G&G Web Design - Κατασκευή Ιστοσελίδων

ΛΙΟΛΙΔΗΣ Κατασκευαστική Εταιρεία

Ο πελάτης

Η κατασκευαστική εταιρία ΛΙΟΛΙΔΗΣ δραστηριοποιείται στο χώρο των κατασκευών ιδιωτικών έργων από τις αρχές της δεκαετίας του ‘70 με βασικό αντικείμενό τη μελέτη και κατασκευή πολυτελών κατοικιών και επαγγελματικών χώρων.

Η εταιρία, έχοντας συνδυάσει την πείρα των χρόνων λειτουργίας της με τις καινοτόμες ιδέες των νέων ατόμων, την τεχνογνωσία και τα άριστα υλικά για κάθε είδους οικοδομικό έργο, έχει καταφέρει να καθιερωθεί στις υψηλότερες θέσεις στον τομέα των ποιοτικών και αξιόπιστων κατασκευών στη Θεσσαλονίκη. 

Αρχική σελίδα

Το έργο

Το ζητούμενο

Έχοντας ήδη συνεργασία με την κατασκευαστική ΛΙΟΛΙΔΗΣ στον τομέα της οργάνωσης τους μεσιτικού της τμήματος της εταιρίας, όταν έφτασε η στιγμή για την ανανέωση της ιστοσελίδας www.liolidis.gr με μεγάλη χαρά αναλάβαμε το έργο που μας ανέθεσαν οι υπεύθυνοι της εταιρείας Έλσα και Απόστολος Λιολίδης.

Στόχος του redesign ήταν η ανανέωση της ιστοσελίδας, η σωστή της εμφάνιση σε κινητά τηλέφωνα και η υψηλότερη θέση στις μηχανές αναζήτησης, που λόγω της παλαιότητας του site είχε πλέον πέσει αρκετά πίσω στα αποτελέσματα.


Η μεθοδολογία

Σε όλες τις ιστοσελίδες που αναλαμβάνουμε, έχοντας σαν στόχο τη δημιουργία ενός μοναδικού website που ανταποκρίνεται στις ανάγκες του πελάτη μας και επιτυγχάνει τα καλύτερα αποτελέσματα, ακολουθούμε τη μεθοδολογία ανάπτυξης ιστοσελίδων DSDD (Discovery Strategy Design Development) που έχουμε αναπτύξει. 


Σελίδα έργων

 Discovery Phase 

Στη φάση του Discovery, μέσα από συγκεκριμένα απλά βήματα, βοηθούμε τον πελάτη να κατανοήσει και να μας μεταφέρει τον τρόπο λειτουργίας της εταιρείας του, τη θέση της εταιρείας στην αγορά, τη θέση - στόχο στην οποία στοχεύει καθώς και τους ιδανικούς πελάτες και τις ανάγκες τους, στους οποίους απευθύνεται. Σε αυτή τη θέση καθορίζουμε και τα μετρήσιμα αποτελέσματα που θέλουμε να πετύχουμε ώστε η ανάπτυξη / επανασχεδίαση της ιστοσελίδας να θεωρηθεί επιτυχημένη.



Buyer Personas από το Discovery Phase


 Strategy Phase 

Στη φάση του Strategy σε συνεργασία πάντα με τον πελάτη, αναλύουμε τα αποτελέσματα του Discovery και καθορίζουμε τα βήματα και τις μεθοδολογίες μέσω των οποίων θα μπορέσουμε - με τη σχεδίαση, ανάπτυξη και προώθηση της νέας ιστοσελίδας - να επιτύχουμε τους στόχους της εταιρείας.


 Design Phase 

Στη  φάση του Design, χρησιμοποιούμε τα αποτελέσματα των φάσεων Discovery και Strategy και αναπτύσσουμε τη δομή και σχεδιάζουμε μία μοναδική ιστοσελίδα που επικοινωνεί το ύφος και τις αρχές της εταιρείας και απευθύνεται με τον καλύτερο τρόπο στους πελάτες - στόχους της.


