G&G Web Design - Κατασκευή Ιστοσελίδων

Kranidis Real Estate in Rhodes

Ο πελάτης

Το μεσιτικό γραφείο στη Ρόδο  Κρανίδης Real Estate άρχισε να λειτουργεί το 1977. Ιδρύθηκε και οργανώθηκε από τον Εμμ. Κρανίδη του Μερκουρίου, πτυχιούχο της Ανωτάτης Σχολής Οικονομικών Εμπορικών Επιστημών (ΑΣΟΕΕ) νυν Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών.

Το έτος 2001, έγινε μέλος του γραφείου ο γιος του κ. Κρανίδη, Μερκούρης Κρανίδης στο τμήμα  αξιολόγησης και έρευνας των πωλήσεων δίνοντας νέα ώθηση και δυναμική στο Γραφείο. Ο Μερκούρης Κρανίδης είναι κάτοχος ειδικοί διπλώματος  του Πανεπιστημίου Πειραιά, ως Εκτιμητής  Ακίνητης Περιουσίας.

 Το μεσιτικό γραφείο Κρανίδης Real Estate είναι οργανωμένο σε επιστημονική βάση, αναδεικνύοντας την αξιοπρέπεια του μεσιτικού επαγγέλματος. Στο γραφείο Κρανίδης Real Estate οι μεσιτικές υπηρεσίες προς τους πελάτες του αντιμετωπίζονται ως λειτούργημα. 

Το έργο

Η G&G και το μεσιτικό γραφείο της Ρόδου "Κρανίδης Real Estate" έχουν μία πολύχρονη και επιτυχημένη συνεργασία. Έχοντας αναλάβει την οργάνωση του γραφείου με το ισχυρό μεσιτικό πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ και την ανάπτυξη των δύο προηγούμενων εκδόσεων της ιστοσελίδας του γραφείου, με χαρά αναλάβαμε την αναβάθμιση του website της εταιρείας στις πλέον σύγχρονες τεχνολογίες και σε πιο σύγχρονο design.


Μοντέρνα σχεδίαση στο ύφος του γραφείου

Χρησιμοποιώντας τα χρώματα και το ύφος του γραφείου, δημιουργήσαμε ένα μοντέρνο design, δίνοντας έμφαση στην φωτογραφική παρουσίαση των ακινήτων, στην ολοκληρωμένη και ξεκάθαρη παράθεση των χαρακτηριστικών τους και στην εύκολη πρόσβαση σε όλη την πληροφορία από τους επισκέπτες του website.


Πολύγλωσση παρουσίαση σε 7 γλώσσες

Η ανάπτυξη του website και η παρουσίαση του γραφείου και των ακινήτων του γίνεται σε 7 γλώσσες, παρέχοντας άμεσα πληροφόρηση για τις τελευταίες εξελίξεις στο real estate της Ρόδου όχι μόνο στην Ελλάδα αλλά και σε όλες τις χώρες από τις οποίες υπάρχει ενδιαφέρον για επένδυση στην Ελλάδα.

 

Responsive design για κινητά και tablets

Το website του μεσιτικού γραφείου στη Ρόδο "Κρανίδης Real Estate" ενσωματώνει τις τελευταίες responsive τεχνολογίες με σωστή και άμεση προσαρμογή σε όλα τα διαφορετικά μεγέθη οθονών, από το μικρότερο κινητό ή tablet μέχρι την μεγαλύτερη οθόνη υπολογιστή ή smart TV.

 

Υψηλές θέσεις στις μηχανές αναζήτησης

Ακολουθώντας σε όλα τα στάδια της ανάπτυξης της ιστοσελίδας του κανόνες G&G SEO Rules, το www.kranidis-estate.gr  βρίσκεται στις πρώτες θέσεις των αποτελεσμάτων για τις αναζητήσεις που αφορούν πωλήσεις ή ενοικιάσεις ακινήτων στη Ρόδο και στις περιοχές που το γραφείο ειδικεύεται.


Με τη δύναμη του G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ

Η καθημερινή ενημέρωση του website www.kranidis-estate.gr γίνεται αυτόματα μέσα από το μεσιτικό πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ, εξασφαλίζοντας την εγκυρότητα της πληροφορίας, την αυτόματη, πολύγλωσση ενημέρωση της ιστοσελίδας αλλά και την ταχύτατη λειτουργία της χάρη στον έξυπνο τρόπο διαχείρισης δεδομένων της εφαρμογής.

 

Επισκεφτείτε τώρα το site της Κρανίδης Real Estate και βρείτε:

Υπηρεσίες που παρείχε η G&G

Σχεδίαση ιστοσελίδας
Ανάπτυξη ιστοσελίδας
Φιλοξενία ιστοσελίδας

Τεχνολογίες της G&G που χρησιμοποιήθηκαν

G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ
G&G CMS
G&G SEO Rules
Kranidis Real Estate in Rhodes

Site: www.kranidis-estate.gr

Πελάτης: Εμμανουήλ Μ. Κρανίδης

Περιοχή: Ρόδος

Τομέας: Real Estate in Rhodes

Γκαλερί σελίδων από το www.kranidis-estate.gr

Kranidis Real Estate in Rhodes
Kranidis Real Estate in Rhodes
Kranidis Real Estate in Rhodes
Kranidis Real Estate in Rhodes

Θα θέλατε μία παρόμοια ιστοσελίδα;

Καλέστε μας στο 2310-921682 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας για να συζητήσουμε την ιδέα που έχετε για τη δημιουργία του δικού σας επιτυχημένου web site.