G&G Web Design - Κατασκευή Ιστοσελίδων

Ηλεκτρονικό Κατάστημα
Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος - e-shop

Το ηλεκτρονικό κατάστημα ΣΑΣ είναι απαραίτητο

Αν δεν έχετε ακόμα ηλεκτρονικό κατάστημα, τότε, ήρθατε στο κατάλληλο μέρος. Μπορούμε άμεσα να σας βοηθήσουμε να αποκτήσετε ένα ηλεκτρονικό κατάστημα που θα αυξήσει τις πωλήσεις σας λειτουργώντας 24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες το χρόνο σαν ένας ικανότατος πωλητής.

Από την άλλη, αν έχετε e-shop αλλά χρήση του είναι δύσκολη και δεν έχει τα αποτελέσματα που περιμένατε, μπορείτε να εμπιστευτείτε τη G&G για τη δημιουργία ενός ηλεκτρονικού καταστήματος που θα χειρίζεστε με ευκολία και θα φέρει άμεσα και μετρήσιμα αποτελέσματα στην αύξηση των πωλήσεων σας μέσω του Διαδικτύου.

Είστε μοναδικοί! Δείξτε το.

Πιθανόν να πιστεύετε ότι όλα τα ηλεκτρονικά καταστήματα είναι ίδια. Δε έχετε άδικο. Υπάρχουν e-shop που πουλάνε ηλεκτρονικά είδη, e-shop που πουλάνε ρούχα, e-shop που πουλάνε έπιπλα κι όμως, όλα έχουν την ίδια σχεδίαση, όλα μοιάζουν ίδια. Ηλεκτρονικά καταστήματα που βασίζονται σε έτοιμες -πολλές φορές δωρεάν πλατφόρμες- και σε έτοιμα πρότυπα (templates) σίγουρα κοστίζουν πολύ φθηνότερα μια και δεν υπάρχει προσπάθεια για την κατασκευή τους, αλλά δε θα φέρουν τα αποτελέσματα που χρειάζεστε και επιθυμείτε.

Ξεχωρίστε!

Στην G&G η σχεδίαση του ηλεκτρονικού καταστήματος σας, γίνεται από την αρχή, ειδικά προσαρμοσμένη σε εσάς και τις ανάγκες σας. Μελετούμε προσεκτικά την εταιρεία σας, τα προϊόντα σας και τους πελάτες σας και σχεδιάζουμε το εικαστικό του e-shop σας ώστε να προωθεί καλύτερα τα προϊόντα σας και να είναι ελκυστικό στους πελάτες σας. Στο Internet είναι όλα πιο γρήγορα. Αν στα πρώτα δευτερόλεπτα δεν πείσετε τον πιθανό πελάτη σας ότι είστε διαφορετικός / καλύτερος, τότε δεν έχει λόγο να σας προτιμήσει από τον ανταγωνιστή σας. Η προσοχή στη σχεδίαση του ηλεκτρονικού σας καταστήματος είναι το σημαντικό βήμα για να αποκτήσετε περισσότερους και πιο πιστούς πελάτες.

Αν είναι εύκολο, θα το χρησιμοποιήσετε
Αν είναι δύσκολο….

Στη G&G είμαστε περήφανοι γιατί έχουμε μία από τις πιο εύκολες, εύχρηστες και αποτελεσματικές πλατφόρμες ηλεκτρονικού εμπορίου. Οι καταχωρήσεις που κάνετε είναι οι ελάχιστες δυνατές και αφορούν τα προϊόντα σας και τα χαρακτηριστικά τους που τα γνωρίζετε ήδη πολύ καλά. Καμία δύσκολη τεχνική επιλογή δε χρειάζεται να γίνει από εσάς.

Τίποτα δεν είναι τυχαίο

Δεν είναι τυχαίο ότι στη G&G έχουμε τα απλούστερα στη χρήση ηλεκτρονικά καταστήματα. Οι έτοιμες πλατφόρμες e-shop που υπάρχουν στην αγορά δεν έχουν κατασκευαστεί ειδικά για το κατάστημα ΣΑΣ. Περιλαμβάνουν ένα πλήθος παραμέτρων που θα πρέπει να ορίσετε ώστε να προσαρμοστεί στις δικές σας ανάγκες ή τουλάχιστον να πλησιάσει σε αυτές. Στις καταχωρήσεις εμφανίζουν ένα πλήθος πεδίων μέσα από τα οποία θα πρέπει εσείς να βρείτε και να επιλέξετε εκείνα που έχει νόημα να συμπληρώσετε για τα δικά σας προϊόντα.

Τα e-shop που κατασκευάζει η G&G από την άλλη, βασίζονται 100% σε δική μας πλατφόρμα. Το ηλεκτρονικό κατάστημα που θα αποκτήσετε θα είναι κατασκευασμένο και παραμετροποιημένο έτσι ώστε να ανταποκρίνεται απόλυτα στις ανάγκες των δικών σας προϊόντων και μόνο σε αυτές. Οι εργασίες που θα χρειαστεί να εκτελέσετε θα είναι λίγες και ουσιαστικές, βελτιστοποιημένες για τις δικές σας ανάγκες ώστε ξοδεύοντας τον λιγότερο δυνατό χρόνο, με τον λιγότερο κόπο να έχετε πάντα ένα ενημερωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα.

Ηλεκτρονικές πληρωμές

Κάνετε πωλήσεις και δεχτείτε πληρωμές με όλους τους πιθανούς τρόπους. Μπορείτε να κάνετε αποστολές με αντικαταβολή, να δεχτείτε κατάθεση στην τράπεζα για το ποσό της αγοράς ή να δεχτείτε on-line πληρωμές με πιστωτική κάρτα. Οσο περισσότερες επιλογές δίνετε στους πελάτες σας τόσο περισσότερες πιθανότητες έχετε να ολοκληρώσουν την αγορά τους.

Για τη πληρωμή με πιστωτική κάρτα, το ηλεκτρονικό κατάστημα που θα αποκτήσετε από την G&G μπορεί να συνδεθεί με όποια Ελληνική τράπεζα επιθυμείτε αλλά και να δεχτεί πληρωμές μέσω της πολύ γνωστής πλατφόρμας Paypal.

Διασύνδεση με την εμπορική εφαρμογή σας / ERP

Αν χρησιμοποιείτε ήδη μία εμπορική εφαρμογή ή ένα ERP, μπορείτε να ενημερώσετε αυτόματα το ηλεκτρονικό κατάστημα σας  με τα προϊόντα σας, τις τιμές τους, τα χρώματα και τα χαρακτηριστικά τους χωρίς να χρειαστεί από εσάς η επαναπληκτρολόγηση. Το εξειδικευμένο τμήμα CAS της G&G θα εγκαταστήσει μηχανισμό διασύνδεσης που, με ένα κλικ από εσάς θα ανεβάσει όλα τα προϊόντα που θέλετε στο ηλεκτρονικό σας κατάστημα. Με την G&G ποτέ δε θα χρειαστεί να κάνετε διπλοκαταχωρήσεις. Πιστεύουμε ότι μπορείτε να διαθέσετε το χρόνο σας πολύ πιο αποτελεσματικά.

 

Ενδιαφέρεστε για Ηλεκτρονικό Κατάστημα;

Καλέστε μας στο 2310-921682 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας για να συζητήσουμε την ιδέα που έχετε για τη δημιουργία δικού σας επιτυχημένου ηλεκτρονικού καταστήματος.

Ηλεκτρονικά Καταστήματα από την G&G

Περισσότερα έργα εδώ.