Stylescapes από το Design Phase


 Αποκλειστικό Design  

Όπως και σε όλες τις ιστοσελίδες που κατασκευάζει η G&G, έτσι και στο website της κατασκευαστικής ΛΙΟΛΙΔΗΣ η δομή, η λειτουργία και η γραφιστική απεικόνιση σχεδιάστηκαν ειδικά για τον πελάτη, τις ανάγκες και τους στόχους του και δε βασίστηκαν σε έτοιμα - γενικής χρήσης - πρότυπα από το Internet.

Χρησιμοποιήσαμε την έντονη και ξεχωριστή εταιρική ταυτότητα της κατασκευαστικής ΛΙΟΛΙΔΗΣ σε όλα τα σημεία της ιστοσελίδας, δίνοντας μία ενιαία και μοναδική εικόνα στον επισκέπτη του website που τον βοηθάει να το ξεχωρίσει από τις υπόλοιπες εταιρείες του κλάδου και να του μείνει στη μνήμη σαν μία ξεχωριστή πρόταση.

Στην επιλογή των μηνυμάτων της εταιρείας που επικοινωνεί η ιστοσελίδα, θελήσαμε να δώσουμε ιδιαίτερο βάρος στην αξιοπιστία της εταιρείας (που γίνεται φανερή από τα νούμερα που παρουσιάζει) καθώς και στην υψηλή ποιότητα κατασκευής που την ξεχωρίζει.

Ακολουθώντας την πάγια πολιτική της εταιρείας μας, όπως και σε όλα τα έργα της G&G, έτσι και για το www.liolidis.gr δεν έχει χρησιμοποιηθεί κάποιο έτοιμο template από το Internet αλλά έγινε αποκλειστική σχεδίαση in-house από την G&G ώστε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες και το ύφος της εταιρείας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.


 Μηχανισμός παρουσίασης κατασκευαστικών έργων και διαθέσιμων ακινήτων

Στην ιστοσελίδα www.liolidis.gr ενσωματώσαμε τον μηχανισμός παρουσίασης έργων και ακινήτων της G&G. Έτσι, η εταιρεία ΛΙΟΛΙΔΗΣ κατασκευαστική έχει τη δυνατότητα να ανεβάζει τα έργα της με πλήρεις πληροφορίες, περιγραφή, φωτογραφίες και θέση στο χάρτη ώστε να τα κάνει γνωστά στο κοινό.

Μέσα στις δυνατότητες του μηχανισμού που αναπτύξαμε περιλαμβάνεται η παρουσίαση ολοκληρωμένων, ενεργών και μελλοντικών έργων της εταιρίας καθώς και παρουσίαση των διαθέσιμων προς πώληση ακινήτων της εταιρίας σε κάθε κατασκευή της.

Παράλληλα με τα ακίνητα της εταιρείας, δημιουργήσαμε μηχανισμό που επιτρέπει την αναλυτική παρουσίαση όλου του εύρους υπηρεσιών που η ΛΙΟΛΙΔΗΣ κατασκευαστική προσφέρει και ενσωματώσαμε τον μηχανισμό ενσωμάτωσης Blog της G&G ώστε οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές να μπορούν να βρουν πλήθος πληροφοριών για τα θέματα της αγοράς των ακινήτων.



Αναλυτική παρουσίαση έργου

 Τελευταίες τεχνολογίες  

Στην σχεδίαση (design), στην ανάπτυξη της λειτουργικότητας (development) αλλά και στη διεπαφή του χρήστη με την ιστοσελίδα (ui/ux), χρησιμοποιήσαμε τις τελευταίες δοκιμασμένες τεχνολογίες και τις καλύτερες διεθνείς πρακτικές ώστε να επιτύχουμε: α) κορυφαία εμπειρία χρήστη, β) ταχύτατη λειτουργία, γ) συμβατότητα με όλους τους σύγχρονους browsers και δ) σωστή και πλήρη προσπελασιμότητα από τις μηχανές αναζήτησης.


 Responsive Σχεδίαση 

Ακολουθώντας την αρχή 100% Responsive της G&G, το website της κατασκευαστικής ΛΙΟΛΙΔΗΣ παρουσιάζει υψηλή ευχρηστία και ταχύτητα και σωστή εμφάνιση τόσο σε σταθερούς και φορητούς υπολογιστές όσο και σε κινητά τηλέφωνα, smartphones, tablets, web tv και σε όλες τις συνδεδεμένες συσκευές.


