G&G Web Design - Κατασκευή Ιστοσελίδων

Blog

Ανάπτυξη ιστοσελίδας για την κατασκευαστική εταιρεία ΛΙΟΛΙΔΗΣ από την G&G

Τρίτη 9 Ιανουαρίου 2024 at 12:00 π.μ., από Γιώργος Στάθης

Ανάπτυξη ιστοσελίδας για την κατασκευαστική εταιρεία ΛΙΟΛΙΔΗΣ από την G&G

👉 Διαβάστε το ολοκληρωμένο Case Study

 

Η G&G ανέλαβε και ολοκλήρωσε με επιτυχία την ανανέωση της ιστοσελίδας της κατασκευαστικής εταιρείας ΛΙΟΛΙΔΗΣ στη Θεσσαλονίκη.

 

Την ανανεωμένη ιστοσελίδα, με παρουσίαση όλων των έργων της εταιρείας (ολοκληρωμένων -  υπό ανέγερση - μελλοντικών), των διαθέσιμων ακινήτων,  των υπηρεσιών που προσφέρει και με πλήθος πληροφοριών από τον κατασκευαστικό χώρο της Θεσσαλονίκης, μπορείτε να επισκεφτείτε στη διεύθυνση: www.liolidis.gr.,

 

Στα αποτέλεσμα που πετύχαμε για την κατασκευαστική ΛΙΟΛΙΔΗΣ, συμπεριλαμβάνεται  η παρουσία  στην 1η σελίδα (από την 10η) των αποτελεσμάτων αναζήτησης της Google, η σωστή πρόσβαση στην ιστοσελίδα από όλες τις συσκευές και η ανανέωση της εικόνας του brand της εταιρείας στο Internet.

Ακολουθώντας την πάγια πολιτική της εταιρείας μας, όπως και σε όλα τα έργα της G&G, έτσι και για το www.liolidis.gr δεν έχει χρησιμοποιηθεί κάποιο έτοιμο template από το Internet αλλά έγινε αποκλειστική σχεδίαση in-house από την G&G ώστε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες και το ύφος της εταιρείας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

 

Μάθετε περισσότερα για το έργο, τα βήματα που ακολουθούμε για τη δημιουργία μίας επιτυχημένης ιστοσελίδας κατασκευαστικής εταιρείας και πως μπορούμε να βοηθήσουμε κι εσάς να πετύχετε ανάλογα αποτελέσματα στο αναλυτικό Case Study παρακάτω.

Αναλυτικές πληροφορίες για:

  • case studyτον πελάτη
  • την ανάγκη που οδήγησε στην ανανέωση της ιστοσελίδας
  • τη μεθοδολογία που ακολουθήσαμε 
  • τα αποτελέσματα που επιτύχαμε

μπορείτε να διαβάσετε στη σελίδα:  project?id=75

 

👉 Αποκτήστε τη δική σας σελίδα κατασκευαστικής εταιρείας, και ανεβείτε στις πρώτες θέσεις της Google συμπληρώνοντας τη φόρμα στη σελίδα: https://www.gandg.gr/contact

 


Προσθέστε το σχόλιο σας

Σχόλια

Δεν υπάρχουν ακόμα σχόλια.