G&G Web Design - Κατασκευή Ιστοσελίδων

Paxos Properties

Ο πελάτης

Η εταιρία Paxos Properties Αφοί Φαναριώτη – Οικοδομικές εργασίες & Κτηματομεσιτικό γραφείο, δραστηριοποιείται από το 1980, με μεγάλη εμπειρία, τόσο στο χώρο της κτηματομεσιτικής αγοράς ακινήτων όσο και της κατασκευής κατοικιών και άλλων κτιριακών & οικοδομικών έργων στο πανέμορφο νησί των Παξών.

Η εταιρεία Paxos Properteis είναι γνωστή και ευρέως σεβαστή για περισσότερο από τριάντα χρόνια, ακολουθώντας την οικογενειακή παράδοση τριών γενεών.

Το έργο

Έχοντας συνεργαστεί με τον κ. Σπύρο Φαναριώτη της εταιρείας Paxos Properties τόσο στην οργάνωση του μεσιτικού γραφείου της εταιρείας με το μεσιτικό πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ όσο και στην κατασκευή της προηγούμενης έκδοσης της ιστοσελίδας της εταιρείας, με μεγάλη χαρά αναλάβαμε την ανανέωση του website με νεότερο design και responsive τεχνολογίες για σωστή προβολή στους όλο και περισσότερους mobile επισκέπτες της σελίδας.

Έχοντας εκτιμήσει στα χρόνια της συνεργασίας μας τόσο τον ακέραιο χαρακτήρα του κ. Φαναριώτη όσο και την εξαιρετική του ματιά στο design και την προσοχή του στη λεπτομέρεια, ήμασταν σίγουροι ότι και αυτή μας η συνεργασία θα απέφερε ένα πανέμορφο και λειτουργικό αποτέλεσμα.


Σχεδίαση βασισμένη στο γαλάζιο του Ιονίου

Στην επανασχεδίαση της ιστοσελίδας www.paxosproperties.gr θελήσαμε από την αρχή ο επισκέπτης να έχει την αίσθηση ότι βρίσκεται στο πανέμορφο νησί και απολαμβάνει το γαλάζιο των πανέμορφων νερών της θάλασσας των Παξών.


Ανανέωση Λογοτύπου

Έχοντας περάσει 7 χρόνια από τη σχεδίαση της πρώτης έκδοσης του λογοτύπου της εταιρείας, μαζί με τη νέα έκδοση της ιστοσελίδας της Paxos Properties παρουσιάσαμε και το νέο της λογότυπο. Πιο στιβαρό και επίσημο, το νέο λογότυπο απεικονίζει τη δυναμική της εταιρείας που είναι από τις σημαντικότερες του νησιού στο μεσιτικό, κατασκευαστικό και τουριστικό χώρο.


Ολοκληρωμένη αναζήτηση και παρουσίαση ακινήτων

Με αναλυτική αναζήτηση και όμορφη και λειτουργική παρουσίαση αποτελεσμάτων ο επισκέπτης μπορεί γρήγορα και με ακρίβεια να περιηγηθεί στα ακίνητα που τον ενδιαφέρουν. Στην αναλυτική παρουσίαση του κάθε ακινήτου, με πλήθος φωτογραφιών, ολοκληρωμένη περιγραφή, πλήρη λίστα χαρακτηριστικών, θέση στο χάρτη και βίντεο, ο ενδιαφερόμενος αγοραστής και ενοικιαστής έχει την όσο το δυνατό πιο κοντινή εμπειρία στην επιτόπου επίσκεψη του ακινήτου.


Ταχύτατες, Responsive τεχνολογίες 

Στην ανανέωση του paxosproperties.gr χρησιμοποιήσαμε της τελευταίες τεχνολογίες της G&G που εξασφαλίζουν ταχύτατη, σχεδόν στιγμιαία απόκριση στις επιλογές του επισκέπτη και απόλυτα σωστή εμφάνιση σε κινητά και tablets, σταθερούς και φορητούς υπολογιστές,, web tv κλπ.


Στο paxosproperties.gr θα βρείτε:

Υπηρεσίες που παρείχε η G&G

Σχεδίαση ιστοσελίδας
Ανάπτυξη ιστοσελίδας
Σχεδίαση λογοτύπου
Φιλοξενία ιστοσελίδας

Τεχνολογίες της G&G που χρησιμοποιήθηκαν

G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ
G&G CMS
G&G SEO Rules
Paxos Properties

Site: www.paxosproperties.gr

Πελάτης: Paxos Properties

Περιοχή: Παξοί, Επτάνησα

Τομέας: Real Estate

Γκαλερί σελίδων από το www.paxosproperties.gr

Paxos Properties
Paxos Properties
Paxos Properties
Paxos Properties

Θα θέλατε μία παρόμοια ιστοσελίδα;

Καλέστε μας στο 2310-921682 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας για να συζητήσουμε την ιδέα που έχετε για τη δημιουργία του δικού σας επιτυχημένου web site.