 G&G SEO Rules 

Στην G&G, εδώ και χρόνια έχουμε αναπτύξει μία σειρά κανόνων, τα G&G S.E.O. Rules που ανανεώνουμε συνεχώς και ακολουθούμε πιστά σε όλα τα στάδια του έργου. Αποτέλεσμα των κανόνων αυτών είναι οι ιστοσελίδες που αναπτύσσουμε να επιτυγχάνουν υψηλότατες θέσεις στις μηχανές αναζήτησης.

Σε όλα τα στάδια της σχεδίασης και ανάπτυξης της ιστοσελίδας www.liolidis.gr ακολουθήσαμε πιστά τους κανόνες G&G SEO Rules, με αποτέλεσμα την αναρρίχηση στις πρώτες θέσεις των αποτελεσμάτων των μηχανών αναζήτησης.


Παρουσιαση υπηρεσιών

Το Αποτέλεσμα

  • Από την 10η στην 1η σελίδα της Google. Όταν αναλάβαμε την ανανέωση της ιστοσελίδας της κατασκευαστικής ΛΙΟΛΙΔΗΣ, το website www.liolidis.gr εμφανιζόταν στην 10η σελίδα των αποτελεσμάτων για σχετικές αναζητήσεις "κατασκευαστική Θεσσαλονίκη", "κατασκευαστική εταιρεία Θεσσαλονίκης" κ.ο.κ. Με την ολοκλήρωση της ανανέωσης με τις τεχνολογίες και τη μεθοδολογία της G&G, καταφέραμε η ιστοσελίδα του γραφείου να εμφανίζεται στις πρώτες σελίδες της Google για ανάλογες αναζητήσεις.
  • Μοναδική, Ξεχωριστή σχεδίαση: Βασισμένοι στα αποτελέσματα των φάσεων του discovery, του strategy καθώς και τον Buyer Personas και των stylescapes που αναπτύξαμε, δημιουργήσαμε ένα μοναδικό design για την κατασκευαστική ΛΙΟΛΙΔΗΣ που συμπληρώνει και επεκτείνει την εταιρική ταυτότητα στο Internet. Ο πελάτης της εταιρείας αντικρίζει μία ενιαία εικαστική εικόνα τόσο στα γραφεία της εταιρείας όσο και στο Internet με αποτέλεσμα η ΛΙΟΛΙΔΗΣ κατασκευαστική να ξεχωρίζει και να μένει στη συνείδηση των πελατών της σαν μία αξιόπιστη και προσεγμένη εταιρεία.
  • Πρόσβαση από όλες τις συσκευές: Με τη νέα responsive ιστοσελίδα της εταιρείας, η κατασκευαστική ΛΙΟΛΙΔΗΣ πλέον δέχεται επισκέψεις όχι μόνο από σταθερούς και φορητούς υπολογιστές αλλά σε ισάξιο βαθμό και από κινητά τηλέφωνα και tablet και έτσι είναι εύκολα διαθέσιμη στο πολύ μεγαλύτερο κοινό που χρησιμοποιεί κινητές συσκευές.

Υπηρεσίες που παρείχε η G&G

Ανάπτυξη ιστοσελίδας
Σχεδίαση ιστοσελίδας
Φιλοξενία ιστοσελίδας

Τεχνολογίες της G&G που χρησιμοποιήθηκαν

G&G CMS
G&G SEO Rules
ΛΙΟΛΙΔΗΣ Κατασκευαστική Εταιρεία

Site: www.liolidis.gr

Πελάτης: liolidis.gr

Περιοχή: Θεσσαλονίκη

Τομέας: Κατασκευαστική

Γκαλερί σελίδων από το www.liolidis.gr

ΛΙΟΛΙΔΗΣ Κατασκευαστική Εταιρεία
ΛΙΟΛΙΔΗΣ Κατασκευαστική Εταιρεία
ΛΙΟΛΙΔΗΣ Κατασκευαστική Εταιρεία
ΛΙΟΛΙΔΗΣ Κατασκευαστική Εταιρεία

Θα θέλατε μία παρόμοια ιστοσελίδα;

Καλέστε μας στο 2310-921682 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας για να συζητήσουμε την ιδέα που έχετε για τη δημιουργία του δικού σας επιτυχημένου web site.