G&G Web Design - Κατασκευή Ιστοσελίδων

Vratsali Real Estate.gr

Ο πελάτης

Το μεσιτικό Ελένη & Γιώργος Βρατσάλης με μια συνεχή πορεία στο χώρο του Real Estate ως ένα από τα πρώτα γραφεία στη Ρόδο βρίσκεται σε κεντρικό σημείο εντός της πόλεως σε ιδιόκτητο χώρο.

Σκοπός του γραφείου είναι μέσα από τον επαγγελματισμό τη γνώση της κτηματαγοράς της Ρόδου  και των υπόλοιπων νησιών της Δωδεκανήσου να παρέχει τις κατάλληλες  κτηματομεσιτικές  υπηρεσίες γρήγορα, απλά, με σωστή διαπραγμάτευση, έχοντας πάντα ως αρχή και γνώμονα την αντικειμενική εξυπηρέτηση των πελατών. 

Σύμφωνα με τους ιδιοκτήτες του γραφείου: “Η φιλοσοφία μας και η εμπιστοσύνη μας στην αξία του ακινήτου είναι αυτό που μας έχει καθιερώσει όλα αυτά τα χρόνια στο χώρο του  Real Estate’’.

Το έργο

Με πολύ μεγάλη χαρά αναλάβαμε και ολοκληρώσαμε τη μεσιτική ιστοσελίδα του γραφείου "Βρατσάλη Real Estate" το οποίο βρίσκεται στο πανέμορφο νησί της Ρόδου από το 1979.

Στην ιστοσελίδα που σχεδιάσαμε και προγραμματίσαμε προσπαθήσαμε να παντρέψουμε την αξιοπιστία που δίνει στο γραφείο η πολύχρονη πείρα του με τις νέες τεχνολογίες και το μοντέρνο ύφος που εκπροσωπεί η νέα γενιά των ιδιοκτητών του.

Το αποτέλεσμα πιστεύουμε ότι δικαίωσε τις προσπάθειες μας αφού σε ένα site που μας μεταφέρει στην πανέμορφη Ρόδο μπορεί ο επισκέπτης με εύκολο και γρήγορο τρόπο να βρει το ακίνητο που τον ενδιαφέρει στα νησιά των Δωδεκανήσων. 

Επισκεφτείτε το site του μεσιτικού γραφείου "Ελένη και Γιώργος Βρατσάλης" στη διεύθυνση: www.vratsalirealestate.gr

Υπηρεσίες που παρείχε η G&G

Σχεδίαση ιστοσελίδας
Ανάπτυξη ιστοσελίδας
Φιλοξενία ιστοσελίδας

Τεχνολογίες της G&G που χρησιμοποιήθηκαν

G&G ΜΕΣΙΤΙΚΟ
G&G CMS
G&G SEO Rules
Vratsali Real Estate.gr

Site: www.vratsalirealestate.gr

Πελάτης: Μεσιτικό Ελένη & Γιώργος Βρατσάλης

Περιοχή: Ρόδος

Τομέας: Real Estate

Γκαλερί σελίδων από το www.vratsalirealestate.gr

Vratsali Real Estate.gr
Vratsali Real Estate.gr
Vratsali Real Estate.gr
Vratsali Real Estate.gr

Θα θέλατε μία παρόμοια ιστοσελίδα;

Καλέστε μας στο 2310-921682 ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας για να συζητήσουμε την ιδέα που έχετε για τη δημιουργία του δικού σας επιτυχημένου web site.