G&G Web Design - Κατασκευή Ιστοσελίδων

Blog

Νέο e-shop με είδη μοτοσυκλέτας για την Moto Team Συμεωνίδης

Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2023 at 12:00 π.μ., από Γιώργος Στάθης

Νέο e-shop με είδη μοτοσυκλέτας για την Moto Team Συμεωνίδης

👉 Διαβάστε το ολοκληρωμένο Case Study

 

Το ανανεωμένο e-shop της Moto Team Συμεωνίδης με πλήρη γκάμα προϊόντων από το χώρο της μοτοκίνησης (μοτοσυκλέτες, scooter, αξεσουάρ αναβάτη και μηχανής, ανταλλακτικά κλπ) μπορείτε να επισκεφτείτε στη διεύθυνση: www.moto-team.gr

 

Στα αποτέλεσμα της ανανέωσης συμπεριλαμβάνεται η ανανεωμένη εμφάνιση, η αύξηση κατά 397,5% της επισκεψιμότητας τους e-shop στους τελευταίους 3 μήνες, η εμφάνιση στα πρώτα αποτελέσματα της Google, η ενίσχυση του brand της εταιρείας, η πληθώρα νέα λειτουργιών και η παρουσία σε όλα τα κανάλια πωλήσεων του Internet.

 

Η λειτουργία του e-shop βασίζεται στην custom πλατφόρμα ηλεκτρονικών καταστημάτων της G&G που εξασφαλίζει υψηλές θέσεις SEO, ταχύτατη λειτουργία, μεγάλη ευκολία διαχείρισης και παραμετροποίησης και πλήρη ανεξαρτησία από plugin τρίτων.

 

Μάθετε περισσότερα για το έργο, τα βήματα που ακολουθούμε για ένα επιτυχημένο ηλεκτρονικό κατάστημα και πως μπορούμε να βοηθήσουμε κι εσάς να πετύχετε ανάλογα αποτελέσματα στο αναλυτικό Case Study παρακάτω.

Αναλυτικές πληροφορίες για:

  • case studyτον πελάτη
  • την ανάγκη που οδήγησε στην ανανέωση του e-shop
  • τη μεθοδολογία που ακολουθήσαμε 
  • τα αποτελέσματα που επιτύχαμε

μπορείτε να διαβάσετε στη σελίδα:  project?id=83

 

👉 Αποκτήστε τo δικό σας ηλεκτρονικό κατάστημα, και ανεβείτε στις πρώτες θέσεις της Google συμπληρώνοντας τη φόρμα στη σελίδα: https://www.gandg.gr/Επικοινωνία-Κατασκευή-eshop

 


Προσθέστε το σχόλιο σας

Σχόλια

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια.