G&G Web Design - Κατασκευή Ιστοσελίδων

MOTO TEAM Συμεωνίδης (προηγούμενη έκδοση)

Ο πελάτης

*******************************************

ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ E-SHOP ΤΗΣ MOTO-TEAM.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ E-SHOP, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: https://www.gandg.gr/project?id=83

*******************************************

Η εταιρεία MOTO TEAM Συμεωνίδης από το 1976 έχοντας πίστη, πάθος και αγάπη στον δικυκλισμό, αναπτύσσεται συνεχώς στον τομέα της εμπορίας αλλά και επισκευής (service) μοτοσυκλετών παράλληλα με την πώληση όλων τον απαραίτητων αξεσουάρ για μια ασφαλή οδηγική εμπειρία.

Στόχος της εταιρείας  είναι η παροχή των καλύτερων τεχνικών και τεχνολογικών λύσεων για κάθε πελάτη, αλλά και η πλήρης κάλυψη όλων των αναγκών του στο δικυκλισμό παρέχοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες σε ανταγωνιστικές τιμές.

Η MOTO TEAM Συμεωνίδης, μεταξύ άλλων είναι και αντιπρόσωπος των εταιριών: SYM, MODENAS, DAYTONA, LML, HUSQVARNA, DUKATI.

Η MOTO TEAM Συμεωνίδης εξυπηρετεί πελάτες σε όλη την Ελλάδα μέσω Internet και στην έκθεση της και το συνεργείο της στην όμορφη πόλη της Καβάλας


Το έργο

*******************************************

ΤΟ ΕΡΓΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ E-SHOP ΤΗΣ MOTO-TEAM.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΝΑΝΕΩΜΕΝΗ ΕΚΔΟΣΗ ΤΟΥ E-SHOP, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΣΤΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: https://www.gandg.gr/project?id=83

*******************************************

Έχοντας αρχίσει να "δείχνει" τα χρόνια του και μην αποφέροντας πλέον τα επιθυμητά αποτελέσματα, είχε έρθει η ώρα για την αναβάθμιση του παλιού e-shop της MOTO TEAM Συμεωνίδης. Για το λόγο αυτό, η υπεύθυνη της εταιρείας κ. Έλενα Συμεωνίδου επικοινώνησε με την εταιρία μας και προχωρήσαμε στην ολοκληρωτική αναβάθμιση του ηλεκτρονικού καταστήματος, σχεδιαστικά και λειτουργικά.

Σύγχρονη Σχεδίαση

Σε αντίθεση με τα ηλεκτρονικά καταστήματα του παρελθόντος, η σύγχρονη τάση θέλει "το προϊόν να είναι ο βασιλιάς". Αυτή είναι και η φιλοσοφία που ακολουθήσαμε στην κατασκευή του e-shop της MOTO TEAM Συμεωνίδης, ελαχιστοποιώντας τα πλεονάζοντα και κουραστικά γραφικά και επικεντρώνοντας την προσοχή του επισκέπτη στον λόγο για τον οποίο επισκέφτηκε την ιστοσελίδα: την αγορά των προϊόντων.

Έμφαση στη φωτογραφία και την πληροφόρηση

Σε όλη τη σχεδίαση του e-shop, από την πρώτη σελίδα, στις σελίδες αναζήτησης και στις αναλυτικές σελίδες των προϊόντων, η έμφαση δόθηκε στις ποιοτικές και ακριβείς φωτογραφίες των προϊόντων και στην αναλυτική περιγραφή, την χρήση και τα χαρακτηριστικά τους, ώστε ο πελάτης να έχει μία ολοκληρωμένη άποψη για τα προϊόντα που θα παραγγείλει.

Ταχύτατη Αναζήτηση κειμένου

Το e-shop της MOTO TEAM Συμεωνίδης ενσωματώνει τον ταχύτατο μηχανισμό αναζήτησης προϊόντων της G&G, επιτρέποντας στον επισκέπτη να βρει το προϊόν ή τα προϊόντα που θέλει κάνοντας αναζήτηση με τον κωδικό του προϊόντος, την περιγραφή του ή ακόμα και κάποια χαρακτηριστικά που αυτό έχει.

Πολλαπλά Φίλτρα αναζήτησης

Ο επισκέπτης του e-shop μπορεί να φιλτράρει τα αποτελέσματα της αναζήτησης με μία σειρά οριζομένων ανά κατηγορία προϊόντων φίλτρων που του επιτρέπουν γρήγορα και εύκολα να πλοηγηθεί στα προϊόντα εκείνα που πραγματικά θέλει.

Responsive τεχνολογίες

Το e-shop της MOTO TEAM Συμεωνίδης ενσωματώνει τις τελευταίες responsive τεχνολογίες της G&G, που επιτρέπουν την σωστή και απροβλημάτιστη χρήση του τόσο από σταθερούς και φορητούς υπολογιστές, όσο και από tablet, κινητά, web tv κλπ.

Υπηρεσίες που παρείχε η G&G

Ανάπτυξη ιστοσελίδας
Σχεδίαση ιστοσελίδας
Σχεδίαση λογοτύπου
Φιλοξενία ιστοσελίδας

Τεχνολογίες της G&G που χρησιμοποιήθηκαν

G&G CMS
G&G SEO Rules
MOTO TEAM Συμεωνίδης (προηγούμενη έκδοση)

Site: www.moto-team.gr

Πελάτης: MOTO TEAM Συμεωνίδης

Περιοχή: Καβάλα

Τομέας: Μοτοσυκλέτες, Είδη μηχανής και αναβάτη, Service μοτοσυκλέτας

Γκαλερί σελίδων από το www.moto-team.gr

MOTO TEAM Συμεωνίδης (προηγούμενη έκδοση)
MOTO TEAM Συμεωνίδης (προηγούμενη έκδοση)
MOTO TEAM Συμεωνίδης (προηγούμενη έκδοση)
MOTO TEAM Συμεωνίδης (προηγούμενη έκδοση)

Θα θέλατε μία παρόμοια ιστοσελίδα;

Καλέστε μας στο 2310-921682 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας για να συζητήσουμε την ιδέα που έχετε για τη δημιουργία του δικού σας επιτυχημένου web site.