων με απεριόριστα χαρακτηριστικά, απεριόριστες φωτογραφίες, χάρτη τοποθεσίας, βίντεο ακινήτου και τρισδιάστατη απεικόνιση τους δίνει στους υποψήφιους αγοραστές του ακινήτου μία ολοκληρωμένη εικόνα, ώστε η επικοινωνία και το ενδιαφέρον τους να είναι ουσιαστικό και στοχευμένο.

 

Το Αποτέλεσμα

  • Από την 10η στην 1η σελίδα της Google. Μέσα σε λιγότερο από 3 μήνες, η ιστοσελίδα της Alfamesitiki Real Estate ανέβηκε από την 10 σελίδα των αποτελεσμάτων στην 1η σελίδα του Google για αναζητήσεις "μεσιτικό Αθήνα", "μεσιτικό στην Αθήνα" κ.ο.κ.

  • Καθημερινές εκδηλώσεις ενδιαφέροντος. Καθημερινά η Alfamesitiki λαμβάνει νέες εκδηλώσεις ενδιαφέροντος για τα ακίνητα της μέσα από την ιστοσελίδα του γραφείου. Σε σχέση με τις εκδηλώσεις ενδιαφέροντος που λαμβάνει από τα portals αυτές έχουν μεγαλύτερη αξία μια και απευθύνονται αποκλειστικά στο γραφείο μέσα από τη σελίδα του και όχι σε όλα τα μεσιτικά γραφεία μιας περιοχής, μέσα από τα portal. Οι υποψήφιοι αγοραστές που στέλνουν τα συγκεκριμένα μηνύματα ενδιαφέροντος έχουν γνωρίσει και εμπιστευτεί την Alfamesitiki μέσα από την ιστοσελίδα της.

  • Αναθέσεις ακινήτων. Μέσα από την ιστοσελίδα της Alfamesitiki το γραφείο λαμβάνει δεκάδες ακίνητα από ιδιοκτήτες που εμπιστεύονται και αναθέτουν στο γραφείο συγκεκριμένα (και όχι μαζικά σε όλα τα γραφεία ενός portal) τα ακίνητα τους.

  • Καθιέρωση του γραφείου - Αναγνώριση του brand. Με μία ιστοσελίδα που ξεχωρίζει και με την ταυτότητα του γραφείου, το λογότυπο και τα χρώματα ξεκάθαρη σε όλο το design, το brand της Alfamesitiki Real Estate γίνεται καθημερινά ακόμα πιο αναγνωρίσιμο και καταλαμβάνει τη θέση που του αξίζει.

Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του μεσιτικού γραφείου της Αθήνας, Alfamesitiki Real Estate στη διεύθυνση: www.alfamesitiki.gr και βρείτε:


Υπηρεσίες που παρείχε η G&G

Ανάπτυξη ιστοσελίδας
Σχεδίαση ιστοσελίδας
Φιλοξενία ιστοσελίδας

Τεχνολογίες της G&G που χρησιμοποιήθηκαν

G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ
G&G CMS
G&G SEO Rules
Alfamesitiki Real Estate Group

Site: www.alfamesitiki.gr

Πελάτης: Alfamesitiki

Περιοχή: Καλλιθέα, Αθήνα (Νότια Προάστια)

Τομέας: Real Estate

Γκαλερί σελίδων από το www.alfamesitiki.gr

Alfamesitiki Real Estate Group
Alfamesitiki Real Estate Group
Alfamesitiki Real Estate Group
Alfamesitiki Real Estate Group

Θα θέλατε μία παρόμοια ιστοσελίδα;

Καλέστε μας στο 2310-921682 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας για να συζητήσουμε την ιδέα που έχετε για τη δημιουργία του δικού σας επιτυχημένου web site.