G&G Web Design - Κατασκευή Ιστοσελίδων

Ανανέωση μεσιτικής ιστοσελίδας για την CEM

Ο πελάτης

Η CEM Corfu Estate & Management έρχεται να καλύψει  ένα τεράστιο κενό που υπήρχε μέχρι σήμερα στον κατασκευαστικό, κτηματομεσιτικό και διαχειριστικό τομέα ακινήτων στην Κέρκυρα.

Για πρώτη φορά μια κτηματομεσιτική εταιρεία της Κέρκυρας προσφέρει ολοκληρωμένη διαχείριση στους τρεις βασικούς τομείς της ακίνητης περιουσίας.

  • Αγορά, Πώληση και Ενοικίαση κάθε είδους ακινήτων στις καλύτερες τιμές και στο μικρότερο δυνατό χρόνο
  • Κατασκευή, Αναπαλαίωση και Συντήρηση από κορυφαίους αρχιτέκτονες και πολιτικούς μηχανικούς σε συνδυασμό με τα πλέον έμπειρα συνεργεία
  • Διαχείριση του ακινήτου σας, ώστε να είναι άμεσα διαθέσιμο και ευχάριστο, χειμώνα-καλοκαίρι
Οι άνθρωποι της CEM προέρχονται από ολόκληρο το φάσμα του χώρου των ακινήτων.

Έμπειροι αρχιτέκτονες και πολιτικοί μηχανικοί, πολύπειροι κτηματομεσίτες, ικανότατοι εργοδηγοί και τεχνίτες, που με βαθιά γνώση και μεράκι θα σας προτείνουν πάντοτε το καλύτερο ακίνητο στην πιο σωστή τιμή.

Το έργο

Η CEM Corfu Estate Management εμπιστεύτηκε τη G&G για την ολοκληρωμένη οργάνωση του μεσιτικού τμήματος της εταιρείας, αναθέτοντας της μαζί με την οργάνωση του γραφείου με το μεσιτικό πρόγραμμα G&G ΜΕΣΙΤΙΚΌ και την αυτόματη ενημέρωση των portal από το πρόγραμμα, και την ανακατασκευή της ιστοσελίδας του γραφείου.

Μοντέρνο και εκλεπτυσμένο ύφος

Στην επανασχεδίαση του site της CEM, θελήσαμε να δώσουμε ένα μοντέρνο αλλά ταυτόχρονα εκλεπτυσμένο ύφος, ανάλογο των υπηρεσιών υψηλών προδιαγραφών που προσφέρει η εταιρεία στους πελάτες της.

Επανασχεδίαση Λογοτύπου

Ξεκινήσαμε από την επανασχεδίαση του λογοτύπου, κρατώντας την γενική εικόνα η οποία εδώ και χρόνια χρησιμοποιείται στην επικοινωνία της εταιρείας αλλά προσθέτοντας χαρακτηριστικά που του δίνουν ένα πιο εκλεπτυσμένο και ποιοτικό ύφος.

Ακίνητα και Συνεργάτες

Στη συνέχεια δώσαμε ιδιαίτερο βάρος στην παρουσίαση των δύο σημαντικότερων στοιχείων της εταιρείας, τα ακίνητα που αντιπροσωπεύει και τους επιλεγμένους συνεργάτες της, σχεδιάζοντας την παρουσίαση τους κατά τέτοιο  τρόπο ώστε ο επισκέπτης του site να έχει μία ολοκληρωμένη και αξιόπιστη ενημέρωση για το ακίνητο που πρόκειται να αποκτήσει.

Τελευταίες responsive τεχνολογίες

Η νέα ιστοσελίδα της CEM Corfu Estate Management ενσωματώνει τις τελευταίες τεχνολογίες ώστε να είναι ιδιαίτερα εύχρηστη και να εμφανίζεται με σωστό τρόπο ανεξάρτητα από τη συσκευή που χρησιμοποιεί ο επισκέπτης, είτε αυτή είναι σταθερός ή φορητός υπολογιστής, κινητό, tablew, ή web tv.

Ευχρηστία και αποτελεσματικότητα

Ιδιαίτερη προσοχή αξίζει να δώσουμε στη μηχανή αναζήτησης ακινήτων που ενσωματώνει η νέα ιστοσελίδα, με την οποία είναι δυνατή η επιλογή ακινήτων από διάφορες περιοχές της Κέρκυρας, χωρίς αυτές να ανήκουν απαραίτητα στην ίδια ευρύτερη περιοχή και φυσικά η δυνατότητα εμφάνισης ακινήτων μόνο με τα χαρακτηριστικά που επιλέγει ο χρήστης (εμβαδόν, αξία, συγκεκριμένη κατηγορία κλπ).

Στο site της CEM ο επισκέπτης μπορεί να δει τα πιο πρόσφατα ακίνητα, τα ακίνητα για τα οποία υπήρξε μείωση της τιμής πώλησης ή ενοικίασης αλλά και τα ακίνητα - προτάσεις της εταιρείας. Και βέβαια, συμπληρώνοντας απλά το email του, να ενημερώνεται αυτόματα για τα ακίνητα που θα μπαίνουν μελλοντικά στο σύστημα και θα ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του.

Υπηρεσίες που παρείχε η G&G

Σχεδίαση ιστοσελίδας
Ανάπτυξη ιστοσελίδας
Φιλοξενία ιστοσελίδας

Τεχνολογίες της G&G που χρησιμοποιήθηκαν

G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ
G&G CMS
G&G SEO Rules
Ανανέωση μεσιτικής ιστοσελίδας για την CEM

Site: www.corfuestatemanagement.gr

Πελάτης: CEM Corfu Estate Management

Περιοχή: Κέρκυρα

Τομέας: Real Estate

Γκαλερί σελίδων από το www.corfuestatemanagement.gr

Ανανέωση μεσιτικής ιστοσελίδας για την CEM
Ανανέωση μεσιτικής ιστοσελίδας για την CEM
Ανανέωση μεσιτικής ιστοσελίδας για την CEM
Ανανέωση μεσιτικής ιστοσελίδας για την CEM

Θα θέλατε μία παρόμοια ιστοσελίδα;

Καλέστε μας στο 2310-921682 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας για να συζητήσουμε την ιδέα που έχετε για τη δημιουργία του δικού σας επιτυχημένου web site.